Alalım bakalım kehanetleri...
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 10,601 Mesajlar 24,735 Beğeni sayısı 6,192 PG Nakit 4,490 Konum İzmir Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Fenomen Yorumcu Kurucu Yönetim 26 Eki 2024 #1 Alalım bakalım kehanetleri...
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 2,257 Mesajlar 6,514 Beğeni sayısı 1,392 PG Nakit 550 Konum Cehennemin Dibi Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 26 Eki 2024 #2 Joe Hendry zu WWE.
Hülya Avşmaz Punk's First WMME Slayer Katılım 2 Tem 2023 Konular 711 Mesajlar 8,622 Beğeni sayısı 1,373 PG Nakit 785 Favori Güreşçi Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins RPG Karakteri Enzo Amore 26 Eki 2024 #3 Spoiler: Kehanetler Nathan Frazer Heel turn. Joe Hendry NXT şampiyonu olacak. Je’von Evans NXT NAC. Asuka vs IYO SKY. Alexa Bliss return. Sami Zayn ilk ana kemerini kaldıracak. Kevin Owens uzun sürecek bir sakatlık yaşayacak. Bir sürü şey salladım bakalım hangileri tutacak.
Spoiler: Kehanetler Nathan Frazer Heel turn. Joe Hendry NXT şampiyonu olacak. Je’von Evans NXT NAC. Asuka vs IYO SKY. Alexa Bliss return. Sami Zayn ilk ana kemerini kaldıracak. Kevin Owens uzun sürecek bir sakatlık yaşayacak. Bir sürü şey salladım bakalım hangileri tutacak.
Hülya Avşmaz Punk's First WMME Slayer Katılım 2 Tem 2023 Konular 711 Mesajlar 8,622 Beğeni sayısı 1,373 PG Nakit 785 Favori Güreşçi Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins RPG Karakteri Enzo Amore 21 Haz 2025 #4 Hülya Avşmaz' Alıntı: Spoiler: Kehanetler Nathan Frazer Heel turn. Joe Hendry NXT şampiyonu olacak. Je’von Evans NXT NAC. Asuka vs IYO SKY. Alexa Bliss return. Sami Zayn ilk ana kemerini kaldıracak. Kevin Owens uzun sürecek bir sakatlık yaşayacak. Bir sürü şey salladım bakalım hangileri tutacak. Genişletmek için tıkla ... 2 tanesi tutmuş. Sene bitmeden 2 tane daha tutsa sarar.
Hülya Avşmaz' Alıntı: Spoiler: Kehanetler Nathan Frazer Heel turn. Joe Hendry NXT şampiyonu olacak. Je’von Evans NXT NAC. Asuka vs IYO SKY. Alexa Bliss return. Sami Zayn ilk ana kemerini kaldıracak. Kevin Owens uzun sürecek bir sakatlık yaşayacak. Bir sürü şey salladım bakalım hangileri tutacak. Genişletmek için tıkla ... 2 tanesi tutmuş. Sene bitmeden 2 tane daha tutsa sarar.
Kero rehabilite Katılım 2 Tem 2023 Konular 469 Mesajlar 7,002 Beğeni sayısı 886 PG Nakit 580 21 Haz 2025 #5 Geç oldu ama Dominik vs Vikingo macı izleyecegiz.