Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #52'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 289073" data-attributes="member: 22"><p>Zeytin yüzünden bizim kavuşmalarımız biraz mahşere kaldı ama sonunda bir genel değerlendirme yapabiliriz sanırım</p><p></p><p><strong>What a manuver: </strong>Spikerlerle basit bir başlangıç güzel olmuş ya. Her ne kadar Cole/JBL masasına pek ısınamasam da, ilginç bir dinamik denenmiş aralarında. 2 şovdur kalabalık başlangıçların ardından, basite kaçılması güzel.</p><p></p><p><strong>Al ulan DOMinasyon</strong></p><p><strong>Yapma lan acıtasyon: </strong>JD arasında bu kadar uyumsuzluk göstergeleri biraz çok öne çıkıyor gibi geliyor bana ya. Şahsen ekibin bir süre et kemik yakınlığı sağlamasını tercih ederim. Carlito şu an favorilerden birisi. Şeftali muhabbeti falan onu iyice göz önünde bir figür yapıyor. Dom da diğer karakterlere göre daha bir derinliği var. Bu da sanki Balor'u geride kalan isim gibi gösteriyor. Liderlik işlerinin ona yüklenmesinden ötürü, bu da onu biraz kötü gösteriyor gibi geliyor. Ancak toparlanacaklarını ve Survivor Series'de Wyatt Family'e karşı daha bütün ekip olacaklarına eminim. </p><p></p><p><strong>Yar bensiz de yaparmış:</strong> William Regal be baba... Bir gün garanti menajer olarak alırım diyordum kendisini. Hatta heel turn için onu mu seçsem desem de, Regal bu şirketin tarihindeki facelerden birisi. Bunun için de şirketin şu anki en büyük babyface isminin yanında olması çok güzel. Danielson'a desteği büyük etki edecektir. Bununla birlikte kendisinin Prince of PGW'de şansının arttığını düşünüyorum.</p><p></p><p><strong>Bryanson-Wyattson: </strong>Agaaaaa adam bütün şirketi aileye katacak gibi gözüküyor ya. Daniel demesi hoş geldi bana. Ailenin geri kalan üyelerinin başarılarını düşününce de teklif gayet makul. Ancak Danielson şirketin hak etmediği ama ihtiyacı olan o kahraman olduğu için bunu reddedecektir. Yine de ilginç bir dinamik açıkçası.</p><p></p><p><strong>Köylü Wyatt milletin efendisi oluyor galiba: </strong>Mox'un yürürken kanamasını bekledik ya. Takımlar kemerini hatırlatmak için iyi olmuş. Mox ve Kidd ppv kickoff una maça çıkarlar artık. Wyatt'lar şirkette büyük tehdit ya. Karşılarına çıkar mıyız bilmiyorum ama çıkana da kolay gelsin. Adamlar ordu bro.</p><p></p><p><strong>KRAL GELDİ YA GELDİ: </strong>ALLAHIM DELİRCEM AĞPHOGOPIHGPAIOHGĞOIHAOGIHASOIFHOIAH HAYVAN GİBİ MAÇLA GELDİ BİR DE ADAM. HELE MÜZİK FALAN BAYILICAM ŞİMDİ. KAFAYA KOYARSA ŞİRKETİ ALACAK. </p><p></p><p><strong>GEY TV: </strong>Jey'in böyle büyük atraksyona girmesini beklemiyordum. Bloodline vs. House of Black biraz ilerler gibi geliyor. Ancak ben GoD'nin bunlarla vakit harcaması yerine takım kemerlerine oynamasını tercih ederdim. Malakai kaybetmeyecek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. </p><p></p><p><strong>AGA AMA SEN O MÜZİĞİ AÇARSAN..: </strong>Dominik'in karakterinin derinliği işte, bu depresif halleri ve Morgan'ın denemeleri güzel bir dinamik oluşturuyor. Ama hatuna da böyle müzik açarsan bizi sokarsın depresyona ya...</p><p></p><p><strong>ANALDAN COLE BYE BYE: </strong>Danielson'un pası güzel. Kendisini bugün bir daha göreceğimizi sanmıyordum ama beni şaşırttı. JD'nin elinden sandalyeyi kapıp kaçması infosu gümletti. Cole iyi denemiş, sayı avantajı yok gibiydi neredeyse. Carlito'nun popülerliği konusu, onun kazanmasına varmış, pek şaşırmadık. Ama Balor mevzusu da iyice soru işareti yaptı kafalarda. Bakalım ne olacak. Ancak toparlanmaları lazım acilinden. </p><p></p><p><strong>BİZİM HEEL MÜZİK DÖNMÜŞ BABA YAAAA: </strong>Yani aslında diğer arkadaşları kötülemek adına söylemiyorum ama eleme maçlarından kazananı en belli olan bu gibiydi. Diğer iki karakter takım kemeri feuduna girmişlerdi. Bizim de bu fırsattan yararlanıp gole gitmemiz şaşırtmadı açıkçası. 15 dk octopusdan kol bacak sağlam çıkmamız halis mi ya da diye ekleyelim. Enzo'nun en büyük düşmanı kendisi. Bu da onu eğlenceli bir karakter yapıyor. Şahsen kendisinin takım kemerleri konusunda büyük bir şansı olduğuna inanıyorum. </p><p></p><p><strong>Kim bu gelico:</strong> 53'de olacak sanırım Henry&Perry vs. Orton&Angelico maçı. Angelico şarlatan olarak ilerlemeye devam ediyor. Haftaya Orton'un kendisine RKO ikram edeceğini düşünüyorum. Ama Perry sıkıntı adam ya.</p><p></p><p><strong>El elden üstünmüş derler baba: </strong>Sen finisheri yapsan da, adam da senin üstüne atar eli, zafere ortak olur öyle. Maç dolu doluydu. Okurken keyif aldık. İki taraf da wini hak ediyordu. Bence en iyi çözüm bu oldu. Roman'ın babalığını böyle Velveteen'in suratına vurması da on numaraydı. Starbok gelene kadar şovdan büyük zevk aldık açıkçası.</p><p></p><p><strong>Kemerimi vre: Ricardo Rodriguez:</strong> <em>Hijo de puta!</em> Şimdi naneyi yemedin miii? Jimenez, Patron'a haber ver. şuna öyle böyle patlamadık ya. Siz nasıl bir şeylerin içine girdiniz ya. Bununla birlikte artık Dom ve Liv'in arasındaki ilişki iyice gelişti aslında. Güzel segment. Haftaya şovu yeni şampiyon(?) açar diye bekliyoruz. Alberto sem daha çoook uğraşırsın baba...</p><p></p><p></p><p>Şov dolu doluydu. Starbok böyle 4 mü versek dedirtti ama biz son segment sayesinde 5 verelim yine, ellerinize sağlık dostolar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 289073, member: 22"] Zeytin yüzünden bizim kavuşmalarımız biraz mahşere kaldı ama sonunda bir genel değerlendirme yapabiliriz sanırım [B]What a manuver: [/B]Spikerlerle basit bir başlangıç güzel olmuş ya. Her ne kadar Cole/JBL masasına pek ısınamasam da, ilginç bir dinamik denenmiş aralarında. 2 şovdur kalabalık başlangıçların ardından, basite kaçılması güzel. [B]Al ulan DOMinasyon Yapma lan acıtasyon: [/B]JD arasında bu kadar uyumsuzluk göstergeleri biraz çok öne çıkıyor gibi geliyor bana ya. Şahsen ekibin bir süre et kemik yakınlığı sağlamasını tercih ederim. Carlito şu an favorilerden birisi. Şeftali muhabbeti falan onu iyice göz önünde bir figür yapıyor. Dom da diğer karakterlere göre daha bir derinliği var. Bu da sanki Balor'u geride kalan isim gibi gösteriyor. Liderlik işlerinin ona yüklenmesinden ötürü, bu da onu biraz kötü gösteriyor gibi geliyor. Ancak toparlanacaklarını ve Survivor Series'de Wyatt Family'e karşı daha bütün ekip olacaklarına eminim. [B]Yar bensiz de yaparmış:[/B] William Regal be baba... Bir gün garanti menajer olarak alırım diyordum kendisini. Hatta heel turn için onu mu seçsem desem de, Regal bu şirketin tarihindeki facelerden birisi. Bunun için de şirketin şu anki en büyük babyface isminin yanında olması çok güzel. Danielson'a desteği büyük etki edecektir. Bununla birlikte kendisinin Prince of PGW'de şansının arttığını düşünüyorum. [B]Bryanson-Wyattson: [/B]Agaaaaa adam bütün şirketi aileye katacak gibi gözüküyor ya. Daniel demesi hoş geldi bana. Ailenin geri kalan üyelerinin başarılarını düşününce de teklif gayet makul. Ancak Danielson şirketin hak etmediği ama ihtiyacı olan o kahraman olduğu için bunu reddedecektir. Yine de ilginç bir dinamik açıkçası. [B]Köylü Wyatt milletin efendisi oluyor galiba: [/B]Mox'un yürürken kanamasını bekledik ya. Takımlar kemerini hatırlatmak için iyi olmuş. Mox ve Kidd ppv kickoff una maça çıkarlar artık. Wyatt'lar şirkette büyük tehdit ya. Karşılarına çıkar mıyız bilmiyorum ama çıkana da kolay gelsin. Adamlar ordu bro. [B]KRAL GELDİ YA GELDİ: [/B]ALLAHIM DELİRCEM AĞPHOGOPIHGPAIOHGĞOIHAOGIHASOIFHOIAH HAYVAN GİBİ MAÇLA GELDİ BİR DE ADAM. HELE MÜZİK FALAN BAYILICAM ŞİMDİ. KAFAYA KOYARSA ŞİRKETİ ALACAK. [B]GEY TV: [/B]Jey'in böyle büyük atraksyona girmesini beklemiyordum. Bloodline vs. House of Black biraz ilerler gibi geliyor. Ancak ben GoD'nin bunlarla vakit harcaması yerine takım kemerlerine oynamasını tercih ederdim. Malakai kaybetmeyecek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. [B]AGA AMA SEN O MÜZİĞİ AÇARSAN..: [/B]Dominik'in karakterinin derinliği işte, bu depresif halleri ve Morgan'ın denemeleri güzel bir dinamik oluşturuyor. Ama hatuna da böyle müzik açarsan bizi sokarsın depresyona ya... [B]ANALDAN COLE BYE BYE: [/B]Danielson'un pası güzel. Kendisini bugün bir daha göreceğimizi sanmıyordum ama beni şaşırttı. JD'nin elinden sandalyeyi kapıp kaçması infosu gümletti. Cole iyi denemiş, sayı avantajı yok gibiydi neredeyse. Carlito'nun popülerliği konusu, onun kazanmasına varmış, pek şaşırmadık. Ama Balor mevzusu da iyice soru işareti yaptı kafalarda. Bakalım ne olacak. Ancak toparlanmaları lazım acilinden. [B]BİZİM HEEL MÜZİK DÖNMÜŞ BABA YAAAA: [/B]Yani aslında diğer arkadaşları kötülemek adına söylemiyorum ama eleme maçlarından kazananı en belli olan bu gibiydi. Diğer iki karakter takım kemeri feuduna girmişlerdi. Bizim de bu fırsattan yararlanıp gole gitmemiz şaşırtmadı açıkçası. 15 dk octopusdan kol bacak sağlam çıkmamız halis mi ya da diye ekleyelim. Enzo'nun en büyük düşmanı kendisi. Bu da onu eğlenceli bir karakter yapıyor. Şahsen kendisinin takım kemerleri konusunda büyük bir şansı olduğuna inanıyorum. [B]Kim bu gelico:[/B] 53'de olacak sanırım Henry&Perry vs. Orton&Angelico maçı. Angelico şarlatan olarak ilerlemeye devam ediyor. Haftaya Orton'un kendisine RKO ikram edeceğini düşünüyorum. Ama Perry sıkıntı adam ya. [B]El elden üstünmüş derler baba: [/B]Sen finisheri yapsan da, adam da senin üstüne atar eli, zafere ortak olur öyle. Maç dolu doluydu. Okurken keyif aldık. İki taraf da wini hak ediyordu. Bence en iyi çözüm bu oldu. Roman'ın babalığını böyle Velveteen'in suratına vurması da on numaraydı. Starbok gelene kadar şovdan büyük zevk aldık açıkçası. [B]Kemerimi vre: Ricardo Rodriguez:[/B] [I]Hijo de puta![/I] Şimdi naneyi yemedin miii? Jimenez, Patron'a haber ver. şuna öyle böyle patlamadık ya. Siz nasıl bir şeylerin içine girdiniz ya. Bununla birlikte artık Dom ve Liv'in arasındaki ilişki iyice gelişti aslında. Güzel segment. Haftaya şovu yeni şampiyon(?) açar diye bekliyoruz. Alberto sem daha çoook uğraşırsın baba... Şov dolu doluydu. Starbok böyle 4 mü versek dedirtti ama biz son segment sayesinde 5 verelim yine, ellerinize sağlık dostolar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #52'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap