RPG Rehber

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Kameralarımız loş ışıklı siyah bir odada açılıyor. Burada her zamanki gibi takım elbisesiyle bizi William Regal karşılıyor. Biraz süren sessizliğin ardından kameraya doğru konuşmaya başlıyor:

Eğer profesyonel güreşçiyseniz, vücudunuzdaki yara izlerinin her zaman derin bir anısı vardır. Bu yaralar, sizin kim olduğunuzu belirleyen şeylerdir. Her birinin karakterinize yaptığı dokunuşlar, aynaya baktığınızda gördüğünüz kişiye karşı bakış açınızı etkiler. Bu yaralar oluşurken, bazen cezalandırılmış, bazen kimsede olmayanı kazanmış, bazen ise çıkamayacağınızı düşündüğünüz karanlık kuyulara düşecek hale gelmişsinizdir. Fakat en nihayetinde ringde bulunduğunuz süre içerisinde, sizi nele olursa olsun buraya ait hissettiren bambaşka hislere sahip olmuşsunuzdur. Dışarıdaki insanlar ile, bu sporun dünyasındaki insanları ayıran yegâne şey de tam olarak bu hislerde gizli.

regal_guys.jpg

Profesyonel Güreş, yıllarca emek vermeniz gereken ve sizi kendine hapseden bir şey. Bu kafesin kapağı açık olsa dahi kafesten çıkmamak, belki de var oluşunuza hizmet eder. 56 yaşındayım. Artık o kadar fazla bedel ödedim ki bu bedellerin yarattığı fiziksel tahribat, ring içinde mücadele etmeme engel oluyor. Fakat bu durum, sporun içinde bulunmam için hiçbir engel teşkil etmedi ve etmeyecek. Bu sporun içinde olmamın kendime iyi geldiği kadar sektöre de iyi geldiği kanaatindeyim. Elimin dokunduğu güreşçilere, insanlara ve sporun en önemli şeyi olan güreşseverlere, gerçek güreşin ne olduğunu göstermeliyim. Buna elçilik etmek zorundayım. Etrafınıza bir bakın! PGW’ya bir bakın! Güreşçilerin birçoğu sahip oldukları eksikliklerle mücadele edemeyip önüne bariyerler çekebilmek için bu sporu kullanıyorlar. Ya da gerçek amaçlarına ulaşmak için bu ringi kullanarak zehirliyor. (Gülümser) Hayır, güreş asla bir araç veya basamak değildir. İçinde bulunduğun ringe saygı duyup kendi halinin en iyisini orada vermeyi hedeflemiyorsan eğer, sen pespaye bir zavallı olmaktan öteye gidemezsin.

“Baş parmaklarımın kaşınmasına bakılırsa bu yana doğru hain bir şey geliyor. Kimse vuran açsın kilitleri! Şimdi olacak bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa, bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta.”

Buraya bir ara vermem gerekti. Yapacaklarımın güçlü bir etki yaratabilmesi için benim de gücümü toplamam lazımdı. Bunu yaptım. Birçoğunuz beni Ospreay’in yanında görmek isterdi, bunu biliyorum. Ospreay, hazır olduğunda hayatının en önemli sınavını verdi ve PGW bir daha asla eskisi gibi olmadı. O, çok özel biri. Will’e olan bütün saygımla, o benim kafamda olan yoldan değil kendi yolundan yürümek istedi ve böyle olması gerekiyordu. Bunu hak ediyordu ve kendi mirasını inşa etmeye devam etmeliydi. Will, seçimleri doğrultusunda yaşayan olgun bir insan ve eski bir şampiyon. PGW’nun temel direklerinden biri. Ona başarılar diliyorum. Umarım hayat, ona her zaman doğruyu gösterir.

(Yüzünde gururlu bir tebessüm olduğunu görüyoruz ancak bir yandan da tedirgin. Devamında bunu belli ediyor. Bir süre sonra konuşmasını sürdürüyor.)

Dinlenme sürecimin son zamanlarından beri yönetimle sıkı bir temastaydım. Bana nasıl bir görev istediğimi sorduklarında ise hiç düşünmeden, “Bryan Danielson’ın yanında olmak istiyorum” dedim. Bryan Danielson bir emektar. Kendi güreş okulu olan ve oradaki güreşçi adaylarına yol gösteren özel bir karakter. Fakat böyle insanların da yardıma ihtiyacı vardır. Bryan Danielson, en tepeye çıkmak için güreşmiyor. O, ait olduğu yeri temizlemeye uğraşıyor. Bu çetrefilli süreçte ilerleme kaydetmeye çalışırken bir sürü engelle karşılaştı ve karşılaşmaya devam edecek. Kendine inancını asla kaybetmemesi için, duygularının esiri olmaması için ve bu ringde kanının son damlasına kadar savaşması için ona destek olacağım. Bu, benim güreşe olan borcumdur. Güreşin son savaşçısının amacı, artık benim de nihai amacımdır.

(Kameralar, son cümlenin bitimiyle birden kapanır.)

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: