- Konular
- 229
- Beğeni sayısı
- 1,477
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
2000 model bir Merso bir caddenin bitiminde kenara park ederken kameralar açılıyor. Değil bir arabalık beş arabalık yere zor ve üst üste manevralarla anca park eden şoför sonunda araçtan iniyor. Şoför Carlito'nun ta kendisi...
"Avradını s*ktiğimin yerinde bir arabayı zor park ettik."
Şeklinde bir çıkışla araçtan iniyor ve kapıyı sertçe, sinirle kapıyor. O esnada yoldan geçen bir sarışın kızla göz göze geliyor.
Sarışın kız: Bu araba mı? Kağnılar vardı hani Kurtuluş Savaşında onlar falan daha hızlıdır.
Carlito: Bu aralar biraz sıkışığız, model yükselteceğiz heralde. Neyse ben sana niye cevap veriyorum ki ceddini de, seni de s*kerim kaybol şuradan kevaşe!
Kız bir hayli sinirlenen Carlito'ya korku dolu gözlerle bakarken oradan uzaklaşıyor.
Carlito ise arabanın bagajını açıp, bir kasa dolusu şeftaliden bir adet alıp yoluna devam ediyor. Söze giriyor bu esnada.
Carlito: Bu a*ına kodumun yerinde benim ne işim var bilmiyorum ama birkaç hatrı sayılır dost önerisi olmasa s*kseler gelmezdim. (Şeftaliden bir ısırık alıyor) Hmm... Ama yine de fena değilmiş, piliçler taze duruyor. Lezzetli mi kalite kontrol de yapmak lazım... Ahahaha Aklıma ne geldi, üzgünüm ama bunu itiraf etmeliyim. Finn Balor dostum... Burası güzel yer de eminim sen burada olsan, burada bile bir bok yiyemezdin ahahahahaha...
Carlito güle güle ilerlerken bir otobüs durağının kenarından geçiyor. Üç kız grubu ona doğru bakarak kahkaha kikiri fısıldaşıyorlar. Carlito duraksayıp kızlara dönüyor.
Carlito: Sizin derdiniz ne he? Burayı iki dakika övdük ama beyin yoksunu ahrazların yuvasıymış. Ben böyle üniversitenin kampüsünü kucağımda saydırma oynatmaz mıyım, sizden vatana millete hayır mı gelir a*ına koyayım...
Kızlar gülmeye devam ederken aralarından birisi söze giriyor.
Kız: Sinirlenme, sinirlenmene hiç gerek yok. Saçın... Saçın çok hoşumuza gitti. Arkadaşımın saçına benziyor... Hemşerisi misin yoksa?
Kızlar kahkaha atıyor.
Carlito: Hiç ihtimal vermem buna fakat arkadaşın nereli?
Sorunun muhatabı olan kız cevap veriyor.
"Kamanan..."
Carlito ağzındaki şeftaliyi kızın yüzüne tükürüp, kızı kafasından tuttuğu gibi durağın camına sertçe gönderiyor. Diğer kızlar korku ve telaşla arkadaşlarıyla ilgilenirken, Carlito hiçbir şey olmamış gibi ellerini silkeleyip yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Carlito: Burası anlaşılan beni hiç açmayacak. İber yarımadası, Kanarya Adaları falan varken buraya neden geldim ki? Ulan karısının pıttığı ile oyalandığımın hatrı sayılır dostları yüzünden gördüğüm muameleye bak. Balkanlar'a bile okeydim lan... Neyse bulabilirsem birkaç hotdog falan gömeyim bari, midem kazındı. Sonrasında da belki birkaç olta atılır, açın s*ki kalkmıyor ki anasını satayım...
Carlito adım adım hotdogcı ararken kameralara "yeter kapatın artık" diyor.