RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟐: 𝓌𝒽ℴ 𝒾𝓈 𝓉𝒽ℯ 𝒸𝒶𝓅𝓉𝒶𝒾𝓃?

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
EbdeQ.jpg

PAYBACK #52
25 Ekim Cuma, 20:30 - C
Prudential Center

Newark, New Jersey

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1-
Prince of PGW Eleme Maçları Devam Ediyor!

2- O Büyük İsim Nihayet PGW'de!

3- Takım Şampiyonları Aksiyona Giriyor!

4- Tuzak

5- Singles Match | Val Venis vs. Enzo Amore

9ti81m2.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #52 BAŞLIYOR!

49ltlkb.png

Pyroların patlamasının ardından kameralarımız direkt olarak spiker masasının karşısına geçiyor. An itibarıyla kadrajımızda iki isim var: John Bradshaw Layfield ile Michael Cole. Michael'a kameraların kendisine döndüğünün bildirisi yapıldığında, konuşmaya başladığını görüyoruz. Spiker masasının arkasında kalan seyirciler ise el sallıyorlar kameraya.

Michael Cole: Hanımefendiler ve beyefendiler, iyi akşamlar! Prestige Grand Wrestling serisi olan PAYBACK'in 52. bölümünde sizlerle birlikte olmanın memnuniyetini duyuyoruz! (Arkasındaki seyirci kitlesinden sesler yükseliyor) Bu gece promosyon tarihine kazınacak bir diğer geceye hoş geldiniz! Her zamanki gibi, John Bradshaw Layfield ile bu şovun spikerliğini üstlenmekte olacağız. (Yan tarafına doğru dönüyor) Sana dönmek istiyorum John. Merak ediyorum da, bu şovda bizi bekleyen önemli bir olayı izleyicilerimize aktarmamdan evvel; söylemek istediğin bir şeyler var mı? Söz sende.

John Bradshaw Layfield: Söylenesi her şeyi söylediğine inanıyorum Michael, ne söylememi istersin?

Michael Cole: Belki de bu harika seyirci kitlesi hakkında bir şeyler söylemek istersin (Yakınlarda olan seyirciler coşuyorlar)?

7opcqfh.jpg

John Bradshaw Layfield: Burada olduklarını görmek harika hissettiriyor.

Michael Cole: Bu kadar mı?

John Bradshaw Layfield: Evet.

Michael acı bir şekilde sırıtmasının ardından tekrardan kameraya doğru dönerek konuşmaya başlıyor.

Michael Cole: Malakai Black, geçen hafta Jey Uso ile aralarında yaşanan arbedenin ardından ilk aksiyonuna çıkıyor. (Ekrana bahsi yapılan duyurunun grafiği veriliyor) Şunun altına çizmekte fayda görüyorum ki, bu görünüm onun Prestige Grand Wrestling World Television Championship'i kazanmasının ardından gerçekleştireceği ilk görünüm olacak. Kısacası kemer yeni Şampiyonun ellerinde görücüye çıkacak. Şimdiden harika olacağını söyleyebilirim!

thgcpro.jpeg

John Bradshaw Layfield: Kulağa oldukça güzel geliyor... Pekala, bu maçta rakibi kim olacak?

Michael Cole: Bu özel ismi erkenden adlandırarak, büyük bir sürprizi felakete dönüştürmek istemiyorum. Bunun için biraz sabırlı olmamız ve beklememiz gerekiyor John. Bunu yaparak heyecanı ortadan kaldırmamı benden bekleyemezsin, öyle değil mi? Hiç şüphesiz, Malakai ile onun arasında gerçekleşecek olan bu Non' Title Match fazlasıyla aksiyonlu geçecektir çünkü kendisi fazlasıyla büyük, bir o kadar da yıldız bir isim!

John Bradshaw Layfield: Senden istediğimi henüz alamadım Michael.

Michael acı sırıtmasının ardından tekrardan kameralara doğru dönüyor ve konuşuyor.

k8ez2co.jpg

Michael Cole: O halde bunun için beklemeye ne dersin John? Bana inan, buna gayet değecektir. Bayanlar ve Baylar... Prestige Grand Wrestling'in farklı bir tarihi gecesine var mısınız? O halde PAYBACK 52 başlasın!

Spiker masasına yakın bir konumda oturan seyirciler, coşuyorlar. Bu coşku arenanın diğer taraflarına dağılıyor. Hypelanmış olan seyircilerin çığlık ve mutluluk sesleri birbirine karışırken, kameralar arka alana dönüyor.

abw4hsg.gif

Bir karışıklık ortamı. Herkesin konuştuğu, kimsenin kimseyi dinlemediği bir sohbet. Judgment Day kendi kendini yargılıyor gibi daha çok. Gürültünün bastırılması gerekiyor.

Finn Balor: Yeter! Susun!

oytiqon.png

Sessizlik ortamı sağlanınca Finn Balor konuşmaya başlıyor.

Finn Balor: Bu şekilde hiçbir yere varamayız. Varamadık da... Memnun musunuz? Bulunduğumuz konum sizi tatmin ediyor mu? Beni hiç ama hiç tatmin etmiyor. Parolamız neydi beyler? DOMİNASYON! O ses getiren, kimilerinin keyfini kaçıran dönüşün üstüne niye çıkamadık? Neden bir anda parlayıp söndük? Bunları hiç kendinize soruyor musunuz? Ben soruyorum... Dinleyin, leş gibi kokan o köylülerin gerisinde kaldık. Kabul edelim. Bundan hiç hoşlanmıyorum. O sapkınların PGW'nin en değerli unvanları gözümüze gözümüze sokmasını kabullenemiyorum. Lumberjack gecesi, bizi kendimize getirmek için bir uyarıydı. Bu pozisyondan nasıl çıkmamız gerektiğini de hepimiz gayet iyi biliyoruz: Kazanmak, kazanmak ve kazanmak! Geçen hafta Bray Wyatt ve Bryan Danielson, kendilerini o maça attılar. Fikstüre bakacak olursak, bizim de elimizde sadece bir bilet kaldı. Prince of The Ring, Judgment Day'siz olmamalı, olamaz! Anlıyor musunuz beni? Miz, malum duyuruyu yaptığında en az iki kişiyle o maçta olacağımızı düşünmüştüm. Fakat McDonagh yapamadı. Bu sadece onunla alakalı değil. Biz de ona destek olamadık. JD McDonagh yenilmedi, Judgment Day olarak biz yenildik. İşi sıkı tutun beyler. Rahatlık ve gevşeklik bizim baş düşmanımızdır. Prince of PGW bizim şovumuz olacak. O kadar! Aksini kabul etmiyorum. Sadece Prince of The Ring değil, Takımlar ve Dünya Şampiyonlukları... Evet, ağzımızı sulandırmak için yeterli değiller mi? Hepsine oynayacağız ve alacağız. Dom... Bugün turnuva maçına senin yerine ben çıkacağım ve-

a57g8j8.png

Bunu duyduğu gibi Carlito arkasını dönüp hırsla şeftali yemeye başlıyor.

Dirty Dom: Ne? Carlito'yla her şeyi planladık. Sen neden bahsediyorsun?

Finn Balor: Alberto'nun unvanıyla ilgileneceksin.

Dirty Dom: Ama-

Finn Balor: Onu bizden daha iyi tanıyorsun ve geçen hafta yaptıklarından sonra, biz başkasını öne atsak bile karşısında seni isteyecektir. Yen onu. Şampiyon ol. Bunu istemiyor muydun? Sana en kestirme olanı söylüyorum.

Dirty Dom: Hombre, beni anlamıyorsun. Adamı ameliyattan ettim. Buraya bir daha ne zaman döner onu bile bilmiyoruz. Onunla nasıl maça çıkayım?

Finn Balor: Bingo! Eğer O buraya gelmiyorsa, buraya gelmesi için bir sebep yaratırız... Arka kapıdaki otoparkta çekici bir Cadillac Lowrider seni bekliyor. Şoför sana ne yapman gerektiğini söyleyecek.

Dominik ne tatmin oluyor ne de haksızlığa uğramış hissediyor. Arada bir yerde. Fakat Carlito'nun öfkesi hala üzerinde. Patır patır ikinci şeftaliye geçmiş. Finn Balor kendinden emin bir şekilde konuşmaya devam ediyor. Eliyle Carlito ve JD McDonagh'ı göstererek...

Finn Balor: Ve bu gece, maçı kazandıktan sonra Takımlar Şampiyonluğu için Wyatt Family'nin karşısına siz ikinizin çıkmasını istiyorum... Tabii, bugün kaybeden ben olursam, ben de çıkabilirim.

jnbenri.png
1fz5zwn.png

Carlito: Zahmet olacak amına koyim. Zahmet olacak. Önemli olan birimizin oraya çıkması değil mi? Daha neyin hesabını yapıyorsun?

Carlito Finn'e tip tip bakarken Finn Balor hınzır gibi sırıtıyor. Ne var, bir şey demedim gibisinden bir jest takınıyor. O sırada Dominik'i düşünceli görüyoruz. O esnada kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

Backstage%20Talk.gif

Kameralarımız arka alanda ring girişinin hemen yakınında açılıyor. Bizleri PGW arka alan röportörü Cathy Kelley karşılıyor.

Cathy Kelley: Merhabalar PGW seyircileri. Bu gece yanımda özel konuklarım var. Son zamanlarda PGW'nün en çok konuşulan isimlerinden, Prince of PGW finalistlerinden biri olan, American Dragon, Bryan Danielson ve kendisinin yeni menajeri, William Regal. İlk olarak sizlere sormak istediğim şey, bu birliktelik nereden çıktı? Sizi yan yana getiren şey neydi?

images
1d148af23db8afe047366b00395c4027ee533d40e7e3cd9e091e6dd6be61f284.jpg

Cathy cümlesini bitirirken, kamera biraz uzaklaşıyor ve kadraja Bryan Danielson ve William Regal giriyor.

William Regal: Sevgili Cathy, biliyorsun ki ben her zaman insanlara yol gösteren bir adamım. Bu şirkette de gayet büyük bir emeğimin geçtiği doğrudur. Bu şirketten memnun olmadığım bir sonuçla ayrıldım ancak gözüm her zaman buranın üzerindeydi. Benim gibi bir güreş aşığı iseniz, buraya bakmadan edemezsiniz. Ben de her zaman izledim. Değişimini izledim, gelişimini izledim. Ancak bana eskiyi hatırlatan bir şey vardı. Bir kişi, buraya, benim güreş aşkımın aynısı ile geldi. Ancak önüne sürekli engeller konuldu. Geçmişime bakarsanız, PGW'nün en büyük yıldızlarından birisini de ben yarattım. Ben de bu engelleri aşıp, PGW'nün yeni yüzü olacak kişiye yol göstermek için geldim. Karşınızda o isim var. Bryan Danielson, PGW'nün yeni prensi ve geleceğin şampiyonu.

Bryan Danielson: Cathy, senin ve tüm PGW seyircilerinin anlamasını istediğim bir şey var. Bu şirkette herkes sırtını birilerine yaslıyor. Herkes bir işler çeviriyor. Benim de bana yardım edecek birisine ihtiyacım vardı. O kişi de William Regal'den başkası olamaz. Teknik güreşin krallarından birisi kendisi. Güreşteki dahiyane akıllardan birisi. Bay Regal, benim gitmem gereken yolu net bir şekilde çizdi. Ben de onun yolundan ilerliyorum.

Cathy Kelley: Çizdiği yol derken, neyi kast ediyorsunuz peki?

william-regal-nxt-takeover-in-your-house-2021-1024x576.png

William Regal: PGW'de her zaman süper kahraman rolüne bürünenler oldu Cathy. Buna engel olamazlar. Her zaman tehlikeye kafa atarlar. Bryan da öyle. Ben ona gitmesi gereken yolu göstermeden önce, sadece doğru şeyi yapmaya kafayı koymuştu. Judgment Day'in sürekli önüne taş koymasından dolayı öfkesine kör olmuştu ve bu ona zarar veriyordu. Goldberg'e yardım ettiğinde, ne bekliyordu ki mesela? Doğru şeyi yapıyordu sadece. O, milletin yardımına koşuyordu ancak kimse Bryan'ın yardımına koşmadı. Bu işler böyledir. Bodoslama giremezsin. Bryan bu şirketin hak ettiği kahraman, ancak Bryan'ın hak ettiği şeyleri de ona kazandıracak bir kişi var. O da benim. Biz sonunu düşünerek kahraman olacağız. Gereksiz risklere girmeyerek.

William Regal cümlesini bitirir bitirmez Cathy'nin olduğu yere doğru ciddi bir şekilde bakıyor. Cathy de şaşırırken, arkasından bir ses geliyor...

???: Merhaba eski dostum.

Backstage+Talk.gif

Bu isim Bray Wyatt. Arkasında ise ailenin bütün üyeleri var. Bray ikiliye gülerek yaklaşıyor.

Bray Wyatt: Daniel Bryan, sana böyle diyeceğim çünkü seni öğrendiğim isim böyleydi... Seni uzun zamandır görmemiştim. Değişmişsin... Sadece adın değil, her şeyin değişmiş. Ancak bir şey değişmemiş. O gözlerindeki ateş. Gözlerindeki ateş hala duruyor. Daniel, sana bir teklif için geldim. Sana maskeyi tekrar takabilmen için geldim. Sana gerçek bir yol gösterici olarak geldim. Senin sorununu çözmek için geldim. Judgment Day sorununu seninle birlikte çözebiliriz. Ancak bunu hemen kestirip atma Daniel. Yanımdaki isimlere bak. Strowman ve Rowan başıboş iki serserinde, Takımlar Şampiyonluğuna yükseldi. Randy Orton artık PURE Şampiyonu. Velveteen, World Heavyweight Şampiyonu... Kenny'den sonra bir kişilik daha boşluğumuz var Daniel. Bize katıl ve seni de mükâfatlandırayım...

Bryan Danielson duyduklarına inanamamışçasına bakıyor. Bray Wyatt gerçekten ona istediğini verebilir mi diye sorguluyor kendisini. Wyatt'ın arkasındaki kemerlere bakıyor. Gerçek olamayacak kadar iyi bir teklif belki de. Düşünceler içerisinde boğuluyor gibi gözükürken, onu bu düşüncelerden uyandıran William Regal oluyor.

William Regal: Nazik teklifiniz için teşekkür ederiz. Ancak bu hemen cevaplayamayacağımız bir şey. Size cevabınızı zamanı gelince vereceğiz.

Bray Wyatt: İyi düşünün. Nasıl olsa Prince of PGW maçında aynı ringde olacağız. Cevabımı orada almış olacağım. Ancak şimdi halletmemiz gereken bir iş var.

Bray Wyatt ve Wyatt Family'nin üyeleri, onları geçip girişe doğru ilerliyorlar. Danielson ve Regal onları izlerken, kameralar ringe doğru dönüyor.

abw4hsg.gif

tInqPE2.0.gif

WYATT!

ikHdS-.gif

Wyatt Family girişte görünüyor. Tam kadro buradalar! Bray Wyatt önde gaz lambası ile ilerlerken hemen yanında Velveteen Dream ve Randy Orton var. Arkalarında ise Strowman ile Rowan yer alıyor. Güreşçiler ringe ilerliyorlar. Klasikleşmiş tauntlardan sonra Wyatt lambayı söndürüyor. Seyircilerden yüksek reaksiyon gelirken Velveteen Dream mikrofunu alıyor. Bu sırada anons geliyor.

Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar! Yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonuna hoş geldiniz deyin, VELVETEEEEEEEENNNNN DREEEAAAAMMMMMMM!!!!

velveteen-dream-accused-sexual-misconduct-tsc-news-speaking-out.jpg

Velveteen Dream: Hoş buldum Samantha. Bugün çok şıksın, teşekkür ederim. Güreşe başladığım ilk günden beri duymak istediğim tek anons buydu. Merdivenleri uzun bir süredir tırmanıyordum. Kimi zaman elim kaydı ve düştüm. Yeniden başladım. Kimi zaman merdiveni beğenmedim, farklı bir tane almak üzere kendim bıraktım. Kimi zaman pes ettim, bir süre ara verdim ve merdivenlerden uzaklaştım. Bazen de uzaklaştırılan kişi ben oldum. İftiralara maruz kaldım, hapse girdim. Bir güreşçinin başına gelebilecek en kötü olaylardan biriydi. (Derin nefes alıyor Velveteen). Zorlu günlerdi Samantha. PGW ile hayata yeniden başlama kararı aldım. Bu sefer hedefi 12'den vuracaktım. Başarılı da ilerledim. Düzenli olarak merdivenleri tırmanıyor, hiçbir zaman kayıp düşmüyordum. Bu sefer istikrarlıydım, hiç olmadığım kadar hem de. Önce TV şampiyonluğu sonra Royal Rumble ve şimdi de, nihayet Dünya Ağırsiklet şampiyonluğu! İşte karşınızda olmak istediğim Velveteen Dream buydu. Teşekkür ederim Samantha. Binlerce kez teşekkür ederim.

Seyircilerden yoğun reaksiyonlar geliyor. Velveteen Dream duygulanıyor. Bray Wyatt ve ekibi donuk bir şekilde onu dinlemeyi beklerken Dream gözyaşlarına hakim olarak kaldığı yerden devam ediyor.

Velveteen Dream: Wyatt Family grubunun üyesi olarak, bu ailenin bir elemanı olarak, kemeri kritik bir zamanda elde ederek herkesi daha da alevlendirdiğimin farkındayım. Bu ateş hiç sönmeyecek! Bray Wyatt'ın da çabalarıyla ailenin altın çağını yaşıyor olacağız. Fakat şimdilik beklemedeyiz. Prince of PGW'ye kadar topu aramızda döndürerek ısınma turlarımızı yapıyoruz. Sıra ise takım şampiyonlarımız Braun ve Erick'te. Başarılar diliyorum dostlar, kolay bir mücadele olacak sizin için. Kolaylıklar dilerim.

Velveteen Dream mikrofonu bırakıyor. Bu sırada Wyatt ile Orton da ringden inerken Dream de çelik merdivenlere doğru yönelip kenara geçiyor. Sıradaki maç Rowan & Strowman'a ait.

moxley-840x419.jpg

JON MOXLEY! Uzun bir aradan sonra PGW'de! Mox dönüş maçı için hızlı adımlarla ringe ilerliyor. Kenardaki Wyatt Family'e ters ters bakarken ringe giriyor. İki toromanı gördükten sonra maça daha da motive oluyor! Uzun süre ilk kez güreşecek. Takım arkadaşını bekliyor.

rampage-spoilers-gabe-kidds-first-ever-entrance-in-aew-v0-dG8yZHkxZ3RmajlkMdPV9ktu1vYeKQNzSZZa4QUhwp6R1K82bW3YMByNThgg.png

GABE KIDD PGW'DE! Bu arenalarda ilk kez görünen Gabe Kidd seyircilerden karışık reaksiyonlar alıyor. Kimisi tanıyor kimisi ise ilk kez görüyor. Fakat Gabe ilk defa da olsa PGW'de maçına çıkacak! Takım arkadaşı Moxley'in yanına gidiyor. Wyatt Family'e bakıyor önce, sonra da Mox ile el sıkışmak istiyor. Ama Moxley yüzüne ters ters bakıyor, sonra da karşısındaki Wyatt Family'e bakıyor. Gabe buna oldukça bozuluyor. Hakem biraz sonra iki takımı da uyarıyor. Maç başlıyor!

Non-Title Match
"Tag Team Champions" The Wyatt Family (Braun Strowman & Erick Rowan) vs. Jon Moxley & Gabe Kidd

Dropkick.gif

Maç başladı. Mox ve Braun içeride başlıyor. Mox hızla Braun'un üstüne koşuyor ve seri yumruklar! Braun'u serice yumrukluyor fakat Braun üstünden şiddetli bir şekilde atıyor! Mox, yerden kalkıyor ve yere tükürüp bir kez daha Braun'a seri yumruklarla dalıyor. Braun üstünden atıyor. Mox iplere fırlıyor. Braun oradan Chokeslam'le kavrıyor fakat Mox kaldırırken bundan kurtuluyor. Braun bir yumruk sallıyor. Mox bundan eğiliyor ve aprona fırlıyor. Oradan Top Rope'a çıkıyor ve Elbow Dropla üstüne uçuyor. Fakat Braun bunu Powerslam şeklinde kavrıyor ve Fallaway Slam! Mox kendi köşesine çekiliyor. Gabe Kidd tag istiyor. Mox'ta tagi veriyor. Kidd ringe giriyor. İkisi birden Braun'un üstüne koşuyorlar ve aynı anda lariat! Fakat Brauna bu işlemiyor. Sonrasında iplerden sekiyorlar ve bir kez daha Lariat! Brauna tekrardan işlemiyor! Ardından bir kez daha! Braun'u devirmeyi başarıyorlar! Braun sersemleyerek kalkıyor. Mox yavaşça ring dışına çıkarken Gabe hızla iplerden sekiyor ve Dropkick!

braun-strowman-running-powerslam.gif

Braun bundan kaçıyor ve Gabe tekmeyi yanlışlıkla Mox'a atıyor! Tekme Mox'un sırtına geliyor! aprondan ring dışına düşüyor! Şaşkınca Gabe Kidd'e bakıyor. Gabe Kidd ayağa kalkıyor. Braun hızla bir RUNNING POWERSLAM! Sonrasında TUŞ! 1........2........

3!!!

Kazanan: "Tag Team Champions" The Wyatt Family

Down%20in%20the%20Ring.gif
84aa55b570128ffe178ea2a1f5340e6756715f85.gif
5cefda2787eb5275e88af61ae034390702cb2275.gif

Jon Moxley, kalçasını tutarak kalkıyor. Yerde acıyla kıvranan Gabe Kidd'i oradan çekiyor. Çenesine yapışıyor.

Jon Moxley: Seni beceriksiz. Senin yüzünden..

Push.gif
Middle%20Finger.gif

Gabe Kidd, Mox'u üstünden itiyor ve orta parmak çekiyor! İkili birbirlerine kafa göz girişiyorlar! Birbirlerini deli gibi yumrukluyorlar! Fakat ikisi de yıkılmıyor!

bebd3a6e484d3636-600x338.jpg

Biraz sonra Wyatt Family ringe giriyor. Wyatt mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

Bray Wyatt: Biraderlerim ve bacılarım. Bu iki numunenin acınası ilk görünümlerine hep birlikte hüzünle şahit olduğumuza göre artık PGW'nin gerçek sahipleri ile buluşma vakti geldi! Velveteen Dream... Yanımdaki bu adam geçen gece sizin firavununuzu Kızılırmak'ı ortadan ikiye böler gibi yıkıp yok etti. Chris artık yok. Kendi akışında sakince ilerleyen PGW gemisi, ufak tefek dalgalara rağmen rotasında emin adımlarla ilerlerken bizlerle beraber pusula tamamen değişti. Artık Güney'e inme vakti! Cebinizdeki haritalarını yırtıp atın a dostlar, tek bir istikametimiz var. O da Wyatt'ın doğduğu topraklardır. Tüm kemerleri alıp PGW'yi Güney'e taşıyacağız.

Seyircilerden karışık reaksiyonlar gelirken Wyatt kısa bir es verip devam ediyor.

hq720.jpg

Bray Wyatt: Evlatlarım! Hepiniz birer kemer kazanarak PGW'yi parsel parsel ele geçirme planımızı ilerlettiniz. Bense Prince of the Ring maçına çıkmaya hak kazanarak bu ünlü unvanı elde etmek üzere çarpışacağım. Sonra da PGW'nin prensi ilan edilip Alberto Del Rio'yu o demir tahtından edeceğim. (Kahkahalar atıyor Wyatt, sonra da hızlıca ciddileşiyor). Fakat geride halen bir kemerin bizden uzak olduğu açık. Neden Televizyon unvanını ele geçirecek o adamı Wyatt Family'e transfer etmiyoruz ki? Vel, benim aklımda bir aday var. Ne dersin? (Velveteen Dream'e bakıyor. İkisi de sırıtıyorlar). Ya da belki de son zamanlarda çok popüler olan rövanş hakkı isteğimi neden Malakai'ye iletmeyeyim ki? (Yine Velveteen'e dönüp bakıyor). Bunu Vel ile konuşacağımıza emin olabilirsiniz. Önce Prince of PGW, sonra da Televizyon kemeri! Hepsinin bir sırası var biraderlerim. Acele etmeyin! PGW şehrinin kalelerini indirdik, içeriye girdik. Sadece merkezi ele geçirmek kaldı. Merkez de düştüğü zaman tüm PGW bizim ayaklarımıza kapanacak! Evlatlarım, bizler PGW'nin fatihleri olarak anılacağız!

Wyatt kahkahalar atıyor. Velveteen Dream de kısa süre sırıtırken Orton, Strowman ve Rowan oldukça ciddi.

hq720.jpg

Bray Wyatt: Elbette planlarımızı bozmak isteyenler de var. Son zamanlarda Enzo adındaki buçukluğun bize taktığını öğrendim. Strowman ve Rowan bir insan için ne kadar uzun ve güçlüyse Enzo Amore de bir o kadar kısa ve zayıf. Bu adamın tek bir şekilde PGW'de tutunma şansı var, o da konuşmak ve sürekli gündemde kalmaya çalışmak. Fakat bunu da şizofreni boyutundaki yalanlarıyla süsleyerek ağızda mide bulandıran bir tat bırakıyor. Bu gece ben ve evlatlarım, Venis'in buçukları bütünleyip tama çevirmesini sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Rowan karşısına kaç kişinin geleceği konusunda oldukça meraklı. Jileti uzun zamandır kullanamıyor ve bu konudan muzdarip. Bileylemek için rakiplerini bekliyor. (Wyatt yine kahkahalar atıyor). Gecenin sonunda buçukluklar da The SEX de olsa artık ciddi bir maçın gelmesini dört gözle bekliyorlar. Ben de bekliyorum ve orada olacağım. Venis, Enzo'yu ezdikten sonra yol haritasını öğrenmek için tetikte olacağız.

KzcYMie.jpg
IosDEQftxe.jpg

Wyatt mikrofonu atıyor. Müzik çalarken dizlerinin üstüne çöküyor ve tauntlarını atıyor. Arkasında ise Şampiyonlar Ligi mevcut! Ekip gösterilerini yaparken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

Reklamlardan dönüyoruz, kameralar ringe açılıyor. Ringin içi boş, seyirciler merak ile şovun kalanını bekliyorlar. Bu merakı giderecek bir gelişme söz konusu.

83x282t.jpg

Bu onun PGW World Television Championship ile ilk gösterilişi olacak! Arenanın ışıkları bir anda kararıyor, Stage'de tek gördüğümüz anlamsız olarak ortaya çıkan dumanlar... Bir süre sonra davul sesleri işitir oluyoruz, gök gürültüsünü andıran güçlü davul sesleri... Derin bir tiz ve karanlık tonlarda yankılanan bir müzikle birlikte, loş olan kırmızı spot ışıkları; Malakai Black'in gölgesini, silüetini ortaya çıkartıyor. Sonunda bir şimşek gibi patlayan ışıkla birlikte Malakai Stage'de beliriyor! Ortam karanlık olsa da onu görebiliyoruz, o burada! PGW World Television Championship kemeri dikey bir şekilde göğsünün üstünde duruyor, direkt olarak kendisine yönelik anonsu işitiyoruz. Nameplate'si gözüküyor ve bu şekilde ringin yolunu tutuyor. Ringe vardıktan sonra sağ tarafa dönüyor ve ringin güneyine geçiyor. Koşarak Apron'a atlamasının ardından, ışıklar düzeliyor ve o noktanın ortasına geçiyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Ringin içine girdikten sonra ringin merkezine geçiyor ve maskesini çıkartıyor. Maskesini yanına koyduktan sonra kemerini havaya kaldırıyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve kemerini iplerin arasından ring dışındaki görevlilere uzatıyor, kendisine gösterilen köşeye geçiyor ve sürpriz rakibini bekliyor.

John Bradshaw Layfield: Onun rakibi kim olacak?

6texlz7.png

Michael Cole: İşte, o geliyor!

bxnhbkd.jpg

Işıklar tekrardan kesiliyor, arenamızda göz gözü görmüyor şu anda. Şarkı bir müddet ilerliyor, hâlâ kimse bu gelen kişinin kim olduğunu bilmemekte. Titantron'da hareketlilik var, bir yazı çıkıyor. (HOLOGRAM) Bu Hologram! Bütün arena coşku içerisinde, herkes ayağa kalkıyor! Spot ışıkları Stage'nin bir noktasına doğru vuruyor, bir süre sonra oluşan spot ışığının içinde gördüğümüz isim üzerindeki led ışıklı yeleği ile Hologram oluyor! Arkasından dumanlar çıkıyor, kendisi de kollarını yana açıyor ve yumruk yaparak havaya bakıyor. Ortamın rengi maviye dönüyor, Hologram gözünü rakibinin üstünden ayırmadan ringin yolunu tutuyor. Bu esnada kendisi anonsu yapılıyor, kendisine ait Nameplate'yi de görüyoruz. Ringe vardıktan sonra üstündekileri çıkartıyor ve koşarak Apron'a atlıyor. Orada hiç durmuyor ve iki eliyle en üstteki ipi tutuyor ve sıçrıyor. Havada takla atarak ringe giriyor ve bunu tek dizinin üstünde durduğu bir pozisyona çeviriyor. Bu pozisyonda Taunt'unu yaptıktan sonra kendisini coşku ile karşılayan seyircilere göz atıyor. Sonrasında kendi köşesine geçiyor.

Güreşçiler karşılıklı köşelerde yerlerini alıyorlar. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanlarına gidiyor ve onlar üzerindeki kontrollerini gerçekleştiriyor. Bu kontroller bir müddet sürüyor fakat herhangi bir sorun çıkmamış gibi görünüyor, öyle ki hakem ringin ortasına geçiyor. Son bir kez daha göz ucuyla güreşçilere bakmasının ardından elini kaldırıyor ve işareti veriyor. Herkes bunun anlamını biliyor, bu maçın başladığına işaret! Maç başlıyor!

Non-Title Match
Hologram vs. Malakai Black

7fprd11.jpg
Running+Corner+Forearm+Smash.gif

Güreşçiler ringin merkezini referans alarak etrafında temkinli dönüşler gerçekleştiriyorlar, birbirlerinin hatalarını kolluyorlar. Bu durum yerini ani bir gelişme sonucunda Collar-and-Elbow Tie Up'eye bırakıyor. Birbirlerini ittiriyorlar ve bu bir süre boyunca sürüyor. Sonuca geldiğimizde ise Hologram'ın, Malakai'nin sırtını iplere değene kadar ittirdiğini ve hakemin araya girdiğini izliyoruz. Hologram hakemin talimatı doğrultusunda ters adımlarla uzaklaşırken, Malakai'nin buna öfkelendiğini ve rakibinin üstüne koştuğunu gözlemliyoruz. Malakai'den Clothesline! Hayır, Hologram eğilerek bundan kurtuluyor. Malakai koşusunu sürdürüyor, iplere gidiyor. İplerden dönüyor ve Hologram'dan Shoulder Tackle! Malakai bu hareketin ardından yerde, Hologram rakibinin üstünden atladıktan sonra iplere doğru hareketleniyor. Hologram'ın iplere gittiği sırada Malakai'nin ayağa kalktığını ve rakibine Dropkick yaptığını görüyoruz! Malakai bu hareketin ardından yerde oturuyor, Hologram'ın da göğsünü tutarak ayaklandığını görüyoruz. Malakai rakibinin karşısında oturuyor öylece, Hologram'dan af yok. Direkt olarak Malakai'ye doğru harekete koyuluyor ve Penalty Kick yapıyor! O da ne? Malakai geriye yatırıyor kendisini ve bunun üstüne direkt olarak ayaklanıyor. Hologram arkasına dönüyor ve rakibinin yaptığı Roundhouse Kick ile yüzleşiyor! Hologram'ın bu hareketin etkisiyle devrilir gibi olduğunu fakat köşeye bıraktığını görüyoruz. Malakai rakibinin geçtiği köşenin tam karşısındaki köşeye kadar geriliyor ve koşuya başlıyor. Malakai'den Running Corner Forearm Smash geliyor! Hologram doğrudan yere devriliyor, Malakai ise rakibini çevirdikten sonra üstüne geçiyor ve onun tek bacağını havaya kaldırıyor. Hakem sayıyor, 1...

6td554t.jpg

KICKOUT! Malakai ağır bir tempo eşliğinde ayağa kalkıyor ve rakibinin de ayaklanmasını bekliyor. Kısa süre içerisinde Hologram'ın ayaklandığını, Malakai'nin onun arkasına geçtiğini ve Back Suplex yaptığını görüyoruz! Başarılı değil, Hologram havada attığı takla eşliğinde ayaklarının üstüne inmeyi biliyor. Malakai arkasına döndüğünde, Hologram sıçrıyor ve Hurricanrana ile maçı süslüyor. Sırtı ring matı ile buluşan Malakai, yuvarlanarak Apron'a kadar gitmesinin ardından ipten destek alarak o noktada ayağa kalkıyor. Bu süreci sabırla bekleyen Hologram, rakibinin ayağa kalkışı ile ona doğru koştuğunu izliyoruz. Hologram'dan Big Boot! Hayır, Malakai çekiliyor! Hologram'ın bacağı fazla açılmış vaziyette, Malakai'den bir yumruk! Hologram bacağını tekrar ring matının üstüne koyuyor. Malakai seyircilere dönüyor ve uzun uzun onları izliyor. Şimdi ipleri aşağı doğru gerdiğini ve sıçramaya yeltendiğini gözlemliyoruz. Bu bir girişim olarak kalıyor çünkü Hologram, Apron'daki rakibine Enzuigiri yapıyor ve onun zemine düşmesine yol açıyor! Malakai sırtını tutuyor acı içinde, Hologram ise ringin merkezine geçiyor ve gerilmiş bir şekilde rakibinin ayağa kalkmasını görüyor. Malakai'nin tek dizinin üstüne geçtiğini gördüğünde, arkasına dönüyor ve iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor, Malakai bu sırada tam anlamıyla ayağa kalkmış oluyor ve Hologram'dan Topé Suicida geliyor! Hologram direkt olarak ayağa kalkıyor ve el hareketleriyle seyircileri ayağa kaldırıyor! Tüm arena ayakta, inkar edilemeyecek bir coşku söz konusu! Hologram rakibini ensesinden kavrayarak ayağa kaldırıyor ve ringin içerisine sokuyor. Kendisi de ringe giriyor ve rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Araya bir süre giriyor, Malakai ayağa kalkıyor...

gyxb6rb.png

Hologram'dan harikulade bir Reverse Frankensteiner geliyor! Malakai hareketsiz bir biçimde yerde uzanmakta, gözler ise Hologram'ın üzerinde. Tuşa gitmek yerine önce ayağa kalkıyor, sonra da Taunt'unu yapıyor. Malakai yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Hologram direkt olarak hareketini gerçekleştiriyor, LAA DEEESNUCAAAADOOORAAA DEL MOOOSQUUUUEEEETEEEROOOO! OLDU! OLDU! BU HAREKET TAM ANLAMIYLA BAŞARILI! HOLOGRAM RAKİBİNİ BIRAKMIYOR, TUŞA GİDİYOR. HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR, BÜTÜN SEYİRCİLER DE BUNA EŞLİK EDİYOR. 1... 2...

esfirva.jpg
sarxevm.png

KICKOUT! Bu sahiden inanılmazdı! Şimdi herkes Hologram'ın bir sonraki hamlesini beklemekte. Hologram ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor ve onun ensesinden kavrayarak köşeye götürüyor. Hologram rakibinin kafasını Turnbuckle Pad'ine çarpıyor, Malakai yüzünü tutarak sırtını köşeye yaslıyor. Hologram'ın rakibini kaldırdığını görüyoruz, onu Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirmesinin ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin tek kolunu omzuna alıyor ve ona Superplex yapıyor! Bunu başarabilmiş değil, Malakai ayakları yerden kesildikten sonra eski konumuna dönmeyi biliyor. Çırpınışları ve rakibinin karnına attığı yumrukları takip eden, rakibine yaptığı Gourdbuster oluyor! Hologram ring matına yapıştı adeta! Malakai'nin bu hareketin ardından dinlendiğini, kendisini toparladığını görüyoruz. Bu Hologram'a ayağa kalkması için bir süre tanınmasına isabet ediyor, Malakai rakibinin ayağa kalkmakta olduğunu gördüğünde; bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve onun üstüne atlıyor. Diving Meteora geldi! Malakai bu hareketin üstüne rakibini direkt olarak tuşa götürüyor, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Malakai rakibini bitirmeyi kafasına koymuş, öyle ki hırsıyla onu ayağa kaldırıyor. Malakai'nin direkt olarak Brainbuster yaptığını görüyoruz! Hologram'ın durumu gitgide kötüye gidiyor, Malakai ise gücü eline almış durumda. Malakai rakibini bir kez daha kaldırıyor ve bu kez de Bicycle Knee Strike yapıyor! Hologram kendisini yere bırakıyor öylece, karşı direnç gösteremiyor! Şimdi ise rakibini çeviriyor. Ayağını onun boğazına getiriyor ve istifini bozmadan onu ayağa kaldırıyor. Hologram'ı ayağa kaldırdıktan sonra ona Black Mass'ını yapıyor!

dhsjha3.jpg

Eğildi! Malakai hızlı bir reaksiyon göstererek rakibine dönüyor fakat arkasına dönmesi ile Spinning Heel Kick yüzleşmesi bir oluyor! Bu hareketin ardından iki isim yerde buluyor kendisini. Seyirciler alkışlarla ritim tutuyorlar, bunun eşliğinde güreşçilerimiz ayağa kalkıyorlar. Bir süre sonra tamamen ayağa kalkmış oluyorlar. Hologram'dan Clothesline! Malakai bu hareketin ardından hızla ayağa kalkıyor ve Hologram'dan bir Clothesline daha geliyor! Malakai öfkesinden deliye dönüyor, ring matına yumruk atmasının ardından tekrardan ayaklanıyor. Hologram'dan rakibine bir Side Kick geliyor. Malakai'nin bu hareketin etkisiyle karnını tutarak eğilmesini izliyoruz. Bununla eş zamanlı olarak Hologram arkasına dönüyor ve iplere hareketleniyor. Sonrasında iplerden dönüyor ve Swinging Neckbreaker ile tamamlıyor! Bunun üstüne tuşa gittiğini görüyoruz, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Hologram hırsıyla ayağa kalkıyor, yumruklarını sıkarak rakibini bekliyor. Malakai uzun bir sürenin ardından ayaklanıyor. Hologram'dan La Desnucadora del Mosquetero geliyor!

Black+Mass+2.gif

Rakibinin üstünden inmeyi başarıyor! Hologram direkt Malakai'ye dönüyor, Malakai'den Harlem Sidekick! Hologram yerde, Malakai onu ensesinden tutarak kaldırıyor ve German Suplex yapıyor! Hologram'ın bu hareketin ardından acı içerisinde kaldığını, boyun bölgesini tuttuğunu görüyoruz. Malakai ringin köşesine geçiyor ve beklemeye başlıyor. Aradan epey bir müddet geçiyor, Hologram nihayet ayağa kalkıyor. Malakai rakibine doğru koşuyor ve ona Running Knee Strike yapıyor! Hologram bu hareketin etkisiyle kendisini yerde buluyor! Malakai işi sonuna getiriyor, onu yüzüstü yatacak pozisyona alıyor. Malakai ayağını rakibinin boynuna yerleştiriyor ve bu şekilde rakibini ayağa kaldırıyor. Hologram ayakta olmasına rağmen sersemlemiş vaziyette, Malakai'den direkt olarak BLAAAAACKKK MAAAAAAASSSSSSSSS! Oldu! Oldu! Başarılı! Malakai direkt olarak rakibinin üstüne geçiyor ve rakibinin bacağını kaldırıyor. Hakem sayıyor, 1... 2...

3!

Kazanan: Malakai Black

dp6brdp.jpg

Bu maçın bir galibi var, o da Malakai! Kendisi bir hayli yoruldu fakat öyle görünüyor ki, buna değdi. Kendisi ayağa kalkıyor, direkt olarak hakem kemerini ona teslim ediyor. Hakem, Malakai'nin elini havaya kaldırırken; Malakai de kemerini havalandırıyor. Bununla eş zamanlı olarak kendisinin galip geldiğine yönelik anonsun yapıldığını ve şarkısının çalmaya başladığını gözlemliyoruz. Hakem yerde kalan Hologram'ı ringin dışına çıkartıyor ve onunla ilgileniyor. Bu sırada Malakai'nin kemeri havalandırdığını ve galibiyet sevinci yaşamayı sürdürdüğünü görüyoruz. Son olarak bir köşeye gidiyor, Second-rope'ye çıkıyor ve orada da kemerini havalandırıyor. Bu gövde gösterisinin ardından iplere yöneliyor ve iplerin arasından geçerek ringi terk ediyor...

Ama bir saniye!

rlrewdv.jpg

(FE!N FE!N FE!N FE!N) Seyirciler bu şarkıya eşlik ederken, arka alandan gelen isim Jey! Ağır adımlarla Stage'ye gelen Jey'in bu adımları, rampaya geçmesi ile son buluyor. Çünkü Jey'in her geçen saniye adımları daha da hızlı bir hâl alıyor. Hızlı adımlar eşliğinde ringin yolunu tutmakta olan Jey, bu süreçte gözlüğünü ve üstündekini çıkartıp bir kenara fırlatmayı ihmal etmiyor. Ringin içerisindeki Malakai'ye döndüğümüzde kendisinin agresif bir ifade ile gelmesi yönünde el işaretleri yaptığını görüyoruz. Saniyeler içinde ringe varan Jey, koşarak iplerin altından kayarak ringin içerisine giriyor ve kaçınılmaz olan gerilim, kapışma başlıyor!

91pm0lr.png

Yarım kalan kavga devam ediyor! Jey üstüne koştuğu rakibinin bacaklarını yakalıyor ve bu şekilde bir Takedown yapıyor. Jey, ona üst üste yumruklar atıyor. Kontrolden çıkmış durumda, Hologram'ı bırakıp bu ikiliyi ayırmaya gelen hakem de hiçbir şey yapamıyor. Malakai yüzünü korumaya çalışıyor, Jey ise rastgele yumruklar savuruyor. Öyle bir ana geliyoruz ki, Malakai ani bir güç toplaması ile onu üstünden atıyor. Bu şekilde ayağa kalkıyorlar ve birbirlerine yumruklar atmayı sürdürüyorlar! Bir hayli uzun süren bu durumun sonunda Malakai fenalık geçirecek hale geliyor adeta, Jey üstün. Şimdi geriliyor ve The Rock'ın imzası olan yumruk hareketini gerçekleştiriyor! O da ne? Malakai ısırıyor, doğrudan rakibini ısırıyor! İyice çirkinleştiriyor ortadaki durumu! Jey bu acıya daha fazla dayanamıyor ve kendisini yere bırakıyor! Malakai seyircilerin yuhalamalarına aldırış etmeden kahkaha atıyor. Sonrasında ayağını Jey'in boğazına koyuyor ve onu kaldırıyor. Jey'e BLAAACKKK MAAASSSS! Ne? Jey eğildi, Malakai arkasına dönüyor ve Superkick! Malakai kendisini yere bırakıyor, Jey ise hız kesmeden iplere yöneliyor. Bu sırada üstündekini çıkartıyor ve seyircilere fırlatıyor. İplerin arasından geçtikten sonra hemen Top-rope'ye tırmanmaya başlıyor. Bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve USOOOOOO SPLAAAAASHHHHHHH! Jey öfkesi ile ayağa kalkıyor ve iki eliyle en üstteki ipi tutarak ipi sallıyor. Çıldırdı!

Taa ki...

ltsuax1.png
rye977w.png
3xa72xz.png

Bu şarkı çalana kadar! Arka alandan koşarak gelen isimler House of Black üyeleri! Bunlar Brody King ile Buddy Matthews! Arka alandan koşarak geliyorlar ve iplerin altından kayarak ringe giriyorlar. Jey onları karşılıyor, bir yumruk ona; diğer yumruk da ona! İkisine sırasıyla yumruklar atarak onları savuşturuyor. İkisinin de sersemlediğinden emin olduğu anda ise iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Double Spear! İki isime de aynı anda Spear yapıyor ve onları yere seriyor! Jey'den harika bir çıkış geliyor! Öfkesi ile kendisini çeken kameralara bakıyor. Bu kadar değil, devamı da gelecek.

jkn5dij.jpeg

Jey gözüne köşeyi kestiriyor. İplerin arasından geçiyor... Hayır, onu çeken birisi var! Bu Malakai! High Knee! Jey bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne geçiyor, Malakai bir adım geriye çıkıyor ve Black Mass yapıyor! Jey hareketsiz bir şekilde yerde uzanıyor. Kurnazlık yapan Malakai ise ona bakarak sırıtıyor sadece. Sonrasında yerdeki Brody ile Matthews'a doğru gidiyor. Onları destekliyor, ayağa kalkmalarını söylüyor. Bu talimatın üzerine fazla geçmiyor ki, bu ikilinin ayağa kalktığını görüyoruz. Matthews direkt olarak Jey'i ayağa kaldırıyor ve ona Murphy's Law yapıyor! Sıra Brody'de, Jey'i saçından çekerek kaldırıyor ve onun kafasını bacaklarının arasına alıyor. Gonzo Bomb gelecek...

Michael Cole: Hold on a second!

4hmia1g.jpg

Guerrillas of Destiny'nin şarkısı bu! Brody kafası bacaklarının arasında olan Jey'i serbest bırakıyor, Jey yere yığılıyor! Brody, Malakai ve Matthews, bu üçlü hep birlikte Stage'ye dönüyorlar ve Tama Tonga ile Tanga Loa'yı bekliyorlar. Uzun bir süre geçiyor ve arka alandan hiç kimsenin gelmediğini görüyorlar. Malakai iyice keyifleniyor, kahkahasını atıyor.

964wp3f.png

John Bradshaw Layfield: Onlar neredeler?

nn1v6ki.jpg

Arenadaki sesler yükseliyor fakat onlar bundan bir şey çıkartabilmiş değiller. Seyircilerin arasından geliyorlar! Bariyerin üstünden atladıktan sonra kayarak ringe giriyorlar. Onlara arkadan saldırıyorlar! Attıkları yumruklar ile Matthews ile Brody'i yere seriyorlar. Sırada Malakai kalıyor. İkili onu aralarına alıyorlar ve yumruklar, tekmeler savurmaya başlıyorlar! Malakai kendisini yere bırakıyor ve kafasını korumaya çalışıyor! Bu ikili delirmişçesine ona tekmeler atıyorlar! Bunu bir süre sürdürüyorlar! Sonrasında duruyorlar, Malakai'yi kaldırıyorlar. Guerrilla Warfare gelecek!

6u58t8r.jpg

Brody ile Matthews devrede! Tama ile Tanga'ya saldırıyorlar ve onların heveslerini kursaklarında bırakıyorlar! Tama ile Tanga yeterince tekmeler yemelerinin üstüne acı içinde yerde yatıyorlar! Bu kavgadan üstün çıkan, galip çıkan House of Black oldu! Malakai kavga sırasında yere düşen kemerini alıyor ve onunla birlikte köşeye yöneliyor. Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor! Brody ile Matthews ise onu alkışlıyorlar!

1zih2my.jpeg

Jey unutuldu! Jey, Matthews'i kendisine çeviriyor ve Superkick yapıyor! Bunu fark eden Brody, direkt Jey'e yöneliyor fakat bir Superkick de ona geliyor! Malakai bu olanlardan bi' haber durumda. Jey usulca onun oradan inmesini bekliyor. Malakai oradan iniyor ve SPEARRRRRRRR! Jey direkt olarak kan kardeşlerinin yanlarına gidiyor ve onlara destek veriyor, ayağa kalkmalarını sağlıyor. Bu üçlü yan yana duruyorlar ve yerde kalan isimlere göz atıyorlar. Sonrasında Tama ile Tanga'nın Tauntlarını yapmaya başladıklarını görüyoruz. Jey'e döndüğümüzde ise gözlerini Malakai'den alabilmiş değil. Tama ile Tanga bunun nedenini soruyorlar. Jey ise cevap vermek yerine harekete geçiyor ve yerde uzanmakta olan Malakai'nin yüzük parmağına takılı olan yüzüğü alıyor! Yüzüğü bir süre havada tutarak insanlara gösterdikten sonra onu takıyor! Bunu takip eden ise Bloodline üyelerinin iplerin arasından Apron'a geçmesi ve çelik basamakları kullanarak ringden inmeleri oluyor.

Bloodline üyeleri rampaya doğru yönelerek arka alanın yolunu tutuyor, ringde yüzüstü uzanmakta olan Malakai'nin kafasını kaldırdığını ve onları öfkesi ile takip ettiğini görüyoruz. Kafayı yiyor, gözleri dönüyor ve çıldırıyor! Hakaretler savuruyor, bunu yakından çeken kameralar sayesinde algılayabiliyoruz. Arkasına dönüyor ve bir mikrofon istiyor, kendisine fazla geçmeden bir mikrofon getiriliyor. Acısı neticesinde ayağa kalkamayan Malakai, uzandığı yerden; nefes nefese kalmış bir şekilde bir şeyler söylemeye başlıyor.

Malakai Black: Bu da neydi seni soytarı! İşi dönüşü olmayan bir noktaya getirmek istemiyorsan, sakinleş ve o yüzüğü hızlı bir şekilde bana geri getir.

9gfpfpq.jpg
5q559l9.jpg

Stage'ye varmış ve yüzleri ringe dönük bir şekilde Malakai'ye kulak vermiş olan Bloodline giriyor kadraja. Tama ile Tanga'nın sıradaki hamlesi ne olacağına dair Jey'e baktıklarını, Jey'in ise sırıtarak bu konuşmalara reaksiyon gösterdiğini görüyoruz. Jey konuşmak istiyor ve bir mikrofon istiyor. İstediği mikrofon fazla uzamadan kendisine getiriliyor, Jey elindeki mikrofonu ağzına doğru tuttuktan sonra konuşma yapıyor.

r7tpm8z.jpg

Jey: Can çekişmeni anlıyorum Malakai. Ruh halini biliyorum ve bu anlamsız yüzüğe ne kadar anlam yüklediğini görüyorum. Bu aslında bir rehabilitasyon, ben de senin iyileşmene katkı sağlıyorum, fool! (CHEER!) Listen, bunu mutlaka sana geri iadesini gerçekleştireceğim ama bunu öylece yapmamı benden bekleme. Peki ne olması gerekiyor, bunu merak ettiğinden ve bir an önce bilmek istediğinden eminim. Kemeri senden aldıktan sonra bu yüzüğü sana geri vereceğim Malakai! Yanında duran PGW World Television Championship'i senden kopardıktan sonra bu yüzükle ne yapmak istersen yapabilirsin! Prince of Prestige Grand Wrestling şovunda, sen ile ben kapışacağız! Bu... Kadar!

gviuo2l.png

İplerden destek alarak ayağa kalkan Malakai, iki eliyle en üst ipi tutuyor ve öfkeli bakışlar ile ona bakıyor. Bakışlarını bir an bile olsun onun üstünden çekmiyor ve burnundan soluyor. Bunu yaparken kafasını salladığını da görüyoruz. Ekran 3'e bölünüyor: keyif içerisindeki Bloodline, çıldırmış olan Malakai ve bu maçın grafiği! Bu iş resmiyete dönüyor! Jey ile Malakai, bu kemer için Prince of Prestige Grand Wrestling'de karşı karşıya gelecekler! Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif

Dominik, zangır zangır titretecek soğuğa çıktığında Cadillac'ı hemen fark ediyor. Oraya doğru yürümeye başlıyor. Genelde olduğu gibi yine suratı sirke satıyor. Cadillac'a binmeden önce camdan şoföre bakıyor.

k2xibu6.png

Sempatik gülüşüyle Liv Morgan onu bekliyormuş! Dominik bir anlık tereddütle uzaklara baksa da kaderine boyun eğip ön koltuğa yerleşiyor.

Liv Morgan: Beni beklemiyordun galiba?

Dirty Dom: Bekliyordum.

Liv Morgan: Aaa! O zaman... Nereye gideceğimizden de haberin vardır.

Dom cevap vermiyor. Liv ise sürmeye başlıyor arabayı.

Liv Morgan: Geçen hafta bir ameliyat yapmışsın. Hastanın içinde havlu unutmayı senin gibi birine hiç yakıştıramadım.

8q7aszw.png

Dirty Dom: (Zorla konuşarak) Alberto'yu niye ziyarete gidiyoruz?

Liv Morgan: O'nda sana ait bir şey var.

Dom, araba bindiğinden beri ilk defa Liv'e dönüp bakar. Liv sohbetten son derece keyif alıyor gibi durmaktadır. Dom radyoyu açar.

Liv Morgan: Oh, demek çok konuşma diyorsun... Sana kapalı bir kutu olduğunu söylemiş miydim?

e6jbot7.png

Dom, yine cevap vermiyor. Dom'un sessizliğine Liv de eşlik edince şarkı ortama hakim oluyor. Şehrin yoğunluğundan çıkıp gözden kayboluyorlar.

abw4hsg.gif

adam-cole.gif

Greg Hamilton: Sıradaki maç Prince of PGW maçı için bir eleme maçıdır. İlk olarak ringe gelen isim, Lancaster, Pennsylvania'dan, "The Panama City Playboy" Adam Cole!

Adam Cole'un PGW tarihindeki en büyük maçlarından birine hazır bir şekilde giriş yaptığını görüyoruz. Seyircilerden kendisine destek var. Cole hızla ilerliyor ve Hard Cam'in önüne geçiyor. Müziğin yükselme kısmıyla birlikte bütün arenadan "BOOM!" chanti yükseliyor. Cole girişini tamamladıktan sonra rakiplerini bekliyor.

Entrance+1.gif
Entrance+3.gif

Greg Hamilton: Ve rakipleri, Judgment Day'i temsilen, Santurce, Puerto Rico'dan, "The Caribbean Bad Apple" Calito ve Bray, Ireland'den, "The Prinxe" Finn Balor!

Devasa bir yuhalama yükseliyor. Balor ve Carlito ağır adımlarla girişten ilerlerken, bütün arena bütün nefretlerini kusarcasına onları yuhalıyorlar. Carlito gelirken yediği şeftalisini, ringin kenarında üzerinde Bryan Danielson tişörtü olan bir fanın üstüne tükürüyor. Bu hareketin üstüne ciddi bir tepki yükseliyor fanlardan. Hatta güvenliğin araya girmesi gerekiyor bu yüzden. Balor ve Carlito, ringin tam önünde, Cole'a bakarken, seyircilerden bir tepki yükseliyor.

bryanedgechair.jpg

Bunlar hayran tezahüratları çünkü gelen isim Bryan Danielson'dan başkası değil! Danielson elinde çelik sandalye ile geliyor ve direkt Balor'un sırtına geçiriyor. Carlito ne olduğunu anlamaya çalışırken, önce sandalyeyi karnına, acından karnını tutarken ise sırtına yiyor. Balor kaçmaya çalışıyor ancak Danielson onu fark ediyor ve sırtına bir tane daha geçiriyor sandalye ile. Peşinden Carlito'ya yine geçiriyor. Bir ona bir ona diye, iki Judgment Day üyesine üst üste saldırıyor. Balor ve Carlito tamamen çaresiz. Güvenlik görevlileri araya girmek istiyor ancak Danielson onları da sandalye ile ekarte ediyor. Ancak Danielson görevlilerle uğraşırken, Balor ve Carlito ondan uzaklaşıyor...

Uzaklaşamıyorlar çünkü Danielson hemen onları yakalıyor. Önce Carlito'yu alıyor ve seyirci bariyerlerinin önüne fırlatıyor. Sonrasında Balor'a dönüp, onu da ring kenarındaki çelik basamaklara fırlatıyor. Carlito'nun, bariyerleri aşıp seyircilerin arasına kaçmaya uğraştığını görüyoruz. Ancak Danielson da bunu fark ediyor ve hızlıca onu yakalayıp, ringin köşesindeki demire sertçe fırlatıyor. Danielson bir de yerdeki sandalyesini tekrar alıyor ve hareketsiz yatan Balor'un kafasına geçi- JD McDonagh geliyor ve Danielson'un elinden sandalyeyi kaptığı gibi arka alana kaçıyor. Danielson da onun peşinden koşturuyor. En sonunda bunca zaman ringde olan biteni izleyen Cole'a dönüyoruz. Cole hızlıca rakiplerini içeriye sokuyor ve hakeme başlamasını söylüyor. Hakem zili çaldırıyor.

Prince of PGW Elimination Match
Adam Cole vs. Carlito vs. Finn Balor

Grounded+Crucifix+Roll-Up+Pinfall.gif

Adam Cole şaşkın bir şekilde yerdeki rakiplerine bakıyor. Sonrasında hemen Balor üzerinden tuşa gidiyor. 1... 2... Balor atıyor. Ama hala kalkmaya dermanı yok. Cole hemen Carlito'da şansını deniyor. 1... 2... Carlito da atıyor. Balor'un ayaklanmaya başladığını görünce ona doğru yöneliyor. Bir Gut Kick geçiriyor. Balor karnını tutarak eğiliyor. Cole onu kafasından yakalıyor ve ensesine Back Elbow! Balor acı ile yere yapışıyor. Diğer taraftan, Carlito'nun da iplerden destek ala ala kalkmaya çalıştığını görüyor. Hemen ona doğru koşuyor ve Cole'dan Bicycle Kick! Ancak Carlito çekiliyor ve Cole'un ayağı iplerde kalıyor. Cole dengesini kaybeder gibi oluyor. Carlito bunu fırsat bilip, hemen Cole'a arkadan yapışarak, German Suplex vuruy- Cole hareketi havada çeviriyor! Crucfix Roll-Up! Adam Cole tuşa gidiyor! 1... 2...

Hangmans+Neckbreaker.gif

Balor bozmayı başarıyor. Ancak Adam Cole hiç yıpranmadı daha. İki rakibinden daha önce ayağa kalkıyor. Balor'u yakalayıp, köşeye fırlatıyor. Ancak Balor son anda çeviriyor ve köşeye giden Cole oluyor. Balor peşinden koşuyor ancak Cole bacaklarını kaldırıyor ve Balor yere yapışıyor. Cole hızlıca ikinci iplere çıkıyor ancak Carlito'nun ona yaklaştığını görünce, ona doğru Double Axe Handle ile atlıyor. Carlito son anda sıyırıyor fakat Cole da takla atarak hemen toparlıyor. Carlito onun üstüne koşuyor ancak Cole ipleri tutarak eğiliyor ve Carlito bir anda kendisini dışarıda buluyor. Cole ona bakarken, arkadan gelen Balor onu yakalıyor. BLOODY SUN- Cole ani bir şekilde kurtuluyor ve Balor'un arkasına geçiyor. Adam Cole'dan sağlam bir Hangman's Neckbreaker geliyor! Cole tekrar tuşa gidiyor! 1... 2...

Jawbreaker.gif
Running+Front+Dropkick+to+the+Corner.gif

Balor atmayı başarıyor. Cole isteksizce ayağa kalkıyor. Dizliğini indiriyor ve Balor'un kalkmasını bekliyor. Balor dizlerinin üstüne geliyor ve Cole, The Last Shot için koşuyor. THE LA- Carlito aprona çıkarak, oradan Cole'u saçından yakalıyor. Hakem uyarıyor. Carlito bırakıyor derken Cole sinirle onu içeriye alıyor. Carlito'ya SU- Carlito'dan Jawbreaker! Cole çenesini tutuyor. Sersemlemiş durumda. O sırada koşarak gelen Balor'dan Shotgun Dropkick! Adam Cole köşeye uçuyor!

Spinebuster.gif

Balor hızla köşeye tırmanıyor. O sırada Carlito'da hızla Adam Cole'u yakalıyor. Carlito'dan Spinebuster! Balor hızlıca top cornera çıkıyor. Coup de Grace!

Enzuigiri+Kick+to+the+Apron.gif
Outside+Wheelbarrow+German+Suplex+into+the+Apron.gif

Ancak o kadar hızlı değil. Çünkü Carlito, Spinebuster'ı vurmayı başaramıyor. Cole'u yakalamaya çalıştığı anda Cole'dan bir Low Blow geliyor. Bu maç triple threat. Diskalifiye yok. Balor boşuna tırmandığını anlıyor ancak çok geç. Cole'dan, aprondaki Balor'a Enziguri! Balor ringin dışına uçuyor! Ancak Cole sadece bununla da durmuyor. Balor'un peşinden gidip onu yakalıyor. Aprona doğru Wheelbarrow German Suplex! Balor sırtını ve kafasını çok kötü vuruyor! Cole ise burada işim bitti diyerek ringe dönüyor.

Reverse+Ushigoroshi.gif

COLE MAÇI BİTİRMEK İÇİN CARLITO'YU OMUZLARINA ALIYOR! COLE'DAN CARLITO'YA REVERSE USHIGOROSHI GELİYOR!!!

AVvXsEi9wotAPnHDVlwQo562-e3H5FlFJfgKg0IJpAcRElC3z3hWDK2SL3YSoU6BCm60vIjj0iZ1w6QMrpD94W_bj0I8FuU1Kf3rshMMD32cUml18ekCmzl8AJZmkrSRVv49XTohu5eZGSaUIJovZNSn4Q3G-LT1609nmhOpAidoXV1yNw54VFHUkAW-i7Ql9g=s320

ANCAK CARLITO, COLE'UN OMUZLARINDAN KURTULMAYI BAŞARIYOR! ARKASINA DOĞRU GEÇİYOR VE BACKSTABBER!!! CARLITO TUŞA GİDİYOR! BU SIRADA BALOR RİNGE GİRMEK ÜZERE! 1... 2...

3!

Kazanan ve Prince of PGW Finaline Giden İsim: Carlito

Down+in+the+Ring.gif

Adam Cole onca avantajına rağmen kaybediyor, üstüne üstlük tuşu yiyen isim de kendisi oluyor. Kendisi de bu duruma inanamıyor. Acıyla ringin dışına yuvarlıyor kendisini ve dışarıya çıkıyor. Bu kendisi için çok büyük bir maçtı ancak yeterli olamadı. Cole hüzünlü bir şekilde arka alana dönerken, ringde Carlito zaferini kutluyor. Ancak Finn Balor onu kendine çekiyor hızlı bir şekilde. Durumdan memnun değil. İkilinin konuşması bir anda tartışmaya dönüşüyor.

i-think-jd-mcdonagh-should-join-the-judgement-day-after-v0-270lgwb26xja1.jpg

Ancak arka alandan bir anda koşarak JD McDonagh geliyor ve tartışmanın uzamasını engelliyor. Balor ile bakışıyorlar.

Finn Balor: Burada madem liderlik işlerini ben yapıyorum, o zaman neden ben Prince of PGW maçında değilim. Madem önüme çıkacaksın JD, buna cevap ver.

JD McDonagh: Bunun gereksiz olduğunu biliyorsun Finn. Carlito kazanmadı, Judgment Day kazandı. Ancak kazanmak istiyorsan, bir yolu daha var. Sen ve ben, takımlar kemerini alabiliriz.

Balor bir şey demeden ringden çıkıyor.

1009966208_finn-balor_202407.jpg

Carlito ve JD ringin içerisinde zaferi kutlarken, Balor dışarıdan onları izliyor. Biz de reklamlara gidiyoruz...

abw4hsg.gif

val-venis-dances-mrs-yamaguchi-san.gif
USy5QZ.gif

Val Venis geliyor. Stage'de yanında Mary var. Mary'le Val stage'de dans ediyorlar. Sonrasında Tyler Breeze çıkıyor. Telefonunun kamerasını açıyor ve yüzünü gözünü düzeltiyor. Sonrasında yavaş adımlarla ringe yürüyor. Sonrasında Breeze ringin altından kayarak giriyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.

Entrance+2.gif
hF02-N.gif

Chris Brookes geliyor. Yanında da Enzo Amore var. Brookes bir su parçası tükürerek maskesini açıyor. Enzo'nun elinde bir mikrofon var. Enzo mikrofonu ağzına götürüyor ve konuşmaya başlıyor.

Enzo Amore: Benim adım Enzo Amore ve ben sertifikalı bir G ve iyi niyetli bir aygırım. Ve bunu öğretemezsiniz! Ve bu adam! Bu Chris Brookes! Hulk Hogan'ın idolü! Güreş ringlerinin sahibi! Ve bunu öğretemezsiniz! Badaboom, en gerçekçi adam odada! How You Doin!?

Enzo bunları söylerken ikili ringe geliyorlar. Enzo, Brookes'a şans diliyor. Brookes hızla çelik merdivenlerden çıkıyor ve seyirciyi süzüyor. Sonrasında top rope'a çıkıp ringe iniyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

will-ospreay-aew.gif
don-callis-impact-wrestling.gif

Will Ospreay stage'de beliriyor. Hiçbir şov yapmadan dümdüz hızlı adımlarla ringe yürüyor. Arkasından Don Callis'te geliyor. İkili beraber ringe yürüyorlar. Callis, Ospreay'in kulağına hafif bir şeyler fısıldadıktan sonra Ospreay bir deparla iplerin altından kayarak ringe giriyor. Kalkıp ceketini çıkartıp ring dışına atıyor ve ringde tauntunu atıyor. Sonrasında köşesine geçiyor. Üçü de köşesinde hakem son hazırlıkları yapıyor ve işareti veriyor.

Prince Of PGW Tournament Qualifying Match
Chris Brookes vs. Tyler Breeze vs. Will Ospreay

chris-brookes-smile.gif

Maç başladı. Breeze, Ospreay'e hızla bir Superkick sallıyor fakat Ospreay bundan eğilerek kaçıyor ve Brookes'a doğru koşuyor fakat Brookes bunu Pop Up Powerbombla karşılıyor fakat Ospreay bundan kurtulmaya çalışırken Breeze, Brookes'e bir gut kick atıyor. Brookes geri geri geliyor ve iplere doğru çekiliyor. Ospreay oradan aprona geçiyor ve Brookes'e bir forearm vuruyor. Sonrasında Breeze ona koşuyor ve ona da bir forearm vuruyor. Ardından aprondan ipe zıplayıp ikisinin üstüne Crossbody'le uçuyor! Sonrasında Breeze'e doğru Robinson Special! Brookes hızla Ospreay'e koşuyor ve Running Uppercut! Ospreay ring dışına çekiliyor. Brookes hızla iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından kaldırıyor ve hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor. Enzo yanında High Five yapmak için elini havaya kaldırıyor. Brookes'le High Five yapıyorlar. Sonrasında yanındaki Don Callis'e dönüyor.

Backstage+Talk+1.gif
don-callis.gif

Enzo Amore: Bu aygır Chris Brookes. Senin adamını yiyecek. Tıpkı geçen gece Lana Rhoades'i yediği gibi.

Don Callis: Neyden bahsediyorsun?

Enzo Amore: Bu adam geçen gece 5 yıldızlı otelde Lana Rhoades'i domaltıp üstünde 3 4 pati çekti! Bu gazla senin yaratığının amına koyacak!

Don Callis: Öyle mi diyorsun?

Enzo Amore: Tabii ki! Bu adam Hızlı Ve Öfkeli 9da ana karakter olacaktı fakat sette çıkan kavgada John Cena ve Vin Diesel, Brookes'a karşı olmuşlar. O da onları ikiye bir dövüp tüm seti yıkınca kıçları mosmor olduğu için yediremeyip setten attılar! O bu sektörün en büyüklerinden.. Gerçek bir efsane! Gerçek bir Sports Entertainer!

Don Callis sırıtıyor.

A6Y9MT.gif

Bu diyaloglar dönerken Brookes, Ospreay'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Ardından hızla ringe giriyor. Fakat Ospreay aniden kip upla kalkıp OSCUTTER! Tuşa gidiyor! 1........2........

T2BjaVhU3jsxpT_nrFYK_e7kyCPLs4S3P7ufS1IRl0TQaqRRPde7lUidnjXD-FtUTSfipLXJI4k4-MzrtlZSnw.gif
AA1putHp.img

Breeze tuşu bozuyor. Enzo, Ospreay'e şaşkın şaşkın bakarken Don Callis'te pis pis sırıtarak onu seyrediyor. Breeze hızla Ospreay'i köşeye taşıyor. Köşede seri back choplar vuruyor. Ardından hızla kolundan tutup karşı köşeye fırlatıyor. Fakat Ospreay köşeye tutunuyor. Breeze üstüne koşuyor fakat Ospreay seri bir dirseği geçiriyor. Ardından seri yumruklarla devam ediyor. Sersemletip ring dışına fırlatıyor. Ardından iplerden sekiyor ve SASUKE SPECIAL! Fakat o da ne!? Brookes aniden ring dışına çıkıyor. Koşarak Ospreay'in ensesinden yumruğu geçiriyor. Ardından tutarak çelik merdivene doğru fırlatıyor. Sonrasında Breeze'i kaldırıyor. kolundan tutuyor ve hızla Ospreay'i fırlattığı çelik merdivene doğru Ospreay'in üstüne fırlatıyor. Fakat Ospreay bundan kaçıyor. Breeze kafasını çelik merdivene çarpıyor. Ospreay hızla bariyerleri tutarak kalkıyor. Brookes, Ospreay'in üstüne koşuyor. Ospreay bir side kick vuruyor sonrasında bariyerlerin tepesine çıkıyor ve moonsault'la Brookes'in üstüne atlıyor. Ardından Breeze'i alıp ringe sokuyor. Sonrasında aprona geçiyor ve Springboard Forearmla üstüne uçuyor!

Fakat Breeze bunu sağlam bir shoot kickle karşılıyor! Sonrasında Ospreay'e doğru tuşa gidiyor fakat Ospreay bunu tekte atıyor. Breeze bu hareketten sonra sinirlenip Ospreay'in kafasına tokadı geçiriyor. Ospreay'se anında ayaklanıp Breeze'e dikleniyor. Val Venis iplerin oradan "Yumrukla!" diye bağırıyor. Breeze bi anlık ona dönüp seri bir yumruk. Ospreay'de buna karşılık bir yumruk. Breeze buna karşılık bir yumruk daha. Ospreay bunun ardından birkaç tane seri yumruk vuruyor! Seri yumruklar sonrası kafa göz girişiyor. Breeze yere doğru hafif yıkılıyor ve Ospreay'in boşluğuna bir yumruk vuruyor. Ospreay sendeliyor. Breeze sağlam bir yumruk geçiriyor fakat Ospreay bundan eğilip ipe doğru koşup bir Handspring Enzuigiri! Fakat Breeze bundan kaçıyor ve sağlam bir Dropkicki gömüyor! Ospreay iplere dayanıyor. Breeze hızla Ospreay'i ring dışına yolluyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Brookes aniden ayaklanıp seri bir Yakuza Kick! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Ospreay hızla top rope'a çıkıyor ve Brookes'in arkasından Forearmla atlıyor! Ardından hızla Breeze'e bir Shooting Star Press fakat hayır! Breeze dizleriyle bunu engelliyor! Ospreay karnını tutarak kalkıyor. Breeze hızla ayaklanıyor ve sağlam bir Superkick! Fakat hayır! Ospreay, Breeze'i bacağından tutup çeviriyor fakat Breeze seri bir Enzuigiri'yle counter! Ardından kafasından tutuyor ve ringposta doğru yolluyor! Fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor! O sırada Brookes hızla bir LOW BLOW!

dramatic-survivor2021f.jpg

Ardından hızla OCTOPUS HOLD! Ospreay pes mi edecek!?

sddefault.jpg
pteuwznzusipw7dqizbu.gif

Ospreay direnmeye çalışıyor! Val, ringpostta asılı olan Breeze'e ayağa kalkması için baskı yapıyor. Sonrasında Breeze'in ayaklanamadığını görünce hızla aprona fırlıyor. Hakemi çeviriyor. Hakemle tartışmaya başlıyor! Enzo hızla o tarafa doğru koşuyor. Val'ı bacağından çekiyor! Enzo ile Val tartışmaya başlıyor! Hakemde onları izliyor!

Val Venis: Senin derdin ne mikrop! Bir döl parçası olmaktan öteye gidemiyorsun!

Enzo Amore: Ne kadar ileri gittiğimi Mary'e sorsan iyi edersin.

Val Venis: Doğru konuş!

Enzo Amore: Gerçekleri konuşuyorum şapşal herif! Sen geçen hafta Bray Wyatt'ın fahişeliğini yaparken ben Mary'i yatakta fahişem yapıyordum.

Val Venis: Gerizekalı Mary geçen hafta benim köşemdeydi!

Enzo Amore kotunun arka cebinden bir tanga çıkartır.

Enzo Amore: Mary'nin iç çamaşırı öyle demiyor ama.

Val Venis: Ulan!

Val sağlam bir yumrukla Enzo'yu deviriyor! Sonrasında bariyerlere kafasını koyup kafasını stomplarla bariyerde eziyor! Ardından Enzo'nun boğazından sıkıyor!

Val Venis: Bu gece işini bitireceğim seni süzme orospu çocuğu!

Beauty+Shot+2.gif

O sırada hakem Val'ı ayırıyor! Val sinirle hakemi üstünden itiyor. Brookes artık hakemin oralı olmadığını görünce kilidi bırakıyor ve hızla ring dışına fırlıyor. Brookes tutup Val'ı Enzo'nun üstünden çekiyor. Val, Brookes'i ittiriyor. Brookes'le Val arasında bir tartışma yaşanıyor. Hakem tekrardan araya giriyor ve ikiliyi sakinleştiriyor. Val Venis tekrardan saldırmaya kalkınca ring kenarındaki tüm securityler birden Val'ın yanına yaklaşıyor. Brookes hızla ringe dalıyor fakat ringe girer girmez Breeze BEAUTY SHOT! Ardından hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

will-ospreay-hidden-blade.gif

WILL OSPREAY BREEZE'E VURDUĞU HIDDEN BLADE'LE TUŞU BOZUYOR! ARDINDAN BREEZE'E TUŞA GİDİYOR! 1........2........

3!!!

Kazanan: Will Ospreay

Will-Ospreay-nov-6.jpg
hqdefault.jpg
pencil-consoling.jpg

Ospreay bu galibiyeti aldıktan sonra hayalarını tutarak kalkıyor. Sonrasında ring dışına çıkıyor ve Don Callis'in elini sıkıyor. Don Callis, Ospreay'in kolundan tutup havaya kaldırıyor. Kameralar Val Venis'i gösteriyor. Sinirle arka alanın yolunu tutuyor.

Val Venis: Enzo Amore, seni bücür piç kurusu.. Seni doğduğuna pişman edeceğim..

Mary onu sakinleştirmeye çalışıyor Val sinirle ona bakıyor. Sonrasında ikili backstage'e girişlerini yapıyorlar. Kameralar tekrar ringe dönüyor. Chris Brookes ayılmış. Üzgün bir şekilde ringden iniyor. Enzo'yu tutarak kaldırıyor ve Enzo'yu koltuğunun altına alıyor ve birlikte arka alana dönüyorlar.

abw4hsg.gif

Kameralar arka alana çevriliyor, karşımızda The Wyatt Family'nin bir üyesi olan Randy Orton bulunuyor. Kendisinin şov için hazırlıklarını tamamladığını, üstünü değiştirdiğini ve son olarak aynadan kendisine baktığını görüyoruz. Nihayet kendisini hazır hissediyor ve aynanın karşısından çekilerek kapıya doğru yöneliyor. Kapıyı açıyor, dışarıya çıkıyor ve kapıyı kapatıyor. Şimdi ise omzundaki kemer eşliğinde kendisinin kaotik Prestige Grand Wrestling Arka Alanında ilerlediğini görüyoruz. Şovun daha iyi olması adına arka alandaki koşuşturmacalara şahit oluyor, bu olan bitenleri izlemekle yetiniyor. İlerliyor.

X: Randy Orton... Büyük bir hata yaptın.

Bu da kim?

cew965q.jpg

BU ANGELICO! Randy onu görmesiyle birlikte istemsiz bir biçimde irkiliyor ve hatta yumruklarını sıkıyor. Kendisi saldırmaya hazır bir şekilde ona dönüyor. Angelico ise gerilmiş bir şekilde ona yaklaşıyor, bu sırada bir şeyler de söylediğini işitiyoruz.

Angelico: Sakin ol, Randy. Canını yakmayacağım. Sana aynı şekilde karşılık vermeyeceğim, bundan yana değilim. Beni küçümseyerek, beni yok sayarak; kariyerimin zirvesinde olduğum bir dönemde bana çelme taktın. Biraz konuşalım.

Randy Orton: Sen çıldırmış olmalısın!

99tkv0l.jpg

Angelico: Bunu neden söylediğine anlam veremiyorum Randy. Böyle aptalca bir hareketi arkada bırakarak, asıl çıldırmış olanın ben olduğuma kendini nasıl inandırıyorsun?

Randy Orton: Kendi adına konuş Angelico. Orada acınası bir durumda olman seni kızdırmış olabilir ama bence izlemesi en zevkli olan şeylerdendi!

Angelico: Her neyse, bunu nasıl geride bırakabileceğimizi merak ediyor musun? Seni affetmemin bir yolu var!

Randy Orton: Erm... Hayır.

Angelico bu cevabı beklemiyordu. Bir süre sessizlik oluşuyor, takibinde Randy konuşuyor.

ncc95qw.jpg

Randy Orton: Affetmek mi? Seni ne zaman ciddiye almam gerektiğini düşündüğümü mü sanıyorsun?

Angelico: Anlatmama izin ver, seni nasıl affedeceğimi anlatıyorum. Göğsünde duran o kemer, yani PGW Pure Championship için benimle Prince of Prestige Grand Wrestling şovunda karşılaşacaksın. Sadece sen ve ben... O ringe çıkacağız ve kozlarımızı adil koşullar altında paylaşacağız.

Randy Orton: Ah, bunu düşünmem gerekiyor Angelico. Duygusal kararlardan yana değilim, sırf senin berbat durumda gözükmenden zevk alıyorum diye bu kemerin değerini ayaklar altına alamam. (Angelico'nun suratı düşüyor) Bu kesinlikle bir hayır değil, sadece düşünmem için bir bekletme. Senin bu kemer için bir spot alma mertebesinde olduğundan emin olmak istiyorum.

thllr7q.png

Angelico: Bu düşüncelerinin birer yanılgı olduğunu sana göstereceğim Randy. Seninle takım olacağımız bir sınav bizi bekliyor. Sana orada gerçek Angelico'nun ne anlama geldiğini ve ne olduğunu göstereceğim. Jack Perry ile Joe Hendry'nin karşısına takım olarak çıkacağımız o karşılaşmada, Angelico'nun seviyesinden şüphe edilen bir güreşçiden ziyade; PGW Pure Championship için en potansiyelli ve en ciddi rakibin olduğunu göstereceğim. Beni ciddiye alman gerektiğini öğreneceksin.

Randy Orton: Göreceğiz!

Randy bu konuşmanın ardından oradan uzaklaşıyor, Angelico'ya döndüğümüzde ise hırslı bir şekilde kafasını sallıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor, şov reklamlara gidiyor.

abw4hsg.gif

enzo-amore.gif

Enzo Amore girişte görünüyor! Seyirciler heyecanlanırken nihayet ana olaydayız. Enzo ringe ilerliyor, hemen arkasında Chris Brookes'un sakince onu takip ettiğini görüyoruz. Biraz sonra ringe giren Enzo klasikleşmiş dansını yapıyor. Brookes ise kenarda onu bekliyor. Maç için başarılı olmasını diliyor.

Val_Venis_bio.jpg

Val Venis girişte görünüyor. Kadın seyircilerin tüm dikkati girişte! Fakat Venis yalnız değil, Mary de hemen yanında. Tyler Breeze de biraz arkalarında sap sap geziniyor. Val Venis ringe doğru ilerlerken her daim dikkatleri üzerinde olan kadın seyirciler bu durumdan hoşnutsuz. Venis, tek eşliliği benimsemiş biri olarak artık bunu takmıyor. Ringe ilerliyor ve içeriye giriyor. Mary ile Breeze kenarda kalmayı tercih ediyor. Brookes da bu sırada kenarda ve onlara bakıyor. Venis ile Enzo ringde bakışıyorlar. Venis ufaktan da olsa sırıtıyor.

Michael Cole: Bu çok kolay olacak John. Enzo, Val Venis gibi biri ile mikrofon dışında kapışması zor bir isim.

JBL: Ben de öyle düşünüyorum Michael. Venis bu şirketin geçmişi, geleceği ve her şeyi. Alberto'ya kaybetmiş olabilir ama o da PGW'nin yüzlerinden biri.

Michael Cole: Kesinlikle katılıyorum. Bölüm sonu canavarlarından biri diyebiliriz John. Bir süredir formu düşük olan bir canavar olsa da...

JBL: Aynen öyle Michael. İddiayı bir kez daha hatırlatalım bu arada. Eğer Enzo maçı kazanırsa, Enzo ve Chris Brookes ikilisi Prince of PGW'de The Wyatt Family ile takımlar şampiyonluğu için karşılaşacak!

Michael Cole: Zor ama imkansız değil.

real1-enzo-amore-2.jpg
m3ZbIy.jpg

Seyircilerden chantler gelirken Venis ile Enzo bakışmaya devam ediyor. Hakem biraz sonra iki güreşçiye de kuralları anlatıyor ve nihayet maçı başlatıyor.

Val Venis vs. Enzo Amore

enzo-amore-nxt.jpg

İkili bir süre bakışıyor. Venis Enzo'ya yaklaşırken Enzo Venis'ten hızlı adımlarla kaçıyor. Venis gülüyor, onun bir türlü kendisine yanaşmadığını fark ettiği için. Enzo biraz sonra lock up için Venis'e yaklaşacakken Venis onu iyice sıkıştırıyor. Enzo hemen kendini iplerin arasına sıkıştırıyor ve Venis'in gelmemesi için kendini güvene alıyor. Venis Enzo'nun üstüne yürürken hakem uyarıyor. Venis Enzo'yu tutarken bırakması için sayıyor. 1..... 2..... Venis bırakıyor. Enzo iplerden kendini kurtarırken Venis dikkatle ona bakıyor. Enzo ipleri bırakıyor. Venis gelmesi için elleri ile işaret yapıyor. Sonra da köşeye yaslanıyor, Enzo'yu bekliyor. Enzo bir iki ısınma yapıyor, o da Venis ile karşılaşacağı için korkuyor gibi görünüyor. Sonra da koşuyor köşeye doğru ama Venis'ten Big Boot! Enzo yerde! Bu iş bitti diyor Venis! Tuşa gidiyor. 1......

20160711_raw_video_sawft_club--39808806672f8c52d3a7a200249feaa3.jpg

Atıyor Enzo! Hızla ayağa kalkarken Venis onu sırtından tutuyor ve belini kavrıyor, sonra da yapıştırıyor, German Suplex! Enzo yerle bir olurken Venis onu kaldırıyor hızla ve bir tane Necbreaker çakıyor! Ardından Backbreaker! Son kez kaldırıyor Venis ve Belly to Belly Suplex! Enzo mahvoldu!!! Val Venis tuşa gidiyor. 1......2..... Atıyor Enzo! Ayağa kalkıyor Venis, bir Powerbomb ile Enzo'yu yere sabitleyip çakıyor. Sonra da köşeye doğru çıkıyor. Cum Shot için köşeye çıkıyor Venis. Ağır adımlarla ilerlerken Enzo koşuyor ve iplere doğru çarpıyor! VAL VENIS DÜŞÜYOR! Venis'in taşaklar gitti! Venis penisini tutarak ringin içine yere düşerken Enzo ayağa kalkıyor ve üst üste stomplar! Deli gibi yerdeki adamı stompluyor Enzo! Kalkmaması için üst üste tekmeler atıyor. Sonra da köşeye çıkıyor ve Air Enzo!!!! Air Enzo geldi! Tuşa gidiyor Enzo. 1.......

Val Venis sertçe atıyor! Enzo ayağa kalkıyor ve ne yapabileceğine bakıyor. Brookes bu sırada kenardan taktik veriyor ve "kasıklara çalış" diyor. Böylece Enzo, iplere gidiyor ve koşarak geldikten sonra Elbow Drop! Karın bölgesinin biraz daha alt kısmına çalışıyor Enzo. Venis acı içinde bağırırken Enzo koşuyor ve bir kez daha Elbow Drop! Fakat bu sefer sırt bölgesine. Venis karnını komple kapattığı için Enzo mecburen sırta çalışıyor. Biraz sonra Venis ağır adımlarla kalkarken Enzo koşuyor ve Neckbreaker! Venis'in boyun acı içindeyken Enzo üst üste elbow droplar indiriyor! Karın bölgesine gelen bu darbelerle Venis kıvranıyor! İlk defa Venis'i böyle görüyor seyirciler! O gerçekten kötü durumda. Enzo en sonunda bir kez daha Elbow Drop çakıyor, sonra da koşuyor ve köşeye çıkıyor. Air Enzo! Venis yerde! Enzo bir kez daha tuşa gidiyor. 1........2.......

fkIMag.gif

Venis attı! Venis yerde yatıyor. Enzo ise ayakta. Seyirciler şimdi Enzo'yu izliyor. Enzo, ağır ağır ayağa kalkan Venis'e bakıyor. Breeze ve Mary kenarda destek alkışları yaparken Venis kalkıyor. Enzo onu bekliyor. Venis neredeyse kalktı. Enzo şimdi koşuyor ve JawdonZo! Enzo için bitirici hareket geldi! Enzo tuşa gidiyor! 1.......2.....

Atıyor Val Venis! Venis attı! Enzo inanamıyor! Daha ne yapabilir? Öfkeyle yerdeki Venis'e bakıyor. Maçı neredeyse domine etti ama onu tuş edemedi. Öfkeleniyor Enzo. Biraz sonra ayağa kalkmaya çalışan Venis'e koşuyor ve Dropkick! Venis iplere doğru gidiyor ve sekiyor. Gelirken Lariat için koşarken Enzo eğiliyor, iplere doğru atlıyor. Venis arkasını döndüğü anda zıplıyor ve DDT!!! Venis yerdeyken Enzo'dan bir tuş daha! 1....2...... Venis atıyor! Enzo çıldırıyor! Daha ne yapabilir? PGW için bu denli önemli, kaliteli bir adamı devirmiş durumda. Daha ne yapabilir? Üst üste stomplar vuruyor ve sonra kafasını iplere sıkıştırıyor. Orada ise ayağı ile kafasını ittiriyor. Enzo öfkeli! Hakem bu sırada sayıyor. 1.....2.... Enzo bıraktı. Biraz sonra köşe gönderinde yer alan süngeri söküyor Enzo ve fırlatıp atıyor. Breeze öfkeyle zıplıyor ve aprona atlıyor. Hakem onu engellemek için arkasını dönüyor. Bu sırada Venis hafifçe ayakta. Enzo koşuyor ve LOW BLOW!!!!! LOW BLOW'U PATLATIYOR! TYLER BREEZE DAHA DA ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞIYOR! AMA ENZO TUŞA GİDİYOR. 1........2.........

hq720.jpg

VENIS ATTI! Enzo inanamıyor. Venis yerde yatarken Enzo ağır ağır kalkıyor ve onun da kalkmasını bekliyor. Bir kez daha JawdonZo vurmak için bekliyor. Venis kalktı. Enzo hareketi yapmaya başlarken... Venis bir anda karnına tekmeyi vuruyor ve Powerbomb! Çok zor bir şekilde Venis hareketi yapıyor. Şimdi köşeye çıkıyor ve Cum Shot için atlayacak. Venis çok zor bir şekilde köşeye çıkıyor ve Cum SHOT! Hareket tamam! Fakat Venis'te ne hal ne de çare yok. Venis, Enzo'nun üstüne kolunu koyuyor. Bu sırada Enzo'nun da kolunun Venis'in üstüne doğru gittiğini görüyoruz. İkisi de yerde! HAKEM İKİSİNE DE BAKIYOR VE AYNI ANDA TUŞU SAYIYOR. 1..........2...........

3!

Kazanan: ?

Seyircilerin kafası karışıyor. Hakem ikisi için de üçü vurdu! Bu inanılmaz. İkisi de kazanmış oluyor!

Michael Cole: Ne olacak şimdi? Herkesin kafasında soru işareti.

JBL: İkisi de kazanmış oluyor Michael. Aynı zamanda ikisi de kaybetmiş...

İki güreşçi de biraz sonra ağır ağır kalkıyor. Hakem maçı çoktan bitirmiş durumda. Enzo hakeme dönüyor ve çemkirmeye başlıyor. Val Venis de aynı şekilde kalkıp bağırmaya ve kazandığını anlatmaya çalışıyor. Tekrar tekrar görüntüleri izliyoruz. Herkes ekranlara bakıyor ve replay'i görüyoruz. Fakat hakem ikisinin de kazandığını anlatıyor. İki güreşçi de oldukça öfkeli. Brookes ve Breeze de içeriye giriyor. Hakem ile tartışıyor dört kişi. Mary ise kenarda, umutla Venis'in kazanmasını bekliyor. Bu sırada...

IosDEQftxe.jpg
KzcYMie.jpg

Wyatt Family girişte! Bray Wyatt, "World Heavyweight Champion" Velveteen Dream, "PURE Champion" Randy Orton, "Tag Team Champions" Erick Rowan ve Braun Strowman! Ekip tam kadro burada. Girişte duran dört isimden Velveteen mikrofon ile gelmiş durumda. Konuşmaya başlıyor.

Velveteen-Dream-Promo.jpg

Velveteen Dream: Dostlar, doğru söylemem gerekir ki eforunuza hayran kaldım. Özellikle Enzo... Senin gibi bir güreşçiyi Val Venis'e karşı maç kazanırken görmek beni oldukça şaşırttı dostum. Bunun yüzyılın olayı olduğunun farkındasınız, değil mi? Her yıl çeşitli törenlerle bu özel günü anmalı ve Enzo Amore için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmalıyız. Çünkü The Miz'in verebileceği en güçlü rakiplerden biri olmasına rağmen, Enzo bu aşamayı da geçti. Ve takımlar kemerini almak için hak kazandı. Tebrik ederim dostum. The Wyatt Family ile Prince of PGW'de karşılaşacaksın!

Seyircilerden olumlu reaksiyonlar gelirken Enzo ringde seviniyor! Chris Brookes'a sarılıyor. Brookes da neredeyse mutlu.

Velveteen Dream: Fakat, her ne kadar Enzo ile beraber maçı kazanarak rezil bir grafik çizse de, Val Venis'in de kağıt üstünde bir şansı olduğu açık. Bu yüzden gerçekleşecek bu maçta The SEX de olacak!

Seyircilerden cheer geliyor. OH MY GOD sesleri işitiyoruz. Val Venis pis pis sırıtarak gülümsüyor. Enzo oldukça öfkeli!

Velveteen Dream: İki taraf da memnun olduğuna göre, Prince of PGW'nin sonucunu önden görme vakti geldi. Haydi Rowan. Onlara jilet sevdanı göster dostum. Strowman! Prince of PGW'de onlara nasıl bir yumrukla karşı karşıya olacaklarını anlat. Haydi Randall. Wyatt'ın evlatlarına yardım et ve ringdeki süpürüntüleri ait olduğu yere gönder! Herkes işinin başına!

wwe-randyorton_generic2.jpg

Orton önderliğinde Strowman ve Rowan ringe ilerliyorlar. Rowan'ın elinde bir jilet olduğu görülüyor. Breeze ise "bıçaksız gel lan," diyerek bunu eleştiriyor. Rowan gülüyor ve şimdilik jileti katlayıp cebine koyuyor. Üçlü ringe girerken Dream ile Wyatt girişten olanları izliyor. Ringdeki dört güreşçi ise gelenleri karşılamak için birlik olmuş durumda. Biraz sonra...

KAVGA BAŞLIYOR! Orton Enzo'yu küçük bir manevrayla devirirken Strowman ile Venis yumruklaşıyor. Rowan ise Brookes ile ilgileniyor. Orton da Enzo'dan sonra Breeze'yi köşeye sıkıştırıyor ve üst üste tekmeler atıyor! Ortalık karışmış durumda. 7 güreşçinin kavgası seyircileri heyecanlandırıyor. Bray Wyatt ve Velveteen Dream girişten kavgayı sakince izliyor. Ekibin hızla işi bitirmesi için bekliyorlar. Biraz sonra seyircilerden gelen cheerler daha da artıyor. Velveteen Dream, bunun sebebinin ringdeki kavga olduğunu zannediyor. Bir seyircinin onun arkasına bakarak çığlık attığını gördüğünde dönüyor ve...

846d2-15873815705016-800.jpg

SPEEEARRRRRR!!!!!!! ROMAN REIGNS BURADA!!!

intro-1711384173.jpg

Roman vurduğu Spear ile Velveteen'i yere düşürürken hemen arkasında yer alan Wyatt da darbenin etkisiyle yuvarlanıyor. Wyatt girişten yere düşüyor. Roman ise tauntlarını atıyor ve Velveteen'e ait mikrofonu alıyor. Açıklamasını yapıyor.

Roman Reigns: Unuttuğun bir maç oldu dostum. Roman Reigns vs. Velveteen Dream! Prince of PGW'de! World Heavyweight Championship Match!

Seyircilerden yüksek reaksiyon geliyor. Bray Wyatt ayağa kalkıyor ve kafasını sağa sola sallayarak bu maçı istemediğini gösteriyor. Velveteen yerde öylece yatarken ringdeki kavga da kesilmiş durumda. The SEX ve Brookes & Enzo ekibi yerde yatarken Wyatt Family girişe bakıyor. Roman tauntlarını atıyor. Şov bu görünt-

Az3aQr3.gif

STAAAARRRBOOOOOYYYYYYYYYYY!!!!!!

AA1pYnAn.img

WES LEE GİRİŞTE! WES LEE BURADA! ESKİ ŞAMPİYON DÖNÜYOR!!! WES LEE GERİ DÖNÜYOR!!!!!

Velveteen Dream yattığı yerden şaşırarak ona bakarken Roman oldukça öfkeli. Wes Lee gülümseyerek şampiyonluk kemerine, yerdeki Dream'e ve Roman'a bakıyor. Sonra da Roman'a yaklaşıyor. Ve...

20230516_NXT_Wes_Lee_Promo--6ebdc7f3491c534e3251f7fdc93490bd.jpg

Roman'ın elindeki mikrofona doğru sakince konuşuyor.

Wes Lee: O kadar kolay değil Roman!

wes-lee.jpg

Wes Lee hemen ardından koşarak girişten ayrılıyor ve tauntlarını atarak seyircilerin yanına gidiyor! Etrafta yer alan tüm seyircilerin eline vuruyor ve onlarla geri dönüşünü kutluyor. Aynı zamanda selamlamış oluyor. Spiker masasına uğruyor, Cole ve JBL'e koşup sarılıyor. Biraz sonra, ringin dört köşesinde yer alan seyircilerin yanına gidiyor ve onlarla tokalaşıyor, ellerini sıkıyor. Biraz sonra yine koşuyor ve seyircilerin üstüne atlıyor! Onlarla beraber geri dönüşünü kutluyor.

Wes Lee enerjik bir şekilde PGW'ye dönerken şov bu görüntülerle kapanıyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟐: 𝓌𝒽ℴ 𝒾𝓈 𝓉𝒽ℯ 𝒸𝒶𝓅𝓉𝒶𝒾𝓃?
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©

POST SHOW EXCLUSIVE

6u8xe8f.png

Meksikan tarzı ultra lüks bir malikanede hoş bir akşamüstü. Havuzun kenarındaki şezlongda uzanan Alberto Del Rio, hizmetlinin haber vermesiyle kalkıp girişe yöneliyor. Telaşlı bir ifadeyle kapıdan giren Liv Morgan'ın ta kendisi.

Alberto Del Rio: Geleceğini söylediğinde ne kadar sevindiğimi bilemezsin. O lanet şirkette beni arayıp soran tek kişi sensin.

Liv tam cevap verecekken Alberto'nun eskisinden de kötü yüzünü görünce içi kanıyor.

Liv Morgan: Aman Tanrım! Çok üzgünüm! Çok üzgünüm!

Sıcak bir şekilde sarılıyorlar. Alberto onu bahçe tarafına yönlendiriyor. Alkol - meyve tabağı eşliğinde havuz kenarında koyu bir sohbete dalıyorlar. O esnada malikanenin yan bahçesindeki yüksek çitlerden atlayan Dominik Mysterio, etrafı kolaçan ediyor. Bahçe tarafında Alberto'yla Liv'i görüyor. Ardından dibindeki penceren mutfağın halini görüyor. İki çalışan işinde gücünde... Orayı es geçip bir yan pencereden içeri damlıyor. Burası kılık-kıyafet odası. Onlarca takım elbise ve gömlek göze çarpıyor. Küçük bir el feneriyle karanlık odada bir şey arıyor. Alberto Del Rio'yu istirahatten döndürebilecek yegane şeyi: PGW Şampiyonluğunu... Arayıp tarıyor ancak oda boş. Sessiz adımlarla sofaya çıkıyor. Duvarda asılı olabilir mi düşüncesiyle sağı solu da tarıyor ama orada da bir şey göremiyor. Ana odaya geçiyor. Burası büyük ve gösterişli bir oda. Dolap ve çekmeceleri dikkatle incelese de PGW Şampiyonluğu o ihtişamın bir parçası değil. Yukarı kata yöneliyor. Bir yatak odası.

5ym9v42.png

"Bunu tahmin etmeliydim."

Yatağın sonundaki küçük hoş kanepede boylu boyunca uzanıyor altın kemer. Dominik ona yaklaşıp alıyor ve ilk defa bu kadar yaklaştığından incelemeye başlıyor. Her detayını... Tasarım hoşuna gidecek olmalı ki gülümsüyor ve odadan çıkmak için arkasını dönüyor.

3 hizmetçi ve önlerinde Ricardo Rodriguez... Elindeyse bir beyzbol sopası.

34a2bpx.png

Ricardo Rodriguez: Hijo de puta! Şimdi naneyi yemedin miii? Jimenez, Patron'a haber ver.

O esnada bahçede sohbete dalmış Alberto'nun telefonuna bir mesaj geliyor. Mesajı gören Alberto, konuşmaya dalan Liv'e ani bir tokat atıyor. Liv yere kapaklanıp çığlıklar atmaya başlayınca Alberto boğazını sıkıyor onun. Yere yatırıp üstüne çıkıyor.

Alberto Del Rio: Seni beyinsiz fahişe! Senin gibileri iyi bilirim. Olmayan aklınla beni tuzağa mı düşüreceğini sandın he? HE, BİR ŞEY SÖYLE?! Bayram değil seyran değil, Liv beni niye öptü? Beni gerizekalı mı sandın? Fare bıyıklı erkek arkadaşın yatak odamda suçüstü yakalanmış. Galiba beni, seni düzerken görmeyi umuyordu. Hizmetçilerim onu yakaladı. Şimdi oraya gidip onun icabına bakıyorum. Burada bekle sürtük. Seninle özel ilgileneceğim.

images

Alberto çoktan hazırladığı iplerle Liv Morgan'ın elini kolunu bağlayıp orada öylece bırakıyor. Ardından koşar adımlarla ikinci kata, yatak odasına doğru yöneliyor.

Alberto Del Rio: UNVANIMI ÇALACAKTIN DEĞİL Mİ, SENİ OROSPU ÇOCUĞU?! SEN SANDIĞIMDAN DA APTALMIŞSIN! İNAN BANA, EĞER AYAĞIMA KADAR GELMESEYDİN GEÇEN HAFTANIN İNTİKAMINI HEMEN ALMAYACAKTIM! AMELİYATIMIN ERTELENMESİNE SEBEP OLDUN! YÜZÜMÜ TANINMAZ HALE GETİRDİN!! ŞİMDİ SANA O BEYZBOL SOPASINI SOKMAYAYIM DA NE YAPAYI-

mqdefault.jpg

Alberto gazla konuşarak yatak odasından içeri girdiğinde hizmetçiler ve Ricardo'nun yerde bilinçsizce yattığını görüyor. Dominik ise belinde PGW Şampiyonluğu, elinde beyzbol sopasıyla gülerek Alberto'ya bakıyor.

Dirty Dom: Sesini çok alamadım. Tekrar söyler misin?

images

Alberto Del Rio, yüzüne alacağı en ufak darbeyle sonsuza dek maskeyle dolaşma ihtimalini düşünecek olsa gerek; ardına bile bakmadan kaçıyor. Dominik peşliyor onu alt kata kadar. Ancak Alberto kapıdan çıkıp arabaya yönelirken bahçe tarafından da Liv'in çığlıklarını duyuyor. Alberto'yu bırakıp Liv'e gidiyor. Ellerindeki ve ayaklarındaki ipleri çözüp Liv'i kurtarıyor. Liv epey korkmuşa benziyor. Ağlamaktan bir teşekkür bile edemiyor. Dominik onu omzuna alıp bir an önce evden uzaklaşmak istiyor. Cadillac'a vardıklarında Liv'i gelirken oturduğu koltuğa bırakıyor. Şoför kısmınaysa kendi geçiyor. PGW Şampiyonluğunu arkaya bırakıp seri hareketlerle kontağı çalıştırıyor. Bu sefer radyoyu açmıyor.. Sadece araba farının aydınlattığı kimsesiz ve karanlık yolda, kafasını dinlemek istiyor. Mutlu, tatmin olmuş kafasını... Liv'e bakıyor. Korktuğu her halinden belli olan kıza. Elini onun elinin üzerine koyuyor.

Dirty Dom: İyi misin?

5qekb1o.png

Böyle bir tepki beklemeyen Liv, Dom'a bakıyor ve yanağında henüz kurumayan gözyaşları eşliğinde "evet" anlamında kafasını sallayıp gülmeye başlıyor. Kapalı kutu, hala tamamen açılmış olmasa da ona dair sezgileri Liv'i rahatlatıyor. En azından bir şeylerden emin olmuşa benziyor.

abw4hsg.gif

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: