Messi Çıldırdı

Ruthless Aggression

Haftanın Üyesi
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Amerikan liginde Messi ayarında normal şaşırmadım hala şaşıran var mı?
Messi her şov yaptığında insanların aklına rakiplerin-ligin zayıf olduğu gerçeği geliyor nedense. Biliyoruz arkadaşlar MLS zayıf bir lig evet. 2023 yılında da öyleydi. Ama Messi deli para kazanmak veya istatistik kasmak için değil, bir nevi tatil yapmak için gitti oraya. Kolay bir lig olması da bu yaşında yaptığı şeyin değerini öldürmez.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Messi her şov yaptığında insanların aklına rakiplerin-ligin zayıf olduğu gerçeği geliyor nedense. Biliyoruz arkadaşlar MLS zayıf bir lig evet. 2023 yılında da öyleydi. Ama Messi deli para kazanmak veya istatistik kasmak için değil, bir nevi tatil yapmak için gitti oraya. Kolay bir lig olması da bu yaşında yaptığı şeyin değerini öldürmez.
Yahu arkadaş o laftan bunu mu anladın cidden Messi'nin yapmasına şaşırmadım çünkü kalitesini herkes biliyor yapmasını beklediğim isim çünkü neden şok olayım ki. Anlamışsındır umarım. Amacım Messi'yi küçümsemek değildi evet mesajımda MLS değersiz benim gözümde öyle dedim ama Messi'nin yapmasına şaşırmadım dedim çünkü yapmasına alıştık bu adamın umarım anlatabilmişimdir. @The MANIAC

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: