WWE SmackDown Tartışma Konusu | 18.09.2024


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,240
Beğeni sayısı
2,293
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Şovu Solo Sikoa ve onun Bloodline'ı açıyor. Solo; Roman'ı, onu tanıması koşuluyla Bloodline'a davet ediyor. Gecenin sonuna kadar onu tanımazsa yıkıma devam edeceklermiş. Tabii onu Jey Uso bölüyor.Jey Uso küçük kardeşine aileyi bölmemesi için rica etti. Roman'la da sorunları olduğunu ve Solo'nun onun gücünü elinden almaya çalışmasını sorun etmediğini, ancak ailenin acı çekmesini istemediğini açıkladı. Solo Jey'i susturdu ve ona kendisini kabul etmesini söyledi. Jey ailenin Jacob ve Tongan'lardan uzak durmasının bir nedeni olduğunu söyledi ve Jacob'ın karşısına dikildi. Uso ringden ayrılmadan önce, onları bir dahaki görüşünde farklı olacağını söyledi.



WWE Eşli Takımlar Şampiyonluğu Adaylığı İçin
Takımlar Üçlü Tehdit Maçı:
#DIY def. Pretty Deadly and Street Profits

Montez Ford'un Elton Prince'i, Johnny Gargano'nun da Kit Wilson'ı tuş ettiği gerçekten harika bir çift tuşlu bitiş izledik. Hakem Jessika Carr, meşru adamı tuş ettikleri için galibiyeti #DIY'a verdi.



Roman Reigns ve Jimmy Uso sahne arkasından bir cip ile arenaya geldiler. Jey Uso'ya denk geliyorlar, Jimmy'yle bir sorunu yokmuş gibi görünüyordu ama Roman'a soğuk davranmaktan da çekinmiyordu. Roman onunla gurur duyduğunu söyledi. Jey, “Man, no YEET,” diye karşılık verdi ve sonra uzaklaştı.



Nia Jax, Nick Aldis'in ofisinde telefonda konuşurken görüldü. Jax'e göre Tiffany Stratton hastalık nedeniyle etkinliğe katılamadı. Jax, Bayley ve Naomi'ye karşı yapacağı tag maçının bu nedenle iptal edildiğini iddia etmeye çalıştı. Aldis maçın iptal edilmediğini çünkü Jax'in başka birini bulması gerektiğini söyledi. Candice LeRae, Indi Hartwell ile birlikte odaya girdi. LeRae hizmetlerini teklif etti ve Aldis tag maçını ayarladı.

Tekli Maç:
Lash Legend def. Piper Niven

Suphanallah, kötü isimli abla baya baya Body Slam falan yaptı. Respect.



ROMAN REIGNS JIMMY USO'YA, SOLO'YU TANIYACAĞINI MI SÖYLEDİ?



Cody Rhodes WWE Crown Jewel'da Gunther ile güreşmek hakkında bir promo kesti. Bunu 90'larda Goldberg ile Steve Austin'in karşılaşmasına benzetti. John Cena takvimi (köpek gibi çalışacağımın bir başka deyişi) istediğini söyledi. Gunther'ı kendisiyle birlikte ringe davet etmeyi çok istiyor. Gunther'ı gelecek hafta SmackDown'a davet etti.



Kevin Owens, WWE'nin Cody Rhodes'a yönelik muamelesi ve Randy Orton'ın ihaneti nedeniyle kendini küçümsenmiş hissettiğine dair (daha önce sosyal medyada yer alan) bir promo kesti.



Randy Orton Nick Aldis'in ofisine girdi ve WWE Crown Jewel'da Kevin Owens ile bir maç istedi. Aldis, daha üst bir erk nedeniyle maçları gerçekleştiremeyeceğini söyledi.



Beklenen oluyor ve Motor City Machine Guns ilk maçına çıkıyor.




WWE Eşli Takımlar Şampiyonluğu Adaylığı İçin
Takımlar Üçlü Tehdit Maçı:
Motor City Machine Guns def. Los Garzas and A-Town Down Under

Abiler fena sardı ya.



Eşli Takım Maçı:
Nia Jax & Candice LeRae def. Bayley & Naomi



Roman Reigns dışarı çıkar ve South Carolina'nın belki de son kez kendisini kabul edebileceğini söyler. Roman'ın sözde kabulü için Solo Sikoa dışarı çıkıyor. Tıpkı Jey Uso'nun daha önce yaptığı gibi, Reigns de Solo'nun içindeki ailevi duygulara hitap etmeye çalışır. Roman, ailenin daha bölünmüş olduğunu ve aile için bol miktarda para ve onur istediğini söyler. Herkesi aynı noktada buluşturmak için ne yapması gerektiğini sorar ve Solo kabul görmeyi ister. Roman kabul eder ama bu yine de yeterince yeterli değildir. Solo, Roman'ın onu Kabile Şefi olarak görmesini istiyor.



Bu Roman için çok fazladır ve Solo'yu tersler. Bunun üzerine Solo, sakatlanmış Jimmy Uso'yu sürükleyen Bloodline'ını sahneye çağırır. Onu rampada bırakırlar ve Roman Solo'nun üzerine atlamak için elinden geleni yapmaya çalıştığında Roman'a saldırırlar. Roman bir hafta şovu yerde kapatır.

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: