RPG Wyatt Family vs. PGW


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
66
Mesajlar
3,742
Beğeni sayısı
854
PG Nakit
120
WYATT! Işıklar sönüyor.



Girişte elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt görünüyor. İki yanında PGW Tag Team Şampiyonları Erick Rowan ve Braun Stromwan bellerinde kemerleri ve yüzlerinde maskeleriyle seyirciye bakıyor. Bray yavaşça geri döndüğünde PURE Şampiyonu Randy Orton ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Velveteen Dream'in de lambanın ışığına geldiğini görüyoruz. Wyatt sırıtarak dönüyor ve grup ağır ağır ringe ilerliyor. İçeri girdiklerinde Wyatt sallanan sandalyeye kuruluyor ve lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.


80gxu5z.png


Bu hayatta bazı adamlar hayatta kalmak için, bazı adamlar ise hükmetmek için doğar. Ve yeterince doğru ışıktan bakan bilge bir adam, o adamın hangi kategoriye düştüğünü anlamakta zorluk çekmez. Bu ringe baktığınız zaman ne gördüğünüzü tahmin edebiliyorum.. Bizler, PGW'nin canına kıymaya gelen fatihler topluluğuyuz. Prestige Grand Wrestling bir süre kendi seyrüseferinde, dalgaların ritmine uyarak sakin sakin ilerleyen bir gemiydi öyle değil mi? Işıl ışıl avizelerin altında dans eden kont ve konteslerin senfonisini böldük, Kraken'in kollarıyla o gemiyi sarıp sarmalayarak bu valsi bir ölüm dansına çevirdik. Bazıları, Kenny Omega'nın gidişiyle beraber Wyatt Ailesinin toplama bir grup olduğunu, kolayca bölüp parçalanabileceğini düşündü.. Ama bu gece, içimizden birini dışarıdan hiç bir yardım eli uzatmadan içinize gönderdik ve o biri (Wyatt, Dream'i işaret ediyor) sizin dünyanızın üzerine bir karabasan gibi çöktü. Nice savaşlar gördüğünü, kimsenin yenemeyeceğini düşündüğünüz şampiyonunuzun işini tek gecede bitirdi. Velveteen Dream, sizin adamlarınızın bir türlü burnunu dışarı çıkamadığı bir denize daldı ve dalgalara hükmetmeyi başardı.. Ve şimdi, Chris Jericho denizin dibinde cesediyle beraber balıkları beslerken akbabanın pençeleri PGW'nin gırtlağına daha da derin geçmiş vaziyette. Bunları size anlattığımda, bazılarınız güldü, bazılarınız ise küçük gördü.. Benim bu savaşımın, önceki savaşlarımda olduğu gibi kısa ömürlü olacağını ve eninde sonunda bir domino taşı gibi devrileceğimi düşündünüz. Ama yanıldınız evlatlarım; bu iş daha yeni başlıyor. Önümüzde Prince of PGW var, ve şimdi neredeyse tüm altınlar bizim kontrolümüzdeyken bütün PGW bir çakal sürüsü misali bizim üstümüze üşüşecek. Meydan okuyanlar birbirinin peşi sıra gelecek ve biz hepsini bir dozer gibi ezip geçmeye devam edeceğiz. Velveteen ve Randy, bütün farklılıkları bir kenara bırakarak Ses'in çağrısına kulak vermeyi ve Güneyi dinlemeyi tercih ettiler. Ve gördüler, bizim anlatmaya çalıştığımız şeyin dil, din ve ırk dinlemediğini anladılar. Bu bir savaş! Ama sadece Wyatt Ailesi ve PGW arasında değil. Işıkla karanlığın savaşı.. Ve biz bu savaşta karanlığı değil, aydınlığı temsil eden adamlarız. Biz, Prince of PGW yaklaşırken sizin belinde bir unvanla görmek istediğiniz adamların bedenlerini üst üste yığacak ve bize isyan etmeye kalkan herkesin yüreğine korku salmaya devam edeceğiz. Ve işimize, onlardan başlayacağız: Enzo Amore ve Chris Brookes'la..

Wyatt'ın uzattığı mikrofonu alan Braun Strowman yavaşça maskesini çıkarıyor.


rryjjsf.png


İki tane buçukluğun bizi aradığını duydum. Erick ve beni alaşağı edeceklerine dair yeminler ettiler, altınları haftalarca kimsenin görmediğinden bahsettiler. Bu doğru, haftalardır bu ringe geliyor ve bizim altınlarımıza göz diken talipler arıyoruz. Şimdiye kadar kaç gruba meydan okuduğumuzu artık hatırlamıyorum, ama bugüne kadar kimse bizi açıkça bir savaşa çağırabilecek kadar cesur olmadı. Bu ufak adam, Enzo Amore, belki kaderi diğerlerinden farklı olmayacak ama siz ahali onun hatırasını gururlandırmalısınız. Çünkü bu ufaklık diğerlerinin yapamadığı şeyi yaparak Erick ve benim isimlerimizi zikretti. Biz bunu herkesten istedik: Will Ospreay, Jeff Hardy, Young Bucks, House of Black. Bütün bu adamların yapamadığı şeyi leopar desenli iç çamaşırları giyen bu ufak soytarı yapabiliyorsa, sırf cesareti için bile onu ödüllendirmek gerekir. Ki bunu yapacağım, eğer oluşturmaya çalıştığı bu elden bozma takım ola ki karşımıza çıkarsa; Enzo'nun cansız bedenine herhangi bir saygısızlıkta bulunulmasına müsaade etmeyeceğim. (Strowman sırıtıyor) Ve sizler de onu her zaman ilk kurşunu atan adam olarak hatırlayın; Erick Rowan ve Braun Strowman'ın reign'lerine meydan okumayı başaran ilk adam olarak. Ama onun bedeni aynı zamanda size bir mesaj olsun: Şu PGW'nin bize önerebileceği ekiplerin içinde bizim seviyemize çıkabilecek kimse yok. Çünkü bu adamlar yaptığımız şeyi "profesyonel güreş" sanıyor, sırf sizin gözünüze hitap edebilmek için akrobasi numaralarına sığınıyorlar. Bu dört ipin arası eziyet yeridir, gösteri değil. Onlar ringe gelirken sizlerin onların adını bağırmanızı istiyorlar, yaptıkları her şeyde sizlerin desteğine sahip olmayı arzuluyorlar. "Yetenek" adını verdikleri şeyi sergilemeye can atıyorlar.. Ama gerçek hayatta sadece jonglörler ve şarkıcılar bir alkışa ihtiyaç duyar, Wyatt Ailesine rakiplerinin çığlıkları yeterli ödüldür. Meydan okumanı kabul ediyoruz, Enzo Amore. Eğer karşına çıkacak olan dehşet verici rakipleri geçmeyi başarırsan, Prince of PGW'de sana güzel bir ölüm vadediyorum.

Strowman elini yumruk yapıp boğazına götürerek boğaz kesme işareti yaparken Erick Rowan da maskesini çıkarıp kenara atıyor ve mikrofonu eline alıyor.

828ufrl.png


Eğer geçerlerse... peki kimi? Karşımıza attıkları adamlara bak amcaoğlu, ibne pazarından çıkıp gelmiş gibi görünen dört tane sefil. Bunlardan ikisi birbirlerini sadece 4 saattir tanıyor, diğer soytarılar ise birbirlerini okşamaktan hoşlanan iki aşık. Kim kazanırsa kazansın, Prince of PGW'de bizden alacakları şey tek taraflı ve epey acı verici bir dayaktan ibaret olacak. Bu sefer merhamet olmayacak, Young Bucks ve Another Life'a hafif davrandık. Çünkü o zaman altınlara meydan okuyan pozisyonundaydık. Artık bunlar bize ait... yani diskalifiye olmanın bizim için bir önemi yok. (Rowan pis pis sırıtıyor) Herhangi bir korkumuz olmadan rakiplerimize istediğimiz şeyi yapabileceğiz.. Masa, sandalye, sopa, muşta ve benim küçük bebeğim dahil her şeyi kullanabileceğiz. (Rowan dilinin altındaki jileti çıkarıp büyülenmiş gibi bakıyor eline) Acaba hangisinin kanı daha koyudur? Enzo mu, yoksa Brookes mu? Bütün gün bunu düşündüm durdum, hangisinin kanının daha koyu aktığını merak ettim. Prince of PGW'de, bunun cevabını öğrenme şansını bulacağız amcaoğlu. Ve o gece karşımıza çıkan kim olursa olsun, altınlarımızı koruyacağız.

Rowan kendi kendini ikna edermiş gibi başını sallarken Bray Wyatt sessiz gözlerle ailenin yeni üyelerine dönüyor. Yeni Dünya Şampiyonluğuyla Velveteen Dream ve PURE Şampiyonu Randy Orton'a.

@Kras Mazov @Arthur Morgan
 

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
3,531
Beğeni sayısı
466
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Randy Orton mikrofonu eline alıyor ve konuşmaya başlıyor.

hq720.jpg


Bu zayıf dünyada birinin size yol göstermesi gerekiyor. Herkesin hayatının belli dönemlerinde ışığa ihtiyacı olur. Bray Wyatt, bana hayatımın çöküş döneminde yeniden bir ışık oldu. Husky'e vurduğum ona travma yaşattığım Punt'tan, ona katılıp ettiğim ihanetimden sonra Bray Wyatt olarak beni yeniden kucakladı. Tanrı affedicidir. O beni affetti. Beni yanına aldı. Düzeni sağlamak için yeniden birleşmek gerekiyordu. PGW'daki bu lanet düzenin kurallarını belirlemek için bir yol göstericiye ihtiyacım vardı. Bray Wyatt bana yeni bir amaç verdi. Beni yeniden aileye aldı. Tıpkı diğer aldıkları gibi. Bu davasında onu takip eden herkes güç kazandı. Belimdeki kemer. Hepsinin çıkış noktası Bray Wyatt'a olan inancımız. Hepimiz ona inandık. O bize ihtiyacımız olanı verdi. Belki daha da fazlasını verecek. O bize bu ringde bir güreşçinin ihtiyacı olan şeyi verdi. Gücün kendisini. Prince Of PGW'da Bray Wyatt Prens'in kılıcını aldıktan sonra o kılıç bizim davamız için savaşan herkese güç kazandıracak. Bu sadece bir taç, kılıç. Bir sembol. Fakat elimizde tutmanın vereceği ruhsal güç damarlarımıza işleyecek. Fetih gücü. Gücümüze güç katmak için bir bir fethedeceğiz. Bu fetih hırsı bizim her şeyimiz olacak. Başarı açlıkları olan güreşçiler olarak hepimiz teker teker doyuyoruz. Dream'in belinde bir Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olmasının sebebi bu. Erick ve Braun'un Tag Team divizyonunda yarattığı depremin sebebi bu. Enzo Amore ve Chris Brookes onlardan korkmalı çünkü Bray Wyatt'ın gazabına uğrayacaklar. Benim Pure Şampiyonluğu kemerine meydan okuyacak Joe Hendry, Jack Perry gibi isimlere zehrimi daha şiddetli saçmamda yardımcı olacak kişi Bray Wyatt. Onun gücüyle kendi gücümü birleştirerek tüm gücümle ve varlığımla o ve davası için savaşacağım. Ona inanın ve onun yolundan gidin. PGW'nun tanrısı. Onu takip edenler her zaman kazanacak. Bu R-K-O'dan daha fazlası. Bu kurtuluşun ta kendisi. 5 harf, W-Y-A-T-T.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: