Samantha Irvin Annesini Anlatıyor


Emrevitus

🔥 The Boss 🔥
Katılım
8 Kas 2023
Konular
967
Mesajlar
4,619
Beğeni sayısı
1,058
PG Nakit
900
Konum
Hatay
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Annem, kızım sadece 3 aylıkken, 2018 yılında intihar etti. O zamandan beri onun yokluğunda kararlar vermek çok zor oldu, çünkü her fikrimi paylaştığım, danıştığım kişi hep oydu. Bana müziği o öğretti, şarkı söyleme yeteneğimi geliştirdi. Onun yardımıyla birincilikler kazandım, yetenek yarışmalarında
ödüller aldım, rollere seçildim ve hep yüksek notlar aldım - bu yüzden onun görüşüne her şeyden çok güvenirdim. O, müzikte bir dâhiydi ama aynı zamanda akıl sağlığı sorunları vardı. Gençliğimi onu güldürmeye çalışarak, hayatın güzel ve yaşamaya değer olduğunu ona inandırmaya çalışarak ve ailemi gerçekten kurtarabileceğim bir zirveye ulaşmaya çabalayarak geçirdim. Başarıp başaramayacağımı hiç sorgulamadım, çünkü küçük yaştan itibaren annem beni kendime inanmam için yetiştirdi. Hep inandım ve hâlâ inanıyorum.

 

Netuno

Lightswitch
Katılım
2 Tem 2023
Konular
211
Mesajlar
10,006
Beğeni sayısı
1,773
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
İntihar... hayatımın birkaç anında denk geldim. Cidden çok zor. Oraya gelme psikolojisi çok zor. O kararı verme psikolojisi çok zor. O kararın sonucunda bir şey yapamamak hepsinden daha zor. Geçmiş olsun kendisine.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: