WWE NXT Tartışma Konusu | 15.10.2024


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
569
Mesajlar
7,675
Beğeni sayısı
1,147
PG Nakit
1,825
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1


Geceyi yeni NXT North American şampiyonu Tony'D Angelo ile açıyoruz.



Tony D'Angelo: Bakın, buraya gelip yeni NXT Kuzey Amerika Şampiyonu olarak büyük bir kutlama yapmak istedim. Bunu ailemle birlikte kutlamak istedim çünkü onlar olmasaydı bugün burada bu unvanla oturuyor olamazdım. Ama eski Kuzey Amerika Şampiyonu Oba Femi'nin şerefine kadeh kaldırmak istiyorum. Gördüğünüz gibi, kendisi tarihte en uzun süre Kuzey Amerika Şampiyonu olan kişi ve dürüst olacağım, beni kırdı. Oba, sen bir makinasın ama bu unvanı ne pahasına olursa olsun kazanmam gerekiyordu. Bu yüzden sana karşı en büyük gücünü kullandım, gururunu. Ringde karşına kim çıkarsa çıksın ezip geçeceğin için duyduğun gurur. Oba, seni yemledim. Bir kez daha Don'u kırdığına inanman için seni yemledim. Hayır, seni tam istediğim yere getirdim, anı yakaladım, akla gelmeyeni yaptım ve seni yendim. Bir parçam bunun bittiğini düşünmek istiyor ama bunu uzun zamandır yapıyorum ve bundan çok uzakta olduğumuzu biliyorum. Bu arada, Oba Femi'ye selam olsun.



Oba Femi: Yalan söyleyemem, beni hakladın Tony, gerçekten hakladın. Tebrik ederim. Bu bir kez oldu ama bir daha olmayacak. Çünkü Halloween Havoc'ta Kuzey Amerika Şampiyonluğumu yeniden kazanacağım ve bir kez daha NXT'nin hakimi olacağım. Bir şey daha var, buradaki küçük ailen sana yardım etmek için yanında olmayacak.

Oba sahnede Halloween Havoc Çarkını döndürüyor. Don ve Oba NXT Halloween Havoc'ta bir Masa, Merdiven ve Korku Maçı yapacaklar.



Stephanie Vaquer def. Wren Sinclair

Vaquer, Sinclair'i yan adımlarla gerdiriyor. Vaquer'den Ejderha Vidalı Bacak Kırbacı. Vaquer, Shotgun Meteora'yı vuruyor. Vaquer zaferi almak için Paket Sırt Kırıcı'yı yapıyor.



Maçtan sonra Roxanne Perez ve Cora Jade, Vaquer'in üzerine çullanır. Giulia kurtarmak için ringe fırlıyor. Giulia Jade'e kafa atıyor. Perez, Giulia'ya arkadan saldırıyor. Çift İrlanda Kamçısı. Giulia'dan Çift Dropkick. Giulia ve Vaquer, Perez ve Jade'i ringin dışına atıyor. Vaquer, Perez ve Jade'i Halloween Havoc'ta bir tag team maçına davet ediyor.



Lexis King def. Oro Mensah

King iki count aldı. Mensah iki sayı için The Rolling Crucifix ile karşılık veriyor. King, zaferi almak için Avrupa Debriyajı ile bağlanıyor. Maçtan sonra Mensah, King'in elini kaldırıyor.



Cedric Alexander, geçen hafta Randy Orton'a karşı aldığı büyük mağlubiyetin ardından Je'Von Evans'a biraz cesaret vermeye çalışıyor. Axiom ve Nathan Frazer konuşmaya katılıyor. Cedric, Axiom ve Frazer'ın kendilerine NXT Tag Team Unvanları için bir şansa mal oldukları için özür dilemeleri gerektiğini söylüyor. Wes Lee, Je'Von'un NXT Unvan Resmi için hazır olmadığını söylüyor. Wes, Je'Von'a yolundan çekilmesini söyler. Je'Von, Wes'in arkadaşlarına sırtını döndüğünden beri biraz tuzlu olduğunu belirtir. Wes ve Je'Von özgeçmişleri ve potansiyelleri hakkında birbirleriyle didişmeye devam eder ve Axiom bir arbede çıkmadan önce araya girmek zorunda kalır.



Nikkita Lyons def. Lola Vice

Vice'ın dikkati Jaida Parker tarafından dağıtılıyor. Vice, Parker'ı ring önlüğünden tekmeliyor. Lyons Vice'a süper tekme atıyor. Parker, Vice'a hakemin arkasından Koşan Kalça Kontrolü ile vuruyor. Parker, Vice'ı ringe geri yuvarlıyor. Lyons Vader Bombası ile zafere ulaşıyor.



AVA'nın ofisine geri dönüyoruz. Fatal Influence, Giulia ve Stephanie Vaquer'e bir şeyler verilmesinden dolayı sızlanıp şikayet ediyor. AVA, Fatal Influence'ın şampiyonluk altını için bir şans istiyorsa, gelecek hafta Giulia ve Vaquer ile bir tag team maçında karşılaşabileceklerini söylüyor.



Ridge Holland def. Riley Osborne

Holland, The Redeemer ile galibiyeti alıyor. Maçtan sonra Holland, Osborne'u dövmeye devam etti. Holland, Osborne'u ringin dışına atıyor. Holland, Osborne'u başka bir Kurtarıcı için pozisyona sokuyor. Andre Chase Osborne'u kurtarıyor. Chase, Holland'ı en üst ipin üzerinden yere seriyor. Chase, Hail'e kocaman sarılıyor.



Jaida Parker, Tatum Paxley'nin Byron Saxton ile röportajını yarıda kesti.



Brooks Jensen def. Ashante ''Thee'' Adonis

Adonis'in dikkati Karmen Petrovic tarafından dağıtılıyor. Adonis'ten bir dizi haymaker. Adonis'ten gecikmeli çift ayak darbesi. Spears araya giriyor. Adonis en üst turnuckle'da yakalandı. Jensen, Draping DDT ile zafere ulaşıyor.



Ethan Page def. Je'Von Evans and Wes Lee

Evans, zil çaldıktan sonra Lee'ye süper tekme atıyor. Page'den iki haymaker. Page, Evans'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Rollup Değişimi. Page, Sunset Flip'i engelliyor. İkinci Rollup Değişimi. Lee, Evans'ın suratına tekme atıyor. Lee'den bir yumruk. Lee turtası Page'le yüzleşiyor. Evans, Lee'yi ring önlüğünden düşürüyor. Evans'tan Rebound Headscissors Takeover. Evans, Page'e tekme atıyor. Lee, Evans'a tekme atıyor. Lee, Evans'ın kaburgalarına tekme atıyor. Page, Lee'yi üst ipin üzerinden fırlatıyor. Page'den düz bir sağ yumruk. Page, Lee'ye Fallaway Slam atıyor. Page, Evans'ı Big Boot'la düşürüyor ve iki sayı alıyor. Page'den Pendulum BackBreaker. Page, The Ego's Edge için hamle yapıyor ama Evans tekrar ayağa kalkıyor. Evans'tan Slice Bread. Lee, iki sayılık bir Sapan Sentonu ile pimi kırıyor. Lee'den düz bir sağ yumruk. Lee, Evans'ın yüzüne defalarca tekme atıyor. Lee yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Evans'tan avuç içi/önkol kombinasyonu. Page, Lee ve Evans'ın birbirlerini parçaladığını görmekten hoşlanıyor. Evans, Lee'nin sağ bacağını bir silah olarak kullanıyor. Page'e destekli Enzuigiri. Evans'tan Süpermen Yumruğu.

Lee, Evans'ın kaburgalarına yumruk atıyor. Lee ringin diğer tarafına savuruyor. Page, Evans'a dışarıdan çelme takıyor. Lee, Wrecking Ball Dropkick'i yapıyor. Page Tornado DDT'yi engelliyor. Page, Lee'yi ringin önlüğüne yapıştırıyor. Page anons masasına bir Back Body Drop yapıyor. Evans anons masasının üzerinden Stage Dive yapıyor. Evans ateşlendi. Reklam arası boyunca maçın kontrolü tamamen Evans'ta. Evans, Page'i Lee'ye doğru kırbaçlıyor. Page ve Lee Stinger Splash'ten kaçınıyor. Lee ve Evans ileri geri vuruşlar yapıyor. İki adam da ikili clothesline'dan sonra yere düşüyor. Page, Lee'nin göğsüne defalarca vuruyor. Page, Lee'nin üstündeki Evans'a bodyslam yapıyor. Page, Evans'a Gourdbuster vuruşu yapıyor. Page, Lee'yi omzundan önce çelik ring direğine doğru itiyor. Page, Evans'a yerden ve yumruktan bir saldırıya geçiyor. Page, Pop Up Powerslam ile iki sayı kazandırıyor.

Lee, Page'e saldırıyor. Lee, Page'e bir arka dirsek darbesi indiriyor. Evans, Page'e Süpermen Yumruğu atıyor. Lee, Evans'a süper tekme atıyor. Lee'den Dropkick/Spinning DDT Kombinasyonu. Lee, iki sayı için Ayakta Kayan Yıldız Presi yapıyor. Haymaker Değişimi. Önkol Değişimi. Lee'den Pompalı Tekme. Üç adam da Üçlü Roundhouse Tekmesinden sonra yere serildi. Lee'den Page'e Roll Through Shotei. Page, Lee'ye kafa atıyor. Evans'tan Avalanche Spanish Fly. Evans, Lee'ye Handspring Corkscrew Kick ile iki sayı kazandırıyor. Page, Evans'ı Lee'ye itiyor. Page'den Roundhouse Tekmesi. Page, The Ego's Edge için hamle yapıyor ama Evans Hurricanrana ile karşı koyuyor. Lee'den Flying Meteora. Evans, Double Jump Cutter ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Evans Lee'yi köşeye sürüklüyor. Page, Evans'a arkadan saldırıyor. Lee, Page'e süper tekme atıyor. Page, Lee'ye PowerBombs yapıyor. Evans SuperKicks Page'i ringin dışına atıyor. Evans iki sayılık Hold It In The Row vuruşu yapıyor. Page ringe geri döner ve Evans'ı yuvarlayarak galibiyeti alır. Maçtan sonra Page mikrofonu kapıyor. Page, Trick Williams'ı çağırıyor. NXT Halloween Havoc'ta Trick Williams, Ethan Page ile NXT Şampiyonluğu için Şeytanın Oyun Alanı Maçı'nda karşılaşacak. Page sahnenin bir parçasıyla Williams'a saldırır. Gösteri yayından kalkarken Page NXT Şampiyonluğu ile poz verir.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: