WWE'nin Gelmiş Geçmiş En İyi "Yabancı Kötü Karakteri" Kimdir?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Shiek. Ancak etki bazında bakıyorsak Hassan'ı geçebilecek bir adam yok ya. Hassan'ın yanlış bir döneme denk gelmesi, buradan ekmek yemesi falan. Bambaşka. Hart'ı dahil bile etmiyorum çünkü hiçbir zaman "foreign heel" olarak diğerleri kadar öne çıktığını düşünmüyorum. Sizin fikrinizi de merak ediyorum. @Nature Boy @Beast Incarnate

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Shiek. Ancak etki bazında bakıyorsak Hassan'ı geçebilecek bir adam yok ya. Hassan'ın yanlış bir döneme denk gelmesi, buradan ekmek yemesi falan. Bambaşka. Hart'ı dahil bile etmiyorum çünkü hiçbir zaman "foreign heel" olarak diğerleri kadar öne çıktığını düşünmüyorum. Sizin fikrinizi de merak ediyorum. @Nature Boy @Beast Incarnate
Etki değil zamanlama meselesi. Sgt. Slaughter, Irak shillediği dönemde körfez savaşı olduğundan aynı etkiyi yaşatmış izleyiciye. O yüzden hikayeleri de askıya alınıyor. Ben yukarıda ya Yoko ya Shiek diyerek yanıt verdim.
Bence bunu her fırsatta vurgulamasıyla Shiek öne çıkıyor ya.
Shiek milliyetçilik üzerinden yürütülen yabancı heel işinde zirvedir ama Yoko kendi klasında bir o kadar iyi heeldı. O yüzden arada bırakıyor beni şahsen.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: