Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi düzelttin hocam. Kendisine ait bir karizması var adamın bence. Kaslı bir fiziği olsaydı bunu kaybedebilirdi. Ama yine de tipi yüzünden sahip olduğu potansiyelin çok daha altında değer görebileceğini tahmin ediyorum. Prime zamanında, karşısına koyacağın doğru bir eşleşmeyle sana rahatlıkla yılın maçını/yılın feudunu verebilecek bir güreşçiydi.
İyi düzelttin hocam. Kendisine ait bir karizması var adamın bence. Kaslı bir fiziği olsaydı bunu kaybedebilirdi. Ama yine de tipi yüzünden sahip olduğu potansiyelin çok daha altında değer görebileceğini tahmin ediyorum. Prime zamanında, karşısına koyacağın doğru bir eşleşmeyle sana rahatlıkla yılın maçını/yılın feudunu verebilecek bir güreşçiydi.
Samoa Joe da Samoa’lı. Her türlü değer görürdü görmeye. Bu hali ile sahip olduğu karizmaya da katılıyorum, ancak bahsettiğim şey benim fikrim değil malum adamın düşüncesi.