Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Emrevitus Clash Wrestling | ECW
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Emrevitus" data-source="post: 283795" data-attributes="member: 222"><p style="text-align: center"><strong>Arka Alan Sahnesi #1</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Arka Alan Segmenti: Alexa Bliss ve Tiffany Stratton Arasında Kıskançlık Kavgası</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Kamera, GWE’nin ünlü arka alan koridorlarına geçer. Gösterişli ışıklarla dolu bir arka planın önünde, Tiffany Stratton elinde telefonuyla etrafta dolanırken, aynada saçlarını düzeltiyor. Tiffany’nin yüzünde kendine has kibirli bir gülümseme var. Tam o sırada kameranın sağından Alexa Bliss belirir. Alexa’nın gözleri sinirle dolu, kaşları çatık ve hızla Tiffany’ye doğru ilerliyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa Bliss: (Tiffany'ye yaklaşıp soğukkanlı bir sesle) “Sanırım bir açıklama yapman gerek, Tiffany.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Tiffany Stratton: (Kafasını kaldırıp Alexa’ya bakarak küçümseyici bir şekilde gülümser) “Açıklama mı? Ne hakkında konuştuğunu gerçekten bilmiyorum, Alexa.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa Bliss: (Ellerini beline koyup bir adım Tiffany’ye yaklaşır) “Ben aptal değilim. Son birkaç haftadır etrafta dolaşarak onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun. Bunu görmedim mi sanıyorsun? Ne kadar uzağa gitmeye çalıştığını merak ediyorum.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Tiffany Stratton: (Kibirli bir kahkaha atar ve telefonunu bir kenara koyar) “Ah, senin kimden bahsettiğini şimdi anlıyorum. Tabii ki, Alexa, herkesin sana bağlı olduğunu sanıyorsun, değil mi? Gerçek şu ki, senin 'erkeğin' bana ilgi gösterdi. Senin eski şöhretinin peşinde değil.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa’nın sabrı taşmak üzeredir, yüzündeki sinir açıkça görülmektedir. Tiffany Stratton ise kasıtlı olarak konuşmasını uzatarak Bliss’i daha da kızdırmaya çalışır.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa Bliss: (Sesini biraz daha yükselterek) “Senin gibi altın kaşıkla doğmuş bir prensesin onu manipüle etmesine izin vermeyeceğim. Kim olduğumu unutuyor gibisin.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Tiffany Stratton: (Omuz silkerek alaycı bir ses tonuyla) “Gerçekten mi? Sen de sanırım kim olduğumu unutuyorsun, Alexa. Bu arenada herkes beni konuşuyor, seni değil. Sen eskidin. O artık beni istiyor, beni fark etti.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa bir an duraksar, derin bir nefes alır ve gözlerini kısmış şekilde Tiffany'ye bakar. Gerginlik giderek artmaktadır. Tiffany Stratton bir adım daha atarak Alexa'nın kişisel alanını ihlal eder ve onu küçük düşürmeye çalışır.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Tiffany Stratton: (Parmağını Alexa’ya doğru sallayarak) “Senin devrin bitti. Artık Tiffany Stratton zamanı. Herkes bunu biliyor, özellikle de o.”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Bu son cümle bardağı taşıran son damla olur. Alexa Bliss, hızlı bir refleksle Tiffany'ye saldırır ve saçından tutarak onu duvara yaslar. Bir kavga patlak verir. Tiffany Stratton da kendini savunmak için Alexa’ya vurur, ikili birbirlerini yere çekmeye başlar. Çığlıklar ve gürültüyle arka alanda kaos başlar. Güvenlik görevlileri ve birkaç hakem hızla olay yerine gelir. Ancak iki güreşçi de birbirine tutunmayı bırakmaz, Tiffany’nin saçları darmadağın olurken Alexa'nın omzundan çekiştirdiği tişörtü yırtılır.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alexa Bliss (bağırarak): “Onu bırak! Bu sadece başlangıç!”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Tiffany Stratton (karşılık vererek): “Senin gibi birini asla kaybetmem, Alexa! Bekle gör, seni rezil edeceğim!”</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Güvenlik görevlileri sonunda iki güreşçiyi birbirinden ayırmayı başarır. Alexa Bliss, saçları dağılmış halde Tiffany'ye tehditkar bir bakış atar. Tiffany ise yüzünde kızgın bir ifade ve gözlerinde intikam ateşiyle Alexa’ya bakar. Aralarındaki kıskançlık ve öfke, bu an itibarıyla resmi bir feuda dönüşmüştür. İkisi de olayın burada bitmeyeceğinin farkındadır.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Kamera Alexa Bliss'e odaklanır, Bliss, hafifçe gülümseyerek "Bu daha başlangıç," der ve kamera Tiffany’ye döndüğünde Tiffany dişlerini sıkarak “Onu bitireceğim,” diye fısıldar.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Bu segment, aralarındaki kıskançlık kavgasının fitilini ateşler ve ilerleyen haftalarda daha da büyüyecek bir feudun başlangıcını işaret eder.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrevitus, post: 283795, member: 222"] [CENTER][B]Arka Alan Sahnesi #1 Arka Alan Segmenti: Alexa Bliss ve Tiffany Stratton Arasında Kıskançlık Kavgası Kamera, GWE’nin ünlü arka alan koridorlarına geçer. Gösterişli ışıklarla dolu bir arka planın önünde, Tiffany Stratton elinde telefonuyla etrafta dolanırken, aynada saçlarını düzeltiyor. Tiffany’nin yüzünde kendine has kibirli bir gülümseme var. Tam o sırada kameranın sağından Alexa Bliss belirir. Alexa’nın gözleri sinirle dolu, kaşları çatık ve hızla Tiffany’ye doğru ilerliyor. Alexa Bliss: (Tiffany'ye yaklaşıp soğukkanlı bir sesle) “Sanırım bir açıklama yapman gerek, Tiffany.” Tiffany Stratton: (Kafasını kaldırıp Alexa’ya bakarak küçümseyici bir şekilde gülümser) “Açıklama mı? Ne hakkında konuştuğunu gerçekten bilmiyorum, Alexa.” Alexa Bliss: (Ellerini beline koyup bir adım Tiffany’ye yaklaşır) “Ben aptal değilim. Son birkaç haftadır etrafta dolaşarak onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun. Bunu görmedim mi sanıyorsun? Ne kadar uzağa gitmeye çalıştığını merak ediyorum.” Tiffany Stratton: (Kibirli bir kahkaha atar ve telefonunu bir kenara koyar) “Ah, senin kimden bahsettiğini şimdi anlıyorum. Tabii ki, Alexa, herkesin sana bağlı olduğunu sanıyorsun, değil mi? Gerçek şu ki, senin 'erkeğin' bana ilgi gösterdi. Senin eski şöhretinin peşinde değil.” Alexa’nın sabrı taşmak üzeredir, yüzündeki sinir açıkça görülmektedir. Tiffany Stratton ise kasıtlı olarak konuşmasını uzatarak Bliss’i daha da kızdırmaya çalışır. Alexa Bliss: (Sesini biraz daha yükselterek) “Senin gibi altın kaşıkla doğmuş bir prensesin onu manipüle etmesine izin vermeyeceğim. Kim olduğumu unutuyor gibisin.” Tiffany Stratton: (Omuz silkerek alaycı bir ses tonuyla) “Gerçekten mi? Sen de sanırım kim olduğumu unutuyorsun, Alexa. Bu arenada herkes beni konuşuyor, seni değil. Sen eskidin. O artık beni istiyor, beni fark etti.” Alexa bir an duraksar, derin bir nefes alır ve gözlerini kısmış şekilde Tiffany'ye bakar. Gerginlik giderek artmaktadır. Tiffany Stratton bir adım daha atarak Alexa'nın kişisel alanını ihlal eder ve onu küçük düşürmeye çalışır. Tiffany Stratton: (Parmağını Alexa’ya doğru sallayarak) “Senin devrin bitti. Artık Tiffany Stratton zamanı. Herkes bunu biliyor, özellikle de o.” Bu son cümle bardağı taşıran son damla olur. Alexa Bliss, hızlı bir refleksle Tiffany'ye saldırır ve saçından tutarak onu duvara yaslar. Bir kavga patlak verir. Tiffany Stratton da kendini savunmak için Alexa’ya vurur, ikili birbirlerini yere çekmeye başlar. Çığlıklar ve gürültüyle arka alanda kaos başlar. Güvenlik görevlileri ve birkaç hakem hızla olay yerine gelir. Ancak iki güreşçi de birbirine tutunmayı bırakmaz, Tiffany’nin saçları darmadağın olurken Alexa'nın omzundan çekiştirdiği tişörtü yırtılır. Alexa Bliss (bağırarak): “Onu bırak! Bu sadece başlangıç!” Tiffany Stratton (karşılık vererek): “Senin gibi birini asla kaybetmem, Alexa! Bekle gör, seni rezil edeceğim!” Güvenlik görevlileri sonunda iki güreşçiyi birbirinden ayırmayı başarır. Alexa Bliss, saçları dağılmış halde Tiffany'ye tehditkar bir bakış atar. Tiffany ise yüzünde kızgın bir ifade ve gözlerinde intikam ateşiyle Alexa’ya bakar. Aralarındaki kıskançlık ve öfke, bu an itibarıyla resmi bir feuda dönüşmüştür. İkisi de olayın burada bitmeyeceğinin farkındadır. Kamera Alexa Bliss'e odaklanır, Bliss, hafifçe gülümseyerek "Bu daha başlangıç," der ve kamera Tiffany’ye döndüğünde Tiffany dişlerini sıkarak “Onu bitireceğim,” diye fısıldar. Bu segment, aralarındaki kıskançlık kavgasının fitilini ateşler ve ilerleyen haftalarda daha da büyüyecek bir feudun başlangıcını işaret eder. [/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Emrevitus Clash Wrestling | ECW
Menü
Giriş yap
Kayıt ol