PPV AEW: WrestleDream 2024 Spoiler | TNT Şampiyonluğu


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,569
Mesajlar
16,615
Beğeni sayısı
4,264
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Gecenin sıradaki maçında TNT Şampiyonluğu için Jack Perry ile Katsuyori Shibata karşı karşıya geliyor. Son bölümde Shibata, Perry'i kilide almış durumdayken hakem birden tuş sayıyor??? Shibata'nın omuzları yerde çünkü! Ve 3 oldu! Jack Perry kemerini korumayı başarıyor ama baygın halde! Shibata olup biteni anlamaya çalışırken Perry ayılıp saldırıyor ona ve ardından kemeriyle Shibata'nın suratına vuruyor. Bir kere daha vurmak için beklerken Daniel Garcia burada! Perry'nin karşısına dikiliyor direkt ama Perry bu kavgadan kaçıyor ve ringi terk ediyor.

Garcia ringe tek başına kalmışken MJF burada! MJF ve Garcia yüz yüze gelmişken Jack Perry arkadan Garcia'yı kemeriyle indiriyor! Ardından ringi terk ediyor. Şimdi sahne MJF'te. MJF üstünü başını çıkarıp Garcia'yı dayağa çekmeye başlıyor. MJF sonrasında bir mikrofon alıyor ve seyirciye bayağı sataşıyor. Ardından cebinden yüzüğünü çıkarıp bunu bulduğunu söylüyor ve Garcia'ya da bunu öpeceğini söyleyip yüzüğünü parmağına takıyor. Garcia'nın kalkmasını bekliyor...



AMA ADAM COLE'UN MÜZİĞİ ÇALIYOR! ADAM COLE IS BACK! ADAM COLE BURADA! Hızla ringe koşuyor Cole ama MJF köşe bucak kaçıyor alandan! MJF seyircilerin arasına karışmış durumda. VEEEEE ADAM COLE BAYBAAAYYYY! Adam Cole seyircisiyle bütünleştikten sonra ringi terk ediyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: