RPG Till We Collapse

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
71
Beğeni sayısı
932
PG Nakit
160
lafayette, Louisiana
wyatt çiftliği

Kameralarımız Güney'e yöneliyor. Dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağarken, ahırın içerisine göz attığımızda PURE Şampiyonu Randy Orton'ı görüyoruz. Ahırın duvarlarında PURE Şampiyonluğu ve PGW Tag Team Şampiyonlukları asılı. Orton, üzerinde gösterişsiz siyah bir kazakla ahırın içinde çalışırken, arka planda Bray Wyatt'ın sesini duyuyoruz.

8qayuo2.png

Takvimleri devirirken, erkek gücünü kaybeder. Eski, ihtişamlı günlerini aramaya başlar. Artık ne zihnen, ne fiziken eski zamanlarını yakalayamayacağı hissi onu içten içe bitirir. İlerlemek istemez, zamanı bir şekilde geri almanın ve bugünü yaşamamanın yollarını arar. Eski resimlere bakar, eski zaferleri hatırlar ve hiç bir şeyin bir daha eskisi gibi olmayacağını anlar. Bugünün küçük zaferleri, aslında hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. 22 sene, boşu boşuna kürek çekilmiş 22 yıl. Bazen bir televizyon sunucusu rolünde, bazen Engerek, bazen Efsane Katili.. Ama sıfatı ne olursa olsun, arka planda hep aynı adam: Randall Keith Orton. Bir git- gel hali, zamanın arkadan vuran hain engereği misin, yoksa yaşı ilerlediği için insanların zoraki saygısını kazanmış bir efsane mi? PGW'deki amacın, hikayen ne? Bugüne kadar görmediğin hangi zafer, alamadığın hangi kemer senin için bekliyor da hala bu deveyi gütmeye devam ediyorsun? Kazanabileceğin zafer, ne PGW 50'deydi, ne de Prince of PGW'de. Kazanabileceğin en büyük zafer, kafanın içinde. Senelerini bir kenara bırakıp, kimlik arayışına bir son verdin. Ve bize geldin, ne Engerek olarak, ne de Efsane Katili. Parlak unvanları bir kenara bıraktın, isimlerini ve sıfatlarını azlettin ve bize sadece Randall olarak geldin. Artık, kimliğini aramana gerek yok evlat. Dönüp geriye baktığında, bir kahraman mı bir cani mi olduğunu sorgulamana gerek yok. Çocuklarını unut, karını bir kenara bırak. Onlar, hiç bir zaman sana ait olmayan ve hiç bir zaman ait olamayacağın yabancılar artık. Geçmiş öldü, şimdi ayağımızın altında sürünüyor ve geleceğimizde ise savaştan başka bir şey yok. Ama... burada geçirdiğin her gün geçmişin yaralarını biraz daha saracaksın, anlamsız bulduğun her günü bir kez daha yaşayacaksın. Burada kök salacak... ve öğreneceksin. Ve Kasım ayı gelip çattığında, Ailenle beraber avlayacak, Ailenle beraber öldüreceksin. Çünkü kış geliyor evlat ve kış geldiğinde, yalnız kurt kolay hedef olur ama Sürü olan her zaman ayakta kalır.​

Wyatt'ın kahkahalarıyla kadraj mide bulandırıcı bir hızla değişiyor ve Kenny Omega'yı görüyoruz. Omega, Bray Wyatt'ın sallanan sandalyesinin karşısında oturmuş, elinde Erick Rowan'a ait olan jileti düşünceli şekilde çeviriyor.

fqsobog.png

Ve bazı erkeklerin yenildiği şey, zaman değil yalnızlıktır. Bir kadının eline doğar insan, ve bir kadınla adamın rehberliğinde büyür. Sonra çocuk olur, ardından yetişkin. Ve her zaman etrafında insanlar arar. Kendi kanından olanlarla çevirir etrafını, sonra da en güvendikleriyle. Ama yolun hangi aşamasında olursa olsun, yalnızlık insana göre değildir. Ama sadece yalnız kalmamak adına buna değmeyecek olan adamları birer kardeş gibi yanın alan adam, eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Kardeşlik, beraber uzun süre vakit geçirmekle olmaz. Aynı çıkara sahip olmakla da gerçekleşmez.. Kardeş olman için beraber kanaman gerekir, beraber mücadele etmen. Bize geldin, bir işgalci olarak. Kanımızı dökmek için girdin topraklarımıza, yanında senin sonuna kadar arkanda olacağına dair söz veren iki soytarıyla beraber. Onlara omzunu dayayarak girdin savaşa... ve kaybettin. Çünkü bizim kardeşliğimiz, köklerimiz kadar derine iner.. Ve ne Japonya'da ne başka bir yerde bizimkinden daha derine kök salmış bir ağaca rastlaman mümkün değildir. O gece, unvan için buralara kadar geldin ama çok daha önemli bir kazanımla geri döndün. Biz sana o gece, gerçeği gösterdik. Haftalarca, arkandan dedikodular yaymaya ve aşağılamaya devam ettiler.. Sana tecavüz kurbanı dediler, köle dediler. Ama ağzını açmadın ve bizden öğrendiğin gerçeği ifşa etmedin. Şimdi, mükafatını alma zamanı evlat. Bizimle yürüdüğün süreç boyunca göreceklerin şeyler, yüzlerce unvana bedel. Aylardır bedenin dışarıdaydı, ruhun ise burada hapis. Ve şimdi, zincirlerini kaldırıyorum ve seni kardeşim ilan ediyorum.. Artık Matt ve Nick gibi kalleşlere kucak açmana gerek yok. Artık korkmana gerek yok. Çünkü artık sen de bizden birisin... Wyattların Kenny Omega'sı..

Kadraj kararıyor ve çiftlik evinin balkonuna dayanmış gökleri izleyen birine dönüyor.. @Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
1728779665379.png

Velveteen Dream: Ve ben… Velveteen Dream. Ben de bu yolda sizlerle, ailemle beraberim. Husky Harris, Bray Wyatt, Patrick Clark... Bunlar sadece isim. Uğruna her şeyi feda edebileceğimiz bu yolda bize anlam veren neferleri sadece size tanıtmak için kullandığımız basit imgeler. Bu imgelerin arkasında neler yattığını haftalar boyunca göremediniz mi? Boynumun delip geçtiği urgan bana dayanamadı da size dayanmaz mı size sandınız? Bu aile, Wyatt’ın ailesi. Bu çiftlik, bu ahır. Orton’un elinde tuttuğu kürek, Rowan’ın jileti, Strowman’ın koyunu, Omega’nın silahı ve Bray’in Husky’si. Hepsi senin Bray. Aslında hepsi bizim; ama sen bize kucak açtın, ben sana sadece sarıldım. Omega yalnızdı, Orton eskimişti ve ben de aklımı yitirmiştim. Herkes büyük bir sınav verdi bu aile için, bakabileceğim bir gökyüzü için. Gökyüzünde seni gördüğünde yüzleşmen gereken şeyler vardı ve seni onunla yüzleştirdim. Seni onunla tamamladın ve sen de beni tamamladın. Aileyi aile kılan şey bu değil midir? Uzun zaman boyunca yalnızdım. İnsanlar beni alçak bir suçlu olarak gördüğünde damgalanmıştım. O damgayı hiçbir zaman silemedim. Olmadığım biri gibi davrandım her renkten kaftanlar giyinip her rengi yansıttım ama kendimden kaçamadım. Her zaman peşimdelerdi ve beni yakaladılar. Herkes aynı anda bana çullandığında, ben zayıfladığımda üstüme çıktıklarında acımadılar. Şimdi cellat gelip orağını bunu yapanların boğazına dayadığında da benden merhamet dilemesinler. Artık bir ailem var. Bir ailemiz var. Bray Wyatt, Velveteen Dream. Hiçbir zaman bizi yan yana görmek istemediniz değil mi?

Velveteen Dream huzur dolu bir şekilde göğe bakmaya devam ediyor.

Velveteen Dream: Ama artık beraberiz. İnsanın bir ailesi olması ne kadar güzel bir şey değil mi? Başın sıkıştığında yardıma koşacak, sıcak kollarına alacak ve güçlendiğinde tüm dünyaya hükmedebilecek kadar güçlü bir aile. İşte benim eksikliğim de buydu. Velveteen’in yanında Dream, Dream’in yanında da Velveteen durmaya çalıştı ama nafile. Sonuç olarak tek bir beden ve tek bir sonuç. Bir beden istediği kadar gölge versin eğer güneydeysen bunun hiçbir anlamı yok. Ah güney.. Yönlerin en güzeli, havaların en sıcağı ve hayatın en büyük gerçeği, acımasız gerçeği. Bu insanların toplanıp bir aile olmak zorunda olduğu gerçeği. Düşeni kurt kapar, kasap doğrar ve bu devinime karşı şikayet de etseniz günün sonunda hayatın böyle olduğunu bilmek zorundasınız. Madamlar ve Mösyöler size adaleti kendi ellerimizle getireceğiz ve o ellerle hasadımızı toplayacağız. Bütün efsanelerinizi toplayın, en iyi zırhlarınızı kuşanıp pusatlarınızı bileyin; ben gökyüzünü kararttığımda Lafayette’in kasabı ortaya çıkacak ve önümüze çıkan herkesi budayacak. Herkes payına düşeni alacak. Zaten o yüzden ganimetleri birleştirmenize izin vermedim ya.

FOLLOW
THE
DREAM

Velveteen Dream balkondaki çitlerin üzerinde çömelip gülerken Bray Wyatt ise kahkahalara boğularak ahırın kapısını tüm dünyaya kapatıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: