WWE SmackDown Tartışma Konusu | 11.09.2024


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
187
Mesajlar
7,206
Beğeni sayısı
2,274
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Şovu Jimmy Uso açıyor ve dönüşü ile alakalı kısa bir promonun ardından Roman Reigns'i davet ediyor. Reigns Bloodline karakterini face olarak işlediği bir promoyla devam ediyor ve onların "onlar" (böyle yazınca da tuhaf oluyor ama birler yazmaktan iyi. ne o öyle üçler, beşler, yediler gibi) olduğunu söylüyor ancak Jimmy karşı çıkıyor. Aileden Roman'ının safını tutan bir tek o kalmış, o yüzden yardıma ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Seyirci burada selamın Jey Uso'ya yapıldığını anlayan seyirci Yeet tezahüratlarına başlasa da Roman "No Yeet" diyerek bu işbirliğine şimdilik kapıları kapatıyor.



WWE Birleşik Devletler Şampiyonluğu
Tekli Maç
LA Knight def. Carmelo Hayes

Maç devam ederken Andrade ring kenarına gelip karşılaşmayı takip ediyor. Melo ana kadrodaki ilk unvan meydan okumasında sonuca yaklaşsa da LA Knight, BTF ile kazanmasını biliyor.



NXT'den Meta Four ekibini temsilen Jakara Jackson ve Lash Legend ringe gelecekken Kevin Owens akışı bölüyor ve ringe dalıyor. Promo kesecekken, uzaklaştırma cezası aldığı için arenada olması yasak olmasından dolayı, mikrofonu susturuluyor. Cody Rhodes, Owens ile yüzleşmeye çalışsa da Randy Orton ve kalabalık bir güvenlik ekibi onu durduruyor. Orton, Owens'ı sakinleştirmeye çalışsa da Owens, Orton'a dirseğini geçiriyor. Eski toprak tabii bunu sineye çekmiyor ve yumruğunu dimdirek Owens'ın suratında patlatıyor. Ortalık 56'ya dönecek belli ki.



WWE Kadınlar Eşli Takımlar Şampiyonluğu
Eşli Takımlar Maçı
Jade Cargill & Bianca Belair def. Meta Girls (Jakara Jackson & Lash Legend)

NXT'den gelen bu iki abla şampiyonlara dişli rakipler olsalar da kazanmalarına yetmiyor. Maçı Chelsea Green ve Piper Niven ring kenarında takip ediyordu. Green ve Niven bir ara Legend'ı kenarda çekiştirse de Legend tek tekme ile Green'i Michael Cole'un kucağına düşürüyor. Bu da böyle bir an işte.

Nia Jax ve Tiffany Stratton alanda. Jax; Bayley meselesinin kapandığını ve Arabistan şovunda Liv Morgan'ı; Tiff, cash in yapabilsin diye, yok edeceğini söylüyor. Bu esnada Naomi gelip bu ikilinin arasındaki sıkıntıları kaşımaya başlayınca Jax, hakem talep ediyor. Tabii o esnada Liv Morgan, Raquel Rodriguez ve Dominik Mysterio onları bölüyor ve maçı kenardan izleyeceklerini söylüyorlar. Ne tatsız şov lan bu, her maçı kenarda izleyen var!





Tekli Maç
Naomi def. Nia Jax w/ Tiffany Stratton

Tiffany maça müdahil olmaya çalışınca RAW'dan gelen misafirlerimiz olaya engel oluyor. Jax, Annihilator vurmak üzereyken Liv, Tiff'in çantasını çalıp Jax'e vuruyor ve bu şekilde Naomi maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Rhea Ripley olay yerine gelip önüne geleni harcıyor.



Otoparkta Kevin Owens, Randy Orton'a saldırıyor. Güvenlikler yine arazi.



Tekli Maç
Solo Sikoa w/ Bloodline def. Jimmy Uso

Jimmy maç boyunca müthiş bir efor sarf etse de Bloodline üyeleri onu yeterince dikkatini dağıtıyor ve Solo maçı Samoan Spike ile kazanıyor. Maçtan sonra Roman Reigns yardıma koşsa da 4'e 2 çok şansları olmuyor.


 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: