Türkiye Neden Vahşileşti


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
65
Mesajlar
3,658
Beğeni sayısı
835
PG Nakit
120
Ekonomik çöküş ve medyadaki gayrimeşruluk güzellemesi. Akşam kumandayı elinize alıp rastgele kanallar arasında gezin, sakallı heriflerin birilerine öfkeyle bağırıp mafyatik mimikler yapmadığı, mutlu bir ailenin olduğu diziyi/filmi arayın. Bulamazsınız. Ulan eskiden bir adamın bırak sabıkayı ifadeye çağrılması bile utanç olarak algılanırdı, şimdi “gayrimeşru koşturmak” diye avam bir tabir dilimize yerleşti.
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
585
Beğeni sayısı
165
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Biraz büyük resimcilik yapıp medya manipülasyonu diyeceğim. İktidar anayasa değişikliği ve yasakların önünü açmak için bilerek 3. sayfada göreceğimiz haberleri ana akımda karşımıza çıkararak toplumu kendi çıkarları doğrultusunda galeyana getiriyor.

Saçmalama diyebilirsiniz zamanında 400 milletvekili için yedikleri haltların yanında bu bir hiç.
 

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
63
Mesajlar
1,236
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Bazı insan topluluklarının istedikleri gibi slogan atmasına izin veriyorsun ama diğerlerinin tivit atmasina bile karışıyorsun. Sebep bu. Bunu gören ve tivit atilmasina bile karisilan insanlar haklı veya haksız gittikçe radikalleşiyor.

Ekonomi yerlerde olduğu için illegal faaliyetler artıyor. Genel olarak ahlaksızlık da artıyor. Ahlaksızdan kasıt fuhuş değil -ki onun da ne kadar arttığı mâlum- genel olarak vergi kaçırma, kara para aklama vesaire.

Cumhuriyet bir kaç yıldır en karanlık dönemini yaşıyor. İkinci çözüm süreci için mecliste vekiller (!) toplanıyor. Daha da sertleşecek ortam. Dikkatli olmak gerek.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: