Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 292997" data-attributes="member: 71"><p><strong>Inferno #2</strong></p><p></p><p>Bir an Riddick Moss ciddi ciddi kazanmasa bile maçta önemli bir konumda olacak sanmıştım. Şu eleniş yüreğime bir su serpti. El Hijo Del Vikingo biraz daha uzun ömürlü olabilirdi, Flip Gordon ile aynı muameleyi görmesi hatta daha önce tuşlanması üzdü. Maç güzeldi, Aztec Warfare konsepti iyi düşünülmüş. Alberto'nun en kısa sürede kemeri kaybetmesini diliyorum. Kalemine sağlık.</p><p></p><p><strong>Genesis #2</strong></p><p></p><p>Segment feci yardı ya, hele Slayer ile Rhino'nun gelmesi kahkaha attırdı. Mark Andrews aslında Atlas'a bile yazmazdık ama bu momentumdan sonra Riddle ile birlikte Atlas yapar. RVD'nin face taraftaki mal tayfaya katılması biraz üzdü. Bu ihanet çok şaşırtmadı, zaten brandin değil şirketin en iyi 2 kadın güreşçisini takım yapmak delilik olurdu. MVP'nin akıl oyunları... Nasıl yeneceksin ki? Mike Bailey'nin şirkette neler yapacağını merak ediyorum, ama tabii ki Joey Janela'ya karşı şansı bile olmaması çok normal. Maçta Takeshita babayı unutup tahmin yapmışız, bu da bizim ayıbımız. O zaman Takeshita ile Mark Andrews için Atlas diyoruz. Takeshita kemer için de çok büyük aday. Great Khali ağabey, Cenk Hoca'ya benzeyen tecavüzcüyü infaz etmiş. Bir babadır bizler için, ama yaptığı debut bir anda şok etti. Şok ettiği kadar da şaşalı bir giriş oldu şirkete. Eline sağlık çok iyi yazmışsın, BaB'larda kaç kere Austin Aries yazmaya çalıştım ama hep bir yerlerde tıkandım. Çok iyi bir fikir ve bakış açısı olmuş. Ana olayda tahminler tutsa da maçın işlenişi çok iyi olmuş. Andrews'ın halihazırda olan işlenişi içime çok sinmese de okuyup gideceği yeri göreceğiz. MVP'nin çevirdiği işlere dur diyen olacak mı onu da merak ediyorum. Kalemine sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 292997, member: 71"] [B]Inferno #2[/B] Bir an Riddick Moss ciddi ciddi kazanmasa bile maçta önemli bir konumda olacak sanmıştım. Şu eleniş yüreğime bir su serpti. El Hijo Del Vikingo biraz daha uzun ömürlü olabilirdi, Flip Gordon ile aynı muameleyi görmesi hatta daha önce tuşlanması üzdü. Maç güzeldi, Aztec Warfare konsepti iyi düşünülmüş. Alberto'nun en kısa sürede kemeri kaybetmesini diliyorum. Kalemine sağlık. [B]Genesis #2[/B] Segment feci yardı ya, hele Slayer ile Rhino'nun gelmesi kahkaha attırdı. Mark Andrews aslında Atlas'a bile yazmazdık ama bu momentumdan sonra Riddle ile birlikte Atlas yapar. RVD'nin face taraftaki mal tayfaya katılması biraz üzdü. Bu ihanet çok şaşırtmadı, zaten brandin değil şirketin en iyi 2 kadın güreşçisini takım yapmak delilik olurdu. MVP'nin akıl oyunları... Nasıl yeneceksin ki? Mike Bailey'nin şirkette neler yapacağını merak ediyorum, ama tabii ki Joey Janela'ya karşı şansı bile olmaması çok normal. Maçta Takeshita babayı unutup tahmin yapmışız, bu da bizim ayıbımız. O zaman Takeshita ile Mark Andrews için Atlas diyoruz. Takeshita kemer için de çok büyük aday. Great Khali ağabey, Cenk Hoca'ya benzeyen tecavüzcüyü infaz etmiş. Bir babadır bizler için, ama yaptığı debut bir anda şok etti. Şok ettiği kadar da şaşalı bir giriş oldu şirkete. Eline sağlık çok iyi yazmışsın, BaB'larda kaç kere Austin Aries yazmaya çalıştım ama hep bir yerlerde tıkandım. Çok iyi bir fikir ve bakış açısı olmuş. Ana olayda tahminler tutsa da maçın işlenişi çok iyi olmuş. Andrews'ın halihazırda olan işlenişi içime çok sinmese de okuyup gideceği yeri göreceğiz. MVP'nin çevirdiği işlere dur diyen olacak mı onu da merak ediyorum. Kalemine sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt