Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 292958" data-attributes="member: 71"><p><strong>Inferno #1</strong></p><p></p><p>BaB okuma perileri geldi, başlayalım bakalım. İlk maçtaki eşleşme tadında olmuş, Penta yükseklere oynayabilir. Maşallah lavuk tüm Meksika'yı toplamış, tarafımız tabii ki Joe Hendry. Çok Tony Khan ROH'u maçı yaaaa. Elias iyi ve klasik kullanılmış, açıkçası şirkette Mr. Anderson'ın rolünü merak ettim. Baba siz kimsiniz... Riddick Moss mu? Sigara paketiyle gösterilen uğraş bağırttı. Babatunde mi... Benim adam girdi. Bu arada iki tarafta yer alan ikilinin uyumu da güzel olmuş. İyi birliktelikler çıkar buradan. Hele Tom LaRuffa'nın Konsol Oyun tipiyle Babatunde'ye mentorumsu yaklaşımı düşündükleri kafaya feci oturuyor. Penta aday ama bence illa daha iyi ve dominant biri çıkacaktır. (Kadroya bakmadım.) Zaten sonrasında saldırıya uğraması da doğruluyor. Joe Hendry garibim tek başına kaldı şirkette herkes mafya gibi geziyor. Veteranlar şehirde, en kralına tek kurşun gibi bir giriş yapmışlar. Şu ana kadar en iç ısıtan tayfa oldu James Storm ve özellikle Jake Hager faktörüyle. Güzel şov, bugün 2.'yi de okur muyum bilmiyorum. Kalemine sağlık .</p><p></p><p><strong>Nightmare #1</strong></p><p></p><p>Bunu da okuyalım sonraki şov Genesis 1 ise onu da okur kaçarız, Inferno 2 ise direkt kaçarız. Yav yine kimi buldun da üstüne hikaye yazıyorsun, Nick Dinsmore kimdir yaaa... BULLET CLUB War Dogs mu... Şirketi tek başına sırtlayacak tayfa. Jake Atlas'ın kazanmasını isterdim ama karşıda Trevor Murdoch ayısı olunca bir şey de diyemiyorsun. Adam 2010 JoW jobberlarını War Dogs'un karşısına koyuyor eşleşmeye altlı üstlü gideriz. Sonradan gelmenin verdiği piyasa kıtlığı ile gelen kadro karışıklığı feci sarıyor, Adonis'in meydan okumasına gelen Lucky Kid... Ama güzel eşleşme, ikisinin de şirketteki konumunu merak ediyorum. Velveteen Dream'i de eskiden olsa severek takip ederdik ama şimdi dışkında boğul diyerek yetiniyoruz. Menajer Lio Rush ise kimin geleceğini tahmin etmek zor değil, bekliyoruuuuuuz. Herhangi 3 adam, ama görünüşe bakılırsa şirketin original tayfası olacağından yavaş yavaş alışmaya başlasak iyi olur. War Dogs'a karşı Tate Twins'in kazanması çok cesur bir tercih olmuş. Kalemine sağlık.</p><p></p><p><strong>Genesis #1</strong></p><p></p><p>Maçlar feci olmuş ama biz Lashley abiyi Nightmare'da Lio Rush'ın yanında beklerken burada çıktı. O şarkı bizim tarafta farklı söylenir, bilin istedim. Takeshita bu şirkette Lashley ve RVD ile bizim adam gibi duruyor ama bizim adamların ikisi hatta haftaya üçü karşı karşıya geliyor. İlk maç için güzel eşleşme, iyi maç olduğuna eminim. RVD (spo) meftah oldu, bu gidişle haftaya da dededen bir şey çıkmaz. Cardona vs. Lashley ana kemer maçı öyle böyle akmaz. Rascalz abileri görünce gelecekleri merak ettirdi. Becky'de AJ'de feci şaşırttı, iki isimle kadınlar kadrosunda bariz üstünlük kurmuşsun. Oluşum ismi sabahın köründe bağırttı. Janela bu tekliften sonra maça kaybetmeye çıkacaktır. Austin Sries cenabetliği şaşırtmıyor, ana kemer kontrat tahminimiz deliksiz tutmuş. Janela ve Elgin'de orta şeker pota için isabetli isimler olmuş. Diğer maçta da ana kemere Lashley, Atlas'a da Riddle diyorum. Diğeri de sürpriz olsun. Kalemine sağlık.</p><p>[SPOILER][MEDIA=twitter]1807103397914677526[/MEDIA][/SPOILER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 292958, member: 71"] [B]Inferno #1[/B] BaB okuma perileri geldi, başlayalım bakalım. İlk maçtaki eşleşme tadında olmuş, Penta yükseklere oynayabilir. Maşallah lavuk tüm Meksika'yı toplamış, tarafımız tabii ki Joe Hendry. Çok Tony Khan ROH'u maçı yaaaa. Elias iyi ve klasik kullanılmış, açıkçası şirkette Mr. Anderson'ın rolünü merak ettim. Baba siz kimsiniz... Riddick Moss mu? Sigara paketiyle gösterilen uğraş bağırttı. Babatunde mi... Benim adam girdi. Bu arada iki tarafta yer alan ikilinin uyumu da güzel olmuş. İyi birliktelikler çıkar buradan. Hele Tom LaRuffa'nın Konsol Oyun tipiyle Babatunde'ye mentorumsu yaklaşımı düşündükleri kafaya feci oturuyor. Penta aday ama bence illa daha iyi ve dominant biri çıkacaktır. (Kadroya bakmadım.) Zaten sonrasında saldırıya uğraması da doğruluyor. Joe Hendry garibim tek başına kaldı şirkette herkes mafya gibi geziyor. Veteranlar şehirde, en kralına tek kurşun gibi bir giriş yapmışlar. Şu ana kadar en iç ısıtan tayfa oldu James Storm ve özellikle Jake Hager faktörüyle. Güzel şov, bugün 2.'yi de okur muyum bilmiyorum. Kalemine sağlık . [B]Nightmare #1[/B] Bunu da okuyalım sonraki şov Genesis 1 ise onu da okur kaçarız, Inferno 2 ise direkt kaçarız. Yav yine kimi buldun da üstüne hikaye yazıyorsun, Nick Dinsmore kimdir yaaa... BULLET CLUB War Dogs mu... Şirketi tek başına sırtlayacak tayfa. Jake Atlas'ın kazanmasını isterdim ama karşıda Trevor Murdoch ayısı olunca bir şey de diyemiyorsun. Adam 2010 JoW jobberlarını War Dogs'un karşısına koyuyor eşleşmeye altlı üstlü gideriz. Sonradan gelmenin verdiği piyasa kıtlığı ile gelen kadro karışıklığı feci sarıyor, Adonis'in meydan okumasına gelen Lucky Kid... Ama güzel eşleşme, ikisinin de şirketteki konumunu merak ediyorum. Velveteen Dream'i de eskiden olsa severek takip ederdik ama şimdi dışkında boğul diyerek yetiniyoruz. Menajer Lio Rush ise kimin geleceğini tahmin etmek zor değil, bekliyoruuuuuuz. Herhangi 3 adam, ama görünüşe bakılırsa şirketin original tayfası olacağından yavaş yavaş alışmaya başlasak iyi olur. War Dogs'a karşı Tate Twins'in kazanması çok cesur bir tercih olmuş. Kalemine sağlık. [B]Genesis #1[/B] Maçlar feci olmuş ama biz Lashley abiyi Nightmare'da Lio Rush'ın yanında beklerken burada çıktı. O şarkı bizim tarafta farklı söylenir, bilin istedim. Takeshita bu şirkette Lashley ve RVD ile bizim adam gibi duruyor ama bizim adamların ikisi hatta haftaya üçü karşı karşıya geliyor. İlk maç için güzel eşleşme, iyi maç olduğuna eminim. RVD (spo) meftah oldu, bu gidişle haftaya da dededen bir şey çıkmaz. Cardona vs. Lashley ana kemer maçı öyle böyle akmaz. Rascalz abileri görünce gelecekleri merak ettirdi. Becky'de AJ'de feci şaşırttı, iki isimle kadınlar kadrosunda bariz üstünlük kurmuşsun. Oluşum ismi sabahın köründe bağırttı. Janela bu tekliften sonra maça kaybetmeye çıkacaktır. Austin Sries cenabetliği şaşırtmıyor, ana kemer kontrat tahminimiz deliksiz tutmuş. Janela ve Elgin'de orta şeker pota için isabetli isimler olmuş. Diğer maçta da ana kemere Lashley, Atlas'a da Riddle diyorum. Diğeri de sürpriz olsun. Kalemine sağlık. [SPOILER][MEDIA=twitter]1807103397914677526[/MEDIA][/SPOILER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt