Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xavier Woods'un heel turnünün Big E'nin WWE'ye geri dönmesine ve The New Day'i yeniden bir araya getirme konusunda önayak olmasına dair potansiyel planlar varmış. (Big E'nin temize çıkması halinde)
@Beast Incarnate Şunlar derhal emekli edilmeli HOF yapıp paketlemeliler. Cidden görmek istemiyorum artık ya takımlar divizyonundan soğutan ekip resmen.
@Beast Incarnate Şunlar derhal emekli edilmeli HOF yapıp paketlemeliler. Cidden görmek istemiyorum artık ya takımlar divizyonundan soğutan ekip resmen.
Benim üçüyle ayrı ayrı bir sorunum yok, ama bu New Day 10 senedir öyle böyle baydırmadı ya. Yine de belki bu dağılma senaryosu vs. derken daha ilgi çekici bir şeyler izletebilirler son yıllarına göre.
Benim üçüyle ayrı ayrı bir sorunum yok, ama bu New Day 10 senedir öyle böyle baydırmadı ya. Yine de belki bu dağılma senaryosu vs. derken daha ilgi çekici bir şeyler izletebilirler son yıllarına göre.
Üçüyle benim de sorunum yok hatta severim tekli olarak ama takımlarda baydılar ya. Tekli olacaklarsa hatta feuda gireceklerse ben okeyim zaten. Dedim New day oluşumuyla.