Feud İncelemesi | Charlotte vs Paige Survivor Series 2015

Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,571
Beğeni sayısı
216
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir

Hazırlayan : Reckless Behaviour ( Beautiful Madness)

maxresdefault.jpg

Feud Öncesi


Paige Natalya ile bir kavgaya girer.Natalya maçı submission yaparak kazanır.Bu sırada 12 Ekim 2015 RAW Şovunda Charlotte ve Beck Lynch ikisinin en iyi arkadaş olduklarını söylüyorlar ve Paige'in TEAM PCB için sorun olduğunu söylüyorlar.Paige'in problem olduğunu söylüyorlar.Çıkacakları maç için kendilerine Paige yerine Natalya'yı takım arkadaşı olarak seçtiler.Paige'de maç esnasında spiker masaında oturuyordu maçı izleyip yorumluyordu.Bu sırada maç esnasında Paige Natalya'ya sinirlenerek onu ittirir ve Natalya'da ona karşılık verir.Maçı Team Bella kazanır.Paige'de işte görüyorsunuz bana ihtiyaçları var yoksa böyle yenilirler der.

Team Bella (Alicia Fox & Brie Bella) (w/ Nikki Bella) defeated PCB (Charlotte & Becky Lynch) (w/ Natalya)

Maça Becky ve Brie bella başlıyor.İkili Lock up ile maça başlıyor.Becky'den Arm lock geliyor ardından Brie'i iplere yolluyor iplerden dönüşte de Slam yapıyor.İkili ringin köşesinde yumruklaşıyor.Becky'den tekme ve yumruk geliyor ardından tuş deniyor ama başarısız oluyor.Charlotte tag alıyor.İkili Brie' bella'yı tutuyor ve Double Leg drop yapıyor ardından Charlotte tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Charlotte Arm lock bağlıyor Brie tekme atarak kurtuluyor ardından Becky'e bir yumruk atıyor.Arkasını döndüğünde Charlottan Chop vuruşlar geliyor.Ardından ringin köşesinde ki Nikki'ye yumruk atıyor.Brie Bella'ya da bu arada Spear yapıyor.Brie Roll-up pinfall deniyor ama başarılı olamıyor.Charlotte'dan Big boot geliyor.Ardından Brie'yi ringin köşesinde tekmeliyor.Ringin köşesinden Nikki Charlotte'a yumruk atıyor.Brie ringin köşesine çıkıyor ve Missile Dropkick ile Charlotte'a atlıyor.Tuş deniyor ve maçı kazanıyor.

Paige geçen sefer ki yaptığı davranışlarından dolayı Natalya'dan özür diliyor.

Natalya : Ne ne istiyorsun ?
Paige : Buraya seninle kavga etmeye gelmedim sadece özür dilemek için geldim.
Natalya : Sadece 30 saniyen var.
Paige : Tamam,Çok çok özür dilerim ne zaman divas şampiyonu olduğumda bu harikaydı,ama birazda kötüydü.Charlotte divas şampiyonu olduğunda sen onunla tag team oluyorsun ve bilmiyorum ben ben sadece ...
Natalya : Ne istiyorsun ? Sana sıkı sıkı sarılmamı mı ?
Paige : Hayır hayır hayır Geçen hafta NXT maçında birlikte tag team olduk ve beraber sevindik beraber ağladık biliyorsun ben o anı özledim arkadaşımı özledim lütfen lütfen.
Natalya :Ne var biliyormusun ? Sen haklısın afedersin ...

Charlotte (w/ Becky Lynch) defeated Alicia Fox (w/ Nikki Bella, Brie Bella)

İkili maça başlıyor.Alicia'dan tekme geliyor ardından Charlotte'u iplere yolluyor dönüşte de Backbreaker yapıyor tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Charlotte ve Alicia'dan karşılıklı Big Boot geliyor.İkili yumruklaşıyor.Charlotte'dan chop darbeleri geliyor ardından Neckbreaker ve Spear geliyor.Ardından Charlotte Figure Eight Leglock bağlıyor ve Alicia pes ediyor. Charlotte maçı kazanıyor. Bu sırada Team Bella ringe giriyor Becky ve Charlotte'a saldırıyor.Bu sırada Pagie ringe giriyor ve Bellalar'a saldırıyor.

Backstage'deyiz. Charlotte, Becky Lynch ,Paige var.

Paige : Nasıl hissediyorsunuz çocuklar PCB tekrardan geri döndü (Maçta yardım ettiği için öyle diyor).Bu harika ben sizlerden yaptığım hatalardan dolayı özür dilerim.
Becky : Evet Paige sen kötü şeyler yaptın.
Paige : Biliyorum PCB tekrardan geri döndü leydiler.

Bu sırada Natalya Backstage'de saldırıya uğruyor.

22 Ekim Raw şovunda Nikki Bella (w/ Brie Bella and Alicia Fox) vs Paige (Charlotte & Becky Lynch) 'i yener.

Paige TEAM PCB üyelerine kendisinin sergilediği güçlü davranışları anlatır ve Natalya'ya saldıranın kendisi olmadığını söyler.

Feud Gelişimi

26 Ekim 2015 Raw Şovunda PCB tekrardan birleşir.Backstage'deyiz.

Paige : Sen divas şampiyonluğunu hak ediyorsun Charlotte ve elini Charlotte'a uzatır.
Charlotte : Deniyorum gerçekten şu an açıklaması zor.Memnun olurum diyor ve eğer Natalya'ya senin saldırdığını öğrenirsem diyor elini sıkıyor Paige'in.
Paige : Charlotte ben böyle bir şeyi yapmadım o benim arkadaşımdı.Yemin ederim.Yesssss ! PCB tekrardan geri döndü size yemin ederim yeni Paige' göreceksiniz.

PCB vs. Team Bella

Alicia ve Paige maça başlıyor.Alicia'dan tekme geliyor.Ardından Paige'den Headbutt geliyor ve iplere gidiyor bu sırada Charlotte tag alıyor birlikte Alica'ya Double Dropkick yapıyorlar.Charlotte'dan Neckbreaker geliyor ardından iplere gidiyor ve gelişte de Leg drop yapıyor.Alicia'dan Backbreaker geliyor ve tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Brie tag alıyor Brie'den ard arda tekme geliyor ardından Charlotte'dan Neckbreaker geliyor.Becky ve Nikki tag alıyor.Becky'den Clothisline geliyor.Ardından Slam geliyor tuş deniyor ama içeri giren Brie tuşu engelliyor.Charlotte içeri giriyor ve Brie'e Spear yapıyor.Alicia'dan Charlotte'a Big Boot geliyor.Becky Alicia'yı dışarı yolluyor.Ardından Becky Nikki'ye tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Nikki'den Argentina Backbreaker geliyor ve maçı kazanıyorlar.

Bu sırada Paige ringe giriyor ve Charlotte'a saldırıyor yerde ard arda tekmeliyor ve yumrukluyor ardından Rampaige yapıyor.Bu sırada Becky'e de saldırıyor ve ona da Rampaige yapıyor.Şimdi de PTO bağlıyor.

29 Ekim Smackdown şovunda Paige Natalya ile maça çıkıyor ve maçı kazanıyor.

Paige vs Natalya

Paige'den tekme geliyor ardından Natalya'yı yerde tekmeliyor ve tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Natalya Paige'i iplere yolluyor iplerden dönüşte Clothisline geliyor Natalya'dan.Paige yumruk atacakken Natalya eğiliyor ve German Suplex yapıyor.Paige dışarı kaçıyor.Bu sırada Paige'den Rampaige geliyor ve maçı kazanıyor.

2 Kasım 2015 RAW Şovunda Divas şampiyonluk adayı için bir dörtlü maç düzenleniyor Paige maçı kazanıyor ve Survivor Series 2015'de Charlotte'un rakibi olmaya hak kazanıyor.


Paige vs Becky vs Sasha vs Brie

Maç başlıyor.Brie bella'dan tekme geliyor Becky'e ardından ringin köşesine çıkıyor ve Missile Dropkick ile Becky'e atlıyor.Bu sırada Sasha ve Paige birbirlerine giriyor.Paige'den Brie'e Big boot geliyor ardından Becky ve Paige karşılıklı yumruklaşıyorlar ikisi birden ringin dışına düşüyor.Becky Paige'i ringin bariyerlerine çarptırıyor.Ringde Sasha ve Brie kapışıyorlar.Ringin köşesinde 4 diva var Becky hepsine birden tutup kaldırıyor ve yere düşürüyor.Becky'den Paige'e Suplex geliyor.Becky Brie'ye Submission bağlıyor Sasha gelip engel oluyor.Brie ringin dışına çıkıyor.Becky Sasha'ya tuş deniyor ama başarısız oluyor.Becky ve Sasha yumruklaşıyorlar.Sasha Becky'e Submission yapıyor Paige engel oluyor ve Sasha'yı dışarı yolluyor şimdi de Becky'ye Rampaige yapıyor ve maçı kazanıyor.

9 Kasım 2015 Raw şovunda Becky ve Paige arasında tekli bir maç düzenleniyor.


Paige ve Becky Lynch

İkili maça lock-up ile başlıyor.Paige'den ard arda yumruk geliyor ardından Slam geliyor.Bu sırada Charlotte'da maçı izliyor.Becky Arm lock bağlıyor ardından Paige'i iplere yolluyor dönüşte de Paige'den Suplex geliyor.Paige'den ard arda tekme geliyor ardından Arm lock bağlıyor Becky kurtuluyor ve şimdi de o Arm lock bağlıyor.Becky'den yumruk ve tekme geliyor ardıdan Paige Becky'i ringin köşesine yolluyor ve üzerine Knee Drop ile vuruyor.Becky'den Leg drop geliyor ardından Paige ayaklanıyor ve Rampaige yapıyor tuş deniyor ama Becky iplere tutunuyor.Bu sırada Paige tekrar tuş deniyor ama Becky kurtuluyor şimdi de Becky tuş deniyor ve maçı kazanıyor.Bu sırada ikili ringn dışına çıkıyor.Paige Becky'e saldırıyor spiker masasına atıyor Becky'i ve spiker masasında Becky'e PTO bağlıyor.Bu sırada Charlotte koşarak yardıma geliyor ama Paige kaçıyor.

16 Kasım Raw şovunda divas şampiyonluğu için bir kontrat anlaşması imzalanıyor.

Paige : Burada arkadaşlık yok.Ne zaman sen gerçek şampiyon oldun duygular arkadaşlıklar yok oldu.Pazar günü ben tekrardan kemeri senden alacağım.
Charlotte : Paige senin gibi sert olmak isterdim.Tatlı,tatlı carolina kızı,British badass !!! Evde ailelerimiz bizi seyrediyor her gece.Kendilerinden çok WWE'i önemsiyorlar.
Charlotte ölmüş kardeşinden bahsediyor ve ağlamaya başlıyor ardından.

Paige : Hiç bir şey önemli değil.

Charlotte : PCB Divas divizyonunu değiştirdi.

Paige : Ben senden daha çok hak ediyorum divas şampiyonluğunu.

Charlotte : Paige sen divas şampiyonu değilsin.Divas şampiyonu role model olmalı benim gibi.Sen asla şampiyon olamayacaksın.Sen asla bu kemeri alamayacaksın Paige.

Paige :Rick buraya gel ceketime bir elbow drop vur.Seni yaşlı moruk.

Charlotte : Kapa çeneni.

Paige : Senin küçük kardeşinin seninle dövüşecek fazla zamanı olmadı.

Charlotte Paige'e saldırıyor.Ard arda yumruklar atıyor Paige ring dışına çıkıyor Charlotte'dan Spear geliyor.Hakemler araya girip ayırmaya çalışıyor.Charlotte Paige'i spiker masasına fırlatıyor Ardından tekrar Spear yapıyor ikili ringe giriyor Charlotte sinirden masayı ve sandalye'yi Paige'e fırlatıyor.Hakemler araya girip ikiliyi ayırıyor.


19 Kasımda Charlotte Brie ile maça çıkarak kemerini koruyor.

Survivor Series 2015 Paige vs Charlotte


İkili maça lock-up ile başlıyor.Charlotte'dan Slam geliyor ardından Paige'den yumruk geliyor ve Charlotte'u ringin dışına fırlatıyor ardından Charlotte'u spiker masasına çarptırıyor.İkili tekrar ringde Paige Arm lock bağlıyor ardından Charlotte dirsek darbeleri atarak kurtuluyor ve Charlotte'dan Big Boot geliyor.Paige tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Paige'den Kick geliyor ardından tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Charlotte Figure Eight Leglock bağlıyor.Paige iplere tutunarak kurtuluyor.Charlotte'dan ard arda tekmeler geliyor ardıdan tekrar Submission bağlıyor Paige kurtuluyor.Charlotte Paige'i ringin köşesine yolluyor ve ard arda yumrukluyor.İkili ringin dışında yumruklaşıyor şimdi de.İkili tekrar ringde.Paige'den Slam geliyor ardından Headlock bağlıyor.Charlotte kurtuluyor ve Paige'e Neckbreaker yapıyor.Tuş deniyor ama başarısızz oluyor ikili tekrar yumruklaşıyor karşılıklı Charlotte Paige'i iplere yolluyor iplerden dönüşte de Charlotte'dan Spear geliyor.İkili ring dışında Paige Charlotte'u bariyelere fırlatıyor ardından ikili tekrar ringdeler.Charlotte Figure Eight Leglock bağlıyor ve maçı kazanıyor.

Feud Sonrası

Paige Charlotte'u Survivor Series maçında hile yapmakla suçluyor.Hile yaparak maçı kazandığını ve o maçı kendisinin hak ettiğini söylüyor .

Bu akşam tekrardan bir Divas maçı göreceğiz.

Charlotte vs Paige Divas Championship Match

İkili maça başlıyor.Chatlotte'dan tekme geliyor ardından Knee drop ve tuş deniyor ama başarısız oluyor.Charlotte Head lock bağlıyor Paige zar zorda olsa kurtuluyor ve Paige head lock bağlıyor.Charlotte ayaklanıyor ve dirsek darbesi atıyor ardından Big boot yapıyor.Charlotte Spear ile Paige'i ringin dışına atıyor.İkili ringin dışında şu anda Paige'den yumruk geliyor bu sırada zil çalıyor ve maç Douuble Count out ile bitiyor.Bu sırada Paige Charlotte'a saldırıyor ve spiker masasının üstüne çıkartıyor ardından Charlotte'a PCO bağlıyor ve maç bitiyor.
 
Üst
Click here to login using your socials account