WWE NXT Tartışma Konusu | 8.10.2024


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
569
Mesajlar
7,675
Beğeni sayısı
1,147
PG Nakit
1,825
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1


Şovu yeni NXT şampiyonu Trick Williams ile açıyoruz. Kendisi ''Whoop that Trick'' chant'leri ile ringe doğru geliyor.

Trick Williams: Yo, minnettarım. Hemen işe koyulalım. St. Louis'deyiz. Arkada Sexy Red var. Hey, yo, şuna bak. NXT yeni zirvelere ulaşıyor. Yeni şehirlerdeyiz ve hatta yeni bir kanaldayız. Ama herkesin yeni ismimi öğrenmesi için zaman ayırmak istiyorum. Bana Tricky Two Times deyin, iki kere söyleseniz iyi olur çünkü Trick Willy bir kez daha yeni NXT Şampiyonunuz. Ve bunun ne anlama geldiğini biliyorum. Belimde yepyeni, güzel bir bebek var. Soyunma odasında gözleri Trick Willy'nin üzerinde olan köpekbalıkları olduğunu biliyorum. Ama bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek.



Kendisi konuştuğu esnada seyircilerin içindeki Wes Lee tarafından bölünüyor.

Wes Lee: Trick, tebrikler, dostum. Ama eminim ki buradaki insanlar iki saat boyunca kutlama yaptığını duymak istemiyordur, özellikle de geçen hafta kariyerini belirleyen anı yaşayan tek kişi sen değilken. Gördüğünüz gibi, beni aşağı çeken bazı gereksiz ağırlıkları attım, ancak şimdi istediğim şeye doğru bir şekilde odaklanabilirim ve bu da NXT Şampiyonluğunu alarak triple crown şampiyonu olmaktır.

Trick Williams: Woah, woah, woah. Dur bakalım, açık tenli. Şimdi, övgülerin kendi adına konuşuyor, ama senin tipini biliyorum, köpek, insanları arkadan bıçaklayan, arkadaşların varmış gibi davranan tip. Bak, o yoldan daha önce geçtim, sana nasıl olduğunu söyleyeyim, köpek, Trick Willy'nin elini havaya kaldırmasıyla.

Wes Lee: Dur, dur, dur hemen. Bak, şu anda NXT'nin yüzü sensin, ama sana buradaki herkesin söyleyecek cesareti yokmuş gibi görünen bir şey söyleyeceğim. Trick, sen o değilsin, dostum. Ve sen daha rahat edemeden NXT Şampiyonluğunu elinden alan kişi ben olacağım. Sonra da ortağının yaptığı gibi seni toz içinde bırakacağım.



Alana Intercontinental şampiyonu ''Main Event'' Jey Uso geliyor.

Jey Uso: Bekle, Wes, şunu durdur. İki kez şampiyon olma zamanı. Dedim ki, “Ana Olay” Jey Uso şimdi şehrinizde.

Trick Williams: Hey, bak, dün geceki büyük zaferinden sonra NXT'ye gelmeni takdir ediyorum. Yorgun olduğunu biliyorum, ama iyi görünüyoruz, belimizde altın var, ben NXT Şampiyonuyum, sen Kıtalararası Şampiyonusun ve eğer başka bir serseri bizi bu unvanlar için denemeye kalkarsa, ikimizin de o numarayı bozacağına inanmalısın.



Bu sekansla segmenti kapatıyoruz.



Bianca Belair, Jade Cargill ve Kelani Jordan def. The Fatal Influence

BelAir, Cargill'i içeri alıyor. CodeBreaker/Wheelbarrow Alman Supleks Kombinasyonu. Cargill, Jordan'ı içeri alıyor. Jordan zaferi almak için The Split Legged MoonSault'u yapıyor.



Randy Orton, Axiom ve Nathan Frazer'dan Je'Von Evans hakkında bir keşif raporu istiyor. Frazer, Axiom'a Je'Von'un kadrodaki en hızlı güreşçi olduğu konusunda itiraz eder. Frazer asabi olduğu için özür diler. Orton, Frazer'ın nereden geldiğini anlıyor. İçinizdeki karanlık yere kanalize olduğunuz bir zaman olmalı.



Sarah Schrieber Giulia ile bir röportaj yapmak üzereydi ki kapının çalındığını duyduk. Kapıyı kimin çaldığını bilmiyoruz ama Giulia gelenin eski bir arkadaşı olduğunu ve Roxanne Perez ve Cora Jade ile işlerini halledeceklerini söylüyor.



Roxanne Perez: Geçen haftanın sonunda bunun gerçekleşeceği hafta olacağını düşünmüştüm. Uluslararası sansasyonunuz, seçtiğiniz kişi beni tahttan indirecek ve yepyeni NXT Kadınlar Şampiyonunuz olacaktı. Ama hayır, çünkü bir kez daha hayal kırıklığına uğradınız ve ben burada bununla duruyorum. Evet. Belki şimdi hepiniz Nisan'dan beri söylediğim her şeye inanmaya başlarsınız. Ama bu konuda nefesimi tutmayacağım, çünkü hepiniz çok tahmin edilebilirsiniz. Kısa süre içinde birilerini destekleyeceksiniz ve ben hala burada ayın yeni lezzetlerinin gözyaşlarını içiyor olacağım. Ama neyse ki artık yalnız içmek zorunda değilim. Çünkü eski bir dostluk yeniden alevlenmeye başlıyor.



Cora Jade: Geçtiğimiz dokuz ay boyunca evde oturup herkesin buranın NXT tarihindeki, hatta WWE'deki en derin bölüm olduğu hakkındaki konuşmalarını dinlemek zorunda kaldım. Herkes NXT'deki tüm kadınları saymaya devam ediyor ama nedense benim adım bu listede yer almıyordu, bir düşünün. Ve biliyor musunuz, bu beni gerçekten çok kızdırdı. Bu yüzden geri döndüğümde, Cora Jade'i unutmanın bedelini herkesin ödediğinden emin olmak istedim. Giulia'ya NXT Kadınlar Şampiyonluğu'nu kaybettirdiğimde kimse bunu beklemiyordu, Roxanne bile. Dinleyin, eskiden tanıdığınız kadın NXT'de başarılı olmaya çalışan genç bir kızdı, ama şu anda gördüğünüz kadın NXT'de başarılı olacak kadın. Roxanne Perez, NXT Kadınlar Şampiyonu olmayı hak ediyor. Bu, Roxanne'in her zaman benim olabileceğimi bildiğim versiyonu. Bu nedenle, yıllar sonra dostluğumuz nihayet onarılıyor ve ne yazık ki bu WWE'nin en derin bölümü için gerçekten kötü.

Roxanne Perez: Çok kötü. Cora, keşke yıllar önce bu her şeyi bilenlerin yerine seni dinleseydim. Tek istediğin kendi başımın çaresine bakmamdı. Ve bu şampiyonluğu kovalarken sonunda öğrendim. Ve bu NXT Kadınlar Şampiyonluğunun arkadaşlığımızı paramparça ettiğini biliyorum, ama sanırım bizi tekrar bir araya getiren tek şey olacak.

Cora Jade: Hadi Giulia, utangaç olma. Henüz resmi olarak tanışmadığımızı biliyorum, ama hadi, neden buraya gelmiyorsun?



Giulia ve Stephanie Vaquer bu segmenti kapatmak için Perez ve Jade ile büyük bir kavgaya giriyor. Kavgadada üstün gelen taraf Giulia ve Stephanie Vaquer.



Tony D'Angelo def. Oba Femi (Tony D'Angelo yeni NXT North American şampiyonu oldu)

Angelo anons masasına SpineBuster'ı indiriyor. Angelo, Femi'yi ringe geri yuvarlıyor. Angelo ikinci kez bir SpineBuster daha yapıyor. Femi tekrar ayağa kalkıyor. Femi The Fall From Grace için hamle yaptı ama Angelo Sunset Flip ile karşı hamle yaparak zaferi aldı.



Lola Vice AVA'ya Jaida Parker ile bir maç yapmak istediğini söyler. AVA bunu ayarlayacağını söylüyor. Nikkita Lyons konuşmaya katılıyor. Nikkita, Lola'nın sakinleşmesi ve biraz çimlere dokunması gerektiğini söylüyor. Lola, Nikkita'yı tekrar rafa kaldırmak istemiyor. AVA, Lola'nın Nikkita'nın sakatlıktan kurtulduktan sonraki ilk rakibi olacağına dair bir imada bulunur.



Meta Four sahne arkasında Bianca BelAir & Jade Cargill ile yüzleşiyor. Jade, Meta Four'un blöfünü görüyor çünkü onlar meydan okumadan geri adım atmıyor. Bianca, WWE Women's Tag Team Unvanları için bir şans istiyorlarsa SmackDown'da boy göstereceklerini söylüyor. Jakara Jackson AVA'nın Nick Aldis'i arayacağını söylüyor.



Fraxiom def. A Town Down Under (Fraxiom NXT Tag Team şampiyonluklarını korudular)

Axiom, Waller'ı Canadian Destroyer ile vuruyor. Axiom, Frazer'ı etiketliyor. Axiom, Avalanche Spanish Fly'ı yapıyor. Frazer Phoenix Splash ile zafere ulaşıyor.






Sexxy Red'den bir müzik performansı dinliyoruz. Ethan Page her şeyden şikayet etmek için şenliği yarıda kesiyor. Ethan bu gece Randy Orton'la dövüşenin kendisi olması gerektiğine inanıyor, Je'Von Evans değil. Rövanş hakkını alana kadar bu ringi terk etmeyecek. Je'Von, Page'in işini çabucak bitiriyor ve Sexxy Red ile kutlama yapıyor.



Yaka ve Dirsek Bağlantısı. Orton yan kafa kilidi uyguluyor. Evans, Orton'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Evans yere düşüyor. Orton, Evans'tan gelen bir dropkick'e yandan hamle yapıyor. Güçlü bir kilitlenme. Orton bilek kilidi uyguluyor. Orton Evans'ı köşeye gönderiyor. Evans hızını ve çevikliğini sergiliyor. Yaka ve dirsek bağına geri dönüyor. Orton yan kafa kilidini yakaladı. Evans tutuşu tersine çeviriyor. Orton Evans'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Evans sıçrama tahtası kesicisi için hamle yapıyor ama Orton kaçıyor. Orton Evans'la akıl oyunları oynuyor. Orton, Evans'ı gergi demirlerine doğru itiyor. Hakem temiz bir mola istiyor. Orton Evans'ın alnına vuruyor. Orton, Evans'ın tekmesini engelliyor. Evans Orton'a süper tekme atıyor. Evans, Orton'ı yere düşürüyor.

Orton reklam arası sırasında maçın kontrolünü yeniden ele geçirir. Orton Belly to Back Suplex için hamle yapar ama Evans tekrar ayağa kalkar. Evans Orton'a süper tekme atıyor. Orton İntihar Dalışı'nı engelliyor. Orton anons masasına dört Göbekten Sırta Supleks yaptı. Orton hakemin on sayımını sıfırlıyor. Orton Evans'ı ringe geri yuvarlıyor. Orton Evans'ın sırtına yumruk atıyor. Orton, Evans'ı önce gerdirme demirlerine kırbaçlıyor. Evans'tan sıçrama tahtası Clothesline. Evans bir chop/forearm kombinasyonu yapıyor. Orton, Evans'ın irish whip'inden kurtuluyor.

Evans, Orton'ın üzerine atlıyor. Evans'tan Handspring Tekmesi. Orton, sıçrama tahtası kesicisini blokluyor. Orton, Evans'a iki sayı için Powerslam yapıyor. Orton, Draping DDT'ye vuruyor. Orton kalabalığa oynuyor. Orton RKO için hazırlanıyor. Evans, Orton'a süper tekme atıyor. Evans, Double Jump Cutter ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Evans Hold It In The Row için hamle yapar ama Orton RKO ile karşılık verir. Orton, Evans'ı bir RKO ile daha yere sererek galibiyeti aldı. Maçtan sonra Orton, Evans ile çok güzel bir kucaklaşma yaşadı.



AVA'nın ofisine geri dönüyoruz. Gelecek hafta NXT'de Ethan Page, Wes Lee ve Je'Von Evans ile mücadele edecek, bu maçın galibi NXT Halloween Havoc'ta NXT Şampiyonluğu için Trick Williams ile karşılaşacak.













 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: