- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 1,486
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
Vickie Guerrero: Shaul tatlım bana kepçeyi getirebilir misin? Kapı çalar.
Shaul Guerrero: Sanırım Aiden geldi anne, ben bakarım.
Sherilyn Guerrero: Çekil oradan kocanı önce ben göreceğim! (Gülerek)
?: GEÇ İÇERİ SHERILYYYN! YÜRÜ BAKALIM SHAUUUUUL!
Vickie elindeki çorba kasesini düşürüyor bu bağırma sesi neticesinde.
Vickie Guerrero: Sen de kimsin?
?: Benim kim olduğumu gayet iyi biliyorsun yenge hanım...
Vickie Guerrero: Ne işin var burada seni adi orospu çoc...
Chavo Guerrero: Şşşş o kadar da değil Vickie. Beni efendi gibi dinlemenizi istiyorum, semadan bizi izleyen birisi var. Ona saygısızlık yapmamalısın.
Vickie Guerrero: Derhal siktir ol git buradan!
Chavo Guerrero: Sana beni dinlemeni rica ettim az evvel Vickie. Shaul sen de beni dinle. Bu diyeceklerim hepinizi, hepimizi ilgilendiriyor. Gözyüzünden bize 18 senedir bakan adama karşı bir sorumluluk hepimiz hissediyoruz değil mi? Bazılarımız hissediyorduk... Neyse bu sorumluluğun derece ve önemi şu an hiç mühim değil, ben sadece artık bu sorumluluklardan sıyrılmamız gerektiğini ve herkesin kendi hayat yolunda devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, buraya bunu söylemek için geldim. Daha fazlası inan değil...
Chavo Guererro: Hayır araya girme lütfen Vickie, dedim ya bir yıldız yaklaşık yirmi sene önce kaydı ve yerine hiçbir zaman parlayamamış bir yıldızı yerine koymaya çalıştılar daha doğrusu çalışır gibi yaptılar ve yapmadılar Vickie. Bu hiç parlayamamış yıldız ömrünü sadece ve sadece bir gölgenin altında güreşmeye ve o gölgenin geride bıraktığı bir kadın ve iki kız çocuğuna sahip çıkmakla görevlendirildi, bunu kamuoyu benden istedi. Chavo’da yıllar boyunca bunu yaptı, yapmadı diyemezsiniz. Bir yeğen bir aileye nasıl bakması gerekiyorsa, nasıl koruyup ve kollaması gerekiyorsa o şekilde sizlere yeri geldi duvar yeri geldi destek oldum. Ancak az önce de belirttiğim gibi Vickie... Buraya kadar, artık amcam olacak herifin ailesine ihtiyacım yok! Özür dilerim buraya bağırmak için gelmedim, tutamadım kendimi çok özür dilerim... Vickie bak... Uzatmamak lazım bazı şeyleri... Hepimiz için de en sağlıklısı bu Vickie inan bana. Artık bazı şeyler aile kavramından da öte safhaya geçti, içimdeki duyguları dışarı yansıtmam ile bu yapıyı dinamitle yerle bir ettim, kapanması artık imkansız bir boşluk açtım. En mantıklısı ve sağlıklısı inan bu...
Vickie ve Shaul sessizliğe bürünmüş Chavo’nun söylediklerine anlam veremiyorken birbirlierine bakmakla yetiniyorlar.
Chavo Guerrero: Fakat her şeyin sonunda Vickie senden bir ricam var. Hatırlar mısın? WCW dönemlerinde sen ben ve Eddie bir tatile gitmiştik Avrupa’da bir ada gezisiydi.
Vickie onaylar şekilde kafasını sallıyor.
Chavo Guerrero: İşte o kısa tatilde bir yığın fotoğraf çekinmiştik, evimde o anıya ait her fotoğrafı buldum fakat bir eksik olduğundan eminim. Hani Eddie, sen ve ben deve güreşi oynamıştık suda... Hem de saatlerce Vickie, sudan her tarafımız buruşmuştu, başımıza güneş geçmiş ve ıstakoz gibi yanmıştık. Üstüne benim deve güreşinde partner bulma uğruna kaç kadından red yediğimi ben sayamamıştım da sen bana oyun sonunda söylemiştin.
Vickie Guerrero: 18...
Chavo Guerrero: Heh! Onsekiz ya Vickie! Hala hafızan taze işte bana o sırada çekilen fotoğraflardan birisi lazım bana yardımcı olabilir misin? Son bir yardım... Bir daha görüşemeyecek olmamızın bir hediyesi niteliğinde...
Vickie sessiz ve ciddi bir tavırla bulundukları evlerinin bahçesinden eve giriyor. Chavo’ya eliyle “Gel” işaretinde bulunuyor.
Vickie Guerrero: İşte buralarda bir yerlerde olmalı, bu büfe ve komidin çekmeceleri albümlerle dolu burada senle benim çok fotoğrafım var mesela...
TAK!
Vickie yere yığılıyor birden... Yere yığılıyor çünkü Chavo vitrinin kapağını sert bir şekilde Vickie’nin kafasına çarptırıyor. Vickie baygınlık geçirmişken Chavo onu kaldırıp yatağa fırlatıyor ve sırıtıyor. Ellerini ovuşturup...
SON KEZ!
Ardından da telefonunu çıkarıp Youtube’a giriyor...