Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
NXT Maç Kartı Yayınlandı | WWE Universe
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Emrevitus" data-source="post: 280904" data-attributes="member: 222"><p>[ATTACH=full]8952[/ATTACH]</p><p></p><p style="text-align: center"><strong>Maç Türü: Üçlü Tehdit Maçı (Triple Threat Match)</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Katılımcıları: Drew McIntyre vs. Apollo Crews vs. Finn Balor</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Hakemi: Mike Chioda</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Saati: 00:00 (Doğu Zaman Dilimi - ET)</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Meydan Okuma Promosu:</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şovun sonunda, ringin ortasında Drew McIntyre, Apollo Crews ve Finn Balor, meydan okumalarını yapmak üzere bir araya gelirler. Drew, kendine güvenen bir tavırla mikrofona yönelir.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew McIntyre: "Hepiniz buraya gelmek için çok çalıştınız, ama şimdi gerçeklerin zamanı geldi. Benim adım Drew McIntyre, ve bu ringde kimseye yer yok! Apollo, senin için buraya gelmek kolaydı, ama bu akşam bana karşı durmak o kadar da kolay olmayacak."</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew, Apollo’ya dönerken, Apollo Crews sahneye adım atar.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Apollo Crews: "Drew, seninle aynı şeyleri paylaşan bir insanım. Ama bu gece benim için başka bir anlam taşıyor. Ben de buradayım ve kimseye boyun eğmeyeceğim. Finn, sen de beni izliyor olmalısın, çünkü bu mücadelede yalnızca bir galip çıkacak!"</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Finn Balor, meydan okumaya katılarak dikkat çekici bir şekilde ilerler ve mikrofona yaklaşır.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Finn Balor: "İkisini de dinledim ve sadece bir şey söylemek istiyorum: Buraya gelen her biri, benim gücümü hafife alıyor. Bu ringde, en iyi olan kazanır ve o kişi ben olacağım! Drew, Apollo, hazırlıklı olun, çünkü Balor'un zamanıdır!"</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew ve Apollo, Finn’in sözlerine tepki verirken, ikili arasında kısa bir tartışma başlar. Drew, öfkeli bir şekilde Apollo’ya dönerek parmağını ona doğrultur.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew McIntyre: "Bu, senin için bir şans değil, bir tehdit! Ringde kimin daha iyi olduğunu göreceğiz."</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Apollo ve Finn, Drew’e karşı meydan okumalarına devam ederken, ringdeki enerji artar. Her biri, karşısındaki rakibi yenmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Sözlerin ardından, bu üçlü tehdit maçı seyircileri heyecanlandırarak şovun sona ermesine doğru ilerler.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maç Anlatımı:</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maç başladığında, Drew, Apollo ve Finn hemen birbiriyle karşılaşmak için harekete geçer. Drew, her iki rakibini de ringin ortasında birleştirerek güçlü bir clothesline ile yere seriyor. Apollo, hızla toparlanarak Drew’a bir running shoulder tackle yapıyor, ama Drew, bu saldırıyı boşa çıkarıyor ve Apollo’yu ringin köşesine itiyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Finn, bu sırada Drew’a saldırarak bir chop atıyor ve onu ringin köşesine itiyor. Apollo, Drew’un dikkatini dağıtarak Finn’e bir German suplex yapıyor. Ringdeki mücadele devam ederken, üç güreşçi de birbirine üstünlük sağlamak için çaba sarf ediyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew, Finn’i ringin dışına fırlatıyor ve Apollo’ya karşı bir future shock DDT yapıyor. Fakat Apollo, hızlıca geri dönerek Drew’a bir spin-out powerbomb yapıyor. Bu esnada Finn, ringin köşesinden fırlayarak Apollo’ya bir Coup de Grâce yapıyor. İzleyiciler, bu hızlı hareketlere coşkuyla tepki veriyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın ilerleyen dakikalarında, Drew, Apollo ve Finn arasında güç savaşları devam ediyor. Drew, her iki rakibini de etkisiz hale getirmek için elinden geleni yaparken, Apollo ve Finn, Drew’u köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Son anlarda, Drew, Apollo’nun üzerine bir big boot atıyor ve ardından Finn’i yakalayarak bir Scottish crossbody ile yere seriyor. Ancak, Apollo, Drew’un arkasından gelirken ona bir saito suplex yapıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Drew, bu hamleye yanıt vererek Finn’e karşı bir Claymore kick yapıyor. Seyirciler bu heyecan verici anı büyük bir coşkuyla izlerken, Drew, Finn’i yere serip tuşa gidiyor: 1... 2... Finn son anda kurtuluyor!</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Sonunda, üç güreşçi de ringde yorgun düşmüş bir halde çırpınırken, Drew McIntyre, hem Apollo'yu hem de Finn’i ringin köşesine itiyor. Ardından, Drew, Apollo’yu Claymore kick ile yere seriyor ve son bir tuş denemesi yapıyor: 1... 2... 3!</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Kazanan: Drew McIntyre</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maç Sonrası Bilgiler:</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Puanı: 4.8/5 Yıldız</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Süresi: 16 dakika 20 saniye</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Genel Değerlendirmesi: Bu heyecan verici üçlü tehdit maçı, her güreşçinin yeteneklerini en üst düzeye çıkardığı ve izleyicileri ekran başında tutulduğu bir mücadele oldu. Drew McIntyre’ın gücü, Finn Balor’un çevikliği ve Apollo Crews’un hızının birleşimi, seyircileri büyüledi. Maçın temposu ve yüksek enerjisi, izleyicilere unutulmaz anlar sundu.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Maçın Sosyal Medyada İzlenme ve Beğeni Sayısı: 3.8 milyon izlenme, 250 bin beğeni</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şov Genel Bilgileri:</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şovun Puanı: 4.5/5 Yıldız</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şov Süresi: 2 saat 30 dakika</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şovun Genel Değerlendirmesi: Bu RAW şovu, güçlü promosyonlar ve heyecan verici maçlarla doluydu. İzleyiciler, her bir güreşçinin performansından ve gösterdiği azimden etkilendi. Genel olarak, bu şov, WWE izleyicileri için unutulmaz anlar ve gerilim dolu bir deneyim sundu.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Şovun Sosyal Medyada İzlenme ve Beğeni Sayısı: 5.2 milyon izlenme, 400 bin beğeni</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrevitus, post: 280904, member: 222"] [ATTACH type="full"]8952[/ATTACH] [CENTER][B]Maç Türü: Üçlü Tehdit Maçı (Triple Threat Match) Maçın Katılımcıları: Drew McIntyre vs. Apollo Crews vs. Finn Balor Maçın Hakemi: Mike Chioda Maçın Saati: 00:00 (Doğu Zaman Dilimi - ET) Meydan Okuma Promosu: Şovun sonunda, ringin ortasında Drew McIntyre, Apollo Crews ve Finn Balor, meydan okumalarını yapmak üzere bir araya gelirler. Drew, kendine güvenen bir tavırla mikrofona yönelir. Drew McIntyre: "Hepiniz buraya gelmek için çok çalıştınız, ama şimdi gerçeklerin zamanı geldi. Benim adım Drew McIntyre, ve bu ringde kimseye yer yok! Apollo, senin için buraya gelmek kolaydı, ama bu akşam bana karşı durmak o kadar da kolay olmayacak." Drew, Apollo’ya dönerken, Apollo Crews sahneye adım atar. Apollo Crews: "Drew, seninle aynı şeyleri paylaşan bir insanım. Ama bu gece benim için başka bir anlam taşıyor. Ben de buradayım ve kimseye boyun eğmeyeceğim. Finn, sen de beni izliyor olmalısın, çünkü bu mücadelede yalnızca bir galip çıkacak!" Finn Balor, meydan okumaya katılarak dikkat çekici bir şekilde ilerler ve mikrofona yaklaşır. Finn Balor: "İkisini de dinledim ve sadece bir şey söylemek istiyorum: Buraya gelen her biri, benim gücümü hafife alıyor. Bu ringde, en iyi olan kazanır ve o kişi ben olacağım! Drew, Apollo, hazırlıklı olun, çünkü Balor'un zamanıdır!" Drew ve Apollo, Finn’in sözlerine tepki verirken, ikili arasında kısa bir tartışma başlar. Drew, öfkeli bir şekilde Apollo’ya dönerek parmağını ona doğrultur. Drew McIntyre: "Bu, senin için bir şans değil, bir tehdit! Ringde kimin daha iyi olduğunu göreceğiz." Apollo ve Finn, Drew’e karşı meydan okumalarına devam ederken, ringdeki enerji artar. Her biri, karşısındaki rakibi yenmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Sözlerin ardından, bu üçlü tehdit maçı seyircileri heyecanlandırarak şovun sona ermesine doğru ilerler. Maç Anlatımı: Maç başladığında, Drew, Apollo ve Finn hemen birbiriyle karşılaşmak için harekete geçer. Drew, her iki rakibini de ringin ortasında birleştirerek güçlü bir clothesline ile yere seriyor. Apollo, hızla toparlanarak Drew’a bir running shoulder tackle yapıyor, ama Drew, bu saldırıyı boşa çıkarıyor ve Apollo’yu ringin köşesine itiyor. Finn, bu sırada Drew’a saldırarak bir chop atıyor ve onu ringin köşesine itiyor. Apollo, Drew’un dikkatini dağıtarak Finn’e bir German suplex yapıyor. Ringdeki mücadele devam ederken, üç güreşçi de birbirine üstünlük sağlamak için çaba sarf ediyor. Drew, Finn’i ringin dışına fırlatıyor ve Apollo’ya karşı bir future shock DDT yapıyor. Fakat Apollo, hızlıca geri dönerek Drew’a bir spin-out powerbomb yapıyor. Bu esnada Finn, ringin köşesinden fırlayarak Apollo’ya bir Coup de Grâce yapıyor. İzleyiciler, bu hızlı hareketlere coşkuyla tepki veriyor. Maçın ilerleyen dakikalarında, Drew, Apollo ve Finn arasında güç savaşları devam ediyor. Drew, her iki rakibini de etkisiz hale getirmek için elinden geleni yaparken, Apollo ve Finn, Drew’u köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar. Son anlarda, Drew, Apollo’nun üzerine bir big boot atıyor ve ardından Finn’i yakalayarak bir Scottish crossbody ile yere seriyor. Ancak, Apollo, Drew’un arkasından gelirken ona bir saito suplex yapıyor. Drew, bu hamleye yanıt vererek Finn’e karşı bir Claymore kick yapıyor. Seyirciler bu heyecan verici anı büyük bir coşkuyla izlerken, Drew, Finn’i yere serip tuşa gidiyor: 1... 2... Finn son anda kurtuluyor! Sonunda, üç güreşçi de ringde yorgun düşmüş bir halde çırpınırken, Drew McIntyre, hem Apollo'yu hem de Finn’i ringin köşesine itiyor. Ardından, Drew, Apollo’yu Claymore kick ile yere seriyor ve son bir tuş denemesi yapıyor: 1... 2... 3! Kazanan: Drew McIntyre Maç Sonrası Bilgiler: Maçın Puanı: 4.8/5 Yıldız Maçın Süresi: 16 dakika 20 saniye Maçın Genel Değerlendirmesi: Bu heyecan verici üçlü tehdit maçı, her güreşçinin yeteneklerini en üst düzeye çıkardığı ve izleyicileri ekran başında tutulduğu bir mücadele oldu. Drew McIntyre’ın gücü, Finn Balor’un çevikliği ve Apollo Crews’un hızının birleşimi, seyircileri büyüledi. Maçın temposu ve yüksek enerjisi, izleyicilere unutulmaz anlar sundu. Maçın Sosyal Medyada İzlenme ve Beğeni Sayısı: 3.8 milyon izlenme, 250 bin beğeni Şov Genel Bilgileri: Şovun Puanı: 4.5/5 Yıldız Şov Süresi: 2 saat 30 dakika Şovun Genel Değerlendirmesi: Bu RAW şovu, güçlü promosyonlar ve heyecan verici maçlarla doluydu. İzleyiciler, her bir güreşçinin performansından ve gösterdiği azimden etkilendi. Genel olarak, bu şov, WWE izleyicileri için unutulmaz anlar ve gerilim dolu bir deneyim sundu. Şovun Sosyal Medyada İzlenme ve Beğeni Sayısı: 5.2 milyon izlenme, 400 bin beğeni [/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
NXT Maç Kartı Yayınlandı | WWE Universe
Menü
Giriş yap
Kayıt ol