Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
NXT Maç Kartı Yayınlandı | WWE Universe
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Emrevitus" data-source="post: 280894" data-attributes="member: 222"><p>[ATTACH=full]8947[/ATTACH]</p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">RAW’da Kiana James, Natalya ve Dakota Kai arasındaki heyecan dolu üçlü tehdit maçı devam ederken kamera arka alana geçiyor. Monitörlerin olduğu bir odada Alexa Bliss, rahat bir şekilde maçı izliyor. Ancak keyfi kısa sürüyor çünkü Sonya Deville odaya giriyor. Sonya, Alexa’nın yanında durarak sinir bozucu bir şekilde gülümseyip onun dikkatini dağıtmaya çalışıyor.</span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Sonya Deville: "Ne yapıyorsun Alexa? Sadece izlemek için mi buradasın? Yoksa artık gerçek güreşçilerle başa çıkamayacak durumda mısın?"</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Alexa Bliss, Sonya'nın alaycı tonuna aldırmadan gözlerini ekrandan ayırmıyor. Ancak Sonya, Alexa’yı kışkırtmaya devam ediyor ve daha da yaklaşarak rahatsız edici bir tavır sergiliyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Alexa Bliss (soğukkanlı bir şekilde): "Bu gece kavga etmek istemiyorum, Sonya. Ama illa ki bir sorun yaratmak istiyorsan, başka bir zaman karşılaşırız."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Sonya, Alexa’nın bu soğuk tavrına sinirlenip onun tam önüne geçerek ekranı kapatıyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Sonya Deville: "Şu an istemediğini biliyorum ama ben istiyorum. WWE’de gerçekten bir yer kazanmak istiyorsan, benim gibi savaşmalısın. Burada sadece izleyici olarak kalamazsın."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Alexa, sonunda dayanamayarak ayağa kalkıyor ve Sonya ile yüz yüze geliyor. İkili arasında gergin bakışmalar sürerken Sonya, Alexa’ya aniden sert bir itme hareketi yapıyor. Alexa birkaç adım geri çekiliyor ama çabucak toparlanıyor ve Sonya'ya sert bir forearm ile karşılık veriyor! Kavgaya tutuşan iki kadın, birbirlerine sert darbeler indirirken odadaki eşyalar da devrilmeye başlıyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Birbirlerine saldıran iki kadın odanın her yerinde mücadele ederken kapıdan Emrevitus ve Triple H geçiyor. İkili, bu kargaşayı görünce anında müdahale ediyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Emrevitus (sert bir ses tonuyla): "Ne yapıyorsunuz siz?! Burada kargaşa çıkarma zamanı değil."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Emrevitus, kavga eden Alexa ve Sonya’yı ayırmak için hemen harekete geçiyor. Alexa’yı bir kolundan tutarak geri çekerken, Triple H de Sonya'yı sakinleştirmeye çalışıyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Triple H (Sonya’ya bakarak): "Dur artık, Sonya. Burası savaşma yeri değil. Bu kargaşayı burada bitiriyoruz."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Sonya hala sinirliyken, Emrevitus Alexa’ya dönüyor ve daha sakin bir tonda konuşuyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Emrevitus: "Alexa, bu şekilde davranmanı beklemiyordum. Seni daha olgun sanıyordum. Şimdi benimle geliyorsun."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Alexa Bliss, Emrevitus’un sözleri üzerine daha fazla itiraz etmeden onunla birlikte yürümeye başlıyor. Aynı anda Triple H, Sonya Deville’i tutup sakinleştiriyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Triple H: "Tamam, Sonya. Şimdi sen de benimle geliyorsun. Bu meseleyi burada bırakmalıyız."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>İki güçlü figür, Alexa ve Sonya’yı farklı yönlere götürürken, kavga artık kontrol altına alınmış görünüyor. Ancak her iki güreşçinin de gözlerinden, bu olayın daha büyük bir hesaplaşmanın başlangıcı olduğu anlaşılıyor. Kamera, Emrevitus ve Triple H’in kararlı yüz ifadelerini gösterirken sahne kapanıyor ve RAW yayını ringe geri dönüyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Bu sahne, ileride yaşanacak bir Alexa Bliss ve Sonya Deville rekabetinin temellerini atmış gibi görünüyor.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrevitus, post: 280894, member: 222"] [ATTACH type="full"]8947[/ATTACH] [CENTER][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]RAW’da Kiana James, Natalya ve Dakota Kai arasındaki heyecan dolu üçlü tehdit maçı devam ederken kamera arka alana geçiyor. Monitörlerin olduğu bir odada Alexa Bliss, rahat bir şekilde maçı izliyor. Ancak keyfi kısa sürüyor çünkü Sonya Deville odaya giriyor. Sonya, Alexa’nın yanında durarak sinir bozucu bir şekilde gülümseyip onun dikkatini dağıtmaya çalışıyor.[/COLOR][/B] [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B] Sonya Deville: "Ne yapıyorsun Alexa? Sadece izlemek için mi buradasın? Yoksa artık gerçek güreşçilerle başa çıkamayacak durumda mısın?" Alexa Bliss, Sonya'nın alaycı tonuna aldırmadan gözlerini ekrandan ayırmıyor. Ancak Sonya, Alexa’yı kışkırtmaya devam ediyor ve daha da yaklaşarak rahatsız edici bir tavır sergiliyor. Alexa Bliss (soğukkanlı bir şekilde): "Bu gece kavga etmek istemiyorum, Sonya. Ama illa ki bir sorun yaratmak istiyorsan, başka bir zaman karşılaşırız." Sonya, Alexa’nın bu soğuk tavrına sinirlenip onun tam önüne geçerek ekranı kapatıyor. Sonya Deville: "Şu an istemediğini biliyorum ama ben istiyorum. WWE’de gerçekten bir yer kazanmak istiyorsan, benim gibi savaşmalısın. Burada sadece izleyici olarak kalamazsın." Alexa, sonunda dayanamayarak ayağa kalkıyor ve Sonya ile yüz yüze geliyor. İkili arasında gergin bakışmalar sürerken Sonya, Alexa’ya aniden sert bir itme hareketi yapıyor. Alexa birkaç adım geri çekiliyor ama çabucak toparlanıyor ve Sonya'ya sert bir forearm ile karşılık veriyor! Kavgaya tutuşan iki kadın, birbirlerine sert darbeler indirirken odadaki eşyalar da devrilmeye başlıyor. Birbirlerine saldıran iki kadın odanın her yerinde mücadele ederken kapıdan Emrevitus ve Triple H geçiyor. İkili, bu kargaşayı görünce anında müdahale ediyor. Emrevitus (sert bir ses tonuyla): "Ne yapıyorsunuz siz?! Burada kargaşa çıkarma zamanı değil." Emrevitus, kavga eden Alexa ve Sonya’yı ayırmak için hemen harekete geçiyor. Alexa’yı bir kolundan tutarak geri çekerken, Triple H de Sonya'yı sakinleştirmeye çalışıyor. Triple H (Sonya’ya bakarak): "Dur artık, Sonya. Burası savaşma yeri değil. Bu kargaşayı burada bitiriyoruz." Sonya hala sinirliyken, Emrevitus Alexa’ya dönüyor ve daha sakin bir tonda konuşuyor. Emrevitus: "Alexa, bu şekilde davranmanı beklemiyordum. Seni daha olgun sanıyordum. Şimdi benimle geliyorsun." Alexa Bliss, Emrevitus’un sözleri üzerine daha fazla itiraz etmeden onunla birlikte yürümeye başlıyor. Aynı anda Triple H, Sonya Deville’i tutup sakinleştiriyor. Triple H: "Tamam, Sonya. Şimdi sen de benimle geliyorsun. Bu meseleyi burada bırakmalıyız." İki güçlü figür, Alexa ve Sonya’yı farklı yönlere götürürken, kavga artık kontrol altına alınmış görünüyor. Ancak her iki güreşçinin de gözlerinden, bu olayın daha büyük bir hesaplaşmanın başlangıcı olduğu anlaşılıyor. Kamera, Emrevitus ve Triple H’in kararlı yüz ifadelerini gösterirken sahne kapanıyor ve RAW yayını ringe geri dönüyor. Bu sahne, ileride yaşanacak bir Alexa Bliss ve Sonya Deville rekabetinin temellerini atmış gibi görünüyor.[/B][/COLOR][/CENTER] [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
NXT Maç Kartı Yayınlandı | WWE Universe
Menü
Giriş yap
Kayıt ol