(Spoiler) Gelecek Hafta RAW'da Sonuçlar | 14.10.2024


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
567
Mesajlar
7,663
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
1,825
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
dev9qe3-497c0c56-3a63-46d8-b5dc-ed9daa54410a.png


Rhea Ripley, Raquel Rodriguez'i çağırdı ama onun yerine Tiffany Stratton ortaya çıkarak Nia Jax'ten bir mesaj iletti. Bu dikkat dağıtıcı durum Liv Morgan ve Raquel Rodriguez'e hem Ripley hem de Stratton'a saldırma fırsatı verdi.

WWE Women's Tag Team Championship maçında Bianca Belair ve Jade Cargill, Damage CTRL'den Kairi Sane ve IYO SKY'a karşı unvanlarını başarıyla korudu.

The War Raiders (Erik & Ivar) WWE'ye dönüş yaptı ve bir tag team maçında Alpha Academy'den Otis ve Akira Tozawa'yı mağlup etti.

R-Truth, Karrion Kross ve The Final Testament'ın araya girerek The Miz'in dikkatini dağıtmasının ardından The Miz karşısında galibiyet elde etti. Truth'u ringe geri attılar ve Miz'in saldırısına devam etmesine izin verdiler.

Bron Breakker, Kofi Kingston'a karşı bir galibiyet aldı.

Son olarak, Tiffany Stratton & Rhea Ripley ve Liv Morgan & Raquel Rodriguez arasındaki maç, Nia Jax'in tüm rakiplere saldırmasıyla diskalifiye ile sonuçlandı. Ayrıca, Tiffany Stratton Nia Jax'in teşvikiyle Liv Morgan'a cash-in yapmaya çalıştı, ancak bu girişim Dominik Mysterio tarafından engellendi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: