WWE RAW Tartışma Konusu 07.10.24


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Sexyy Red ile şov başlıyor, kendisi ringde dans ediyor.



Bad Blood'un özet görüntüleri yayınlanıyor.

CM Punk'ın müziği duyuluyor, Punk geçtiğimiz şovdan sonra biraz yaralı gözüküyor ve rampada konuşuyor.



CM Punk, gelecekte buralarda olup olmayacağını bilemeyecek kadar yaralı olduğunu söylüyor. Hayranlarına ve ondan nefret edenlere kendisini ayakta tuttukları için teşekkür ediyor. Kendisinden nefret edenlere buna devam etmelerini, yakında onları göreceğini söylüyor. Bu sırada Seth Rollins'in müziği duyuluyor, ikili arasında ufak bir gerginlik oluyor. Rollins, ringe doğru ilerlerken Punk arka alana dönüyor.



Seth Rollins, kendisi gittiğinden beri işlerin nasıl değiştiğine şaşırdığını söylüyor. Roman ile takım olduğu için Cody'e sitem ediyor. Geri döndüğüne göre artık CM Punk'ın kıçını tekmelemek istediğini söylüyor. Sonrasında ise Bronson Reed'e meydan okuyor ve bu sefer onun için hazır olacağını söylüyor.



Kıtalararası Şampiyonluğu Maçı
Jey Uso (ş) vs. Xavier Woods
Kazanan: Jey Uso (ş)

Xavier Woods, Uso'nun elini sıkmayı reddediyor, bu konuda Kofi Kingston ona karşı çıkıyor ve ikili tartışıyor. Bu sırada Bron Breakker, Jey Uso'ya Spear vuruyor. Kofi yardım etmek isterken Woods onu durdurmaya çalışıyor, onu dinlemeyen Kofi yardıma giderken Spear'ı yiyor. Durdurulamayan Breakker, ringin dışındaki Woods'a da Super Spear vuruyor! Sonrasında tekrar ringe girerek kemeri kaldırıyor.



Rhea Ripley, Raquel Rodriguez'in sadece Liv Morgan'ın kaçınılmaz dayağını geciktirdiğini söylüyor.

Yaklaşan Pete Dunne vs. Sheamus maçı ile alakalı bir vinyet yayınlanıyor.

Arka alanda The Miz, Karrion Kross ile konuşuyor. Bir anda R-Truth ortaya çıkıyor ve Miz'e neden mesajlarına cevap vermediğini soruyor. Miz artık bir takım olmadıklarını söylerken Truth buna sinirleniyor. Miz kendisine gelecek hafta için meydan okuyor.



Eski Moda Donnybrook Maçı
Pete Dunne vs. Sheamus
Kazanan: Sheamus

Dominik Mysterio, Liv Morgan ve Raquel Rodriguez arenaya giriş yapıyor. Morgan, Rhea Ripley'in Bad Blood'daki galibiyetini DQ ile aldığını kabul ediyor, ancak kemerin hala kendisinde olduğunu söylüyor.



Adam Pearce ile Ava konuşurken Ethan Page içeri giriyor ve kendisini Pearce'a tanıtıyor. Page, CM Punk'ın ona NXT Şampiyonluğunu kaybettirdiğinden yakınıyor ve bu konuda bir şeyler yapmasını istiyor. Pearce, Punk'ı hakem olarak atayan kişinin Ava olduğunu söylüyor. Bu sırada Sexyy Red ortaya çıkıyor. Page, Red'in elini sıkmaya yeltenirken Red kendisine Trick Williams'ın onu patakladığını söyleyerek elini sıkıyor.



10 Kişilik Tag Team Maçı
Kayden Carter, Katana Chance, Lyra Valkyria, Natalya & Zelina Vega vs. Pure Fusion Collective (Shayna Baszler, Sony Deville & Zoey Stark) & Unholy Union (Alba Fyre & Isla Dawn)
Kazanan:
Kayden Carter, Katana Chance, Lyra Valkyria, Natalya & Zelina Vega

WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Maçı
GUNTHER (ş) vs. Sami Zayn
Kazanan: GUNTHER (ş)

GUNTHER rampada galibiyetini kutlarken WWE Şampiyonu Cody Rhodes'un müziği duyuluyor ve ikili rampada yüz yüze geliyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: