AEW Collison Tartışma Konusu | 05.10.2024


BerzerkBryan

Boliever
Katılım
26 Tem 2023
Konular
363
Mesajlar
1,894
Beğeni sayısı
425
PG Nakit
500
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Darby Allin def Johnny TV



Darby Allin, Collision'ı başlatmak için ringe geliyor.

Johnny maçın ortasında Darby ile alay ederek poz verdi. Darby Headlock yaptı, ancak Johnny kendi baş kilidiyle geri döndü. Johnny TV Darby'nin gözlerini dürttü ve ardından kayarak German Suplex yaptı.

Nigel, "Kusursuz hücum," dedi.

Darby, Johnny TV'ye bir superplex ile geri döndü. Johnny düşüncelerini ve nefesini toplamak için ringin dışına yuvarlandı. Johnny, Darby'ye önlükten arenanın zeminine doğru bir Russian Leg Sweep of hareketini yaptı. Johnny, Darby'yi bir diz darbesiyle ring basamaklarından geriye doğru takla attırdı. Darby tepeden bir coffin drop ile geri döndü!

Darby bir Starship Pain'den kaçtı ve Johnny TV'ye yakın bir düşüş için bir Code Red vurdu. Darby hiç vakit kaybetmeden bir coffin drop daha yaparak Johnny TV'yi pinledi!

Darby Allin: "Müziği kesin. Dynamite'da açık bir meydan okuma yayınladım. WrestleDream 12 Ekim'de, arkadaki herkes, Darby'den adınızı duyurmak istiyorsanız, öne çıkın. Çıkın ortaya! Şu anda buradayım! Ben de öyle düşünmüştüm. Kayıtsız insanlarla dolu bir soyunma odası. Kimse öne çıkmayacak mı?"

Darby ringi terk ederken, House of Black'ten Brody King Darby'yi rampanın dibine kadar itti! Brody, Darby'yi apronun sert kenarına powerbomb yaptı.

"Kabul ediyorum! WrestleDream! Sadece şiddet!" dedi Brody King.

The Outrunners def Grizzled Young Veterans



Truth, Drake'i derin bir kol sürüklemesiyle yere serdi. Turbo Floyd oyuna girdi ve Gibson'a üstünlük sağladı, Drake ve Gibson takım sinerjisi göstererek Turbo'ya tandem hücumla vurdu. Ancak Outrunners, Grizzled Young Veterans'ı çifte atomik düşüşle temizledi!

Grizzled Young Veterans Truth'un bacağı üzerinde çalıştı. Turbo bir tag aldı ve Gibson ile Drake'e defalarca scoop slam yaptı. Outrunners, Drake'e çifte biceps drop vurdu. Drake, Magnum'un kafasına bir tekme atarak onu gafil avladı. Drake tepeye tırmanırken Gibson Truth'u havaya kaldırdı. Turbo, Drake'i top ropedan düşürdü ve Truth, Gibson'ı zafer taklasıyla kucakladı ve bir galibiyet aldı!

Willow Nightingale def Trish Adora



AEW Kadınlar Dünya Şampiyonu "The Glamour" Mariah May ring kenarından maçı izliyordu.

Willow, Trish'e bir Shoulder Tackle ve ardından bir splash ile yakın bir düşüş sağladı. Willow ardından ani bir suplex yaptı. Trish, muazzam bir güç göstererek kendi snap suplexi ile karşılık verdi. Willow, Trish'e bir hamle yaparak Trish'i ringin diğer ucuna gönderdi!

Trish, Willow'a bir neckbreaker yapmayı başardı. Willow, Trish'i köşede sopalarla dövdü ve ardından bir shotgun dropkick ile yere düşürdü.

Tony Schiavone, "Bence Mariah May bu gece burada gördüklerinden çok etkilendi," dedi.

Trish Adora, çok etkileyici görünen bir cross body press yaptı. Trish, Willow'a güzel bir German Suplex'i yaptı ama Willow pin sayımın da iki de atmayı başardı Willow, Babe With The Powerbomb ile geri döndü ve maçı tuşla kazandı!

Maçtan sonra Mariah May ve Willow ringin etrafında kavga etti! Mariah bir powerbomb girişiminden kurtuldu ve Willow'un yüzüne tokat attıktan sonra rampadan geri çekildi!

Wheeler Yuta def BEEF



Beef, Yuta'yı köşeye sıkıştırdı. Bu sırada Jon Moxley, Marina Shafir ve Pac arenanın arkasından maçı izliyordu. Yuta, Beef'e arkadan bir darbe indiriyor. Yuta, Beef'e büyük bir yumruk attı. Yuta Beef'i çekiç ve örs darbeleriyle hırpaladı. Yuta Cattle Mutilation'a vurdu ve hakem maçı durdurdu.

Tony Schiavone, "Wheeler Yuta'nın kafası karıştı," dedi.

The Conglomeration def The Premier Athletes



Nese ve Daivari, maça ve rakiplerine hızlı bir başlangıç yapmak için Conglomeration'ı pusuya düşürdü. Orange onları çift hurracanrana ile yere serdi. Kyle Nese'e PK yaptı. Orange Nese'i bir tope suicida ile yere serdi.

Orange, Nese'i stundog millionaire ile yere serdi. Daivari, Orange'ı koşan bir lariat ile yere serdi. Nese, Kyle'a shoulder breaker vurdu. Orange, Nese'e DDT ile vurdu! Josh Woods, Orange'ı arenanın zeminine çekerken Sterling hakemin dikkatini dağıtmak için aprona atladı. Neyse ki Rocky Romero durumu eşitlemek ve Woods'u halletmek için oradaydı. Sterling Rocky'i low blowla sarstı ardından Woods Rocky'i tekmelemeye başladı.

ROH Dünya Şampiyonu Mark Briscoe dışarı çıktı ve Josh Woods ile kavga etti. Briscoe, Woods'u oyun dışı bırakarak Redneck Kungfu'yu servis etti. Orange Sterling'i yere serdi ve ardından Nese'e Orange Punch ile vurdu. Orange, Nese'e Beach Break vurdu ve Kyle Daivari'yi guillotine choke! ile yere sererken tuş oldu!

Hologram def Action Andretti and Komander



Action Komander'a bir senton attı. Action, Komander'a vurdu. Nick Wayne, Andretti'nin sırtına bir tekme atarak araya girdi. Wayne Komander'a PK ile vurdu. Hologram Komander'a bir tope yaparak ringin dışına fırladı. Hologram ardından Nick Wayne'e 450 splash yaptı.

Andretti Komander'ı Spanish Fly ile yere serdi! Hologram, Komander'dan bir poison rana yedi! Komander iplerde yürüdükten sonra bir splash yaptı. Nick, Komander'ı Wayne'in Dünyası ile yere serdi. Andretti, Wayne'i bir suplexle yere serdi.

Hologram Andretti'yi bir airplane spin ile havaya kaldırdı, blue thunder bomb'a geçiş yaptı ve Action Andretti'yi tuş etti!

"Bu genç adam bir ivme kazanıyor! Onun geleceğinde altın görüyorum. Asıl soru kim ve ne zaman?" dedi Nigel.

Kris Statlander def Zoey Lynn



Stat Press, Zoey Lynn'i kolaylıkla yere serdi! Statlander Lynn'e Staturday Night Fever ile vurdu ve Lynn'i tuş etti!

Maçtan sonra TBS Şampiyonu ve NJPW STRONG Şampiyonu "The CEO" Mercedes Moné, "The Brickhouse" Kamille ile birlikte rampaya çıktı!

Mercedes: "Toledo! Kapa çeneni! Söyleyecek güzel bir şeyim var. Kris, bu çok etkileyiciydi. Gerçekten etkilendik ama ben bu kadınlar bölümünün yüzüyüm. Ben AEW'nin CEO'suyum. Yani kimse bana saygısızlık edemez. Merecedes'e bulaştığınızda ne olacağını öğrenmek için sırada siz varsınız."

Kamille ringe çıktı ve Statlander'a tekme attı. Kris ayağa kalktı ama Kamille onu Road to Damascus ile yere serdi!


Private Party defeat House Of Black and Top Flight



Private Party ve Top Flight dövüşürken House of Black aprondan sakince izledi. Buddy blind tag aldı ve House of Black iplerin altından kayarak Private Party'yi yumruklarla hırpaladı. House of Black, Zay'e Powerbomb yaptı.

Ringe geri dönen Dante, House of Black'e bir dizi hücum yaptı ve ardından Marq Quen'e kurbağa sıçrattı. Zay kurtarmak için ringe girdi. Zay, Darius'a üst ipten bir kesici ile vurdu. Private Party, Darius'u Aptal İp ile yere serdi.

House of Black Darius'a double knee strike indirdi. Dante, Black'e Jumping Knee Strike indirdi. Darius Zay'e Fisherman Bomb attı. Andretti, Buddy Matthews'a bir şişe su fırlattı. Dante, House of Black üyelerine bir iplerden uçtu. Isiah bir con hiro ile üst ipin üzerinden ringin dışındaki yığının üzerine takla attı. Private Party, Dante'ye Gin & Juice yaptı ve zaferi aldı.

Nigel, "Private Party, WrestleDream'de AEW World Tag Team unvanları için Young Bucks ile karşılaşacak," dedi.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: