PPV WWE Bad Blood Spoiler | Destansı Tag Team Maçı


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
185
Mesajlar
7,176
Beğeni sayısı
2,264
PG Nakit
1,080
Favori Güreşçi
MJF
1
The Bloodline, orijinal Bloodline üyelerinden birinin çarpıcı dönüşünün ardından Roman Reigns ve Undisputed WWE Şampiyonu Cody Rhodes'a yenildi.

Solo Sikoa ve Jacob Fatu mükemmel planlanmış bir tuzak kurarak Reigns'i izole etti ve Fatu'nun The OTC'yi bozguna uğratmasına izin verdi.

Reigns sonunda Rhodes'u etiketleyerek takımına yeniden ivme kazandırdı ancak Fatu'dan gelen bir Pop-Up Samoan Drop, The American Nightmare'i yere serdi.

Bloodline, Rhodes üzerindeki hakimiyetini sürdürdü ve bir etiketi önlemek için Reigns'i dışarı çıkardı, ancak WWE Şampiyonu, evi temizlemeye devam eden rakibine dönüşen ortağını etiketledi.

Rhodes ve Fatu birbirlerini ringin dışında buldular ve burada Amerikan Kabusu bir Cross Rhodes ve anons masasına doğru büyük bir dalış sıçraması yaptı.



WWE Tag Team Şampiyonları Tama Tonga ve Tonga Loa olaya dahil olmaya çalıştı ancak The OTC ile aynı hizaya gelen ve Reigns'in Sikoa'ya yıkıcı bir Spear vurarak maçı kazanmasını sağlayan Jimmy Uso tarafından etkisiz hale getirildi.



Rhodes maçın ardından The Bloodline tarafından saldırıya uğradı ve Uso giriş yolunda Reigns'e biraz cesaret verdikten sonra, ikisi Rhodes'un dörtlüyü defetmesine yardım etmek için ringe geri döndü.

Reigns Tartışmasız WWE Unvanını Rhodes'a geri verdikten hemen sonra, The Rock destansı bir karşılaşma için giriş yolunda belirdi ve WWE'nin rüya takımını ringin içinde sersemletti.

 

Punk City

kralkaya
Katılım
30 Haz 2023
Konular
411
Mesajlar
1,415
Beğeni sayısı
335
PG Nakit
275
Konum
Chicago, Illinois
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
CM Punk

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,963
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
BABA BİZ NE İZLEDİK ŞAKA MISINIZ YAVVVVV İNANILMAZ MAIN EVENT...

Jimmy Uso dönüşü, maç bitişi, Jimmy-Roman sarılması, Cody'nin o sahneye dönmesi ve olaya entegre oluşu ve Rock...

Jey Uso kemeri acil şekilde kaybedip SD'ye geçecektir bu arada bence, ve iş başlayacaktır Civil War olarak. Cody de Owens ve Orton ile uğraşacaktır, bu feuda geçen Cuma face olarak dönen AJ Styles da dahil olursa şaşırmam.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
210
Mesajlar
9,746
Beğeni sayısı
1,730
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ya kusura bakmayın ama sırf Rock yüzünden, maini hak eden bir maç değildi kesinlikle. Zaten Fatu hemen hemen her şeyden ayaklandı hemen. Sonda masaya yapıştığında bile kalkıp tuşu bozmasını falan bekledim. Bilmiyorum, açılışa daha uygun gibiydi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: