PPV WWE Bad Blood | Kadınlar Dünya Ağırsıklet Şampiyonluk Maçı


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
185
Mesajlar
7,176
Beğeni sayısı
2,264
PG Nakit
1,080
Favori Güreşçi
MJF
1
Liv Morgan hâlâ Kadınlar Dünya Şampiyonu ve bu, onu desteklemek için geri dönen eski müttefiklerinden biri sayesinde oldu.

“Dirty” Dominik Mysterio State Farm Arena'nın tepesindeki bir köpekbalığı kafesinde kilitliyken, Kadınlar Dünya Şampiyonu tek başına Ripley'in dizini hedef aldı ve bu çok akıllıca bir stratejiye dönüştü.

Morgan Oblivion'a yöneldiğinde kontrol tamamen Morgan'daydı, ancak Ripley'in karşı hamlesiyle şampiyon sevgiyle “Homewrecker” adını verdiği yeni imza hamlesini yaptı.

Dirty Dom köpekbalığı kafesinin kilidini açmayı başardı, ancak yere inmenin bir yolunu bulamadı ve Ripley Morgan'ı Prizma Kilidine sokarken sadece izleyebildi.

Ripley kavgayı dışarıya taşıdı ve Mysterio'nun kafesten düşmesine neden oldu, sadece ayak bileğine sarılı zincir tarafından kurtarıldı.

Ripley baş aşağı ve savunmasız durumdaki Dirty Dom'a Kendo sopasıyla saldırmaya devam ederken, Morgan'ın eski WWE Kadınlar Tag Team Unvanı ortağı Raquel Rodriguez geri döndü ve Ripley'i alt etti. Pusu diskalifiye ile sonuçlandı ve Kıyamet Günü'nün çok daha tehlikeli bir hal aldığı mesajını verdi

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,963
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Ben bahis ligine dönüş olur mu sorusuna olur derken bundan dolayı evet dedim, egzama krizi bitti haberlerinden sonra hem Liv hem Rhea geçmişi yüzünden Rakel ablamın bu işe gireceği %100 gibi bir şeydi bence.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
210
Mesajlar
9,746
Beğeni sayısı
1,730
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Rezalet bir maçtı. Seyir zevki 0'dı. İkisinin kimyası diye bir şey yok. Sonda Dominik'in kafesinin açılması falan zaten dünyanın en aptalca olayıydı. IYO kemeri alsa da bizi şu Morgan-Rhea açmazından kurtarsa.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: