PPV WWE Bad Blood Spoiler | Hell In A Cell Maçı


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
187
Mesajlar
7,215
Beğeni sayısı
2,279
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
CM Punk ve Drew McIntyre arasındaki destansı üçleme, Dünyanın En İyisi'nin lakabının hakkını verip İskoç Savaşçı'yı cehennem gibi bir yapının içinde yenmesiyle unutulmaz bir şekilde sona erdi.

İki ezeli rakip hücrenin içinde birbirlerini hırpaladı, Punk McIntyre'ın kafatasına bir İngiliz anahtarıyla vahşice vurmadan önce çelik duvarları birbirlerinin vücutlarını yok etmek için kullandı.

McIntyre dışarıda bir Claymore vurduktan sonra maçın kontrolünü ele geçirdi ve kanlar içindeki Punk'ı acımasızca döverken azarladı ve kariyerini sonsuza dek bitireceğine söz verdi.

Çaresiz Punk karşılık verdi ve McIntyre'a bir alet kutusuyla vurarak eski WWE Şampiyonunun ağzını burnunu kırdı ve ardından ona bir GTS vurarak The Second City Saint'in hücrenin içinde kıkırdamasına yol açtı.

Saldırı devam etti ve McIntyre, Punk'ı dışarıda hareketsiz bırakan bir masanın üzerinden yıkıcı bir suplex vurmak için yeterli gücü topladı. Yine de Punk bir şekilde GTS ile bir kez daha durumu eşitledi.

Daha fazla vahşetin ardından, McIntyre saygısızlık işareti olarak Punk'ın üzerine düzinelerce arkadaşlık bileziği boncuğu attı, ancak bu sadece Punk'ı ateşledi ve destansı maçı kazanmak için son bir GTS'den önce bacağına çelik bir zincir sardı.


 

Netuno

Lightswitch
Katılım
2 Tem 2023
Konular
211
Mesajlar
9,999
Beğeni sayısı
1,772
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sen nasıl main event olamadın ya????????????????????????????????????

Masanın ayağının çıkarılması gibi bir fikri ilk kez gördüm. McIntyre'ın kanamasını kafasını fazla kesti jiletle diye düşünmüştüm ama şaşırttı. İkisi de acayip sert bumplar aldılar. Gerçekten de "Blood Feud" olduğunu hissettirdi. Oha dedirtmediği anı yoktu. Punk zaten hikaye çıkarabildiği şeylerde, en iyisi. Böyle türlü maçları da acayip iyi bir şekilde hallediyor. Bunun main yaptırmayan Rock'ın ta- diye bıraktırdı bizi çünkü aşırı kaliteli maçtı.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: