Sareee Hakkında (Övgü Floodu)

Baylaz

Gifted Talent
Konular
2
Beğeni sayısı
5
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Sarray yani Sareee, Wwe'den ayrılıp Japonya'ya dönerek kariyerinin şu ana kadarki en doğru kararını vermiş olabilir. Japonya'ya döndükten sonra yaptıkları çok ilgimi çekti.
Şuan 2 farklı şirkette ana kemer şampiyonu, ayrıca "Sareee-ISM" isimli kendi Indy şovlarını düzenliyor. Toplam 5 şovdan 2 tanesini izleme fırsatım oldu, gayet beğendim. (Özellikle Chapter 5'te bulunan Veny & Hasimotho vs. Sareee & Iwatani maçını tavsiye ederim, izlemek isteyen olursa link atabilirim.) Marigold'daki durumundan ve performansından da aşırı memnunum. Giulia ile yaptığı maçtan sonra bileğinden sakatlanmıştı ama o dönemki gönderilerinden hatırladığım kadarıyla sakatkende spor salonunda çalışmaya devam ediyordu. Kemeri kaybetmezse ocak(?) ayında Utami ile karşılaşacak🥳. Uzun lafın kısası üretkenliği çok hoşuma gidiyor. İyi ki Wwe'den ayrılmış ve geri dönmemiş. Ayrılmadığı bir senaryoda bu kadar şey sunabilir miydi? Sanmıyorum.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
50
Beğeni sayısı
354
PG Nakit
225
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Maçlarını izlemiştim karşıma çıkmasıyla, tek kelime ile inanılmazdı. WWEdeki cringe sailormoon gimmicki ile zaten maça çıkmayı kabul etmesi bile hataydı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: