WWE SmackDown Tartışma Konusu | 04.09.2024


Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
7,130
Beğeni sayısı
2,246
PG Nakit
990
1
Bu geceki SmackDown, country şarkıcısı Hardy'nin Phenomenal Forearm [bunu gerçekten söyledi, lol], AJ Styles'ın dönüşünü takdim etmesiyle başlıyor!



AJ bir face turn promosu kesiyor ve sözünü Carmelo Hayes bölüyor. AJ'i kimse sevmiyormuş, efsane kontratıyla geri dönmüşsün diye konuşup; konuyu USC'ye getiriyor. Melo gibi adamlar US Şampiyonu olmalıymış. Kısa süre kemer ve sahibi üzerine konuştuktan sonra LA Knight'ın müziği duyuluyor ve Knight sahnede gözüküyor. Knight, Styles'ın geri dönerek kendini yalancı durumuna düşürdüğünü ve Melo'nun bu gece burada ezileceğini söylüyor. Ya birkaç kez ağzına vurup gidecek ya da Melo AJ Styles'ı şu anda yenebilirse Knight, Nick Aldis'e ona ABD Şampiyonluğu şansı vermesini söyleyecekmiş. Bu şekilde gecenin ilk maçı belli oluyor.

Bir vignette oynatılıyor, polis sirenleri falan var. Portekizce anons masasının ağzından kaçırdığına göre Motor City Machine Gun debut yapacakmış.



Carmelo Hayes def. AJ Styles
AJ Styles, Carmelo Hayes ile yaptığı maçın başlarında bileğini burkmuş gibi göründü ve sonunda Melo ile yaptığı maç hakem tarafından durduruldu. Spiker Melo'yu galip ilan edemeden LA Knight ringe daldı ve Melo'yu BFT ile yere serdi.



Çöplük Maçı
Michin def. Chelsea Green
Valla böyle bir maç niye var bilmiyorum, takip edemedim. Maça Chelsea'nin arkadaşı Piper Niven müdahil olmak istedi ancak kendisini çöp konteynerinin yanına yapışmış halde buldu. Maçın sonu da bu şekilde.


AJ'in sakatlığı hakkında bilgi var. AJ'i yerel bir hastaneye kaldırmışlar ve muhtemel bir sol bilek sakatlığı için film çekiyorlarmış.

Naomi kuliste Bianca Belair ve Jade Cargill ile konuşuyor. Bianca, Naomi'nin de ikisiyle birlikte Bad Blood'a ev sahipliği yapacağını açıklıyor! Bayley araya girerek Naomi ile sohbet ediyor ve bu gece Nia'nın yüzüne onu yeneceğini söyleyeceğini ve onu yendikten sonra Naomi'nin bir unvan şansı için ilk sırada olduğunu bildiriyor.

Bayley, Nia Jax'i ringe çağırıyor. İkili tartışırken Bayley, Tiffany sıkıldığında cash-in yapacak diyor ve Tiffany geliyor. Tiff cevap verirken Nia ile aralarında ufak bir gerginlik olsa da Tiff hemen toparlayıp özür diliyor. Bayley, Jax'e boyun eğmediği için Tiff çantası ile saldırıyor ve olanlar oluyor.



Naomi def. Tiffany Stratton
Allah çarpsın bu Naomi çok kötü güreşçi. Bir de galibiyet aldı salaktan. Maçın sonu aşağıda.



Bloodline'ı sahne arkasında görüyoruz. Ekibe, Jacob Fatu yol gösteriyor. Fatu yürürken bu hayvani promoyu kesiyor. Bu adam Bloodline hikayesinden büyük maalesef.



Nia Jax sahnede Tiffany Stratton'la yüzleşir ve eğer daha iyi bilmeseydi, paraya çevirme konusunda kendisiyle dalga geçmeye çalıştığını düşüneceğini söyler. Nia, belki de Liv Morgan'a odaklanması gerektiğini, çünkü o parayı gerçekten kazanabileceğini söylüyor. Nia tekrar niyetini sorar ve Tiffany kraliçesini asla nakde çevirmeyeceğine yemin eder.

WWE Eşli Takımlar Şampiyonluğu
Üçlü Tehdit Merdiven Maçı
Bloodline def. DIY & Street Profits

Bir spot maçı. Bol bol aksiyon görüyoruz beklendiği gibi. Sonunda botch adam Tonga Loa kemerleri koruyor.

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: