RPG Daima Hazır


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
63
Mesajlar
3,458
Beğeni sayısı
790
PG Nakit
120
WYATT!



Far From Any Road eşliğinde girişte Televizyon Şampiyonu Bray Wyatt, iki yanında Tag Team Şampiyonları Braun Strowman ve Erick Rowan'la beraber ilerliyor. Wyatt gaz lambasını yukarı kaldırıp kahkahalar atarken üçlü ringe giriyor. Rowan, sürüklediği sallanan sandalyeyi ringin ortasına koyarken Bray Wyatt yavaşça kuruluyor. Wyatt sallanırken evlatları iki yanında kemerlerini omuzlarına vurarak dikiliyor.

uBYmGjp.gif


Soylu adamlar sofralarında patlayacakmışçasına yerken, ziyafetler çekerken; Lafayette açlıktan ölüyordu. İlk Gece, onu bizden kopardıkları günün gecesiydi. Halbuki onun hayatına son veren bıçak darbesi vurulduğunda öğlen güneşi tepemizde yükseliyordu, ama bizim için dünya çoktan kararmış gibiydi. Empati yapın, dünyanın saatleri öğlen ikiye ayarlanmış ama sizin kalbinizde gece yarısı.. Biz o günlerden geliyoruz. Bazen, kafamdaki şüphelerden arınmak için bazı şeyleri sıraya koymaya çalışırım. Eylem planları yaparım. Sonra da İlk Gece'yi hatırlarım, bütün bu öğretilerin ve uzun vadeli planların ne anlamı var? Her şey beş dakika içinde olup bitebiliyorsa, senelerin öğretisi ve kültürünün solup gitmesi tek bıçak darbesine bağlıysa neden senelerce mücadele ediyoruz? O günden beri, senelerce nesilden nesile aktarılan bir öğretinden çok daha hızlı bir mesaj verme yöntemi olduğunu keşfettik: Korku.. Artık mesajları kitaplara değil, insanlara yazar olduk. Böylece mesajı görmek isteyen adamın sayfalarca aramasına gerek kalmıyor, Wyatt Ailesine baş kaldıran son kişiye şöyle bir bakması yeterli oluyor. Bu yolu biz seçmedik madamlar ve mösyöler, bizi.. yukarıdakiler zorladı. (Wyatt sırıtıyor) Ancak artık bu yolda geri dönemeyeceğimiz kadar fazla ilerledik ve dönemeçli, zorlu da olsa yollar bizi nihai amaca taşıyor. Sıradaki durağımız ise: PGW 50. Artık NOW günleri mazi oldu, günümüze odaklanıyor ve hedeflerimizi tazelemeye devam ediyoruz. Kimileri, bazı şeylerin vaktinin geldiğini düşünüyor. Artık Bray Wyatt'ın kişisel malı haline gelmiş olan Televizyon Şampiyonluğunun yeni bir unvan sahibine gitmesi gerektiğini sanıyorlar... yanılıyorlar. Biz, el koyduğumuz altını kimseye ikram etmeyiz. Ama hayat tecrübelerden oluşan bir hafıza gibi: Eski şampiyonları hatırlıyor ve benim de aynı kadere sahip olacağımı sanıyorlar. Uzun bir yol, dönemeçler ve sonunda bir başka "yolcu"ya devredilen bir emanet. Ama benim şampiyonluğum, bir emanet değil. Bu, benim kişisel malım. (Wyatt ayağa kaldırıyor ve kemerini seyirciye gösteriyor) Karanlıktan geldiğini iddia eden minik sıçan, eğer tadına bakmak istiyorsa gelip şansını deneyebilir. Biraderlerim ve bacılarım, PGW 50'de son ayakta kalan adam Bray Wyatt olacak; ya da bir daha kimse PGW'de yerden kalkamayacak. Siz değerli hayranlarıma layık olacağız... ve PGW 50'de House of Black sefillerinin bahsedip durdukları karanlığı bir Temmuz güneşine yedireceğiz.

rryjjsf.png


Wyatt alaycı bir kahkaha atarak sandalyesine kurulurken Strowman mikrofonu alıyor.


Bir süredir konuşmalar duyuyorum, arka alanda birbirlerine fısıldıyorlar. Ama bizim huzurumuzda o sözleri yüksek sesle dile getiremiyorlar: Kim meydan okuyacak? Lockdown'dan bu yana haftalar geçti, altınlar elimizde hantallaştı.. Yeni avların peşindeyiz, ama kimse bizimle valse kalkmak istemiyor gibi. PGW 50'de O'nun Black'e vereceği dersten sonra da taliplerimizin daha da azalacağından endişeliyim. Ama şunu iyi anlayın: Erick ve ben, PGW'nin serseri mayınlarıyız. Bizden uzak olduğunuzu düşündüğünüz an ensenizde patlarız. Another Life'a yaptığımız davete bir cevap gelmedi, Young Bucks'ın akıbetini bilen yok. Yeni gelen zerzevatlar da bir köpek sürüsü gibi ihtiyar Chris'i çevrelemiş vaziyette. Geriye ne kalıyor? (Strowman sakalını sıvazlıyor) Bu altınları yağmaladığımızda, sırtımıza büyük bir X çizdik ve tüm PGW arka alanına aynı mesajı verdik: Şansını denemek isteyen varsa gelsin. Ama şu ana kadar, işler istediğimiz gibi gitmiyor. O'nun üzerinden geçtiği Velveteen Dream ve Black köpekleri hariç kimseyi göremiyorum. Onlar da yüzümüze bakacak cesaretleri olmadığı için arkamızdan saldırıyorlar. Eğer altınları isteyen varsa, çağrımızı bir kez daha yineliyoruz: PGW 50'de Wyatt Ailesinin karşısına çıkın. Tercihimiz, Jeff ve Will'in kariyerlerini sonlandırmak olurdu ama onlar bu işi kendileri hallediyor gibi görünüyorlar. Öyleyse kendimize yeni eğlenceler bulmamızın bir mahsuru yok. Bizimle boy ölçüşebileceğini düşünen herkese kapımız açık: Giriş var.. ama çıkış yok.

Braun pis bir gülüş bahşederken Rowan yavaşça maskesini çıkarıyor ve Braun'dan mikrofonu alıyor. Braun'a bakıyor.

p75esr6.png


Bu işte bir iş var amcaoğlu! Haftalardır süren bu sessizlik hayra alamet değil. Maskelerimizi giyiyor, saate bakıyoruz, ama dakikalar birbirini kovalasa da o kapı bir türlü çalmıyor. Beklerken daha da sinirleniyor, daha da sabırsızlanıyoruz. Another Life ve Young Bucks'ı erken emekli ettik, şimdi bir yerlerde "özgür güreş"in tadını çıkarıyorlardır.. Ama sıradaki kim? Kim, Wyatt Ailesinden takım altınlarını almaya çalışacak? Yoksa onlar mı amcaoğlu? Görüyorum, yaşlı ve kadına benzeyen bir adama dört kişi birden saldırıyorlar. Güçsüz hedeflerin peşinden koşup böbürleniyorlar. Kendilerini bir halt sanıyorlar, oysa karşımıza bir çıksalar... Onlara hayal bile edemeyecekleri şeyler yaparız. (Rowan elindeki kemere bakıyor) Bu unvanlar sadece bahanemiz olur. Judgment Day'i öyle bir biçeriz ki ondan sonra bizim karşımıza çıkmaya kimsenin cesareti kalmaz, takım altınları artık bir uzvumuz haline gelir. Ve sonra, ağabeyimizin savaşlarını vermeye devam ederiz. Uğruna mücadele edilen, tarihçesinden bahsedilen bu şampiyonluklar bizim malımız haline gelir. Tıpkı bunun gibi. (Rowan dilinin altında jilet çeviriyor) Ama cesaret edemezler.. kolay hedeflerin peşinde koşmaya devam ederler. Bu yerden bitmelerde cesaret olmaz, konuşmayı ve kendilerini şişirmeyi severler, ama katliam işini mideleri kaldırmaz. Bir seçme hakkım olsa, bunların başını bekleyen o külotlu bahçe cücesini seçerim. Bu Kenny de aynı onun gibiydi. Japonya'da kral olduğunu söylüyordu, müthiş olduğunu iddia ediyordu. Sonra o gece çiftlikte ona Japonya'yı göstermiştik.. Göstermemiş miydik amcaoğlu? (Teyit amaçlı Braun'a dönüyor yine) Gerekirse sana da gösteririz. Bir süre daha bekleyeceğiz, ama beklemekten sıkılırsak artık sistemi biraz değiştirir ve hedeflerimizi kendimiz seçmeye başlarız. PGW 50 yaklaşıyor... Wyatt Ailesi, Lockdown'dan nasıl üç unvanla çıktıysa, PGW'nin 50. basamağından da öyle çıkacak. Follow... the buzzards.

Wyatt yavaşça lambaya eğiliyor ve üflemesiyle beraber arena karanlığna gömülüyor.

tumblr_mnvwkc2wmL1rihavno1_500.gif




 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: