RPG #PAYBACK 49'a Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 5

  • 4

  • 3

  • 2

  • 1


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
265
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
2,214
PG Nakit
0
Malakai-Black.jpg
6a3kf3i.png
jhv6bc9.jpg
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,175
Beğeni sayısı
2,676
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Segmentler arası bağın olduğu keyifli kompakt sıkıcı İtalyan savunması gibi bir şov olmuş. JD temalı da diyebiliriz. Bekareti de şu şekil bozduk.

GSModiGWEAAAqbN.jpg

NSFW İçerik



PGW 50'yi bekliyoruz arıtk. 5.
 

jaques

clk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
3,706
Beğeni sayısı
1,164
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Günün yorgunluğu erkenden bayılttığı için şovun devamı kaçtı.

Carlito'nun win inanılmaz ivme sağlayacak gibi duruyor. Hardy ve Ospreay ikilisinin kafa Nigel ile fazlasıyla yoğunken şu win'i alıp sıyrılmak bizim ekibe yarardı zaten... Sonraki Nigel'lı segment de baya sert geçmiş. PAYBACK #50'de Nigel'ın maçı kaybedeceğini ama Another Life'ın bir şekilde dağılmasına neden olacağını düşünüyorum.

Omega vs. JD... Adam motor kazası falan dinlememiş ölümüne savaşmış ya. JD kardeşimizden razıyız. Orton ağabey bizim dengeleri bozmuş ama ona rağmen Double Countout da yarar bize sıkıntı yok.

GELELİM ME... Dominik olarak ilk Main Event'imizi yapmışız valla duygulandırdı. Rakip de en büyük OPlerden olunca göz korkuttu baya baya. Adamı CM Punk iken bile yenemedik a.

Cidden keyifli geçmiş maç, ana olaya yakışır bir booking var. JD'nin ring kenarından gidişinin kaçıncı partta olacağını merak ederek okudum, orası da gelince bizim ip çekildi zaten. Ama ADR, Orton,Bryan hamlesini beklemiyordum orada iyice bi' selamız okunmuş. Başarısız Frog Splash sonrası gelen Codebreaker'la uğurlanmışız, her şeye rağmen çok sağlam maç olmuş. #50 için kemerler birleşebilir havası almaya başladım. ADR x4 hamlesi şok etmez beni.

Elinize sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
87
Mesajlar
6,099
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Son üç şovdur falan segmentler, şov içinde gerçekleşenler bir örüntüymüş gibi gidiyor. Segmentler arası bağlantılar falan benim hoşuma gidiyor oldukça, roster biraz kalabalıklaşınca daha zorlaşacaktır muhtemelen bu durum ama şimdilik memnunuz diyelim. Onun dışında PAYBACK 50 öncesi önemli bir geçiş şovu olduğunu düşünüyorum, tam gaz devam o yüzden. 5.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: