Değerlendirme atacağız dedik anca zaman bulduk. Neyse geç olsun güç olmasın.
İlk kısım, sevene göre iyi şekilde yazılmış. Benim tarzım çok değil ancak bu denklemdeki karakterlerin sayısının artması, kendileri açısından da bir çeşitlilik olmasını sağlıyor bana kalırsa. Bu feudda, Black'in iyi işlendiğini söyleyebilirim promoları çizgisinden gidersem.
İlk Judgment Day kısmı, gayet güzel bir şekilde Alberto'ya gözdağını ve şovun startını resmen vermişler. Liv Morgan'ın önümüzdeki süreçlerde Alberto - JD arasında bir gerilim yaratacağını ön görmek de müneccimlik değil sanırım.
Sinerji anlamında Brookes - Enzo güzel ikili. İkisi de belli potansiyelde oyuncular. Güzel bir maçın ardından klasik bir Val Venis bitirişi olmuş. Şimdilik bir build up yaratmaz gibi geliyor ancak Brookes - Enzo, takım kemerlerinin etrafında olmayı sürdürebilir. Venis ve partneri Breeze de her zaman oldukları gibi; Bas ya da Pas'lara devam muhtemelen. Karakter olarak gidişatlarını tahmin etmek güç ama.
Şampiyonun bence sekteye uğrayan karizmasını toparlaması için iyi bir segment olmuş. Bundan daha büyük bir darbe aldı ama sonuçta Alberto'yu dövdü diyebiliriz.
Veteranların Nigel ile olan mevzuları, Carlito'ya yalandan bir win yazdırmış. Carlito müthiş eğlenceli bir karakter olacak. Nigel - Jeff - Ospreay üçgenine gelirsek bu iş Meksika Çıkmazı'na dönecek muhtemelen. Bu durumda Jeff, Cumartesi gününün kilit noktası olacak.
Randy'nin Pure etrarfındaki halleri gayet keyifli ama Kenny biraz sönük kaldı bu dönemde bence. Brookes'tan buraya geçişi falan oldukça makul ama hala Bray ile olayını öğrenemedik. Beklemedeyiz onun için.
Main Event'ta birden fazla kişili mevzu olacağı barizdi. Ancak her ne kadar diğer olayda kapışmış olsalar da Randy'i ring dışındaki JD üyeleri ile kapışırken çok uyduramadım. Jericho, gerek maç içindeki gerekse maç sonu bookingi ile karizmayı toparladı bana göre. JD de yansıtılmış maçta. Dayak arsızı Ricardo'nun desteği ile yıkması çok da mühim değil Alberto'nun.
Birleşme gibi bir olay olursa o konu hakkında da görüşümü belli edeceğim. Şova focusuz şimdi. Promoyu da bilerek kesmedim çünkü Bryan'ın aktif olduğu bir şov olmadı. Ayrıca açıklanmış maça da face usulü promo kesmek akılcı gelmedi pek. Maç sonu salvoları yağdırırız ama. Elinize sağlık.