Mutabık Mıyız?
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 598 Mesajlar 7,921 Beğeni sayısı 1,187 PG Nakit 1,855 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 4 Eki 2024 #1
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,741 Mesajlar 4,630 Beğeni sayısı 1,569 PG Nakit 4,050 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim ELITE 4 Eki 2024 #2 Valla diğer maçın nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok ama Uso vs. Uso maçı vasatın 5 kat falan altı bir maç.
Valla diğer maçın nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok ama Uso vs. Uso maçı vasatın 5 kat falan altı bir maç.
Brave Dragon Deneme Moderatör Katılım 5 Ağu 2024 Konular 3 Mesajlar 193 Beğeni sayısı 35 PG Nakit 0 Konum Yalova Favori Güreşçi Randy Orton 1 Yönetim 4 Eki 2024 #3 Şu WWE fanları bana harbiden kafayı yedirtecek. 50 dakika headlocka güreş yapıyorlar yiğenim diyen tayfa high fly görünce niye köpürüyor anlamak güç.
Şu WWE fanları bana harbiden kafayı yedirtecek. 50 dakika headlocka güreş yapıyorlar yiğenim diyen tayfa high fly görünce niye köpürüyor anlamak güç.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 4 Eki 2024 #4 İki kötü maç. Hangisi daha kötü seçmek zor. Usoların maçında en azından hikaye var diyip yalandan katıldım bu yoruma. Brave Dragon' Alıntı: Şu WWE fanları bana harbiden kafayı yedirtecek. 50 dakika headlocka güreş yapıyorlar yiğenim diyen tayfa high fly görünce niye köpürüyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla ... Koparma artık ya skksksleödldkxd
İki kötü maç. Hangisi daha kötü seçmek zor. Usoların maçında en azından hikaye var diyip yalandan katıldım bu yoruma. Brave Dragon' Alıntı: Şu WWE fanları bana harbiden kafayı yedirtecek. 50 dakika headlocka güreş yapıyorlar yiğenim diyen tayfa high fly görünce niye köpürüyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla ... Koparma artık ya skksksleödldkxd
Brave Dragon Deneme Moderatör Katılım 5 Ağu 2024 Konular 3 Mesajlar 193 Beğeni sayısı 35 PG Nakit 0 Konum Yalova Favori Güreşçi Randy Orton 1 Yönetim 4 Eki 2024 #5 Nature Boy' Alıntı: İki kötü maç. Hangisi daha kötü seçmek zor. Usoların maçında en azından hikaye var diyip yalandan katıldım bu yoruma. Koparma artık ya skksksleödldkxd Genişletmek için tıkla ... WWE dışı şirketlere bakmayan nerdlerden birisine benziyorsun hocam. Umarım hayatında bazı şeyler yolunda gidiyordur kafa iyi değil.
Nature Boy' Alıntı: İki kötü maç. Hangisi daha kötü seçmek zor. Usoların maçında en azından hikaye var diyip yalandan katıldım bu yoruma. Koparma artık ya skksksleödldkxd Genişletmek için tıkla ... WWE dışı şirketlere bakmayan nerdlerden birisine benziyorsun hocam. Umarım hayatında bazı şeyler yolunda gidiyordur kafa iyi değil.
Emrevitus BlissFan 🔥 Katılım 8 Kas 2023 Konular 1,000 Mesajlar 4,746 Beğeni sayısı 1,078 PG Nakit 1,175 Konum Hatay RPG Karakteri John Moxley Favori Güreşçi Alexa Bliss ve Gunther ELITE 4 Eki 2024 #6 İkisi de birbirinden rezalet.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 4 Eki 2024 #7 Brave Dragon' Alıntı: WWE dışı şirketlere bakmayan nerdlerden birisine benziyorsun hocam. Umarım hayatında bazı şeyler yolunda gidiyordur kafa iyi değil. Genişletmek için tıkla ... Hayatsızım ben ya. Günde 17 saat güreş izliyorum kardeşim benim.
Brave Dragon' Alıntı: WWE dışı şirketlere bakmayan nerdlerden birisine benziyorsun hocam. Umarım hayatında bazı şeyler yolunda gidiyordur kafa iyi değil. Genişletmek için tıkla ... Hayatsızım ben ya. Günde 17 saat güreş izliyorum kardeşim benim.
Hülya Avşmaz Deneme Moderatör Katılım 2 Tem 2023 Konular 39 Mesajlar 2,274 Beğeni sayısı 324 PG Nakit 225 RPG Karakteri Enzo Amore Favori Güreşçi Kidd Bandit 1 Yönetim 4 Eki 2024 #8 Abartmayalım o kadar da değil.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 424 Mesajlar 2,075 Beğeni sayısı 472 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim 4 Eki 2024 #9 Usos koyar.
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 553 Mesajlar 7,660 Beğeni sayısı 1,340 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 5 Eki 2024 #10 Bu nasıl soru ya TRT'nin 3'te 3 Tarih programını mı izliyoruz? Sunucu ise Ertuğrul Gazi pardon Engin Altan Düzyatan...
Bu nasıl soru ya TRT'nin 3'te 3 Tarih programını mı izliyoruz? Sunucu ise Ertuğrul Gazi pardon Engin Altan Düzyatan...