RPG Bryan Danielson'dan Salvolar


Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
14
Mesajlar
4,964
Beğeni sayısı
1,304
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
27 Eylül Cuma
Greensboro Coliseum Complex

North Carolina, Greensboro




Kameralarımız arka alanda açılıyor. Şov sonrası eşyalarını toplamış ve elindeki bagajla otoparka yönelmekte olan Bryan Danielson’ı görüyoruz. Bu esnada Kayla Braxton, kameraman ile birlikte, kendisine yetişiyor ve konuşmaya başlıyor:


Kayla Braxton:
Merhaba Bryan, Alberto’nun kazandığı kemer maçı hakkı ve The Miz’in senin rövanşını şimdilik vermemesi hakkında yorumların neler?


Gelenleri yeni fark etmiş olan Bryan bir an duraksıyor. Ardından ciddiliğini bozmadan söze giriyor:



Daniel-Bryan-Backstage.jpg




Bryan Danielson: Öyle bir noktadayız ki Kayla, Jericho’ya bile adaletsizlik yapılabiliyor. Beni denklemden tamamen çıkar. İki tane şampiyon var. Birbirleriyle kemer maçı yapacaklar. Böyle bir durumda beklentin ne olur? Kemer birleştirme maçı. Kim kazanırsa kazansın o, iki kemeri de alacak. Adil olan bu. Eğer bu olmasın diyorsan fakat ses getiren bir çarpışma istiyorsan, bu maçı non-title olarak düzenlersin. Yapılan şeydeki art niyet, herkesin görebileceği kadar bariz.


Kayla Braxton: Peki sizce Miz, bunu neden yaptı?


Bryan Danielson: Miz, sadece bir maşa. Birilerinin rahatlıkla kontrol ettiği, yönlendirdiği alt tabakadan sadece biri. Bunu şöyle kanıtlayabilirim; hangi GM, düzenlediği büyük bir PPV’in aynı büyüklükteki Main Event’ına, bir grup sırtlan sürüsünün müdahale etmesine göz yumacak kadar plansız olur ya da daha vahimi, bunu engelleyemeyecek kadar aciz olur? Tabii ki bu iş için uygun olmayanı, niteliksizlikleri tek vücutta toplanmış olanı. Bizim asıl konuşmamız gereken, burada olan şeylerin sonunda tam olarak ne amaçlanıyor ve bunları kim ya da kimler yaptırıyor?


Kayla Braxton: Buraya kadar bir şeyleri çözdüğünüze inanıyorsanız, bunlar hakkında da bir cevabınız vardır.


Bryan Danielson: İnanmak ve olanı söylemek arasında belli farklar mevcut Kayla. Ben, burada daha önce de benzerini yaptım. Söylediklerimin doğru çıkışına bütün PGW evreni şahit oldu. Burada söylediğim şey oldukça gerçek.


(Kayla mikrofonu çekecek gibi yaparken Bryan, birden mikrofonu tutar ve devam eder.)


Bryan Danielson: Bu sorularının cevaplarında samimiyetsiz bir şampiyonun, parasından ziyade başka bir güce sahip olması söz konusu olabilir. Patron, yırtık dondan çıkma işinde oldukça iyidir. Olayları başlatır ya da dışarıdan müdahil olarak olayların ana merkezine oturur, istediğini almak için her yolu dener ve sonra da hedef saptırarak kendisini sıyırır. PGW kariyerini tanımladığı başarıların birçoğu, bu denklemin bir ürünüdür. Yani ondan şüphelenmememiz için bir sebep yok. Miz, cümlelerinde bu kararın ortak verilmiş bir karar olduğunu söyledi. Son dönemde adı partilerle anılan film yıldızı “Boss”, bu karmaşanın bitmesi için k*çını kaldırıp gelebilir. Ancak basından takip ettiğimize göre sahip olduğu problemler oldukça fazla! (Alaycı bir tavırla)


Kayla Braxton: Judgment Day? Onlar hakkında ne ders-


(Birden araya girerek)


Bryan Danielson: Onlar hakkında söyleyeceklerimin zamanı gelecek. Bu Ali Cengiz oyununun isteyerek bir parçası olma ihtimallerini düşük görüyorum. Finn, umutsuz bir vaka olsa da istikrarsız ve tatminkâr olmayan kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için ruhunu satacak kadar aşağı bir insan olmamıştır hiçbir zaman. Hayatın, ona bunu yaptırma ihtimalini çok görmüyorum. Onlar, işin daha anarşist kısmındalar. İsyanı olan bir grup insanın tatavasından başka bir şey değil yani. Ha, “üst zümrenin” oyunlarını başlarına yıktıktan sonra, hakkım olan kemeri aldığımda etrafımda olacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. O zaman geldiğinde, söylenmesi ve yapılması gereken şeyleri fazlasıyla uygulayacağıma şüphen olmasın.


(Kameraya yaklaşarak devam eder.)


Bryan Danielson: Tüm bu olanlara baktığımda burayı kurtarmanın yolu “iyi” olmaktan değil, stratejik olmaktan geçiyor. Ben ne bir kahramanım ne de bir dedektif. Sadece kendi çöplüğündeyken öten bir horozum. Siz, benim çöplüğüme gelip, üstüne üstlük erken ötmek gibi bir hata yaptınız. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz...


(Kameraya göz kırpar ve arabasına doğru uzaklaşırken kameralar kapanır.)
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: