AEW Dynamite Tartışma Konusu | 03.10.2024


Gloom

showstopper
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,086
Mesajlar
10,772
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
385
1
ybmywpah4o7ld8ekjsqj.jpg


Ricochet vs. Ospreay, DRAW



Maç esnasında "This is awesome" chant'leri duyuyoruz. İkili arasında oldukça hızlı sekanslarla dolu bir maç görüyoruz. Aynı Ospreay vs. PAC maçındaki gibi bu maçta da high flying kalitesi kendini belli ediyor. The Ospreay'in Ricochet'i tuş etmesiyle her iki adamın da omuzları mata temas ediyor. Müsabaka beraberlikle sonuçlanacakken Tony Khan'ın kararıyla devam ediyor. İkilinin karşılaşması Ospreay'in Hidden Blade'i ile bir sonuca bağlanacakken Konosuke Takeshita'nın ringe girmesiyle maç son buluyor. Take kemeri kaldırıyor.

Adam Page def. Juice Robinson



Page ve Robinson daha ringe çıkmadan girişte birbirine giriyor. Juice'un geçen haftadan kalan kayışı getirdiğini görüyoruz, ancak Hangman kayışı kapıp Juice'a kendi zehrinden veriyor. Dövüş seyircilerin arasında devam ediyor ve ikili sonunda ringin yolunu buluyor. Page'in domine etmesi beklenen bir maçta Juice da oldukça öne çıkıyor. Maçın sonunda Buckshot Lariat'ı takiben yapılan bir low blow ile Page kazanıyor ama Jay White gelip Page'i masaya geçiriyor.


Britt Baker def. Serena Deeb



Gecenin 3. maçında DMD, kendi memleketinde Deeb'in karşısına çıkıyor. Maçın ilk bölümüne hakim görünen DMD maçın temposunu belirleyen güreşçi oluyor. Her iki güreşçi de sağlam efor veriyor ama Baker Lockjaw hareketiyle galip geliyor. Deeb maçtan sonra DMD'nin dizine saldırıyor ama Queen Aminata Britt'in yardımına yetişiyor.

Danielson def. Okada



Karşılaşma Dynamite'ın normal süresinin bitimine yaklaşık beş dakika kala başlıyor, ancak Nick Jackson yıldönümü şovunun uzatıldığını söylüyor. Maç oldukça hızlı ve sert bir şekilde başlıyor. Okada reklamlara kadar maçın gidişatını elinde tutuyor ama aradan döndükten sonra The American Dragon büyük bir mücadele vermeye başlıyor. Busaiko Knee sonrasında Okada tuş edilmemek için yuvarlanarak ringden çıkıyor. Maçın ilerleyen kısmında seyircilerin arasından beliren Castagnoli yüzünden Okada'nın odağı kayıyor ve Rainmaker yapamıyor. Fırsatı değerlendiren Danielson bir backslide ile Oakda'yı tuş ediyor.



 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: