WWE RAW Tartışma Konusu | 30.09.2024


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
540
Mesajlar
7,482
Beğeni sayısı
1,111
PG Nakit
1,795
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1


Şovu yeni Intercontinental şampiyonu ''Main Event'' Jey Uso ile açıyoruz. Kendisi coşkulu bir şekilde ringe geliyor.



Bu gece ringe yanında oğlu Jayce ile çıktı. Buraya gelmek zor bir yoldu. Ailesi bunu onun için zorlaştırdı. Roman Reigns bunu onun için zorlaştırdı. Hayatı boyunca sadece bir ikizdi. Tüm güreş kariyeri boyunca sadece bir ikizdi. Onu tanımıyorlardı ama artık tanıyorlar. Uso burada çok duygusal. En büyük hayranı annesi. Uso gözlüklerini çıkarıyor. Annesiyle konuştu. Oraya çıkıp onlara kim olduğunu göstermesini söyledi. Oraya çıkmasını ve başarmasını söyledi. Uso aldı. Uso, “Anne, başardık.” diyor.



Bron Breakker'ın müziği duyuluyor ve eski WWE Kıtalararası Şampiyonu ringe geliyor. Breakker eğlenceyi bozmak ya da partiyi bölmek için burada olmadığını söylüyor. Breakker şampiyonluğa duyduğu saygıdan dolayı burada. Unvanın soyu çok eskilere dayanıyor. Geçen hafta Uso ile mücadele ettikten sonra, ona da aynı saygıyı duyuyor. Breakker birkaç hafta önce dünyaya unvanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyledi. Doğru süperstar unvanla çıkmalı. O gece, Uso daha iyi bir adamdı. Breakker onu spearlamıyacak ya da ona saldırmayacak. Breakker bir rakip ve meslektaşı olarak onu tebrik eden ilk kişi olmak istedi. Breakker elini uzattı ve Uso emin görünmüyordu. Uso bunu düşünür ve tokalaşırlar.

Breakker ringden ayrılmak için döner ama Uso onu durdurur. Uso ona doğru yürür ve Indiana'da bazı köpekler olduğunu söyler. Kalabalık havlar, bu da Breakker'ın gülümsemesine neden olur. Breakker sonra yürür gider.



Bugün erken saatlerde Kadınlar Dünya Şampiyonu Liv Morgan, “Dirty” Dominik Mysterio ile birlikte alçak binicisinin yanında dışarıdaydı. JD McDonagh ve Carlito Finn Bálor'u görüp görmediklerini merak ediyordu. Mysterio telefonla Bálor'u aradı. Bálor seyahat sorunları yaşadığını ama Morgan'ın halletmek istediği meselenin halledildiğini söyledi.



Xavier Woods def. Rey Mysterio

Mysterio 619'a gidiyor ama Woods onu savuşturuyor. Mysterio ters DDT için hazırlanır ama yere düşerler. Woods Mysterio'yu tutuyor ve maskesini yırtıyor. Woods bunu bir kazaymış gibi gösteriyor. Mysterio yüzünü kapatıyor. Woods kazanmak için onu pinliyor.

Xavier Woods ringi terk ediyor ve endişeli görünüyor. Woods “İsteyerek yapmadım!” diye bağırıyor. Mysterio ona kızgın.



Kofi Kingston, Xavier Woods'u yakalar ve Rey Mysterio'nun maskesini bilerek çıkarıp çıkarmadığını sorar. Woods bunu asla yapmayacağını söyledi. Woods Mysterio'ya saygı duyuyor. Woods, Kingston'ın onu tebrik edeceğini umuyordu. Kingston onu tebrik ediyor. Kingston, fırsatlardan bahsetmişken, Jey Uso'nun kendisine gelecek hafta Raw'da bir Kıtalararası Şampiyonluk maçı teklif ettiğini söyledi. Woods, dağın zirvesine tırmanırken onun yanında olacağını söyledi. Kingston, Woods'un yanında olmayacağını çünkü Uso'ya Woods'un olması gerektiğini söylediğini, bu yüzden maçı Woods'un aldığını söyledi. Woods ateşlendi ve Jey Uso'yu yenebileceğini söyledi. Bu gece ise Chad Gable'a karşı Kingston'ın yanında olmak istiyor. Kingston bu gece ikide iki yapacaklarını çünkü New Day'in Rocks olduğunu söyledi. Karrion Kross tüm bu süre boyunca arka plandan izliyordu.



Zoey Stark def. Lyra Valkyria

Pure Fusion Collective Valkyria'nın etrafını sarar, ancak Katana Chance (yüz koruması takıyor) ve Kayden Carter kurtarmak için koşar. Deville ve Baszler'ı yan yana yatırdılar ve Keg Stand'e vurdular. Chance ve Carter ateşlendi.



McIntyre önce kendisinin çıkacağını söylüyor. “CM Punk” tezahüratı yükseliyor. McIntyre, Punk'ın neden siyah giydiğini merak ediyor olabileceğini söylüyor. Punk'a saygısından değil. McIntyre'ın Punk'a hiç saygısı yok. Punk'ın karısına saygısından. Cumartesiden sonra onu beslemek ve yıkamak zorunda kalacak. Muhtemelen onu terk edecek. McIntyre bunun bir smokin olduğunu çünkü gittiğinde kutlama yapacağını söylüyor. Punk bu sefer geri gelmeyecek. Punk döneli bir yıldan az oldu. Dört aydır sakattı. Şimdi, temelli gidecek. Hepsi Drew McIntyre sayesinde. İnsanlar on ay boyunca izledi. Bunca kanıta rağmen hâlâ Punk'ın adını söylüyorlar. Bir başka “CM Punk” tezahüratı yükseliyor. NXT Şampiyonu Roxanne Perez, Punk'ı idol olarak görüyordu. Onunla biraz zaman geçirdikten sonra fikrini değiştirdi. McIntyre, Punk'ın içindeki nefreti görebiliyor. Bir zamanlar Punk'ın radarındaki bir işaretten başka bir şey değildi. Punk ondan nefret ediyor ve McIntyre da Punk'tan nefret ediyor. McIntyre'ın eskiden nefrete ayıracak vakti yoktu ama Punk ona bunu nasıl yapacağını öğretti. Nefret güçlü bir silahtır ama uzun vadede tehlikelidir. Bu Cumartesi, o nefret Punk'la birlikte ölecek.



McIntyre gitmeye hazırlanır ama Punk'ın mikrofonu aldığını görünce durur. Kariyeri boyunca insanlar ona pek çok şey dedi: “Dünyanın En İyisi”, ‘İkinci Şehir Azizesi’ ve ‘Sessizlerin Sesi’. Bu gece, Punk'ın sesi çıkmıyor. McIntyre gibi bir çöp parçasına, ona baktığında öfkeyle dolması dışında söyleyecek hiçbir şeyi yok. Punk evine gidemiyor. Punk dört haftadır bir otelde yaşıyor çünkü karısını McIntyre'ın onu dönüştürdüğü adama maruz bırakamaz. McIntyre onu, en sert eleştirmenlerinin onu etiketlediği hayali bir öcüye dönüştürdü. Cumartesi günü Hell in a Cell'de McIntyre'ı bir kutu içinde İskoçya'ya göndermek için böyle biri olması gerekiyor. Punk, McIntyre'ın tüm bunlar için dua ettiğini ve bunun gerçekleştiğini hatırlamasını ve asla unutmamasını istiyor. Cumartesi günü, Punk ile hücrede kilitli kaldığında ve Punk ondan her şeyini aldığında, elleri ve dizleri üzerinde panik içinde olacak. McIntyre başını kaldıracak ve Punk onu görmek için gözlerindeki kanı silecek. McIntyre Tanrı'ya ya da Şeytan'a dua etmeyecek. CM Punk'a dua edecek. Punk der ki, “Seninle cehennemde görüşeceğiz!” McIntyre yavaşça öfkeyle yukarı bakmadan önce başını öne eğiyor.



Cathy Kelley kuliste Braun Strowman'la birlikte. Bu maça çıkarken endişeli hissedip hissetmediğini soruyor. Strowman bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmediğini söylüyor. Miz geliyor. Geçen hafta Bronson Reed ile bir maçı vardı ama Strowman onu yarıda kesti. R-Truth geliyor. Reed onu sakatladığından beri ilk kez ortaya çıkıyor. Strowman büyük bir maçı olduğunu söylüyor. Bu sorunları onlar başlattı ve o bitirecek. Strowman çekip gidiyor. Miz, R-Truth'a burada ne işi olduğunu sorar. R-Truth burada çalıştığını söyler. Miz neden ona söylemediğini sorar. R-Truth bilmediğini söyler. R-Truth, Karrion Kross tarafından tartaklandığı için Pearce'a mesaj atmış. A-OP ile karşılaşacaklar. Miz, Authors of Pain olduğunu söylüyor. R-Truth bunu fark etmedi ama Awesome Truth'un geri döndüğünü söyledi. Miz pek heyecanlı görünmüyor.



The Judgment Day def. The LWO

LWO ringde. Wilde takla atarak McDonagh'ı yere serdi. Del Toro ve Lee daha sonra Mysterio ve Carlito'ya stereo suicide dives vuruyor! Liv Morgan hakemin dikkatini dağıtmak için aprona çıkıyor. Finn Bálor koşarak geliyor ve Wilde'ı üst ipten düşürüyor. McDonagh galibiyet için Wilde'a Devil Inside ile vuruyor!



The Judgment Day hâlâ ringde. Grup kucaklaşması yapıyorlar. Bálor dönüp kameraya bakıyor. Damian Priest'ın geçen hafta kalbini sökmekle ilgili söylediklerini duydu. Priest onun bir kalbi olmadığını bilmeli. Bad Blood'da, Judgment Day'e ihtiyacı olanın Priest olduğunu tüm dünyaya kanıtlayacak. Priest'in Bálor'a ihtiyacı vardı. Kıyamet Günü'nün Damian Priest'e hiç ihtiyacı olmadı.



Rhea Ripley sahneye çıkıyor. Ripley, “ Dirty” Dominik Mysterio ile uzun süre birlikte olduğunu söylüyor. Onun tüm kirli sırlarını biliyor. Yapım ekibinden dramatik etki için köpekbalığı kafesini getirmelerini istiyor. Köpekbalığı kafesi getirilir. Ripley, Mysterio'nun aşırı derecede klostrofobik olduğunu söylüyor. Bad Blood'da, bu köpekbalığı kafesinin içinde kilitli kaldığında, ağladığında ve yepyeni ürününü kirlettiğinde, yeni kız arkadaşının Ripley kadar iyi olmadığını fark etmesini izlemek için evdeki en iyi koltuğa sahip olacak. Mysterio, onun hiç kaybetmediği şampiyonluğu geri kazanmasını izleyecek. Bu geceye gelince, konuşması bitti.



Damian Priest ringe gizlice girer ve Carlito ile McDonagh'ı dışarı çıkarır. Priest daha sonra Bálor'a saldırır. Mysterio ve Morgan kaçmaya çalışır ama Ripley Morgan'a kafa atar. Ripley Mysterio'yu barikata gönderir ve onu köpekbalığı kafesine fırlatır. Morgan ona saldırmaya çalışır ama Ripley onu korkutarak uzaklaştırır. Ripley geri koşar ve kapıyı açmadan önce Mysterio'yu tekmeler. Mysterio ona merhamet etmesi için yalvarır ama onu köpekbalığı kafesine fırlatır. Mysterio kapıyı kapatmasını engellemek için ayaklarını kaldırır. Morgan Ripley'e arkadan saldırır. Sahnede büyük bir kavgaya tutuşurlar.

Ringde Priest, Bálor'u köşeye doğru iter ve McDonagh ile Carlito'yu yumruklayarak uzaklaştırır. Bálor, Priest'e bir Sling Blade ve bir Woo Dropkick ile vurur. Priest kendine gelir ve Carlito'yu yere düşürür. Bálor ters bir DDT vuruşuyla Priest'i yere serer. McDonagh ve Carlito Priest'i tutuyor. Bálor bir Woo Dropkick daha vurur ve en üst ipe çıkar. Bálor, Coup de Grâce'ı vuruyor. Bálor tekrar üst ipe çıkıyor ve bir Coup de Grâce daha yapıyor. Bálor üçüncü kez üst ipe çıkar ve üçüncü bir Coup de Grâce vuruşu yapar. Priest çok acı çekiyor ve orta bölümünü tutuyor. Judgment Day onun üzerinde dimdik duruyor.



Xavier Woods, Kingston'ı destekliyor. Kingston ring kenarına gider ve çelik basamaklardan atlayarak American Made'i dışarı çıkarır. Kingston, Gable'ı ringe sokuyor. Julius Creed kör vuruş yapmaya çalışıyor ama Woods onu dışarı çıkarıyor. Kingston ringe girdi ama Gable onu tekmeleyerek yere düşürdü. Gable saldırdı ama Kingston onu savuşturdu. Kingston Trouble in Paradise için hamle yapar ama Woods Gable'a çelme takınca yere düşer ve yanar. Gable hızla ayağa kalktı ve Kingston'a Chaos Theory ile vurarak galibiyeti getirdi. Woods kendine kızgın. Yardım etmeye çalıştı ama yardımı Kingston'ın kaybetmesine neden oldu.



Wyatt Sicks gizemli bir videoda gösteriliyor. Videoda şöyle deniyor: “Niyetinizi görüyoruz, öfke öfkeye dönüşüyor. Bu yoldan gitmeyin. Sonu ölümünüz olur. Siz daha iyi bilirsiniz. Elimizi zorlamayın. Uyarılarımıza kulak verin.” Başka bir QR kodu gösterilir. Peçeli bir kadın gösterilir. Peçe düşer ve kısa bir an için Alexa Bliss kameraya bakıyor gibi görünür.



World Heavyweight şampiyonu Gunther ringe gelirken o esnada spiker Joe Tessitore Ilja Dragunov'un sakatlandığını bildiriyor. Kendisi çapraz bağ yırtığından dolayı 6 ila 9 ay aksiyondan uzak kalacak.



Sami Zayn'in müziği duyuluyor ve sahneye çıkıyor. Zayn, Gunther her hafta onunla uğraşmayı bu kadar can sıkıcı buluyorsa, tüm bunlara bir kez ve sonsuza dek son vermenin çok kolay bir yolu olduğunu söylüyor. Zayn ringe çıkıyor. Gunther'ın tek yapması gereken ona sürekli istediği şeyi vermek. Zayn, Gunther'ın Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ortaya koymasını istiyor. Zayn, Gunther'ın bunu yapmayacağını söylüyor. Zayn nedenini biliyor ve Gunther'ın da içten içe bildiğini düşünüyor. Zayn ona itiraf etmesini söylüyor. Gunther, Zayn'e söylemeye çalıştığını ve onu dövdüğünü söylüyor. Zayn onun seviyesinde değil. Zayn, Gunther'ın seviyesinde değilse onu WrestleMania'da nasıl yendiğini sorar. Gunther onun dışında önüne koydukları herkesi yendi. Zayn, Gunther'ı tuş etti. Zayn, Gunther'ın bunun tekrar olmasından korktuğunu söylüyor.



Gunther birkaç dakika düşünür ve öfkeyle Zayn'e bakar. Kalabalık “Sen bir korkaksın” diye bağırıyor. Gunther, Zayn'in haklı olduğunu, korktuğunu söylüyor. Gunther Zayn'den korkmuyor. Gunther itibarı için korkuyor. Kıtalararası Şampiyonla yaptığı onca efsanevi şeyden sonra, daha iyi bir adama yenilmek sorun olmazdı. Sami Zayn'e yenilmek kariyerinin en büyük utancı oldu. Gunther, Zayn'i ailesinin önünde utandırmakla o kadar meşguldü ki Zayn bunu ona yaptı. Gunther ailesini de çağırdı ama sempati toplamaları için onları etrafta dolaştırmadı. Her şey bittikten sonra arkaya gidip babasının gözlerinin içine bakmak zorunda kaldı. Gunther babasının söylediklerini Almanca olarak ifade etti. Gunther babasının gözlerinin içine bakmak zorunda kaldı ve Viyana'dan Philadelphia'ya o serseri Sami Zayn'e yenilmesini izlemek için geldiğini söyledi. Zayn'in ailesi onun başarısız olduğunu görmeye alışkın. Zayn'in ailesi ondan hiçbir şey beklemiyor. Ailesi ondan her şeyi bekliyor. Gunther ailesinin altın yumurtlayan tavuğu. O Gunther. O özel biri. O, Zayn'in asla olamayacağı bir şey: Dünya Ağırsiklet Şampiyonu.



Zayn, Gunther'in bir konuda haklı olduğunu söylüyor. Ailesi onun birçok kez kaybedişini ve yıkılışını izlemiş. Zayn her zaman kendini toplar ve ilerler. Gunther ailesinin önünde kaybettiğinde ne yaptı? Gunther çöktü. Gunther rövanş istemedi. Gunther kuyruğunu kıstırdı ve saklandı. Aylarca WWE TV'den kayboldu. Gunther yüzünü göstermedi çünkü gösteremezdi. Çünkü babası ona kendini ezik hissettirdi. Şimdi, Gunther babasına kendisinin de bir korkak olduğunu gösteriyor.

Gunther sinirlenir ve onu yere serer. Gunther ona vuruyor ve ceketini çıkarıyor. Gunther onu köşeye sıkıştırıyor ve ona bağırıyor. Zayn bir yumruğu engeller ve şampiyona karşılık verir. Zayn onu yakalar ve turnbuckle'lara bir exploder vurmak için onunla dövüşür. Zayn geri çekilir ve Helluva Tekmesi için hamle yapar ancak Gunther köşeden fırlar ve bir “Sleeper Hold” uygular! Gunther daha sonra Zayn'i döndürüyor ve şiddetli bir Powerbomb vuruyor! Zayn bayıldı! Gunther onun üzerinde duruyor ve Zayn'in maçını aldığını söylüyor. Gunther uzaklaşırken Zayn ayağa kalkıyor ve “Seni hakladım!” diyor.



The Authors Of Pain def. The Awesome Truth

The Miz içeri girer ve Akam'a saldırmaya hazırlanır, ancak o arkasını döner ve R-Truth'un kafasına vurur! Karrion Kross ring kenarından içtenlikle gülüyor. Kalabalık yüksek sesle Miz'i yuhalıyor. Miz çekip gider ve Awesome Truth tişörtünü yırtar. The Authors of Pain galibiyet için R-Truth'a What a Rush ile vurdu. R-Truth legal kişi değildi ve Miz'e asla legal bir tag yapmadı, bu yüzden böyle bir şey olmamalıydı.



Cathy Kelley kuliste Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Gunther ve Ludwig Kaiser ile birlikte. Sami Zayn'in onu kızdırdığından ve gelecek hafta bir unvan maçı olduğundan bahsediyor. Arka planda, The New Day'den Kofi Kingston ve Xavier Woods'un tartıştığını görüyoruz. Bron Breakker Gunther'ın yanına geliyor. Breakker, Gunther'ı kendi gözleriyle görmek istediğini söylüyor. Gunther, “O gerçekten bir baş belası.” diyor. Breakker düşündüğünden daha çabuk göreceğini söylüyor.



Gelecek hafta RAW'da olacak maçları görüyoruz.









Braun Strowman def. ''Big'' Bronson Reed

Strowman ringe girer ve hemen Reed'e clothesline yapar. Reed iplere çarpar, bir clothesline'ı savuşturur ve koşan bir önkol vuruşu yapar. Maç böyle başlıyor. Reed ringden çıkar ve toparlanmak için ringin dışına yuvarlanan Strowman'a saldırır. Strowman ondan sıyrılıyor ve onu basamaklara gönderiyor. Strowman basamakların üst yarısını kapıyor ve Reed'in yüzüne iki kez çarpıyor. Strowman basamaklara tırmanıyor ve Reed'i yakalayıp yorum masasına doğru BÜYÜK bir chokeslam indiriyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... Reed ayağa kalkıyor. Reed bağırır, “Bundan daha fazlası gerekecek!”

Aradan döndüğümüzde Reed'in Strowman'ı yere serdiğini görüyoruz. Ring kenarında koltuk koltuk dizilmiş altı sandalye var. Reed aprona gidiyor ve Strowman'ı ringin dışına, sandalye düzenine doğru suplex yapmaya çalışıyor. Strowman karşı koyar ve iplere vurarak Reed'i aprondan sandalyelere doğru düşürür! 1... 2... 3... 4... 5... Reed sürünmeye başlıyor... 6... Reed ayağa kalkıyor.

Strowman onu rampaya kadar takip eder, ancak Reed onu yakalar ve LED duvara gönderir. Reed çelik bir sandalye kapar ama Strowman onu engeller ve birkaç kez sırtına vurur. Kalabalığın içinde kavga ederler ve Strowman onu bir yol kasasının üstüne çıkarır. Strowman masalara doğru bir chokeslam için hazırlanıyor ama Reed gözlerini tırmıklıyor! Reed daha sonra masaların arasından bir Death Valley Driver vuruşu yaptı! 1... 2... 3... 4... Reed kıpırdanıyor ve ayağa kalkıyor... 5... 6... 7... Strowman ayağa kalkıyor. Strowman saldırıyor ve Reed'i barikatın üzerinden ring kenarına düşürüyor. 1... 2... 3... 4... 5... Reed ayağa kalkıyor.



USA Network'teki son üç saatlik Raw'un son arasından dönen Reed, Strowman'a saldırıyor ve barikata doğru omuz atıyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... Strowman hareket etmeye başlıyor... 7... Strowman ayağa kalkıyor. Reed hücum ediyor ve Strowman'ı barikata ve ön sıradaki taraftarlara doğru mızraklıyor! 1... 2... 3... 4... 5... WWE yetkilileri yaralanmış olabilecek taraftarları kontrol etmek için aşağı koşuyor. Hakem saymayı bıraktı. Daha fazla görevli insanları kontrol etmek için aşağı koşuyor.

Reed, Strowman'ı ringe sokuyor ve üst ipe çıkıyor. Reed, Strowman'a Tsunami ile vurmadan önce neden oldukları hasara bakar. Reed hakeme ringe girmesi için bağırıyor. Hakem Chad Patton hâlâ ring kenarındaki yaralı taraftarlarla meşgul. Strowman on saniyeden uzun süredir yerde. Reed üst ipe çıkıyor ve bir Tsunami daha vuruyor! Reed öfkelendi ve güvenlik görevlilerine saldırmak için dışarı çıktı. Reed
Chad Patton'ı tutup yere fırlatıyor. Raw Genel Müdürü Adam Pearce Reed'in yüzüne bakınca Reed onu yakalar. Güvenlik onları ayırmak için koşar. Strowman en üst ipe tırmanır ve ring kenarındaki çok sayıda güvenlik görevlisinin üzerine bir çapraz vücut bloğu vurur! Yığının içinde bir yerde Reed vardı!

Kalabalık çılgına dönüyor. 1... 2... 3... Reed ayağa kalkıyor... 4... 5... 6... 7... 8... Strowman ayağa kalkıyor ve Reed'in gömleğini yırtıyor! Strowman Reed'i yakalıyor ve ringin içine fırlatıyor. Strowman kendini üst ipe çekmeye çalışıyor ama kendini yukarı çekemeyecek kadar yaralı. Reed kafasına bir sandalye fırlatır ve ona saldırmak için ikinci ipe tırmanır. Reed daha sonra Strowman'a bir superplex ile vurur ve ring çöker!


Yıkılma nedeniyle ringin dışına savrulan hakem yavaşça geri döner. 1... 2... 3... 4... Reed kıpırdanıyor ve kendini ringdeki çelik basamaklara doğru çekiyor... 5... 6... Seth “Freakin” Rollins geri dönüyor ve Reed'e çelik basamaklarda bir Stomp vuruyor... 7... 8... 9... Strowman ayağa kalkıyor... 10! Strowman kazanıyor!​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,436
Mesajlar
16,333
Beğeni sayısı
4,156
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
RAW şovlarının dolu dolu geçiyor olması ve bunun bir istikrara binmesi gerçekten çok şaşırtıcı, rüyamda görsem astral seyahate çıktım falan zannederim o derece garip geliyor. Ocak ayına kadar 2 saate düşecek şov saati ve bu kaliteyi çok rahat koruyacaklarını düşünüyorum. Sonrası zaten Netflix... Vallahi metroda şu şovu izlemenin keyfi bambaşka olacak. @Nature Boy
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: