Cody Rhodes: Darby Allin AEW’nun Yeni Yüzü Olabilir


Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
176
Mesajlar
7,111
Beğeni sayısı
2,241
PG Nakit
990
1
Cody Rhodes, yakın zamanda verdiği bir röportajda Darby Allin'e övgüde bulundu.

Allin, yakın zamanda Superstar Crossover tarafından röportaj yapıldı ve ertesi gün aynı programa çıkacak olan Rhodes hakkında herhangi bir yorumu olup olmadığı soruldu. Allin, Rhodes'a AEW'ye girmesini sağladığı için teşekkür etmek istediğini, ancak aynı zamanda onun “şirketin yüzü” olabileceğini düşünüp düşünmediğini sordu.

"Öncelikle, beni AEW'ye getirdiği için teşekkür etmek istiyorum," dedi Allin. "Cody Rhodes olmasaydı burada olmazdım, bu yüzden Cody Rhodes'a teşekkür ediyorum. İşte bir soru: AEW'nün yüzü olabileceğimi gerçekten düşünüyor mu? AEW’nün yüzü olabileceğime inanıyor mu? Çünkü beni buraya getirdi ve Bay Darby'nin çok güvensiz olduğu ve gerçek değerini bilmediği ilk günden beri buradaydı. AEW’yi geleceğe taşımak için gerekenlere sahip olduğumu düşünüyor mu?"

Rhodes, Allin’in yorumlarına şu şekilde yanıt verdi:

“Cevap kesinlikle evet. Ama Darby'nin sizi kandırmasına izin vermeyin. O asla güvensiz olmadı ve asla kendine güveni eksik değildi. Darby neredeyse aşırı özgüvenli.”

“Şimdi Sting ile yaşadığı deneyim, şirketteki değişiklikleri gözlemleme deneyimi—bunların hepsi, ihtiyaç duyduğunuz deneyimlerdir," diye devam etti Rhodes.

Rhodes, Darby'nin AEW'nün yüzü olma potansiyeline sahip olabileceğini ekledi, ancak başkalarının da bu rolü doldurabileceğini belirtti.
“Bu pozisyon her şirkette düşündüğümüzden çok daha fazla insana açık,” dedi Rhodes.

“İş düşündüğünüzden çok daha adil. Aynaya bakıp, 'Hey, John Cena’nın yerinde olmak istiyorum' diyorsanız, John Cena’nın günlük programına bakın. Bunu yapabiliyorsanız, o zaman belki o pozisyona doğru ilerliyorsunuzdur. Her gün bunu yapabiliyorsanız, o zaman belki pozisyonu alırsınız. Her gün artı bir fazlasını yapabiliyorsanız, o pozisyon sizindir. Ve bence iş düşündüğünüzden çok daha adil."

"Yani yüzde 100 (Darby AEW'nün yüzü olabilir) ama aynı şeyi başkaları için de söyleyebilirim. Bunun olup olmayacağı konusunda asla şüphesi olmamalı, ama aynı zamanda, aptalca dağlara tırmanmak ve otobüsler tarafından ezilmek... Şirketin yüzü olamazsınız eğer güvenilir değilseniz, ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Eğer bir alçıyla kaplıysanız kimseyle güreşemezsiniz, bu yüzden bu aptalca. Ama bunu tabii ki sevgiyle söylüyorum.”

Rhodes’un programdaki tam görünümü aşağıda.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: