Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟗: 𝖙𝖍𝖊 𝖇𝖊𝖌𝖎𝖓𝖓𝖎𝖓𝖌
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Ensiferum" data-source="post: 279858" data-attributes="member: 117"><p>Sağlık sebeplerinden ötürü kaçırdım şovu, PGW 50'de telafi ederiz artık.</p><p></p><p>İlk segment yazım anlamında güzel de, Velveteen ve Husky arasındaki bağlantıyı kuramadım pek. Aslında Bray Wyatt karakteri ne kadar basit yorumlanırsa o kadar zevk veriyor bence, yani kendi iç karanlık dünyası olan gizemli figür yerine, habis ve kötü kalpli bir köylü olduğunu düşünmek her zaman yazımını kolaylaştırıyor. Ruhsal dünya ve karanlık vs. ye ne kadar kayarsa o kadar tatsızlaşıyor ve diğer dark sider karakterlere benziyor. Bakalım PGW 50'de ne yapacağız, bence kemerle son haftamızı geçireceğiz ama bakalım.</p><p></p><p>Arka alanda ortalık karışmış. Judgment Day büyük işler kovalayacak, orası belli oldu. Alberto da ayak üstü Liv'i götürmüş. Segment ileride Dominik ve Liv arasında bir şeyler mi dönecek izlenimi yarattı, galiba reelde de bu ikilinin ortak bir senaryoları olmuştu. Güzel bir iş çıkabilir gibi duruyor. Alberto'nun da JD ile başa çıkmak için kendi ekibine ihtiyacı olacaktır illa ki. Bu arada Carlito son şovların gizli yıldızı olmaya devam etmiş.</p><p></p><p>Mağlubiyete rağmen Brookes ve Enzo arasında bir kimya kurulmaya devam ediyor. SEX de galibiyeti kopartıp yoluna devam etmiş. TTC potası en merak ettiğim potalardan biri. Rowan benim segmentte kısmen gözükmüş, PGW 50'de Strowman'la beraber büyük bir rol oynarlar ve rakipleri de belli olur yavaştan diye düşünüyorum. </p><p></p><p>Alberto sabunu düşürmüş, Jericho da fırsatı kaçırmamış. Adamın çekmediği kalmadı yav JD, Jericho falan derken. Jericho da epey iddialı konuşmuş, o potada işler daha da karışacak orası belli oldu.</p><p></p><p>Nigel, Another Life'ın başına bela olmaya devam etmiş. Carlito segmentlerde olduğu gibi maçlarda da hızlı. Nigel yine işten paçayı sıyırmış ama Jeff peşini bırakmamış. Another Life'ı parçalamak için uğraşıyordu epeydir, Jeff'le Ospreay arasındaki gerilime bakılırsa da başaracak gibi. </p><p></p><p>Kenny - JD maçı da sonuçsuz bitmiş. Kenny'nin başı sürekli stable'larla dertte. Wyatt macerasından sonra şimdi de Judgment Day kilitlenmiş adama. Kenny'nin kemeri hemen kaybedeceğini sanmam ama JD yakın zamanda kemer ya da kemerler alacaktır. İyi bir başlangıç yaptılar.</p><p></p><p>Main Event'te maç epey keyifli geçmiş. Judgment Day her sektöre el atmış maşallah. Jericho zafere uzanan isim olmuş ama Ricardo hain kostok gibi indirmiş aşağı. Alberto da tuvalet olayının öcünü almış oldu. PGW 50'ye şimdiden hype'lıyız. Bu şovdaki aksiliği orada Kuti Mysterio aktifliğiyle telafi edeceğiz umarım. Ekibin eline sağlık, beklemedeyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ensiferum, post: 279858, member: 117"] Sağlık sebeplerinden ötürü kaçırdım şovu, PGW 50'de telafi ederiz artık. İlk segment yazım anlamında güzel de, Velveteen ve Husky arasındaki bağlantıyı kuramadım pek. Aslında Bray Wyatt karakteri ne kadar basit yorumlanırsa o kadar zevk veriyor bence, yani kendi iç karanlık dünyası olan gizemli figür yerine, habis ve kötü kalpli bir köylü olduğunu düşünmek her zaman yazımını kolaylaştırıyor. Ruhsal dünya ve karanlık vs. ye ne kadar kayarsa o kadar tatsızlaşıyor ve diğer dark sider karakterlere benziyor. Bakalım PGW 50'de ne yapacağız, bence kemerle son haftamızı geçireceğiz ama bakalım. Arka alanda ortalık karışmış. Judgment Day büyük işler kovalayacak, orası belli oldu. Alberto da ayak üstü Liv'i götürmüş. Segment ileride Dominik ve Liv arasında bir şeyler mi dönecek izlenimi yarattı, galiba reelde de bu ikilinin ortak bir senaryoları olmuştu. Güzel bir iş çıkabilir gibi duruyor. Alberto'nun da JD ile başa çıkmak için kendi ekibine ihtiyacı olacaktır illa ki. Bu arada Carlito son şovların gizli yıldızı olmaya devam etmiş. Mağlubiyete rağmen Brookes ve Enzo arasında bir kimya kurulmaya devam ediyor. SEX de galibiyeti kopartıp yoluna devam etmiş. TTC potası en merak ettiğim potalardan biri. Rowan benim segmentte kısmen gözükmüş, PGW 50'de Strowman'la beraber büyük bir rol oynarlar ve rakipleri de belli olur yavaştan diye düşünüyorum. Alberto sabunu düşürmüş, Jericho da fırsatı kaçırmamış. Adamın çekmediği kalmadı yav JD, Jericho falan derken. Jericho da epey iddialı konuşmuş, o potada işler daha da karışacak orası belli oldu. Nigel, Another Life'ın başına bela olmaya devam etmiş. Carlito segmentlerde olduğu gibi maçlarda da hızlı. Nigel yine işten paçayı sıyırmış ama Jeff peşini bırakmamış. Another Life'ı parçalamak için uğraşıyordu epeydir, Jeff'le Ospreay arasındaki gerilime bakılırsa da başaracak gibi. Kenny - JD maçı da sonuçsuz bitmiş. Kenny'nin başı sürekli stable'larla dertte. Wyatt macerasından sonra şimdi de Judgment Day kilitlenmiş adama. Kenny'nin kemeri hemen kaybedeceğini sanmam ama JD yakın zamanda kemer ya da kemerler alacaktır. İyi bir başlangıç yaptılar. Main Event'te maç epey keyifli geçmiş. Judgment Day her sektöre el atmış maşallah. Jericho zafere uzanan isim olmuş ama Ricardo hain kostok gibi indirmiş aşağı. Alberto da tuvalet olayının öcünü almış oldu. PGW 50'ye şimdiden hype'lıyız. Bu şovdaki aksiliği orada Kuti Mysterio aktifliğiyle telafi edeceğiz umarım. Ekibin eline sağlık, beklemedeyiz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟗: 𝖙𝖍𝖊 𝖇𝖊𝖌𝖎𝖓𝖓𝖎𝖓𝖌
Menü