RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟗: 𝖙𝖍𝖊 𝖇𝖊𝖌𝖎𝖓𝖓𝖎𝖓𝖌

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
PAYBACK #49
4 Ekim Cuma, 21:00 - C
Greensboro Coliseum Complex
Chicago, Illinois

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- Judgment Day üyeleri görücüye çıkıyor!

2- Karanlığın Tonları

3- Chris Brookes & Enzo Amore vs. The SEX

4- Koruma Ordusu

5- PGW 50 öncesi son şov!

9ti81m2.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #49 BAŞLIYOR!

Kameralar arenaya açılıyor fakat direkt Titantron'a bir görüntü giriyor, ekranları başından takip edenler de tam ekran olarak izliyorlar bu görüntüleri.​

-Saçma... Bu olanlar çok saçma... İnanamıyorum.
-Hevesin kırıldı galiba.
-Bir daha ringe çıkmak dahi istemiyorum.
-Çıkacaksın. Çıkacağız dostum. Bir an önce toparlan ve durumu kabullen.
-Seninle bir anlaşma yapmıştık. Bunu yapamazsın. Geri dönemezsin.
-Anlaşmanın karşı tarafını yok ettin. Sen de bunu yapamazdın. Ama yaptın.
-Seni yok etseydim burada olmazdın evlat.
-Yıllar sonra onlar sayesinde ancak dönebildim. Neredeyse yok etmiş sayılırsın.
-O orospu çocuğu beni çok zorladı.
-Onlar artık benim manevi kardeşlerim.
-Onları öldüreceğim.
-Geç o işi. Dümen senin olabilir ama gemi benim. Bundan sonra yapacakların için hesap vereceksin.
-Ben kimsenin taşeronu değilim. Eğer kaptan ben isem gemi de benimdir. İşine gelirse...
-Biz bu bedeni artık paylaşacağız dostum. Ya da sen def olup gideceksin. İşine gelirse...
-Çok zayıfsın. Bana ihtiyacın var. Beni kovabileceğini hiç sanmıyorum.
-Yeterince destek alacak kişi var. Herkes bana yardım edebilir.
-Ben olmasam kimse seni tanımıyor olurdu. Bir de bunu düşün.
-Kimse zaten beni tanımıyor, seni tanıyorlar. Beni de tanımalarını sağlayacağım.
-Güreş kariyerin zaten bitikti. Toparlanacağını sanmıyorum. Bensiz bir hiçsin. Boşuna uğraşma.
-Beynimi bulandırma. Bu bedenin sahibi benim. Sen misafirsin. Benimle iyi geçinmen lazım.

-Kapat çeneni! Anlaşmamıza uy. Geride kal ve kontrolü bana bırak. Her şey olduğu gibi aksın.
-Sürekli peşinde olmayacağım. Merak etme. Ama tamamen yok da olmayacağım.
-Yeni anlaşma mı bu?
-Artık anlaşma yok, dayanışma var. Birlikte zirveye doğru ilerleyeceğiz.
-Ben zaten zirveye çok yakınım. Senin müdahalen bizi aşağıya çekecek.
-Öyle bir şey olmayacak. Göreceksin.
-Bana inan, geride kalman en iyisi. İkimiz içi-
-Kapat çeneni! Yeter!

bray-wyatt-1-1024x575.webp

Bray Wyatt'ı ormanlık bir alanda görüyoruz. Saatlerdir sessizce oturan Wyatt, çok derin bir nefes alıp bıkkın bir şekilde veriyor. Hemen önünde, yeni avladıkları geyiği pişiren Rowan ile Strowman var. Onları boş gözlerle öylesine bir süzdükten sonra gaz lambasını alıyor, ateşini yakıyor ve ormanın derinliklerinde yürümeye başlıyor.

Wyatt ormanda derinlere indikçe geçmişin huzurlu günlerinde kayboluyor. Sanki dün gibi hatırladığı o başlangıcı asla unutamıyor. Husky Harris... Bir çaylak için bile kötü seviyede kariyeri olan bitik bir güreşçi... En başta kendisi olmak üzere, herkes Husky'nin bir yüz karası olduğu iyi biliyordu. Randy Orton ile yaptığı son maçta, boynundan maruz kaldığı sakatlık sonrası Husky'nin özgüveni iyice sarsılmıştı. Artık güçlü olmayı ve rakiplerini ezmeyi istiyordu. Ama ne fiziksel ne de mental olarak buna enerjisi vardı. Günlerce Tanrı'ya yalvarmış, binlerce kez yakarmıştı. Kazanmak, göz önünde olmak için yapmayacağı şey yoktu. Sonra onunla tanıştı... Bray Wyatt! Gücün sahibi. Güneyde gezen kaybolmuş bir ruhtu Bray. Bir gemiye ihtiyacı vardı, başını sokup güvertesinde tepinebileceği, kaptan olup yolu belirleyebileceği bir gemi... Wyatt Husky'i seçti. Husky de Wyatt'ın kirli teklifini kabul etti.

Sonrası destansı bir yolculuktu. Wyatt, tüm güreşseverlerin dikkatini çekmişti. Günlerce konuşulacak galibiyetler aldı. Bray Wyatt ismini tarihe altın harflerle kazıdı. Herkes Rahibe Abigail'ı, Wyatt'ın ailesini ve evlatlarını iyi biliyordu. Doğaüstü güçleriyle Wyatt, yalnızca kendisini değil ailesini de iyi anlatmayı başarabilmişti. Ta ki o güne kadar...

Tarih tekerrür etmiş ve Randy Orton, bilmeden uyandırdığı Bray Wyatt'ın şimdi de cenazesini kaldırmaya çalışıyordu. Husky onun yüzünden geri dönmüştü. Vel de az orospu çocuğu değildi. Bu titreşime girmesini o sağlamıştı. Kendisi gibi Wyatt'ı da bir bedendeki iki karaktere hapsedip delirtmeye çalışıyordu. Onun oyunlarına gelmemeliydi. Bir şeyler yapmalıydı. Ama ilk defa kendisini bir şeyler yapamayacak kadar zayıf hissediyordu. Kenny Omega ile nasıl da uğraşmıştı? Onu Güneyde rezil bile etmişti. O yaşananlar... Kenny'nin bir türlü kimseye anlatamadığı o olay... Wyatt, Vel'den önce ne kadar da ölümsüz hissediyordu kendini. Şimdi ise delice duygusal tasvir kaleme alınan silik bir ana karakter kadar ezik hissediyordu kendini. O Bray Wyatt idi. Psikolojik sorunları olan bir erkek mi olurdu, ha? ASLA! Kalkıp toparlanmalı ve Husky'i ait olduğu yere geri göndermeliydi. Çünkü ona katlanamayacağını iyi biliyordu. Vel ile beraber onu toprağa gömecekti! ONU ÖLDÜRECEKTİ!

Bray.jpg

Bu sırada birtakım sesler duydu. Düşüncelerinden sıyrılıp arkasını döndüğünde Rowan'ın yaktığı ateşin söndüğünü gördü. Geyiği bu kadar hızlı bitiremezlerdi. Bir şey döndüğü kesindi. Kalktı ve hızlı adımlarla geriye dönmeye çalıştı. Ama karanlığın tesiri o kadar kuvvetliydi ki, etrafını göremiyordu.

Bazen her yeri aydınlatan ışık, senin kör noktan olur. Kendini karanlığa bırak, her yerin aydınlandığını göreceksin.

Malakai-Black.jpg

Wyatt, duyduğu bu tanıdık sesin yönlendirmesiyle gaz lambasını söndürdü. Gözlerindeki kamaşmanın gittiğini yavaş yavaş gördükten sonra, tam da karşısında dikilen Malakai Black'i süzmeye başladı. Arkasında yer alan Buddy, Brody ve Julia gözlerini Wyatt'a dikmiş kurşun gibi sertçe bakıyordu. Wyatt, onları net bir şekilde görebiliyordu.

Bray Wyatt: Sen ebe, ben sobe... Oyun burada biter. Fakat ne için bu dümen?

Malakai Black: Büyük büyük dedemin bir sözü vardı Bray, bilir misin? Hayat ya güç ya da aşk uğruna savaşmakla geçer. İkincisini elde ettiysen, ilkini derhal bir kenara bırakırsın. Bizler sevgi yolunda olmadığımıza göre, geriye yalnızca bir şey kalıyor. O da dengeleri bozan tek gerçek, güç!

Malakai Black: Bugün muharebeyi kaybettin yaşlı adam. Yarınki savaş için hazır olmazsan, seni karanlıkla lanetleyeceğim.

intro-1664472834.jpg

Bray Wyatt gülümsüyor, sonra da kahkahalarını atıyor. Muharebenin kaybedilmesi ile dalga geçerken etrafın yeniden karardığını ve Malakai'yi gözden kaybettiğini fark ediyor. Sonra da ağaçları... Yeşillikler de yerini bilinmezliğe bırakırken gaz lambası da yavaşça ortadan kayboluyor. Bray Wyatt, büyük bir kaygıyla ellerine bakıyor. Fötr şapkasını çıkartıyor ve onun yerinde olup olmadığını kontrol ederken yavaş yavaş siyaha büründüğünü fark ediyor. Biraz sonra, düşüncelerinin de uyuşup yok olduğunu fark ediyor. Farkındalığını da kaybediyor. Artık tamamen kayıp... Karanlık, böylece muharebeyi kazanıyor.

abw4hsg.gif

Arenanın girişinde bir kalabalık... Koyu lacivert üniformalarıyla her an tetikte bir avuç güvenlik görevlisi, kanaat önderi gibi önlerinde yürüyen PGW Şampiyonu Alberto Del Rio'yu takip ediyor.

sbeqkzc.png
2gncdgm.png

Alberto Del Rio'nun neşesi yerinde. Liv Morgan'ı görünce daha da bir keyifleniyor ve hemen oraya yöneliyor.

Alberto Del Rio: Ay dios mío! Ay dios mío! Burada kimler varmış?

Alberto Del Rio, Liv'in elini kapıp nazik bir öpücük konduruyor. Bunu en son Mary'e yapmıştı.

Alberto Del Rio: Başta seni bir başkası zannettim. Ama sen, çok daha güzelsin. Yakından daha net anlaşılıyor.

Liv Morgan: Çok naziksiniz!

Alberto Del Rio: Nazik-Siniz mi? Seni pataklarım. Meslektaşız Liv. Sen diyebilirsin... Bak ne diyeceğim? Son zamanlarda arenalar tehlikeli olmaya başladı. Neden VIP locamda oturup sohbet etmiyoruz?

3mc135v.png

O sırada dikkatleri başka tarafa kayıyor. Judgment Day eksiksiz, orada. Güvenlik görevlileri hemen araya bariyer kuruyor.

Carlito: Hey, şu adam geçen hafta perte çıkardığımız değil mi?

Alberto Del Rio: Serinkanlı ol viejo amigo. (Eliyle McDonagh'ı göstererek.) Dostunun daha kanları kurumadı.

JD McDonagh üzerine yürüyecek gibi olunca güvenlik görevlileri bir adım daha öne çıkıyorlar. Finn Balor, sakince durduruyor McDonagh'ı.

images

Finn Balor: Bu çatı altında hepimiz acımasızız Alberto. Eğer aramızda, kıçını korumaları için tuttuğun bu adamlar olmasa o hademe kılıklı anonsörünün yanına seni de paketlerdik. Bir saniye bile düşünmeden... Fakat dışarıda bir yerdeysek, mesela çıkmaz bir sokakta... Şartlar lehimize çalıştığında dahi karşıdaki lavuğu dinleyecek kadar işimizi ciddiye alıyoruz. İşte adamlarla erkeklerin farkı buradadır. Zannettiğinden de demokratiğiz. Basit komplolarla, sürekli aslanın gölgesinde gezen bir tilki gibi sakınarak buralara gelmiş sana bile kendini ifade etme şansı verdik ama sen bu fırsatı değerlendiremedin. Şimdiyse gelip bize, kendi intihar mektubunu mu okuyorsun? İçin rahat edecekse söyleyeyim: Seni bugün dövmeyeceğiz. Çünkü daha önemli işlerimiz var. Bu gördüğün çocukların hepsi bugün ayrı ayrı maça çıkacak. Judgment Day dominasyonu resmen başlıyor ese. Ve bunun nereye varacağını sen de ben de, çok iyi biliyoruz.

Finn Balor tehditkar bakışlarla Alberto'yu süzerken Judgment Day üyeleri yavaşça terk ediyorlar orayı. En sona Dominik kalıyor. O, diğerlerinden daha uzun bakıyor Alberto'ya ve arkasını dönmeden önce Liv'e de... Birkaç saniye öylece sessizce baktıktan sonra arkasını dönüp gidiyor.

j8xgppk.png

Alberto Del Rio: Bunlar daha fazla tadımızı kaçırmadan gidelim.

Liv Morgan: Teklifini kabul ettiğimi söyledim mi ki?

Liv ayağa kalkıp sekerek, Alberto'nun şaşkın bakışları altında orayı terk ediyor.

abw4hsg.gif

Entrance+1.gif

HUMAN FLY aktıkça, Chris Brookes belirir. Brookes, siyah deri ceketini giymiş, asi ve umursamaz bir ifadeyle sahneye çıkar. Gözleri, kendine güvenen bir şekilde etrafı süzerken yüzünde hafif bir gülümseme belirir, sanki kimseyi ciddiye almıyormuş gibi bir havası vardır. Ellerini ceketinin ceplerine koyar, birkaç adım atarken başını eğip sanki seyirciye aldırış etmiyormuş gibi durur, ama bu sırada arenada yankılanan alkışlar ve tezahüratlar giderek artar. Onun bu kayıtsız tavrı, seyircinin daha da çok ilgisini çeker. Titantronda geçen hafta Breeze'yi yenişi ve maç sonunda kestiği promodan kesitler sunulur. O sırada...

SAWFT!

Entrance+1.gif

Enzo Amore muhteşem bir enerjiyle girişte beliriyor. Elinde bir organı gibi sakladığı mikrofonu var. Sağa sola sataşıp ringe ilerlerken konuşmaya başlıyor.

Enzo Amore: My name is Enzo Amore, and I am a certified G and a bona fide stud, and you can’t teach that! CHICAGO, ILLINOIS... HOW YOU DOIN?!

Seyirciler baştan sona eşlik ediyorlar Enzo'ya. Harika bir sekans yaşanıyor.

enzo-amore.gif

Enzo Amore: Chicago, hep böylesiniz. İRİ! DİRİ! VE AZGIN! AYNI BENİM GİBİ! Fakat bu, biraz sonra botlarımı yalattıracağım The SEX zırvalığını çağrıştıran bir azgınlık değil. Onlar ölü, adamım. Çıkabilecekleri en yüksek seviye SAWFT Sex olur! Dakikada 1 kalça darbesi! Bu şekilde nenemi bile inletemezler. Demek istediğim, biz enerjik, yerinde duramayan kapçıklarız ve bu havayı solumayı seviyorum!

Enzo Amore: Geçen hafta Chris Brookes'un tehlikede olduğunu gördüm ve harekete geçtim. Biraz da kahraman olmak için. Birbirimizi kandırmayalım. Herkes kahraman gibi hissetmek ister ve Brookes, temiz bir yatırımdı. (Brookes'u işaret ederek.) Sende bu enerjiyi görüyorum. Aslında İngilizler sıkıcıdır. 15 yaşındaki bir çocuk bana "beyfendi" deseydi ağzının ortasına yumruğumu yerdi. Brookes'ta her şeyi alaya alan o tavrı seviyorum. Ve dahası... The SEX de ne amına koyım?! Lanet olsun!... Kulağa, Star Wars evreninde Jon Snow'u görmek gibi gelse de, PGW'nin ilk zamanlarında ben de vardım. Hayırlıyorum da, götü meşe odununa dönmüş o yaşlı bunağı ilk gördüğümde, taşıması için bavulumu vermiştim. Tabii ki almadı. Güldü geçti. Daha sonra biri beni, onun da güreşçi olduğunu söyleyerek uyardı. Efsaneymiş... Kıçımın efsanesi! PGW'de niye hiç kadın divizyonu olmadığını biliyor musunuz? Bunu size daha önce söylediler mi? SIKI DURUN: Val Venis tüm kadınları hamile bırakıp divizyonu BOŞALTMASIN diye! The Rock'ın kararının arkasında bu vardı. Aslında kadınlar diviyonunu açacaktı ve kızına ana kemer verecekti.

Michael Cole: Bu adam ne diyor Tanrı aşkına?

JBL: O zamanlarda The Rock yoktu ki.

r4g3xki.jpg

Nigel McGuinness: Bilgi için teşekkürler JBL.

Enzo Amore: Evet, Rocky'nin fikri kesinlikle buydu. Hatta ona bu fikri ben söylemiştim. Şunu bir düşünün: Erkeklerin kavga etmesi için ciddi gerekçeler lazımken kadınlar sadece var oldukları için birbirlerinden nefret ediyor adamım! O sinsi bakışlar, birbirlerini çekememezlikler, kuyu kazmalar... Lanet olasıcalar birbirlerini tanımıyorlar bile. Ah, seyirciler arasındaki kadınlar lütfen üstlerine alınmasın demek isterdim ama- SİKTİR! GERÇEK, GERÇEKTİR! ONU SÖYLEDİĞİM İÇİN BENİ ELEŞTİREMEZSİNİZ!

Promo+1.gif

Nigel McGuinness: Biraz daha konuşursa spikerlik kariyerime son vereceğim.

Enzo Amore: Fakat konu kadınlar değil. Konu The SEX. Doğrusu, konu aslında hala kadınlar. Val Venis'in kadınları aşağılamasına daha ne kadar izin vereceksiniz? Burada görünmeyen bir güç var da, bu herifin taşaklarına dokunulmazlık mı enjekte ediyor? Bir patavatsızın ilacı ancak bir başka patavatsızdır. Enzo Amore, The Certified G, Bona Fide Stud!! I’m Smacktalker Skywalker, and I got a mic saber for a hater!

Zemine değen mikrofonun sesi, resitalin sona erdiğini işaret ediyor. Enzo ringde bir oraya bir buraya yürürken müzik çalıyor.

d5a17zm.jpg
m3ZbIy.jpg

I WANNA MAKE YOU SAY, "OH MY GOD!"

The SEX geçen hafta hiç yaşanmamış gibi rahat tavırlarla girişte beliriyor. Anlaşılan o ki, son mağlubiyetin üzerinden çok döller akmış. Venis havluyu bacaklarının arasından ileri geri yaparak ilerliyor. Breeze ise zevk çubuğuna iliştirdiği telefonundan kendini kontrol etmekle meşgul. İkili izleyenleri Cine 5 gecelerine götürüyor bir anlığına. Ringe girdiklerinde Breeze rakiplerinden dolayı yüzünü ekşitiyor. Venis ise sırayla iki rakibine de bakıyor. Ardından Breeze'ye bir şeyler söylüyor. Hakem iki tarafı da kontrol ettikten sonra maçı başlatıyor.

Chris Brookes & Enzo Amore vs. The SEX

Suicide+Dive.gif

Maça Enzo ile Tyler başlıyor. Ringin ortasına ilerlemelerinin ardından Lock-up'a giriyorlar. Üstün çıkan Tyler, rakibinin arkasına geçiyor ve onu arkadan sarıyor. Bir süre böyle kalmalarının ardından Enzo rakibinin ellerini ayırıyor ve rakibinin tuttuğu kolunu ters çeviriyor. Bu şekilde rakibini iplere kadar götürüyor, onun sırtını iplere yasladıktan sonra karşı tarafa doğru yolluyor. Tyler iplerden dönüyor ve Clothesline vuruyor! Enzo eğilerek bundan kurtuluyor ve kendisine dönen rakibe Dropkick yaptığını görüyoruz. Tyler bu hareketin ardından yere düşüyor fakat ayağa kalkmasının da gecikmediğini görüyoruz. Enzo rakibine doğru koşuyor ve Headscissors Takedown geliyor. Bu hareketin ardından Tyler'ın yuvarlanarak kendisini ringin dışına bıraktığını izliyoruz. Enzo geriliyor ve Tyler'ın ring dışında ayağa kalktığı süreçte iplere koşuyor. Enzo iplerden sekiyor, Tyler bu sırada ayağa kalkmış oluyor ve Enzo'dan Suicide Dive geliyor! Bunun ardından dansını yapıyor seyircilerin pozitif reaksiyonları eşliğinde. Direkt olarak rakibini ringin içine yolluyor. Kendisi de ringin içine giriyor ve rakibinin tek bacağını kaldırarak tuşa gidiyor, hakem de sayıyor. 1...

Arm-Trap+Backstabber+2.gif

KICKOUT! Enzo ayağa kalkmasının ardından rakibini de kaldırıyor ve onu tüm gücüyle köşeye yolluyor. Tyler sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor, diğer taraftan Enzo'nun koşmaya başladığını ve rakibine Corner Clothesline yaptığını görüyoruz! Bunu yapamıyor çünkü Tyler yaptığı Back Elbow ile Enzo'dan gelecek bir tehlikeyi savuşturuyor. Enzo yüzünü tutarak geriye savrulurken, Tyler; Second-rope'ye çıkıyor. Hiç vakit kaybetmeden atlıyor, Missile Dropkick! Tyler, Enzo'yu bekliyor. Enzo fazla geçmeden ayağa kalkıyor, Tyler ona doğru koşuyor ve Flying Forearm Smash yapıyor. Enzo hızla ayağa kalkıyor ve bir Flying Forearm Smash daha izliyoruz. Enzo az öncekine kıyasla biraz daha ağır bir tempo ile ayaklanıyor, Tyler'dan bu sefer gelen hareket Arm-trap Backstabber! Bunun üstüne tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1...

KICKOUT! Tyler, Enzo'nun ayağa kalktığı süreçte rakibinin kafasını ittiriyor ve ona bir şeyler söylüyor. Yakın menzilden çeken kameralar sayesinde ağzından çıkanları rahat bir şekilde anlayabiliyoruz.

Tyler Breeze: Neyinle birlikte Certified G'sin, huh? Bunu güncelleyeceğim, bundan sonra Certified Flop'sun adamım! Buraya ait değilsin, bu ringe ait değilsin!

ae5p3ar.png

Tyler ayağa kalkıyor ve partnerinin olduğu köşeye doğru giderek ona el veriyor. Tyler iplerin arasından Apron'a geçerken, Val ringin içerisine giriyor. Direkt olarak Enzo'ya yöneliyor ve onun yanı başında eğilmesinin ardından üst üste yumruklar atmaya başlıyor. Bunun kontrolden çıkmasıyla birlikte hakemin araya girdiğini ve Val'i uzaklaştırdığını izliyoruz. Val tekrardan Enzo'nun olduğu noktaya giderek bu sefer de Stomplara başladığını izliyoruz! Bu da bir müddet sürüyor ve hakemin müdahalesine uğruyor. Val, Enzo'nun yanına gittiğinde bu sefer onu ayağa kaldırıyor ve iplere yolluyor. Enzo iplerden sekiyor? Hayır, kollarını ipe sararak iplerden geri dönmüyor. Bunu gören Val rakibine doğru koşuyor fakat girişimi Enzo'nun ayağını kaldırarak tekme atması ile engelleniyor. Val geriye savrulurken, Enzo rakibine doğru koşuyor ve Val'den Big Boot geliyor! Hayır, Enzo eğilerek bundan kurtuluyor! Val arkasına dönüyor ve Enzo rakibinin üstüne atlayarak Hurricanrana yapıyor! Bir saniye, yapamıyor! Val'e takla attırmayı başaramadı! Şu anda Powerbomb pozisyonu var! Enzo rakibinin kafasına üst üste yumruklar atarak onu sersemletiyor ve böylelikle Hurricanrana'yı tamamlıyor! Val sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Enzo ise iplere koşma halinde. İplerden sekiyor Running Knee Strike yapıyor! Val bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne geçerken, Enzo; partnerine doğru gidiyor ve ona el veriyor. Birlikte Val'i doğrultuyorlar ve Double Suplex yapıyorlar! Enzo bu hareketin ardından ringi terk ederken, Chris rakibinin tek bacağını kaldırıyor; hakem sayıyor. 1...

Michinoku+Driver.gif

KICKOUT! Chris maçın temposunu aşağıya çekmeden ayağa kalkıyor. Val'i de saçından çekerek ayağa kaldırdıktan sonra onu iplere yolluyor. O da ne? Val'in iplere gittiği esnada Chris de ardından koştu. Val'in iplerden sekmesi ile Running Bicycle Kick ile yüzleşmesi bir oldu! Val yere düşmüyor, iplere yaslanıyor. Chris onu tam karşılarında yer alan iplere yolluyor, bu esnada kendisi de ringin içine geçiyor. Val iplerden sekiyor ve Chris inanılmaz bir gayret eşliğinde Michinoku Driver yapıyor! Anlık gücünü harika kullandı! Sonrasında rakibinin tek bacağını kaldırıyor, 1... 2...

Big+Package.gif

Tyler tarafından bozuluyor. Enzo yetişemedi ama sonradan Tyler'ı ensesinden kavramasının ardından ringin dışına yolluyor. Enzo yerine dönüyor, Chris ise rakibini ayağa kaldırıyor, onu köşeye yolluyor. Kendisi de o bölgeye gitmesinin ardından Val'i kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Val'in bacaklarını iplerin üstünden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor ve rakibine Superplex yapıyor! Hayır, hayır! Val rakibinin karnına üst üste yumruklar atıyor, Chris rakibini bırakıyor fakat düşmüyor. Val'in Headbutt'ı ile Chris ring matı ile buluşuyor yani düşüyor! Val kısa süre dinlenmesinin ardından bulunduğu noktadan iniyor ve Chris'in ayaklanmasını bekliyor. Kalktığında ise onu iplere yolluyor, Chris iplerden sekiyor ve Val'den Spinebuster geliyor! Val'in bir hamlesi daha var, rakibini bekliyor. Chris ayağa kalktığında bu sefer de Big Package geliyor! Val rakibini bırakmıyor, hakem sayıyor. 1... 2...

Apron+Flying+Forearm+Smash+to+the+Outside.gif

KICKOUT geldi! Chris yuvarlanarak ringin dışına çıkıyor. Tyler, rakibinin bulunduğu noktaya yakın bir noktadaki Apron'a geçiyor. Chris ayağa kalktığında Apron üzerinde koşan ve rakibinin üstüne atlayan bir Tyler var. Apron Flying Forearm Smash to the Outside yapıyor! Tyler onu ayağa kaldırıp ringin içine sokarken, gözler ring içine dönüyor. Val, Enzo'nun olduğu köşeye doğru yürüyor.

Val, Apron'da duran Enzo'yu koltuk altlarından tutarak kaldırıyor ve ring matına fırlatıyor! Enzo acı içinde yerde uzanırken, Val eğilerek bir şeyler söylüyor ona.

Val Venis: Hey, Enzo... Ring matıyla birleştiğinde seni görmekte zorluk çekiyorum. Sahiden, bu bir özel yetenek mi? Kısa boylu olmak bir avantaj mı? (gülüyor) Beni güldüren şey, gölgem kadar bile uzun olmaman!

Bicycle+Kick.gif

Enzo yuvarlanarak ringin dışına çıkıyor, Val ise Tyler'ın ringin içine yolladığı Chris'i ayağa kaldırmakla meşgul. Val, ensesinden kavradığı Chris'i kendisiyle birlikte partnerinin de olduğu köşeye götürüyor. Onun kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor, Chris sırtını köşeye yaslıyor. Val ona Biel yapıyor! Ne? Chris havada attığı taklanın ardından havada kalıyor. Val direkt onun üstüne doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Chris eğilerek bundan kurtuluyor, bu arada Val koşmayı sürdürüyor. Val iplerden sekiyor ve Chris'ten Bicycle Kick geliyor! Val yere seriliyor, Chris ise Apron'da istekli bir şekilde Tag bekleyen Enzo'ya gidiyor. Enzo'ya el veriyor, Enzo ringe giriyor.

Enzo, Val'e doğru koşuyor ve Running Crossbody yapıyor! Üstüne yumruklar atıyor! Sonrasında köşeye çıkıyor ve rakibini bekliyor, Val ayağa kalkıyor ve... DDG!

e56a2mr.jpg

HAYIR! VAL ÇEKİLDİ, ENZO RİNG MATIYLA BULUŞTU! TYLER RİNG DIŞINDA KOŞARAK CHRIS'E GİDİYOR VE ONUN AYAĞINI ÇEKİYOR! CHRIS YERE DÜŞTÜ! VAL, ENZO'NUN KALKMASINI BEKLİYOR. ENZO AYAĞA KALKIYOR VE ROLL-UP! HAKEM SAYIYOR, 1... VAL AYAĞINI İPLERE DAYADI! 2... HAKEM HÂLÂ GÖRMÜŞ DEĞİL!

3!

Kazanan: The SEX

1prmhkn.jpeg

Enzo şoke oluyor! Bu maçı kazanmalarının ardından kendilerinin galip geldiklerine dair anonsu ve sonrasında da şarkılarını işitmeye başlıyoruz. Val ile Tyler, rakiplerini küçümser şekilde kutlamalara başlıyorlar! Second-ropelere çıkarak Tauntlar, danslar... Enzo oturduğu yerden öylece izliyorlar onları, bir süre sonra Chris de eşlik ediyor ona. Bu ikili gözlerini bir an bile olsun onlardan ayırmıyorlar, sadece izliyorlar. Bu kutlamalar bittikten sonra, ellerini sıkmak üzere Enzo ile Chris'e gidiyorlar. Onlar da ellerini uzattıkları esnada ellerini çekiyorlar! Kahkahalar, dalgalar eşliğinde arka alanın yolunu tutuyorlar. İplerin arasından geçtikten sonra çelik basamaklar eşliğinde ringden iniyorlar. Ringden uzaklaştıkları sırada, Val'in elini Tyler'ın omzuna attığını ve ona bir şeyler söylediğini izliyoruz. Yakın çekim kameraları sayesinde neler söylendiğini de anlıyoruz.

sw6f80i.png

Val Venis: İşte budur, bu! Senden beklediğim tam olarak buydu, aslanım! Benim çizgimi, ilkemi ve hareketlerimi takip et. Seninle çok büyük işler yapacağız!

lxi9rx2.jpg

Bu sözler eşliğinde arka alana gidiyorlar, gözden kayboluyorlar. Şimdi ise ring içindeki iki isme dönüyoruz, Chris de Enzo'ya bir şeyler söyleme halinde.

4646d4v.jpg

Chris Brookes: Bunun için moralini bozmana gerek yok adamım, daha iyi olacağımızdan eminim. Sen elinden geleni yaptın ve bütün dürüstlüğümle söyleyebilirim ki, oldukça iyi bir iş çıkardın. Hadi, gidelim.

Chris, Enzo'yu ayağa kaldırıyor ve yumruk tokuşturuyorlar. Sonrasında birlikte arka alana gidiyorlar, bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif

Reklamlardan dönüyoruz, arka alandayız.

n9lg3rw.png

Alberto Del Rio: Bu siktiğimin peştemallısını izlemek çişimi getiriyor.

La Cara, korumalar eşliğinde locasından çıkıp lavaboya hareketleniyor. Oraya vardıklarında önce iki güvenliği içeriyi kontrol etmesi için yolluyor. Temiz olduğunu söylediklerindeyse içeri girip pisuvara geçiyor. İşemeye başladığı an kapı açılıyor. Bir koruma da pantolonunu indirerek o kadar pisuvar arasından Alberto'nun yan pisuvarına geçiyor. Alberto şaşıyor ve öfkelenerek...

6a3kf3i.png

Alberto Del Rio: Sana buraya girebileceğini kim söyledi? Kapıda bekle.

Koruma cevap vermiyor. Alberto'nun pisuvarını inceliyor. Belki de, başka bir yeri...

Özel Koruma: Epey küçük dalganız var efendim.

Alberto çişi falan bırakıp leş gibi elleriyle güvenliğin ensesine yapışıyor.

Alberto Del Rio: Oğlum sen şaka mısın? Bir daha ağzını açarsan küçük dediğin o dalgayı oraya tıkarım. Anlıyor musun?

Koruma, birden Alberto'ya dönüp üzerine işiyor. Alberto Del Rio neye uğradığını şaşıyor. Özel güvenlik, sert bir yumrukla Alberto'yu yıkıyor. Kafasını mermerlere çarpıyor. Alberto'nun başından hemen kan geldiği görülüyor. Çok sert vurdu kafasını. Özel güvenlik, bağırıp çağırmasın diye Alberto'nun ağzını bantlıyor hemen. Ardından onu yumruk ve tekmelerle hırpalamaya devam ediyor ve elini yüzüne götürüyor. BU BİR MASKE! AŞIRI GERÇEKÇİ BİR MASKE!

dflt1z1.png

Chris Jericho: Seni korkak orospu çocuğu! Daha kendini korumaktan acizsin. Unvanları birleştirmek senin ne haddine he? Söyle bana, sen mi The Rock'a sakso çekiyorsun yoksa O mu sana? Söyle! Sizi yavşaklar! Daha geçenlerde, adamım Owens'a bir şampiyonluk fırsatı verdim diye işitmediğim laf kalmamıştı. Peki ya sizin yaptığınız? Bu beni daha da güçlendirecek, bunu biliyorsunuz değil mi? Haftaya, PGW 50'nin ana gösterisinde seni yendiğimde, unvanımı koruyup herkese Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'nu ne kadar hak ettiğimi bir kez daha gösterdiğimde, sorgulanmaya başlayacaksın. Dünya Şampiyonluğu, PGW Şampiyonluğu'nu EZECEK. Chris Jericho; Alberto Del Rio'yu EZECEK. Pasif koca ve pasif GM Miz'i EZECEK. Hayal kırıklığı The Rock'ı EZECEK! PGW'yi sarsacağım, La hijo de puta! Çünkü ben PGW'nin yüzü falan değilim. Ben PGW'den daha fazlasıyım. Ben, Chris Jericho'yum.

pymwn4w.png

Alberto kan revan içinde doğruluyor. JUDAS EFFECT!

Alberto Del Rio iptal! PGW Şampiyonu yere yapışıyor! Chris Jericho tuvaletten çıktığında korumalar cin çarpmışa dönüyorlar. Jericho hızla aralarından geçip giderken baygın vaziyetteki Alberto'nun haline odaklanmaktan Jericho'ya yetişemiyorlar.

abw4hsg.gif

maxresdefault.jpg
32377532_web1_230413-CLR-RodeoWrestling-ugc_1.jpg

Judgement Day geliyor. Finn Balor işaret veriyor ve Liv Morgan'la JD Mcdonagh'ı alıp arka alana dönüyor. Dominik ve Carlito geliyorlar. Dominik, Carlito'nun kulağına bir şeyler söylüyor. Carlito okeyliyor. Carlito çelik merdivenlerden çıkıyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.

maxresdefault.jpg
stream

Another Life geliyor. Jeff Hardy bir köşede taunt atıyor. Will Ospreay diğer köşede. İkisi de gazlı bir şekilde ringe yürüyorlar. Jeff koşarak çelik merdivenlerden çıkarken Will Ospreay'de spiker masasındaki Nigel Mcguinness'ı süzüyor. Jeff ve Carlito hazır. Hakem işareti veriyor ve zil çalıyor maç başlıyor.

Jeff Hardy w/ Will Ospreay vs. Carlito w/ Dominik

Dropkick+1.gif
Fujiwara+Armbar.gif

İkili Elbow And Collar Tie Upa gidiyor. Jeff hızla Carlito'yu headlocka alıyor. Carlito iplere dayanıp Jeff'i üstünden fırlatıyor. Jeff gelişine bir shoulder block. Ardından hızla iplerden sekiyor. Carlito'nun üstünden atıyor. Karşı iplerden tekrar sekiyor. Carlito'dan gelişine seri bir dropkick! Sonrasında hızla Jeff'in üstüne yatıyor. Fakat Jeff hakem daha tuş saymak için yatmadan atıyor. Carlito hızla Jeff'i headlocka alıyor. Jeff ayaklanıyor. Carlito'yu üstünden fırlatıyor. Carlito iplerden sekiyor. Jeff'ten gelişine bir hip toss. Sonrasında üstüne yatıyor fakat Carlito'da hemen atıyor. İkili ayaklanıyor. Carlito, Jeff'e koşuyor fakat Jeff gelişine bir Arm Drag'le yatırıyor ve Arm Drag'le kolunu kitliyor. Carlito bir süre sonra ayaklanıyor. Jeff'e üst üste yumruklar savuruyor. Sonrasında kolundan tutup irish whipe yolluyor fakat Jeff bunu tersine çevirip gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor. Sleeper Hold'la Carlito'yu kitliyor. O sırada Dominik bir anda aprona çıkıyor fakat Jeff bunu görür görmez müdahale ediyor! Carlito'yu saniyelik bırakıp Dom'un suratına bir tokadı geçiriyor! Dom aprondan düşüyor. Bunu fırsat bilen Carlito hızla Jeff'in arkasından kavrıyor ve arkasından Armbar'la yatırıyor!

Nigel McGuinness: Bitebilir.

Jeff+Hardy+-+Midsection+Leg+Drop.gif
Hardyac+Arrest.gif

Jeff direnmeye çalışıyor. Bir süre sonra başarılı da oluyor. Takla atarak kurtuluyor! İkili ayaklanıyorlar ve Jeff, Carlito'nun bacağından çekiyor bir Leg Drop! Sonrasında seri bir Tuş denemesi 1.........2...... KICKOUT! Jeff, Carlito'yu chinlocka alıyor. Carlito bir süre sonra ayaklanıyor. Jeff'in karnına karnına yumruklar vuruyor. Sonrasında Jeff'in üstüne koşuyor. Jeff bundan eğiliyor. Carlito iplerden sekiyor ve bir Money Flip. Jeff ipleri tutarak kalkıyor. Carlito üstüne koşuyor. Jeff back body drop şeklinde Carlito'yu aprona postalıyor. Sonrasında bir forearmı geçiriyor ve Carlito ring dışında. Jeff oradan bir Crossbody'le atlıyor. Jeff, Carlito'nun kafasından tutarak kaldırıyor ve çelik merdivene çakıyor. Carlito sersemleyerek oradan çekiliyor ve Dom'un arkasına saklanıyor. Jeff ise hafif sırıtıyor ve hızla aprona çıkıyor. Aprondan ikisinin üstüne Clothesline'la uçuyor! Ardından Carlito'nun saçından tutarak kaldırıyor ve ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Carlito'yu kolundan tutup köşeye taşıyor ve köşede oturtuyor. Hardyac Arrest! Tuş 1........2.......

Nigel McGuinness: Carlito bunu atamazsa kimseye mağlubiyetini açıklayamaz.

jeff-hardy-whisper-in-the-wind.gif
Twist.png

KICKOUT! Jeff, Carlito'yu bir kez daha kaldırıyor fakat Carlito ani bir yumrukla Jeff'i sersemletiyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Running Knee Lift! Fakat Jeff bunu Atomic Dropla karşılıyor. Sonrasında bir kez daha bacağından çekiyor fakat Carlito bacaklarıyla Jeff'i ittirerek bundan kurtuluyor. Jeff ayaklanıp Carlito'ya koşuyor fakat Carlito buna Japanese Arm Drag'le karşılık veriyor. Jeff sendeleyerek kalkıyor Carlito Jeff'in üstüne koşup Snap Swinging Neckbreaker! Tuş 1........2... KICKOUT! Jeff rahatça atıyor. Carlito kalkıyor ve Jeff'in kolundan tutarak kaldırıyor. Hızla köşeye doğru fırlatıyor fakat Jeff köşeye fırlayıp WHISPER IN THE WIND! Tuşa gidiyor! 1........2........ Carlito zar zor kickout! Jeff, Carlito'nun kalkmasını bekliyor ve Twist Of Fate için hazırlanıyor. Carlito zar zor kalkıyor. Jeff bir Gut Kick ve TWIST OF FATE!

Nigel McGuinness: Yok artık! Mümkün değil!

Roll-Up+Pinfall+%2528from+Behind%2529.gif

Fakat o da ne!? Spiker masasında bir hareketlilik oluyor. Nigel kulaklığını çıkartıyor. Ardından ceketini çıkartıyor ve sertçe masaya fırlatıyor. Jeff, Carlito'yu koltuğunun altında tutarak onu seyrediyor. Nigel kıravatını çıkartıyor! Nigel ringe dalmaya hazırlanıyor. Ospreay ona doğru uçmak için hazırlanıyor. Nigel tam ringe girecekken cebinden telefonunu çıkartıyor! Ve telefonla konuşmaya başlıyor. Hızlı ve endişeli bir şekilde bir şeyler söylüyor. Jeff, Carlito'yu bırakıyor ve aprona yaklaşıp Nigel'a odaklanıyor. Fakat o da ne!? İkili Nigel'a odaklandıkları esnada Carlito, Jeff'in pantolonundan tutup School Boy Roll Up! Carlito bacaklarını ipe koyuyor! 1.........2...... Dominik Mysterio, Carlito'nun bacaklarını tutuyor! Ospreay onu bozmak için ona doğru koşuyor!

3!!!

Kazanan: Carlito

Ospreay, Dom'u Hidden Blade'le indiriyor fakat çok geç kalıyor! Carlito maçı kazanıyor fakat bu şu anda kimsenin umurunda değil. Ospreay öfkeyle Nigel'ı süzüyor! Nigel telefonu elinden bırakıyor. Ospreay'e bakıyor. Ardından...

intro-1702919779.jpg
29186798_1779855185386256_4306083599074983936_n.jpg
screengrabber_45_342252--d1add93f62390708bda92380492b0649.jpg

Ospreay'in yanına koşarak Jeff de geliyor. Nigel hızla ikiliden kaçmaya başlıyor! KOŞUYOR NIGEL! Koşuyor ve arka alana doğru gidiyor. Ospreay ve Hardy de öyle. Bu sırada ringdeki Carlito galibiyet sevincini yaşıyor! Carlito, Dominik'in de biraz sonra kalkmasıyla sevincini yaşamaya devam ederken arka alana gidiyor kameralar.

abw4hsg.gif

Arka alanda koşturan Nigel'ı görüyoruz. Another Life'ı oldukça öfkelendiren bu isim, onların yine kaybetmesine sebep oluyor. Artık bu mağlubiyet zincirine dayanamayan ikili ise öfkeyle onu takip ediyor. Biraz sonra Nigel, koşmayı bırakıp bir duvarın arkasına saklanıyor. Bu duvar, geniş bir koridordan gelen birilerini avlamak için oldukça ideal! Kör nokta oluşturması sebebiyle, Nigel duvarın arkasında duruyor ve Ospreay ya da Hardy'den geleni indirmek için bekliyor. Biraz sonra...

stream

Koridordan koşarak gelen Hardy, NIGEL'DAN BİR LARIAT YİYOR!! HARDY BOĞAZINI TUTARAK YERDE YATIYOR! Nigel ise kameralara pozunu veriyor. Bu sırada, arkadan koşarak gelen Ospreay'i görüyor! Ospreay koşuyor, koridorda yer alan masanın üstünden zıplıyor, uçuyor veeeee....

bed7a5eaeaee2d1546ffaad3b288fb71_877_538.webp

HARİKA BİR PUNCH VURUYOR! OSPREAY'IN PUNCH'I SONRASI NIGEL NİHAYET YERDE!

intro-1719246020.jpg

ARTIK ACIMA YOK! ARTIK SÖZ DALAŞI KALMADI! BU SAATTEN SONRA SADECE DAYAK VAR! WILL OSPREAY, NIGEL'I KALDIRIYOR VE ÖFKEYLE DUVARA FIRLATIYOR. SIRTINI ÇARPAN NIGEL, ÜST ÜSTE KARNINA GELEN TEKMELERLE SERSEMLİYOR! SONRA DA OSPREAY ONU TUTUYOR VE ÖFKEYLE KARŞIDAKİ DUVARA YAPIŞTIRIYOR! NIGEL YENİDEN YERDE! BİR KEZ DAHA KALDIRIYOR OSPREAY VE ONU POWERBOMB İLE AZ ÖNCE ZIPLADIĞI MASANIN ÜZERİNE VURUYOR VE MASAYI KIRIYOR! NIGEL YERDE ÖYLECE YATIYOR! Jeff Hardy ise bu sırada ayağa kalkıyor ve Ospreay'e bakarak onu tebrik ediyor, alkışlıyor.

images

Ospreay öfkeli bir şekilde ayağa kalkıyor. Bu sırada Hardy'nin yüzüne çok fazla bakmadığını fark ediyoruz. Jeff de bunun farkında. Ona yaklaşıyor ama Ospreay bu sırada öfkeyle ondan uzaklaşıyor. Jeff, Ospreay'i omzundan dürtmek istiyor ama Ospreay sinirle ona bakıyor.

Jeff Hardy: Ne oldu dostum? Nigel'a olan öfkeni neden benden çıkartıyorsun?

Ospreay ters ters ona bakıyor. Biraz sonra...

Nigel McGuinness: Sana da öfkeli çünkü.

Nigel yerde kıvranırken konuşuyor. Bu sırada Hardy, önce Nigel'a sonra da Ospreay'e bakıyor. Jeff, böyle bir şey olmadığını düşünürken Ospreay'in suratındaki ifade ile aslında bunun gerçek olduğunu fark ediyor. Oldukça şaşırıyor. Bu sırada Nigel, sessizliğe baktığında haklı olduğunu anlıyor ve konuşmaya devam ediyor.

Nigel McGuinness: Takımı sırtlayan kişi Will. Seni sürekli dayak yemekten veya kaybetmekten kurtarmaya çalışıyor. O rapor olayından beri bitik durumdasın Hardy. Will olmasa burada tutunamazsın. Yakında Will'in de olmayacağına emin olabilirsin.

Hardy şaşırarak Ospreay'e bakıyor. Will Ospreay, tersi yönde bir beyanda bulunmuyor, hatta öfkesi göz önüne alındığında Nigel'ın haklı olduğunu biliyor gibi görünüyor. Jeff Hardy, istemese de bir kez daha Ospreay'in omzuna dokunuyor.

Jeff Hardy: Bu adamın söylediklerinin doğru olmadığını söyle bana Will. Böyle düşünmüyorsun, değil mi?

Hardy Ospreay'e bakıyor ve bir yanıt bekliyor.

images

Fakat Ospreay öfkeyle bağırarak koşuyor ve Nigel'ı yerde stomplamaya başlıyor. Üst üste tekmelerle ona vururken Hardy yanıtını alıyor. Ospreay, biraz sonra tekmelemeyi bırakıyor ve arka alanda, geldiği koridordan uzaklaşırken Jeff Hardy mutsuz bir şekilde onun arkasından bakıyor.

Nigel-McGuinness-1014x570.jpeg

Bu sırada Nigel'ın sinsi bir gülümseme ile onları izlediğini görüyoruz. Kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

Kenny-Omega-scaled.jpg

Pure Şampiyonu Kenny Omega stage'de beliriyor. Tauntunu atıyor ve ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve apronda taunt atıyor. Sonrasında ringe giriyor. Kemerini havaya kaldırıyor. Ardından kemerini hakeme veriyor.

maxresdefault.jpg

JD McDonagh ve Finn Balor geliyor. Finn Balor'ın McDonagh'a sürekli uyarılar yaptığını görüyoruz. JD ise bunları onaylıyor. Sonrasında Finn Balor işareti veriyor ve McDonagh ringin altından kayarak ringe giriyor. Kenny Omega ona sertçe bakıyor. İkili hazır. Hakem işareti veriyor ve maç başlıyor.

Kenny Omega vs. JD McDonagh w/ Finn Balor

c0pnwv2.jpg

Maç başlıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar JD'den bir anda bir gut kick fakat Kenny bunu tutuyor. JD buna karşılık olarak bir Enzuigiri! Hayır! Kenny bundan eğiliyor. JD yüzüstü yere yapışıyor. Kenny oradan headlockla kavrıyor. JD ayaklanmayı başarsa da Kenny bırakıp ensesinden tutup iplere yolluyor. Gelişine bir V-Trigger! Fakat JD bundan kaçıyor ve ring dışına fırlıyor. Kenny hızla peşinden ring dışına çıkıyor. JD ringe tekrardan giriyor. Kenny'de peşinden girince JD'den hızla yumruk tekme karışık. Kenny'i iplerin orada kıstırıyor. Sonrasında kolundan tutup irish whipe yolluyor. Kenny bunu tersine çeviriyor ve gelişine bir Back Body Drop! Ardından kafasından tutuyor ve köşeye çarptırıyor! Sonrasında tutuyor ve Snap Dragon Suplex! Fakat JD bunu Victory Roll'la çeviriyor ve ani Tuş! 1........2........

gd35k6t.jpg

KICKOUT! Kenny hızla kalkıp JD'ye koşuyor. JD'den gelişine bir Dropkick! Kenny ayaklanıyor. Inverted Suplex Slam'le Kenny'i ipe vuruyor! Kenny karnını tutarak kalkıyor. JD'den bir Headbutt! Kenny sersemleyerek iplere geçiyor. JD üstüne koşuyor Kenny back body dropla aprona yolluyor. Ardından Kenny'den sağlam bir yumruk. Sonrasında Kenny arkasından kavrıyor ve Snap Dragon Suplex! JD acıyla ensesini tutuyor. Kenny kaldırıyor ve kolundan tutup bariyerlere fırlatıyor! Fakat JD bunu tersine çeviriyor! Sonrasında Kenny'nin kafasına seri yumruklar vuruyor. Ardından hızla aprona çıkıyor. Kenny ona yaklaşıyor fakat JD'den bir Apron kick! Kenny sersemliyor. JD'den bir Moonsault Plancha! Sonrasında kalkıp taunt atıyor. Ardından Kenny'i hızla ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Sonrasında kaldırıyor ve bir Brainbuster! Tuşa gidiyor. 1.........2........

Double+Axe+Handle+to+the+Arm+%252B+V-Trigger.gif

KICKOUT! JD, Kenny'i kaldırıyor fakat Kenny sağlam bir tokat atıyor! Sonrasında sağlam bir High Knee! JD sersemliyor. Kenny iplerden sekiyor ve V-Trigger! Fakat JD bunu karşılıyor ve Uranage Slam'le yatırıyor! Sonrasında bir Moonsault fakat Kenny bunu dizleriyle karşılıyor! İkili ayaklanıyor. JD karnını tutuyor. Kenny iplerden sekiyor ve JD'nin arkasından Leapfrog Bulldog! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Kenny, JD'yi kaldırıyor fakat JD'den bir headbutt! Kenny'de buna karşılık bir V-Trigger'ı geçiriyor! JD aprona doğru çekiliyor. Kenny onu saçından tutup kaldırıyor ve tekrardan ringe fırlatıyor! Sonrasında mermi tauntunu atıyor ve V-Trigger hazırlığı! Fakat o sırada...

maxresdefault.jpg

Finn Balor! Balor aprona çıkıyor! Omega'ya sesleniyor! Kenny arkasını döndüğü sırada JD'den bir SPANISH FLY! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT!

maxresdefault.jpg

JD, Kenny'nin tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor fakat Kenny bunu tersine çeviriyor ve oradan Powerbomb şeklinde tutuyor. POWERBOMB Ardından V-TRIGGER! Fakat Finn Balor aprona çıkıyor! Kenny ona dönüyor. Onunla konuşmaya gittiği sırada JD hızla yerden Kenny'i kolundan çekiyor ve DEVIL INSIDE! Yerde acıyla Kenny'e doğru sürünüyor!

Randy Orton! Ringin kenarından JD'ye sesleniyor!

tumblr_nel6c0ir7z1tzsj00o5_400.gif

Randy Orton: Balor Jr. , Kenny'i Payback 50'ye sağlam istiyorum. Peşini bırak!

intro-1705690695.jpg

JD, dönüp Orton'a bakıyor! Orton'a acıyla baktığı sırada ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Orton üstüne koşar gibi fake yapıyor! Resmen bir yılanın tıslaması gibi! JD, ipten fırlıyor ve sendeleyerek kalkıyor. Arkasını döndüğünde Kenny'den bir V-TRIGGER! Kenny sersemletiyor! Sonrasında kaldırıyor ve ONE WINGED ANGEL! Fakat JD bundan kurtuluyor ikili iplere yakın! JD'nin Frankensteiner'la karşılaması sonucu ikili ring dışına düşüyor! Hakem sayıyor 1........2........3........4.........5..........6......... Kenny apronu tutarak kalkar gibi oluyor fakat Finn Balor yanında beliriyor.

finn-balor-smirk-finn-balor-grin.gif

Finn Balor: O kemer, Judgment Day'in ilk zaferi olacak. Payback 50'den sonra gününü göreceksin!

Kenny ona bir yumruk sallamaya çalışırken yere yığılıyor! 7.............

JD ayaklanır gibi oluyor fakat Orton tam aprona doğru sürünürken önüne geçiyor! 8..................

JD, bu sefer hızla spiker masasına sürünüyor. Kenny'de yanından spiker masasına sürünüyor. 9...............

İkili birbirlerine bakıyorlar ve aynı anda koşarak ringe giriyorlar.

10! Fakat geç kalıyorlar!

Kenny-Omega-2-1.jpg
hq720.jpg

Kazanan: Double Count-Out

abw4hsg.gif

Uzun süren reklamların ardından şov kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların açıldığı yer ring. Sırada gerçekleşecek olan maçın Main Event olduğunun anons edilmesinin ardından, bu maçın ilk katılımcısına ait şarkının çalmaya başladığını işitiyoruz.

56qtvst.png

Etraf bir hayli bir sisli oluyor! Kısa süre içerisinde bu dumanların arasından Judgment Day üyeleri çıkıyorlar! Carlito, Dominik, JD McDonagh ve Finn Bálor... Hep birlikte buraya gelmiş durumdalar! Önce maçın, sonra da güreşecek olan Dominik'in anonsu gerçekleştiriliyor. Bunun devamında ringe doğru ağır adımlarla ilerliyorlar. Ringe ilerledikleri esnada, JD ''Too Sweet'' yapıyor. Carlito elini JD'nin omzuna atıyor. Bir müddet sonra ringe varıyorlar, ringe girmeden evvel kafalarını birbirlerine değdirecek şekilde bir toplantı yapıyorlar. Bu fazla sürmüyor, direkt ringe giriyorlar ve Dominik'in rakibini bekliyorlar...

oi2wt6y.jpg

Işıklı ceket şovu ve Pyroların patlaması eşliğinde ışıkların düzeltilmesi... Chris Jericho, klasikleşmiş olan şovu eşliğinde Stage'de beliriyor! Kemerini havaya kaldırıyor ve gözlerine sokuyor adeta! Judgment Day üyeleri onu izliyorlar. Chris'in anonsu gerçekleştiriliyor ve o da ringe ilerlemeye başlıyor...

2r2l550.jpg

Saldırı var! Chris'e bir saldırı var! Chris yerde, kafasını tutuyor! Bunlar güvenlik görevlileri! Hem de... Bunlar Alberto'nun güvenlik görevlileri! Yerdeki Chris'e yumruklar atıyorlar! Bununla bırakmıyorlar, Stomplar ile onu iyice hırpalıyorlar! Chris epey hasar almış durumda! Judgment Day üyeleri kahkahalar eşliğinde izliyorlar! İçlerinden bir tanesi, Chris'i iplerin altından ringin içine sokuyor ve yerdeki kemeri de ring matına koyup ileri doğru itiyor. Hakem kemeri alıyor...

Maçın başlaması için artık hiçbir sorun kalmıyor! Gerçi... Her neyse. Judgment Day tarafında yüzler gülüyor. Tek tek yumruk tokuşturuyorlar Dominikle, sonrasında ringi terk ediyorlar. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanına giderek kontrollerini gerçekleştiriyor. Chris iplerden destek alarak ayakta duruyor. Hakem ringin ortasına geçtikten sonra güreşçilere son bir kez daha bakış atıyor. Herhangi bir sorun görmemiş olmalı ki, elini havaya kaldırıyor ve maçı başlatan işareti veriyor! Maç başlıyor!

Non Title Match
Chris Jericho vs. Dominik w/ Carlito & Finn Bálor & JD McDonagh

21beo4b.jpg
fwx12y1.jpg

Oldukça hırpalanmış bir Chris söz konusu! BİR SANİYE! DOMINIK, CHRIS'E DOĞRU KOŞUYOR VE SHOTGUN DROPKICK! CHRIS SIRTINI KÖŞEYE ÇARPIYOR VE YERE BIRAKIYOR KENDİSİNİ. DOMINIK ONU SAÇINDAN ÇEKEREK AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA HURRICANRANA YAPIYOR! CHRIS BU HAREKETİN NETİCESİNDE İKİ KOLTUK ALTI VE BOYNU, ORTANCA İPİN ÜSTÜNDE YASLI OLDUĞU BİR POZİSYONA GEÇİYOR. GÖZER DOMINIK'İN ÜZERİNDE, CHRIS'İN TAM ARKASINA KALAN İPLERE DOĞRU KOŞUYOR, İPLERDEN SEKİYOR VE CHRIS'IN OLDUĞU KENARA KADAR KOŞMASININ ARDINDAN 619 YAPIYOR! BAŞARILI! DOMINIK HIZ KESMEDEN TOP-ROPE'YE TIRMANIYOR... BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKIYOR VE YERDE YATAN RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATLIYOR! FROOOOGG SPLAAASHH! BAŞARI VAR! RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYORLAR, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! SEYİRCİLERİN DE EŞLİK ETTİKLERİNİ GÖRÜYORUZ, 1... 2...

KICKOUT! Bütün arena şoklar içerisinde, ring dışında bekleyen Judgment Day üyeleri çılgına dönüyorlar! Sözleriyle bu maçın bitmeye yakın olduğunu ve hız kesmeden devam etmesi gerektiğini, Dominik'e benimsetiyorlar. Bu teşvik ve motivasyon cümleleri eşliğinde Dominik'in ayaklandığını ve yerdeki rakibini saçından tutarak ayağa kaldırdığını gözlemliyoruz. Rakibini tüm gücünden faydalanarak karşılarında yer alan köşeye doğru yolluyor! Chris'in sırtını köşeye sert bir şiddetle çarpmasının ardından, sırtını yaslayarak orada dinlendiğini görüyoruz. Kameralar diğer tarafa çevrildiğinde Dominik'in halihazırda koşmaya başladığını görüyoruz. Saniyeler içerisinde Chris'in olduğu köşeye varıyor ve Running Forearm Smash yapıyor! Bu kadar da değil, Running Bulldog ile sürdürüyor!

cuxv7nv.png
7omuc8b.jpg

Başarılı değil! Dominik kalçasının üstüne düştü, Dominik malûm bölgesini tutarak ayağa kalkıyor. Chris ise rakibinin karnına bir tekme atmasının ardından hızla bir DDT yapıyor, bunun üzerine ise bir tuş denemesinde bulunduğunu izliyoruz. 1... KICKOUT! Chris hemen ayağa kalkmak yerine bir süre yerde kalarak dinleniyor. Dominik'in ayağa kalkmaya başladığını gördüğünde, direkt olarak ayağa kalkıyor. Chris'in rakibine Body Slam yapmasının ardından iplere hareketlendiğini izliyoruz, iplerden dönmesini yaptığı Senton Bomb takip ediyor! Chris bu hareketin ardından ayağa kalkmıyor, oturur pozisyonda duruyor. Diğer taraftan Dominik'in de yuvarlanarak Apron'a kadar gittiğini görüyoruz. İpi tutarak ufak ufak ayağa kalkma halinde, Chris onun tamamen ayağa kalkmasını bekliyor ve doğru zaman geldiğinde ona doğru koşarak Big Boot'unu yapıyor! Dominik, Apron'dan aşağıya düşüyor! Ne, hayır! Bu duruma hazır bir şekilde bekleyen Judgment Day üyeleri ellerini havaya kaldırarak onu havada tutuyorlar! Dominik'in aşağıya düştüğünü varsayan Chris, arkasına dönüyor ve sırıtıyor. Halbuki Dominik an itibarıyla tekrardan Apron'a yerleştiriliyor. Chris onun aşağıya düşmediğini yükselen sesler neticesinde anlıyor ve oraya doğru hızlanarak aynı hareketi, Big Boot'u yineliyor! Hayır, Dominik çekiliyor! Yaptığı Rope Hung Enzuigiri ile rakibini tek dizinin üstünde durmaya mahkum ediyor. Bu sırada Dominik'in sırıtarak Taunt'unu yaptığını görüyoruz, bu iş fazla uzamış olmalı ki; Chris gücünü toparlıyor ve ayağa kalktıktan sonra Triangle Dropkick yapıyor! İnanılır gibi değil, Dominik direkt olarak ring dışındaki ekip arkadaşlarının üstüne düşüyor! Bütün Judgment Day üyeleri yerde, Chris ise sırıtıyor!

Double%20Springboard%20Moonsault.gif

Chris iplerin altından kayarak ringin dışına çıktıktan sonra rakibini ayaklandırıyor ve direkt ringin içerisine yolluyor. Kendisinin de çelik basamakları kullanarak Apron'a geçtiğini görüyoruz. İplerin arasından geçerek ringe giriyor... Bir saniye, bir saniye! Finn, Chris'in ayağını tutuyor ve onun ringin içine girmesine engel oluyor! Hakem, Dominik ile ilgilenmesinden kaynaklı bu anların bir kısmını kaçırsa da; bu olanları görüyor ve o tarafa gidiyor. Hakemin gelişini gören Finn, Chris'in ayağını serbest bırakıyor. Chris ringin içine girerken; hakemin de Finn'i uyardığını izliyoruz. Öfkelenen Chris de bu diyaloğa müdahil oluyor fakat bunun pek bir karşılığı yok. Bu muhabbetin sürdüğü sırada, Dominik kendisini toparlamış oluyor ve arkası dönük olan rakibine Chop Block yapıyor! Seyircilerin tepkilerine rağmen, Dominik hiç bozulmamış görünüyor; öyle ki, ayağa kaldırdığı rakibinin tek bacağını tutuyor ve Dragon Screw Leg Wheep yapıyor! Durmuyor, ayağa kalkıyor ve iki bacağını da hedef alarak üst üste Stomplar atıyor! Gözü dönmüş, soluklanmadan Figure Four Leg Lock'a bağlıyor rakibini! Chris pes etmemek için mücadelesini sürdürüyor! Aradan uzun bir süre geçiyor, Chris iplere doğru sürükleniyor. En sonunda iplere kadar gidiyor ve ipi tutarak Ropebreak'i başarıyor! Dominik maçı kesmiyor, iplerin arasından Apron'a geçiyor. Double Springboard Moonsault yapıyor! Bunun üstüne bir tuş denemesi izliyoruz, 1... 2... KICKOUT! Dominik öfkesiyle ring matını yumruklarken, Chris'in önce iplere doğru sürüklendiğini; sonra da iplerden destek alarak köşeye geçtiğini görüyoruz. Dominik, Shoulder Thrusts yapmaya başlıyor!

AVvXsEi4-T2M76OzzwGmTpx6LBCQcAjh5EHa8vRfnHBJpVTLU27W-BAby5MrNPgj_UCzrcYSHUxCqhlelhx8cuX78jR48EwuSvki8qsPm9KgP84F89vJzkTcT1v2-fgDoFseJpMsYoDUF5VLKXXtHn-EqMS1me9B1HggqE_zQEiUO2o-FFBBChYA0ROWyD3e8Q=s619

Bunu bir miktar yapmasının ardından, rakibinin tam karşısındaki köşeye kadar geriliyor. Sonrasında ona doğru koşarak bunu Running Corner Shoulder Thrust yapıyor! Olacak iş değil bu, Chris çekildi ve Dominik korkunç bir biçimde Ring-post'una çarptı! Acı içinde omzunu tutan bir Dominik ve dinlene dinlene ayağa kalkan bir Chris'ten bahsedebiliriz. Chris tam anlamıyla ayağa kalktığında, Dominik'i bekliyor. Dominik ayağa kalktığında bir Shoulder Tackle! Dominik bir kez daha ayağa kalkarken, Chris bir kez daha iplere hareketleniyor. İplerden dönüyor ve bir kez daha Shoulder Tackle yapıyor. Dominik bir kez daha ayağa kalkıyor, bununla aynı esnada Chris iplere gidiyor. İplerden dönüyor, Dominik ensesinden kavrayarak onu iplere kadar götürüyor ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Hayır, Chris ipi tutarak Apron'da kalmayı biliyor. Rakibinin düştüğünü varsayan Dominik, sırtını tutarak dinleniyor ama arkası dönük; bu esnada Chris'in de Apron üzerinde köşeye doğru koştuğunu ve direkt olarak Top-rope'ye çıktığını görüyoruz. Ayağa kalkıyor, Dominik arkasına dönüyor ve Chris'ten Diving Double Axe Handle geliyor! Seyircilerin pozitif reaksiyonlarda bulundukları sırada, Chris'in iplere doğru koştuğunu izliyoruz. İplerden sekmiyor? İplerden sekmiyor çünkü Lionsault yapıyor! Bunun üstüne bir tuş denemesi izliyoruz, 1... 2... KICKOUT! Kan ter içerisinde kalmış olan Chris, kıpkırmızı olmasına rağmen ayağa kalkıyor. Yerde uzanmakta olan rakibinin iki bacağını da yakalamasının ardından... WALLS OF JERICHO YAPIYOR! PES ETMEMEK ÜZERE SAVAŞ VEREN DOMINIK, DİŞLERİNİ ÖYLE BİR SIKIYOR Kİ; KENDİ DİŞLERİNİ KIRACAK! DİŞLERİNİ KIRACAK, İPLERE KADAR SÜRÜKLENMEYE YELTENİYOR AMA BUNU YAPACAK GÜCÜ YOK!

DOMINIK ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

3pmd4n9.png
4prcpxi.jpg

APRON'A TIRMANAN BİR İSİM VAR, O DA CARLITO! KENDİSİNİN TAVIRLARINI FARK EDEN HAKEM, DOMINIK'İ KONTROL ETMEK YERİNE O TARAFA GİDEREK CARLITO İLE KONUŞUYOR! Chris bu olanı sakinlikle karşılayamıyor ve belki de pes ettireceği Dominik'i serbest bırakarak bu diyaloğa dahil oluyor. Chris bu olanların kasıtlı olduğunu ve hakemin buna engel olması gerektiğini söylediğini görüyoruz. Bu muhabbet, hakemin Carlito'yu uyarmakla yetinmesi ve Chris'in hüsranı ile son buluyor. Chris arkasına dönüyor ve yerdeki rakibini ayağa kaldırıyor... Bir saniye, Dominik ani bir manevra neticesinde rakibini Small Package Hold Pin'e bağlıyor! Hakem direkt sayıyor, 1... 2... KICKOUT! İkili aynı esnada ayağa kalkıyorlar, Chris'ten rakibine Forearm Smash! Bir adım geriye savrulan Dominik'ten NO SELL! Dominik'ten Superkick! Chris yere düşmüyor ama düşmeye yüz tutuyor diyebiliriz... Ne? Chris'ten de NO SELL! Judas Effect! Ölü gibi yerde uzanıyorlar! Harika bir spotu geride bıraktık! (THIS IS AWESOME)

sai1y1m.jpg

Aradan epey uzun bir süre geçiyor, güreşçiler ipten destek alarak ayağa kalkıyorlar. Birbirlerine doğru koşuyorlar ve ilk hamleyi yapan Dominik oluyor, Clothesline geldi! Chris eğilerek bundan kurtuluyor, Dominik direkt olarak arkasına dönüyor ve Chris'ten CODEBREAKER geliyor! Bu inanılır gibi değil, Dominik hakemin üstüne düştü! Hakemin üstüne devrildi! Dominik yerde hareketsiz bir şekilde uzanıyor, hakem ise yuvarlanarak ringin dışına bırakıyor kendisini. Ringin dışındaki Judgment Day üyelerinin birbirleriyle göz göze gelmesi ile iplerin altından kayarak ringe girmeleri bir oluyor! Hakemin düştüğü hal karşısında şoke olan Chris ne olduğunu anlayamadan kendisii yerde buluyor! Üst üste yumruklar, üst üste Stomplarla yüzleşiyor! Direnci yok. Bir süre sonra bu tekmeleri, yumrukları kesiyorlar. Sıra gövde gösterisinde!

722v21b.jpeg

JD'nin, Chris'i saçından çekerek ayağa kaldırmasını izliyoruz. Bunu takip eden The Devil Inside yapması oluyor! Zavallı Şampiyon! Finn ile Carlito birbirleriyle bakışıyorlar. Finn ona ne yapacağını soruyor. Carlito şeftalisini tükürmek yerine, meyvesini Finn'e veriyor ve Chris'in kalkmasını bekliyor. Epey geçiyor ve nihayet ayağa kalkıyor Chris... Back Stabber! Carlito'dan gelen Back Stabber! Carlito şeftalisini tekrardan alıyor ve sularını fışkırtması eşliğinde ısırık alıyor! Bununla eş zamanlı olarak Finn'in iplerin arasından Apron'a geçmesini izliyoruz. Takibinde Top-rope'ye tırmanıyor ve ayağa kalkmasının ardından Coup de Grâce yapıyor! Chris'in başına daha fazla ne gelebilirdi ki? Carlito, JD ve Finn'in; sırtını köşeye yaslayarak dinlenen Dominik'e doğru gittiğini ve Chris'i tuş etmesi gerektiğini söylediklerini gözlemliyoruz. Dominik, Finn'in desteğiyle ayağa kalkıyor ve hep birlikte Tauntlarını yapıyorlar... Sıradaki aşama, bu işe bir son vermek ve gözdağlarının en büyüğünü vermek!

Carlito: Hasssiktir, esee!

5vphsdl.jpeg

Dominik, Chris'in bacağını ayağa kaldırmak üzere eğilirken... Carlito, JD ve Finn mosmor oluyorlar... Tam olarak karşılarında hakem bulunmakta, ring içindeki olan bitenleri izlemiş olması muhtemel. Judgment Day üyelerinin ring içinde olmalarına anlam veremiyor, öyle ki; Dominik'in tuşunu saymak yerine Carlito, JD ve Finn'i diskalifiye etmekte alıyor soluğu! Carlito, JD ve Finn maçın dışarısına alındılar! Çıldırıyorlar! Dominik tuşu bırakıyor ve itiraza girişiyor, bu hakem için bir anlam ifade etmiyor ve bu isimlerin arka alana derhal gitmelerini istiyor! Diskalifiye edilen bu isimler, uzun konuşmaların ardından arka alana gitmekten başka bir şey yapamıyorlar... Dominik itirazı sürdürüyor ama bir şeyin değişmeyeceğini anladığında tekrardan rakibine gidiyor ve onu ayağa kaldırıyor. Dominik'ten rakibine STO! Hayır, Chris bundan bir şekilde kurtuluyor ve arkasına geçtiği rakibine Relase German Suplex yapmasını izliyoruz! Sağlık kondisyonu hiç de iyi görünmeyen Chris, ayağa kalkamıyor ama kendisini yakından çeken kameralardan izlediğimiz kadarıyla içinin içini yediğini ve fazlasıyla mutlu olduğunu görüyoruz!

hwecc5u.jpg
7zxzw5f.jpg
rljvje9.jpeg

Judgment Day üyeleri arka alana gittikleri sırada bir sürpriz ile karşılaşıyorlar! Bunlar Alberto Del Rio, Bryan Danielson ve Randy Orton! Arka alana gitmek üzere olan Carlito, JD ve Finn'e saldırıyorlar! Bryan, Finn'e atlıyor! Sırasıyla birbirlerine yumruklar atıyorlar! Bir diğer eşleşme ise Carlito ile Alberto arasında! Alberto, Carlito'nun geçen hafta söylediklerinden rahatsız olmuş olmalı ki; agresyonu bir hayli sergiliyor. Randy'den, JD'ye Clothesline! JD sırtını tutarak ayağa kalktıktan sonra Forearm Smash yaparak onun üstüne atlıyor! Stage oldukça karışmış bir halde, orada neler olduğunu anlamak oldukça güç. Onlar birbirlerine giredursunlar, biz ringe dönüyor. Chris o tarafı izleyerek ve aynı esnada sırıtarak bir şeyler söylüyor. Onun ağzından çıkanları, kendisini yakından çeken kameralar sayesinde algılayabiliyoruz.

sm5n1t2.jpeg

Chris Jericho: Bu kadar fazla sevenimin olduğunu bilmiyordum!

sb44pb2.jpg

Chris arkasına dönüyor, Dominik'i ayağa kaldırıyor. Karnına bir tekme atmasının ardından onun kafasını bacaklarının arasına alıyor ve Piledriver yapıyor? Hayır, Powerbomb pozisyonuna alıyor rakibini! Dominik'ten bir direnme var, Chris'e attığı yumruklar ile onu afallatmayı ve hatta sersemletmeyi başarıyor. Bu da yaptığı Hurricanrana'nın önünü iyice açıyor. Chris iki koltuk altı ve boğazı iplerin üstüne olacak şekilde duruyor. Diğer taraftan da Dominik'in iplere koştuğunu görüyoruz. İplerden sekiyor, Chris'in olduğu kenara kadar tekrardan koşuyor ve 619 yapıyor! Bu hareket tam anlamıyla başarılı! Dominik tuşa gitmek yerine köşeye doğru ilerliyor. Köşeye vardıktan sonra direkt Top-rope'ye çıkıyor. Bu bir hayli fazla süresini alıyor. Dominik ayağa kalkıyor ve rakibinin üstüne atlıyor! FROOOGG SPLAAAAAASSSSSSH!

AVvXsEi4gVoTukHDx_2d9--O3EcsrEj5xqjtIJNatYjhI63WbK7wKL3x0Wf6thGWEA9ctkG6XBgkiMTM91vwMyb77QFZCJhATNcrLI83IIysV6ODuiz_JFuNc_1LPJ4jbz_AOlcvlQSXjPKun5yCX9ZNjJh0-GiOYAdmN2b5qLIKsfkvnyfNQkS4Q4C-j2tc8g=s619

CHRIS ÇEKİLDİ! Dominik ring matına çakıldı, evet; tam anlamıyla çakıldı! İki isim de yerde, gözler Stage'ye dönüyor. Oradaki Brawl sürüyor, Alberto'dan; Carlito'ya Roundhouse Kick geliyor! Sonrasında tek dizinin üstüne geçerek onu yumruklamayı sürdürüyor. Ring içine bir kez daha bakıyoruz, Chris ayağa kalkmış vaziyette. Dominik'in ayağa kalkmasını bekliyor. Fazla sürse de Dominik ayağa kalkıyor, topallaya topallaya koşan Chris'ten rakibine Codebreaker geliyor! CODEEEBREEEEEAKKKKERRRRRR!

OLDU! CHRIS RAKİBİNE DOĞRU SÜRÜKLENİYOR VE TEK ELİNİ ONUN ÜSTÜNE KOYUYOR, HAKEM SAYIYOR VE BÜTÜN ARENA EŞLİK EDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: Chris Jericho

rs4584x.jpg

Bu kaotik, enfes geçen maç bu şekilde son buluyor! Maçın bir galibi var, o da Chris! Kendisi hâlâ ayağa kalkabilmiş değil! Chris'in bu maçı kazandığına dair anons geçiliyor ve sonrasında da şarkısını işitmeye başlıyoruz. Bütün arena geride bırakılan bu maçı alkışlarla kutluyorlar, hakem ise elindeki kemer ile Chris'i ayağa kaldırıyor. Kemeri Chris'e uzatmasının ardından onun elini havaya kaldırıyor! Bir hayli yorgun düşmüş olan Chris'in üzerindeki inanılmaz rahatlığı görebiliyoruz!

Bu esnada kameralar Stage'ye dönüyor, Carlito ile olan işini bitirmiş olan Alberto; Randy ile Bryan'a yardım etmek yerine ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Alberto'nun ringin yolunu tuttuğu sırada, arka alandan gelen güvenlik görevlilerin kavga halindeki isimleri ayırmakta olduğunu görüyoruz. Alberto ringin tam önüne geldiğinde duraksıyor ve Chris ile göz göze geliyor. Birbirlerine bakıyorlar bu şekilde. Chris bunu yarıda kesiyor ve kemeri eşliğinde Second-rope'ye çıkarak kemerini havaya kaldırıyor! Bunu yaparken Alberto'nun gözlerinin içine içine bakıyor! Onu tahrik ediyor! Alberto'nun siniri o kadar gözünü döndürmüş durumda ki, ringe girecek ve buna bir son verecek gibi oluyor.

9ayg2gx.jpg

Chris'in kışkırtmaları bununla son bulmuyor, Second-rope'den inmesinin ardından ringin ortasına geçiyor ve World Heavyweight Championship'i ring matına sererek; Alberto'ya ''gel, gel'' işaretleri yapıyor. Görevlilerden bir mikrofon istiyor, hızla iplerin arasından bir mikrofon uzatılıyor ve Chris teslim aldığı mikrofonu ağzına doğru tutarak konuşmasına başlıyor. Bütün arena ona kulak vermiş durumda.

sx33c2p.png

Chris Jericho: Hadi, gel! Gelsene, hadi gel de bunu (yerdeki kemerini işaret parmağıyla gösteriyor) al! (soluk soluğa kalmış olsa da konuşuyor) Hayret, buraya arabanla gelmemişsin. Yarattığın imaj ile kendini bir yıldız olarak mı nitelendiriyorsun? Bunları yaparak büyük olmadın ve hatta sana şunu da söylemek durumundayım ki... O görüntülerle sadece trafikte kaybolmuş gibi göründün! Yanlış adres adamım! (gülüyor) Tüm rezilliklerinle kendini Prestige Grand Wrestling'in yüzü olarak mı görüyorsun? Sen asla olmadın Albert, asla! Sana baktığımda sadece patronun maşası olan bir piyon görüyorum. Sen Kaya'nın kayasısın!

Ring dışındaki Alberto'nun bunu anlamadan neyi kastettiğini sorduğunu yakından çeken kameralar sayesinden anlıyoruz. Chris ise hızla ve sesini kalınlaştırarak cevap verdiğini izliyoruz.

rgpm4wm.jpeg

Chris Jericho: Demek istediğim... Sen The Rock'ın taşşağısın Alberto! Sen onun sol taşşağısın!

Alberto sinirini, öfkesini ve nefretini saklamak istediğini görüyoruz. Bu şekilde çelik basamaklardan Apron'a çıkma girişiminde... İlk adım ve diğer adım... Chris bir kavgaya hazır durumda! Alberto an itibarıyla Apron'da, geriye sadece iplerin arasından ringe girmek kaldı!

CHRIS JERICHO YERDE!

CHRIS ARKADAN SANDALYE DARBESİNİ YEDİ! BUNU YAPAN DA KİM?

jhv6bc9.jpg

BU RICARDOOOOOOOOOOO! RICARDO RODRIGUEZ ARKADAN DARBEYİ VURDU! BOYNUNDAKİ BOYUNLUKLA, SAKAT BİR ŞEKİLDE GELMİŞ! BU ŞEKİLDE ALBERTO'YA YARDIM ETTİ! ALBERTO KAHKAHAYA BOĞULUYOR! SONRASINDA ALBERTO İPLERİN ARASINDAN RİNGE GİRİYOR VE YERDEKİ CHRIS'İN BİR ELİNİ TUTMASININ ARDINDAN ARMBREAKER'A BAĞLIYOORR! CHRIS ACI İÇİNDE, ACI İÇİNDE ÇIRPINIYOR! ACI İÇİNDE ELİNİ RİNG MATINA VURUYOR! BU ZULMÜN BİR ŞEKİLDE BİTMESİNİ İSTİYOR! CHRIS'İN BAŞINA GETİRDİĞİNİN İNTİKAMINI ALAN ALBERTO'YU DURDURAN YİNE KENDİSİ OLUYOR. CHRIS'İ UZUN BİR SÜRENİN ARDINDAN BIRAKIYOR, SONRASINDA BİR ELİNE CHRIS'İN YERE SERDİĞİ KEMERİ, DİĞER ELİNE DE YERE DÜŞEN MİKROFONU ALIYOR. MİKROFONU AĞZINA DOĞRU TUTUYOR VE KEMERE BAKARAK KONUŞMAYA BAŞLIYOR.

5ztmzmf.jpg

Alberto Del Rio: Bunu söylemiştim Chris, söylemiştim! Benimle mücadeleye girdikten sonra kazanamazsın. Ben her zaman kazanırım, içinde olduğum her mücadeleyi kazanırım! Bu kemer için verdiğim sözü ve bunun için yapacaklarımı asla küçümsememeliydin. Bu şirketteki herkes gibi sen de yüzleşeceksin ki, PAYBACK #50; bambaşka bir döneme el verecek. Sen o gece, Patronların adamı değil, Patronun ta kendisiyle; bu şirketin yüzüyle karşılaşacaksın! Kemeri alarak şirketin yüzü olduğumu bir tartışma konusu yerine, yadsınamaz bir gerçek haline getireceğim! Bunu herkes kabul edecek!

Alberto elindeki mikrofonu yere fırlatıyor! Hakem araya giriyor ve yerdeki Chris ile ilgileniyor. Ricardo ile Alberto ringden ayrılmıyorlar, yerdeki Chris'i izliyorlar. Bu nefes kesici görüntülerin ardından şovumuz son buluyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟗: 𝖙𝖍𝖊 𝖇𝖊𝖌𝖎𝖓𝖓𝖎𝖓𝖌
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: