RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟎

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,418
PG Nakit
0
Şov Tanıtımı
Posterler

bginq0z.jpg

8ha6fgs.jpg

sPhxm.jpg

Tema Müziği

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #50
12 Ekim Cumartesi, 20:00 - C
UBS Arena

Elmont, New York

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

nw31jkj.jpg

World Heavyweight Championship

"World Heavyweight Champion" Chris Jericho vs. "PGW Champion" Alberto Del Rio

kwcvtbh.jpg

Television Championship
Bray Wyatt (c) vs. Malakai Black

sjg5klx.jpg

PURE Championship
Kenny Omega (c) vs. Randy Orton

bzxq2nm.jpg

Welcome Back Match
Nigel McGuinness vs. Will Ospreay

mgg2nca.jpg

Singles Match
Bryan Danielson vs. Finn Balor

1*2EzATHZhMwcktTeDzp7O-w.gif

PGW! PGW! PGW!

PYROLAR PATLIYOR VE PGW PAYBACK #50 ÖZEL ŞOVU BAŞLIYOR!!!

SB8L9.gif

Samantha Irvin: Geceyi açan isime lütfen hoş geldin deyin. İlk World Heavyweight Şampiyonu, PGW'nün ilk Şampiyonların Şampiyonu, eski Tag Team Şampiyonu, Will Ospreay!

SB8L0.gif

Şirketin ilklerinden birisi olan Ospreay, bu özel şovu açan isim oluyor. Ospreay girişte gözüktüğü gibi çok büyük bir pop alıyor. Seyircilerden Ospreay chantleri yükseliyor. Ospreay tek başına ringe doğru ilerliyor. Seyircilerle tokalaşıyor, fotoğraf çekilmek isteyenlerle çekiliyor. O sırada spiker masasına dönüyor kameralar ve onu izleyen Micheal Cole'u, JBL'i ve Nigel McGuinness'i görüyoruz. Nigel bıyık altından gülerek izliyor Ospreay'i. Bugünkü maça rağmen fazlasıyla rahat görülüyor.

aew-will-ospreay.gif

Bu sırada Ospreay ringe girmiş oluyor. Ellerini yukarıda birleştirip tauntunu atıyor. Bütün arena da onunla birlikte ellerini yukarıya götürüyor. Ospreay çalan müziğinin tam kopma yerinde tauntunu atıyor ve seyircilerden de Ospreay chantleri yükseliyor. Şarkının sonlarına doğru gelirken, Ospreay bir mikrofon istiyor.

Will Ospreay: PGW Seyircileri, PAYBACK #50'ye hoş geldiniz bruv.

aew-will-ospreay.gif

Will Ospreay: Bir yılı aşkın süredir buradayız ve hala tezahüratlar aynı coşkuda. İlk günkü gibi, hala aynı coşku. PGW tezahüratlarını duymak, Ospreay tezahüratlarını duymak, hala ilk günkü gibi heyecan verici bruv. Açıkçası, böyle bir şovun açılışını ben yapmak istedim. Ancak aklımda bir tereddüt vardı. O tereddüt ise PGW seyircileri gözünde hala o kadar önemli miyim? Ancak sonra düşündüm ve lanet olsun niye tereddüt edeyim ki? Bu şirketin başlangıç çağının ana karakterlerinden biriyim. PGW seyircileri beni 2023'de yılın güreşçisi seçti. Oi, ben lanet olası Billy GOAT'îm. Zirveyi o kadar yukarı çıkarttım ki, bazıları hala oralara çıkmak için taklalar atıyor. Ancak anlamadığı şey mate, ben bunu kendi başıma yapmadım. Birinci şovdan, ellinci şova, PGW seyircileri ile birlikte yaptık. İlk gün de biz buradaydık. Ellide de biz buradayız. Yüzde de burada olacağız. Biz hep birlikte PGW oluyoruz. Sizler ve ben birlikte PGW'yü sonsuza taşıyacağız.

PGW! PGW! PGW!

Will Ospreay: Bruv... Kendimi çok şeyle atfetmişimdir. Pek çok lakap bulmuşumdur. Ancak bazıları gibi, bu şirketin yüzü olduğumu sürekli vurgulamak için taklalar atmadım. Bu şirketin yüzü olduğumu kanıtlamak için, şüpheli bir şekilde, sadece rakibimin kemerinin ortada olduğu bir Champ vs. Champ maçı ayarlatmadım. Bu şirketin yüzlerinden biriyim. Omzumda kemer olmaması bunu değiştirmiyor. Bu yüzden Miz ile arkada konuşup, şovu açmak istediğimi söylediğimde, tereddüt etmeden bunu bana vermiş olması da bu yüzden. Ben La Cara'dır, El Champion'dur, böyle lakaplarla uğraşmadım. Survivor Series 2023'de kendi kemerimi de ortaya koyarak, Goldberg'in karşısına çıktım ve bu şirketteki tek "Champion of Champions" unvanını kazandım. Bunu benden önce birisi yaptı diye yapmayı amaçlamadım. Bunu adil bir şekilde yaptım çünkü kendime güveniyordum. Bazıları tarih yazmayı hedefleyebilir ancak bilmesi gereken şey, o yürüdüğü yoldaki kaldırım taşları, benim tarafımdan dizildi. Bu şirketin tarihini ben çoktan yazdım. Yeni bir tarih yazılacaksa, bunu yine ben yazacağım.

???: Bunlar çok hoş da Will, senin tarih olacağın kısma geçelim istersen.

SB8LS.gif

Kameralar konuşan kişiye doğru dönüyor birden. Konuşan kişi, spiker masasındaki Nigel McGuinness'den başkası değil elbette. Nigel ringe gelmek yerine, spiker masasının oradan Ospreay'e sesleniyor. Ospreay gelmesi için hatta ipleri aralıyor ancak Nigel onun yerine arkasını dönerek ona taunt atıyor.

Nigel McGuinness: Kafayı eskilerle bozdun demek. Sana eskilere dair bir şey hatırlatayım mı? Sen artık o eski Ospreay değilsin. Herkesi yenen, lafını esirgemeyen, her rakibine direkt kafa tutan adam değilsin. Biliyorsun Will, bu gece ne olacağını çok iyi biliyorsun. Bu gece senin elinde kalan tek başarı da senden alınacak ve ben de seni gömme işini tamamlayacağım. Bu gece spiker masasından kalıcı olarak kalkacağım ve sen ise, seni düşüreceğim utanç ile, anca tek maçta 50 Euro kazandığın İngiltere indylerine geri döneceksin. Çünkü bu gece seni yeneceğim. Seni sadece yenmeyeceğim. Seni utanç verici duruma düşüreceğim. Seni alay konusu edeceğim. Bu gecenin sonunda, telefonundaki kameraya bile bakamayacak kadar utanç duyacaksın. Sonrasında senin adını bile anmaya korktuğun Alberto'nun karşısına dikil-

SB8pP.gif

Şampiyon burada. PGW Şampiyonu Alberto Del Rio girişte gözüküyor. Ospreay ve Nigel şaşkın bir şekilde ona bakarken, Del Rio hızlı bir şekilde ringe girip görevliden bir mikrofon alıyor. Sonrasında Nigel'a arkasını dönerek, Ospreay'in karşısına geçiyor.

SB8Lb.gif
Wly6sO.gif

Alberto Del Rio: Söylemek gerekirse, sadece gecenin ana olayında gelmeyi planlıyordum ancak siz ikiniz haddinizden biraz fazla ses çıkartmaya başladınız. Yerinizi unutmayın. Siz sadece burada sidik yarıştıran iki herifsiniz. Benim ise bir hedefim, bir vizyonum var. Yol haritam çoktan hazır. Bu gece sadece hızlı bir şekilde ana olaya gelmeyi istiyorum. Bu gece arenadan iki kemerle birlikte ayrılacağım ve haftaya ise burnumla ilgili sorunu çözmek adına, ameliyata gireceğim. Ancak siz iki embesil, şu anda şovu tıkıyorsunuz. Eski zamanlardaki gibi değil artık buralar. PGW artık sizin ergen atışmanızı çekecek yer değil. Burası artık benim ringim. Bu geceden itibaren PGW'nün her şeyi ben olacağım. Tarihin tozlu raflarında kalan bir masal kitabını okumak yerine, en iyisi olduğumu kanıtlamış olacağım. İyi anlatabiliyor muyum Will? Sen artık o adam değilsin. Artık o adam benim. Sen sadece basit bir güreşçisin artık. Sen potansiyelini kaybettin. Artık match carda baktığımda, seni aşağılarda görüyorum. En diplerde. Belki bir dönem bu şirketin her şeyiydin ancak artık hiçbir şeyi değilsin. Bir daha asla o adam olamayacaksın. Hatta hepsinden önemlisi, bir daha asla PGW Şampiyonu olamayacaksın.

Ospreay öfkeyle Alberto'ya bakıyor. Alberto ise kemerini göstererek ona gülüyor. Ospreay, Alberto'ya doğru yaklaşırken, Nigel McGuinness bir anda ringe dalıp, ikisinin arasına atlıyor.

SB8pB.gif

Nigel McGuinness: Bazı konularda haklısın Alberto. Bunlar Ospreay için dediğin şeyler. Ancak senin burada konuşacağın kişi de o değil. Burada senin dengin benim. Sen bu gece iki kemeri de kaldırırken, ben ise Ospreay'i yeneceğim ve sonrasında Prince of PGW'yü kazanacağım. Onu kazandıktan sonra ise, iki kemeri de tek gecede senden alacağım.

tumblr_static_tumblr_static_4jq85olnnmgws0c0gcosss8og_640.gif

Alberto Del Rio: Pardon ama sen kimdin? Spiker masasında yorumculuk yapan basit bir heriften başkası değilsin. Bu zamana kadar ne yapmayı başardın ki Nigel? İki kere World Heavyweight Championship için hakkını kaybettin. Sonra giderek dibe düştün. O kadar rezil hale geldin ki, adını, imajını değiştirdin Nigel. Sadece konuşuyorsun ancak PGW'deki en kötü kariyer sana ait. Şimdi biraz gururun kaldıysa, kendini daha da rezil etmeden dışarı çık. Sen bu konuşmanın dışındasın. Kocan Adam Cole bir gün dönerse, topukların kıçına vura vura kaçacaksın. Şimdi o siktiğimin koltuğuna otur ve köşende bekle. Onunla konuşmaya geldim. Bir sıkıntı çıkmasını istemezsin, değil mi Nigel? Büyükler konuşurken yerinde bekle bence sen.

Alberto göz kırpıyor ve Nigel'a gülüyor. Ancak Nigel'ın suratı beton gibi. Bu sefer Nigel, Alberto'nun üstüne yürüyor ancak bu sefer de Ospreay araya giriyor. Sürtüşme bir anda Ospreay ve Nigel arasında oluyor. Ring çok çabuk kızışıyor. Kavganın eli kulağında desek yalan olmaz...

GOLDBERG!
GOLDBERG!
GOLDBERG!

giphy.webp

Bütün seyirciler tek bir ağızdan tezahürat ediyor. İnanılmaz. O gerçekten de burada. Bill Goldberg burada. Seyirciler kafayı yerken, ringdeki üç isim ise şaşkınlıkla ona bakıyor. Goldberg ağır adımlarla ringe geliyor. Goldberg bir tarafta dururken, üç isim yan yana duruyor. Goldberg direkt dalmak yerine konuşmayı tercih ediyor.

Promo.gif

Goldberg: Uzun zaman sonra bu ringe tekrar adım attım ve gördüğüm şeye bakar mısın? İki tane Mayhem eniği ve kartellerin kölesi, kralcılık oynuyorlar. Bir gece için buraya geldiğimde, böyle hayal kırıklığı ile karşılaşmayı beklemiyordum. Siz Mayhem enikleri ne ara PGW'nün her şeyi oldunuz? Siz daha kendi şovunuzu bile koruyamadınız. Ancak buraya gelip, efelendiğinizi görünce dayanamadım. Meksika piçi, sen daha dün esirdin. Ne zaman esaretten kurtuldun? Ne ara kendi ayaklarının üstüne basmaya başladın? Sen, spiker bozuntusu, be ara güreşmesi öğrendin de bu ringde ahkam kesiyorsun. Son olarak da Sen Willie Boy. Sen kimsin? Sen neden bu şirketteki o adam diye anılan kişiymişsin ki? Bir halt yaptığın yok senin. İnsanlar seni övüyorlarsa, bu benim sayemde. Sen bir güreşçi ise, o benim sayemde. Kariyerin benim sayemde. Sen bu şirketin tarihi falan değilsin. Sen sadece tek bir şey olarak anılabilirsin, o da "Goldberg'in orospusu" olarak.

You%2527re+Next.gif

Goldberg: Bunu uzun zamandır biliyorsunuz. Benim bu şirketin kralı olduğumu biliyorsunuz. O'Neil yavşağı beni zorla uzaklaştırdı. O olmasaydı, siz bugün bu ringde olamayacaktınız. Ama o herif benden aldı bunları. Ben ise bekledim. Gitmesini bekledim ve en sonunda onun kıçına da tekmeyi koydular. Peki sonrasında... Hiçbir şey. Geriye dönüp bir kere bile aramadılar. Ancak bugün işler değişti. Tek gecelik bir kontratım var ve bunun da hakkını vermek istiyorum. Tek seferlik gelişimde, yarım kalan işi bitireceğim. Willie Boy, bu gece seni bitirecek olan benim. Bu gece, buradan tek parça çıkmamanı sağlayacağım. Hem de bunu hemen şimdi yapacağım. Evlat, sıradaki sensin.

SB8Lp.gif

Goldberg ve Ospreay burun buruna geliyor. Ancak Alberto ve Nigel da onların arasına girerek kendilerini unutturmuyorlar. Ring giderek kızışıyor.

Will Ospreay: PAYBACK 50, MAYHEM edition. Oh cidden bu beni Mayhem zamanlarına götürdü. Bunu daha önce de yaşadım. Ancak o zamanlar belimde bir kemer vardı. O zaman şöyle yapalım. Üçünüz de aynı anda gelin. Ben de bu eski iki hesabı kapatıp, PGW Championship ile buradan ayrılayım. Tek gecede üç kuş. Hemen şimdi, hemen burada.

Herkes çok gergin. Şu an maç başlamaya hazır. Tek eksik olan bir hakem.

9d79d-17265986445692-1920.jpg

JUDGMENT DAY GİRİŞTE!!! Finn Balor, Dominik Mysterio, JD McDonagh ve Carlito hızlı bir şekilde ringe doğru ilerliyorlar ancak ringe girmek yerine ringin dört tarafını sarıyorlar. Ringdeki dört veteran ister istemez sırt sırta verip, gelen bu tehlikeye karşı hazırlanmaya çalışıyorlar. Ancak Judgment Day ringe girmek yerine ringin dışında bekliyorlar. Görevlilerden birisi Finn Balor'a mikrofon getiriyor.

SB8An.gif

Dominik Mysterio: Sizlerin burada Vietnam hatıralarınızı dinlemek eminim başkaları adına çok eğlencelidir ancak sizleri bölmemiz gerekiyordu. Size hatırlatmamız gereken bir şey olduğunu fark ettik. O da PGW'nün artık Judgment Day'e ait olduğu gerçeği. Artık dayak atma işleri bize ait. O yüzden duruma el atıyoruz. Siz üçünüz gidebilirsiniz ancak Goldberg burada kalacak. Sizleri her gün dövebiliriz ancak böyle nadir bir şans, elimize bir daha geçmeyebilir. Bu fırsatı da kaçırmayacağız. Siz kalanlar ise, şansınız varken, kendinizi kurtarabilirsiniz ya da onun yanında dayağınızı yiyebilirsiniz.

Dominik lafını bitirdikten sonra mikrofonu atıyor ve Judgment Day üyeleri yavaş yavaş ringe çıkmaya başlıyor. Veteranlar ise sırt sırta veriyor. Herkes hazır. Judgment üyeleri ringe giriyor ve... HIDDEN BLADE!!! İLK HAMLE OSPREAY'DEN GELİYOR!!!

SB8bE.gif

ANCAK VURDUĞU KİŞİ GOLDBERG! OSPREAY, GOLDBERG'İN BOŞ ANINI YAKALADIĞI GİBİ ONU YERE SERİYOR! Judgment Day üyeleri Ospreay'e gülerek bakarken, Ospreay hiç umursamadan ringden iniyor ve arka alana doğru gidiyor.

Alberto ve Nigel birbirlerine bakıyorlar bir saniye için ancak Nigel da ringi hızlıca terk ediyor. Alberto, Judgment Day'e karşı tek ayakta kalan isim oluyor. Sonra yerdeki Goldberg'e bakınca, bu riski almanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Ringden ayrılıyor ancak ayrılamadan Carlito ona omuz atıyor. Alberto hafif sarsılmanın öfkesi ile Carlito'ya bakarken, Carlito ise gözünü Alberto'nun kemerine dikiyor. Kemere bakarken, iştahlı bir şekilde şeftalisini ısırıyor. Alberto ise ona yaklaşıp tokadı yapıştırıyor. Carlito'nun elinden şeftalisi düşerken, öfkeli bir şekilde Alberto'ya bakıyor. Alberto ise tüm gücüyle ringden topukluyor. Ancak Carlito da onun peşini bırakmıyor ve ikisi koşturarak arka alana doğru gidiyorlar.

619.gif
Diving+Double+Foot+Stomp+1.gif

Ringde ise Dominik, Balor ve McDonagh, yerdeki Goldberg'in başında. Goldberg kalkmaya çalışıyorlar ancak üç isim de onu tekmelemeye başlıyor. Tüm güçleri ile vuruyorlar. Goldberg karşı koyamıyor. Goldberg yerde sürüklenmeye çalışırken, üçlü onu tekmeledikçe tekmeliyor. En sonunda Goldberg iplere doğru ulaşıyor ama pek bir şey fark etmiyor. JD McDonagh, Goldberg'i hafif kaldırıp, ortadaki iplerin üstüne yerleştiriyor. Sonrasında ringin dışına çıkıp ellerini tutarak onun kaçmasını engelliyor. Goldberg, Dominik için en iyi olabileceği yerde. Dominik de koşarak iplerden sekiyor ve 619! Peşinden de köşeye çıkıyor. FROG SPLASH!!! Ancak Judgment Day bununla durmuyor. Dominik ve JD, Goldberg'in kollarını ve bacaklarını tutarak ringe yatırıyor. Şimdi Balor yukarı çıkıyor. COUP DE GRACE!!!

bryan-danielson.gif

FINAL COUNTDOWN! Danielson'un müziği çalıyor. Judgment Day üyeleri Goldberg'i bırakıp girişe doğru bakıyorlar. Ancak gelen giden olmuyor. Şaşkınca bir şekilde birbirlerine bakarken, arkadan geliyor Danielson. JD McDonagh'ı dışarı atıyor. Dominik'e de bir Roundhouse Kick geliyor. Balor hemen onu yakalamaya çalışıyor ancak Danielson ondan hızlıca kaçınıyor. İkisi bakışıyorlar. Sonrasında birbirlerine giriyorlar. Balor onu ittirip Superkick vurmaya çalışıyor ancak Danielson ayağını yakalıyor ve HEEL LOCK! Ancak Danielson adam akıllı bağlayamadan JD McDonagh geliyor ve Danielson'u saçından yakalıyor. Onu iplere doğru atmaya çalışıyor. Ancak kendisini dışarıda buluyor JD. Danielson yerde ona bakarken, Dominik'den sırtına bir Dropkick! Danielson iplerde asılı kalıyor. Dominik koşuyor ve kendisinden bir kere daha 619!!!

Spear.gif
AVvXsEj9DHHPuc_m0pSlVW94UPZF0KXCS0GeInLm2UUJ7k6tQvKL4--BPGbho9krgU5R-GAVfV-MXdsKob3YWqaz7v8bYQo63qKHq_UZUtiDYJ3TofFhDUu5ixt6osLpN8DTrJPJdEZp3QASeQPdHrsveZ257Pv6nKQHrMix8SrQaO9twzAH703f3fZEssEC=s320

SPEAR!!! GOLDBERG KOŞUYOR VE DOMINIK HAREKETİ YAPAMADAN SPEAR İLE ONU ÇİVİLİYOR. GOLDBERG KÜKRERKEN ONU ARKADAN BALOR YAKALIYOR VE ONDAN DA BLOO- BALOR HAREKETİ YAPAMADAN GOLDBERG KURTULUP ONU İTTİRİYOR VE DANIELSON'DAN BUSAIKU KNEE!!! DANIELSON DURMUYOR, LEBELLE LOCK!!!

Celebration+2.gif
bryan-danielson.gif

Ancak hareketi bağlayamadan JD, Balor'u dışarıdan çekiyor. Hemen peşinden Dominik'i de çıkartıyor. Judgment Day üyeleri ringin dışından ikiliye bakarken, Goldberg ise Danielson ile el sıkışıyor. İkisi de üstün çıkmanın mutluluğunu yaşarken, biz de reklamlara gidiyoruz.

t3cvcp1.jpg

k0qmo5w.png

Bir hayli sıkıcı olan o reklamlar nihayet bir son buluyor. Bu şovun kaldığı yerden devam edeceğine işaret. Kameralarımızın açıldığı yer ringimiz oluyor. Ringin içerisinde bir adet hakemin ve iki adet güreşçinin yer aldığını görebiliyoruz. Bryan Danielson ile Finn Bálor'ın karşılıklı köşelerde olduklarını ve birbirlerine baktıklarını görüyoruz. İki güreşçinin köşesinde de kimse yok. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanlarına gidiyor, kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerde sorun çıkmamış olmalı ki, hakemimiz ringin ortasına geçiyor ve maçı başlatmak üzere elini havaya kaldırıyor. İşareti veriyor ve maçı başlatıyor, bununla eş zamanlı olarak zil sesini işitiyoruz!

Bryan Danielson vs. Finn Bálor

Dropkick.gif
AVvXsEhdmVtxJmf5uZRn3Oq991RbRNb1qxngzpY8kKtY-U27m9POEr9FaqXIUMW4bXcrGIDJ7ROCrjbXqVWt7gFTRb9h58hf3-Itr217bw46AWEqmzoL0KF_9h0ehyOKAR2GRlRe-Kf0Ykij5Y0eKf1V0aUBrqziUlpnnSScUJ_x6YYVWTYdgzqdkCxpVGzW=s320
tojq7vo.png

Güreşçiler ringin ortasına doğru ilerliyorlar. Buluştukları noktada, birbirlerinin gözlerinin içlerine bakıyorlar. Bu Face to Face hali, Finn'in ilk yumruğu atması ile son buluyor. Blokladı, Bryan bunu havada blokluyor ve o yumruğu atıyor. Finn bu yumruğun ardından yüzünü tutarak ters adımlarla iplere kadar gidiyor, Bryan ona eşlik ediyor ve Finn'in sırtı iplere değdiğinde onu karşı taraflarındaki iplere doğru gönderiyor. Finn iplerden sekiyor ve Bryan'dan Clothesline! Hayır, Finn eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşmasını sürdürüyor. Bir kez daha iplerden sekiyor ve Big Boot yapıyor! Bryan bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor, iplerden geri dönmesi sırasında anlık bir güç toplaması yaşıyor ve bir kez daha Clothesline deniyor! Bu olmuyor çünkü Finn'den rakibine Dropkick geliyor! Bunun akabinde rakibinin tek bacağını kaldırıyor, hakem sayıyor. 1... KICKOUT! Finn, önce ayağa kalkıyor; sonrasında rakibini de kaldırıyor. Tüm gücüyle onu köşeye yolluyor, sırtını köşeye çarpan Bryan; oraya yaslanarak dinlenirken, Finn'in koşmaya başladığını ve Chop yapmasını izliyoruz! Ama bir saniye, Bryan yaptığı Back Elbow ile onu savuşturuyor. Finn yüzünü tutarak geriye savrulurken, Bryan direkt olarak Top-rope'ye çıkıyor ve rakibinin üzerine atlıyor, Diving Front Dropkick! Bu hareket başarılı, Bryan dinlenme fırsatı buluyor. Bir müddet sonra ayağa kalkıyor, rakibinin de kalkmasını bekliyor. Finn ayağa kalktığında, Bryan ensesinden tutarak onu köşeye götürüyor ve onun kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Bununla yetinmiyor, onu kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Kendisi de Second-rope'ye çıkıyor, bir adım daha öteye; Top-rope'ye çıkıyor ve rakibinin kolunu kendi omzuna atmasının ardından Avalanche Back Suplex yapıyor!

e5jlqnt.jpeg
Coup+De+Grace+2.gif

BİR SANİYE! BİR SANİYE! BRYAN, FINN'İ KALDIRAMIYOR! BUNUN SEBEBİ İSE RİNG DIŞINDAKİ JD McDONAGH'IN, FINN'İN AYAĞINI TUTMASI! BRYAN UĞRAŞLARINA RAĞMEN RAKİBİNİ YERE SEREMİYOR! FINN İSE ONUN KARNINA BİRKAÇ DİRSEK HAMLESİNDE BULUNMASININ ARDINDAN, RAKİBİNİN RİNG MATINA DÜŞMESİNE YOL AÇIYOR! KISA BİR SOLUKLANMASININ ARDINDAN ARKASINA DÖNÜYOR VE BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKIYOR. SEYİRCİLERE BAKIYOR, JD'NİN DE KAHKAHALARA BOĞULDUĞUNU İZLİYORUZ. FINN ATLIYOR, COUP DE GRÂCE! OLDU! OLDU! FINN RAKİBİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR, HAKEM SAYIYOR! 1... 2...

AVvXsEgZJtp9vfWolahoUjiOQ97W-2dMUaf0CjgjSGZnil3DsPwC5p6rBG3J4gHa2vsDHssg0xoG3cgnzW4s35krJwcGUY7y_-XftyxkiYkkOgjX5fMsKLPZCT4zBAwWbtFmCSvsZMVL33I4OkUc2O1XzK04QGIybJnPTOK5TewuO-q6Uxn6AtYCLtxjDvtJ=s320
AVvXsEj6Qr9ZlXcsy-hmqyujrVAq3KXS78JmGFXF12YoDufgLpmO3VW1bkHYCEC5e22RRU_8Y3_jME6YDlc_yQw183bEnWnR1LUKo0b242qfifBzFCQ9W83qtxQcrlfxvqZJgRpQdkAgIz6CFVsewJ_uIIFpcUlrtjOMsqvjGm_UFH-Kq18bz7hW4l5V_cI9=s320

KICKOUT! JD'nin yüzü düşüyor, Finn ise öfkesi ile ring matını yumrukluyor. Oyalana oyalana rakibini ayağa kaldırmasının ardından onu köşeye yolluyor. Bryan köşeye doğru giderken, Finn de onu takip ediyor! Bryan tam da köşeye sıkıştı derken... Köşede bir Step-up yapıyor ve havada ters takla atarak rakibinin arkasına geçiyor, onu ekarte ediyor. Finn arkasını dönerek ona doğru ilerlerken, Bryan arkasına dönüyor ve iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Finn'den bir yumruk! Hayır, Bryan eğilerek bundan kurtuluyor ve koşusunu sürdürüyor. Bir kez daha iplerden dönüyor ve Flying Clothesline yapıyor! Bryan iki dizinin üstüne geçiyor ve hırsıyla kafasını sallıyor. Bryan ayağa kalkarken, Finn de ufak ufak ayaklanıyor ve iki dizinin üstüne geçiyor. Bryan'ın Yes Kick resitali başlıyor! Rakibinin göğsüne Shoot Kickler atmaya başlıyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... Bryan birkaç adım geriye çekiliyor ve rakibinin kafasına yaptığı Low Roundhouse Kick ile tamamlıyor! Şimdi rakibinin üstüne geçiyor, hakem sayıyor. 1... 2...

74nlm96.png

KICKOUT GELDİ! Bryan maçı kazanmayı kafasına koymuş, öyle ki direkt olarak ayağa kalkıyor ve köşeye geçiyor. Direkt olarak köşeye geçiyor ve iki işaret parmağını havaya kaldırıyor, indiriyor. Seyirciler yaptıkları YES! Chantleri ile ona eşlik ediyorlar. Bir süre geçiyor, Finn an itibarıyla ayakta...

5p5ivz9.jpg
Reverse+1916.gif

Bryan ona koşmaya yelteniyor ki... Onu ayağından tutan birisi var, o da DOMINIK! Dominik burada! Bryan iki elini yanlarına doğru açıyor ve onunla konuşuyor, hakemin de oraya yöneldiğini görüyoruz. Bryan ile sözlü bir tartışma yaşıyorlar, hakem araya giriyor ve Dominik'i uyarıyor. Her neyse, Bryan hareketini yapmak için arkasına dönüyor ki... Finn'den doğrudan bir yumruk! Bryan'ın yüzünü apaçık bir şekilde hedef alarak yumruğu koyuyor! Bryan yere düşüyor, Finn ise kendisini tekrardan yere bırakıyor. Hakem ise bu olanların hiçbirini görmedi! JD ile Dominik bir araya geliyorlar ve yumruklarını tokuşturuyorlar, sinsi gülüşleri ile birlikte. Aradan belli bir süre geçiyor, önce Finn'in ve sonrasında da Bryan'ın kalktığını görüyoruz. Finn rakibine doğru koşuyor ve ona Running Forearm Smash yapıyor! Bryan hızla ayağa kalkıyor ve bir Running Forearm Smash daha izliyoruz! Bryan ağır bir tempoda da olsa bir kez daha ayağa kalkıyor ve bu sefer de Slingblade! Bunun üstüne tuş izlemiyoruz, Finn rakibinin yanıbaşında dikiliyor ve onun kalkmasını bekliyor. Epey geçiyor, Bryan ayağa kalkıyor ve Finn önce rakibinin yüzüne bir yumruk atmasının ardından; arkasına dönen rakibine Reverse 1916 yapıyor! Bu harekette başarı var, Finn direkt olarak rakibinin bacağını kaldırıyor. Seyirciler eşliğinde hakemin de saymaya başladığını gözlemliyoruz, 1... 2...

99b0nt2.jpg

KICKOUT GELDİ! FINN ÖFKESİNDEN KÖPÜRÜYOR AMA HİÇBİR ŞEY ONUN İÇİN BİTMİŞ DEĞİL, DİREKT OLARAK AYAĞA KALKIYOR VE İPLERİN ARASINDAN GEÇİYOR, ŞU ANDA APRON'DA. SEYİRCİLERİN KENDİSİNİ YUHALAMALARINDAN ÖTÜRÜ, ONLARA ORTA PARMAĞINI GÖSTEREREK BİR REAKSİYON GÖSTERİYOR! TEPKİLER HIZLA ÇOĞALIRKEN, KENDİSİ DE TOP-ROPE'YE TIRMANMAYA BAŞLIYOR. BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKMASININ ARDINDAN ATLIYOR, COUP DE GRÂCE!

by59iz9.jpg
AVvXsEgfOy0qUMaGVL47csZDaJDeH6mP1zqsvNOh_0CEBuNFlDSeqcLMv_tqYwVJH9ejgYf60TxHiatgPq2cf0O_npyUkpHHNiMbAF6RT7ElAcQupNoMe3Zy1qqSxddraOIbjpWyP3rd5nNihcPREyvEM8FJ-kxwus2oweOAtqQmWrYyLl_qB9HePD_vsI0FdA=s652

ÇEKİLDİ! Bryan iki ayağının üstüne düşmesinin ardından, takla atıyor ve ayağa kalkıyor. Sonrasında direkt olarak Bryan'a koşuyor ve Clothesline yapıyor! Başarılı değil, eğilerek bundan kurtulan Bryan; rakibini serbest bırakmıyor ve bunu Back Drop Driver'a çeviriyor! Bu oldukça can yakıcı hareketin ardından iki isim de bir süreliğine yerde kalıyorlar. Kısa bir sürenin takibinde, Bryan ayağa kalkıyor ve Finn'i bekliyor. Finn ayağa kalkıyor ve bu sefer de Tiger Suplex izliyoruz! Finn herhangi bir direnç gösteremiyor, öfkeli olan Bryan; Judgment Day üyelerinin gözlerinin içine baka baka hareketlerini yapıyor tek tek. Finn'in kalkışını bekliyor, haliyle bu epey uzun sürüyor. Bryan'dan bir farklı Suplex daha, Leg Trapped German Suplex! Şimdi ise ayağıyla Finn'i onların olduğu tarafa atıyor. Dominik ile JD onunla ilgileniyorlar. Ama kaçırdıkları bir şey var, o da bunun Bryan'a ait bir plan olması. Bryan iplerden sekiyor ve Suicide Dive yapıyor! JD ile Dominik yerde, Bryan yerdeki Finn'i kaldırıyor ve onu ringin içerisine sokuyor. Kendisi de ringin içine giriyor ve Finn'in iki kolunu da tutuyor. Rakibinin kafasını hedef alacak şekilde Stomplar atmaya başlıyor! Finn fenalık geçirecek artık! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8.. 9... 10! Sırada ne var? Ne? Rakibini bırakmıyor ve LeBell Lock'a bağlıyor! LeBell Lock geldi!

bnqnr6d.jpeg

FINN PES ETMEMEK İÇİN DİŞLERİNİ SIKIYOR! İPLERE YETİŞMEK İÇİN VAR GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR AMA NAFİLE... ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

8404c0n.png
Coup+De+Grace.gif

BİR SANİYE! APRON'DA BİR İSİM VAR! BU CARLITO'NUN TA KENDİSİ! HAKEM O TARAFA YÖNELİYOR! BRYAN ÇILGINA DÖNÜYOR VE O DA O TARAFA GİDİYOR. CARLITO İLE BİR TARTIŞMANIN İÇERİSİNDE BULUYOR KENDİSİNİ! CARLITO, FINN'E YETERİNCE ZAMAN KAZANDIĞINI ANLADIĞINDA İSE... ELİNDEKİ ŞEFTALİYİ ISIRIYOR VE ALDIĞI ISIRIĞI DOĞRUDAN BRYAN'IN YÜZÜNE TÜKÜRÜYOR! BRYAN YÜZÜNÜ TUTARAK TERS ADIMLAR ATARKEN, CARLITO APRON'DAN AŞAĞIYA İNİYOR. BRYAN ARKASINA DÖNDÜĞÜNDE PELÉ KICK! BU HAREKETİN ARDINDAN İKİ İSİM DE YERDE BULUYOR KENDİSİNİ! EPEY UZUN BİR SÜRE GEÇİYOR, FINN AYAĞA KALKIYOR. BRYAN'I SAÇINDAN ÇEKEREK KALDIRIYOR VE ONA BLOODY SUNDAY YAPIYOR! BAŞARILI! TUŞA GİTMEK YERİNE, SENDELEYE SENDELEYE İPLERE YÖNELİYOR. İPLERİN ARASINDAN GEÇEREK APRON'A, ORADAN DA TOP-ROPE'YE! AYAĞA KALKIYOR VE RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATLIYOR! COUP DE GRÂCE!

OLDU! Seyirciler eşliğinde sayıyor hakem, 1... 2...

3!

Kazanan: Finn Bálor

h2o88dl.png
i3hb7mt.png
2n3ifo0.png

Bu maç bu şekilde bitiyor. Maçın galibi Finn oluyor! Finn ağır ağır ayağa kalkma halinde, bu esnada kendisinin galibiyetine yönelik anonsun yapılmasını ve Judgment Day'in şarkısının çalmaya başlamasını izliyoruz. Bununla eş zamanlı olarak Dominik, JD ve Carlito'nun ringe girdiklerini görüyoruz. Hakemin Finn'in elini havaya kaldırma girişimini engellemelerinin ardından Finn'e yöneliyorlar. JD kolunu Finn'in omzuna atıyor, onu tebrik ediyor diğer eliyle göğsüne ufak ufak vurarak. Dominik bunu alkışlayarak, Carlito ise şeftalinin çekirdeğini Bryan'ın üstüne tükürerek katılıyor. Bu ekip bu ve buna benzer bir şekilde galibiyet sevinçlerini yaşıyorlar.

Taa ki...

141nlxr.png
fdjgp16.png

JD'nin kolunu Finn'in omzundan çekip, Bryan'a doğru yönelmesine kadar! Tek dizinin üstüne geçiyor ve Bryan'a birkaç yumruk atıyor. Bryan yüzünü tutarken, JD'nin korkunç bir şiddetle bağırarak bir şeyler söylemeye başlıyor.

JD McDonagh: Bryan Danielson... Ne olduğunu görüyorsun, yine kaybettin. Hâlâ bu ringde ne arıyorsun, bunu yapmayı sürdürmenin doğru olup olmadığını gözden geçirmen gerekmiyor mu? Belki de bırakmanın zamanı gelmiştir! Hedeflerine ulaşmak adına, üzerinde durman gereken seviyenin oldukça altındasın! Sen artık burada yok sayılan birisin! (kafasını kaldırıyor ve seyircilere bakıyor) MAIN EVENT'TE GÖRÜŞECEĞİZ! MAIN EVENT'TE GÖRÜŞECEĞİZ!

JD ayağa kalkıyor ve seyirci kitlesini işaret parmağıyla işaret ediyor ve kendi etrafında 360 derece dönerek bunu tekrarlıyor.

JD McDonagh: MAIN EVENT'TE GÖRÜŞECEĞİZ! OYNAYACAĞIM ONLARLA!

avichpq.jpg
bfzshsy.png
ohotlbb.png

JD olduğu yerde Taunt'unu yapmaya başlıyor. Carlito'nun ona ''Harikaydın, ese.'' dediğini, Finn'in onu alkışladığını ve Dominik'in de sırıttığını gözlemliyoruz. Bu yaşananların ardından kameralar kapanıyor, şovumuz kaldığı yerden devam ediyor.

t3cvcp1.jpg

Loş mavi ve kırmızı ışıklarla döşenmiş konforlu bir odada üç isim oturuyor.

yk896cz.png
flj8ifg.png

Burası Bloodline'ın klasik haline gelmiş soyunma odası! Roman Reigns'in tekli deri koltuğunda Jey oturuyor. Tama ve Tanga ise karşıdaki kanepede onu dinliyorlar.

Jey: 50 şov... Koskoca 50 şov. PGW, artık süt kokan bir bebek değil. Büyüdü ve büyüyor... Onunla birlikte biz de dostlarım... Kim, PGW çatısı altında ilk görünüşünü gerçekleştiren Jey'le bugünkü Jey'i bir tutabilir? O ve ben çok farklı kişileriz artık. Değişim, zor oldu. Kimse bunları bana altın tepside sunmadı. Gittim, savaştım, hak ettim ve aldım. Tüm bunları yaparken de yalnızdım. Ne Jimmy, ne Solo, ne Jacob ne de bir başkası... Kanım dediklerimden kimse elimi tutup beni yolun karşısına geçirmedi. Onlardan böyle bir şey talep etmedim de... Çünkü ben bu değildim. Sesimin ne kadar çıkabileceğini öğrenmem için tek başıma bağırmam lazımdı. Tek umudum da kendimdeydi. Zaferlerimi bunlara borçluyum. Ve şu anda bugün, PGW'nin 50. şovunda kardeşim gibi gördüğüm adamlarla birlikteyim. Hayat, genellikle umduğundan çok bulduğundur; fakat bazen bulduğun çok daha iyidir.

Kapı açılıyor ve dikkatler oraya kayıyor. Jey artık kimi gördüyse gözleri açılıyor. Diğerlerinin de öyle. Hemen ayağa kalkıyorlar.

o6ra9yn.png

BU CM PUNK! CM PUNK BURADA! Seyircilerden olumlu reaksiyonlar geliyor. Punk Jey'e yaklaşıp konuşmaya başlıyor.

CM Punk: Görmeyeli dost edinmişsin. (Jey'in boş omuzlarına bakarak.) Sanırım, pahalıya mal oldu. Benden aldığını itlere, çakallara kaptırmışsın.

Jey: Öz kardeşlerin bile o çakal sürüsünden olunca, insanın elinden pek bir şey gelmiyor.

CM Punk: Bloodline... Roman... Samoalılar... Anoa'iler... Sanırım bunlara dair her şeyden nefret ediyorum. Fakat seni tebrik etmem lazım. Toksik ailene rağmen Bloodline'ı kurtarman, ona sahip çıkman takdir edilesi. Bloodline ismini tarihin tozlu raflarına da atabilirdin... Yine de seni o deri koltukta görmek, şef olmanı ve getirilerinden faydalanmanı... Tuhaf geliyor.

CM Punk: Gerçekçi olmak gerekirse her zaman potansiyelin vardı. Görebiliyordum. Sırf bu yüzden rakibim olmana izin verdim. Hem de Wrestlemania döneminde. Seni yenmek bana ne katacaktı? Reignin birkaç gün daha uzaması dışında? Potansiyeline ulaştın Jey. Belki daha da fazlasısındır. Fakat önce dinlenmelisin. Ailen seni yordu. Roman seni yordu. The Rock... O da seni yordu. Farkında bile değilsin. Dinlen, çünkü... Çünkü unvanı kime kaptırırsam, döndüğümde ondan almak isterim.

5fb1mbg.png

CM Punk elini uzatıyor. Jey bir süre düşünse de Punk'ın elini havada bırakmıyor. Tokalaşıyorlar. Punk keyifle oradan ayrılırken Jey düşünceli bir şekilde ardından bakıyor Punk'ın.

t3cvcp1.jpg

house-of-black.gif

Arkasına House of Black'i almış bir şekilde Malakai Black geliyor. Ekipçe hızlı adımlarla ringe yürüyorlar ve beraber ringe giriyorlar. Sonrasında rakibi beklemeye başlıyorlar.

gSbpnN.gif

Elinde lambasıyla TV şampiyonu Bray Wyatt geliyor. Yavaş adımlarla ringe yürüyor. Sonrasında sandalyesine oturuyor ve ışıklar açılıyor.

maxresdefault.jpg
58419-17273649368417-1920.jpg

Bray sandalyesinde oturduğu sırada Brody King hızla Bray Wyatt'a koşuyor! Fakat Erick Rowan Spinning Heel Kick'i geçiriyor! Buddy Matthews hızla iplerden sekiyor ve Erick Rowan'ın üstüne Top Con Hilo! Braun Strowman, Matthews'u boğazlıyor ve stage'e doğru fırlatıyor! Sonrasında tekrardan boğazından kavrıyor! Stage'deki masaya doğru fırlatacakken Brody King arkasından Sleeper Hold'la yapışıyor! Fakat Erick Rowan arkasından bodoslama giriyor ve dördü birden bodoslama stage'den düşüyor!

Bray Wyatt olanları izliyor. Sonrasında şapkasını çıkartıyor. Black'in ringde bağdaş kurduğunu görüyor. Bray kemeri çıkartıp hızla ringe hakemin kucağına fırlatıyor. Ardından aprondan yavaşça çıkıyor. İkili bir süre birbirlerini süzüyorlar. Sonrasında Black yerden kalkıyor. Bray'de ringe giriyor. Girer girmez ikili birbirlerine son sürat girişiyor!

PGW Television Championship Match
Bray Wyatt (c) vs. Malakai Black

k8ufoxj.jpg

Hakemde beklemeden zili çalıyor maç başladı! Black seri yumruklarla Bray'e üstünlük kuruyor! Bray'i köşeye çekiyor. Seri yumruklar fakat Bray tersine çeviriyor ve ondan da şiddetli yumruklar! Bray hızla kolundan tutuyor ve karşı köşeye fırlatıyor. Fakat Black bunu tersine çeviriyor! Bray yüzüstü köşeye tosluyor! Black bir Bicycle Knee! Bray sersemliyor! Black hızla sağlı sollu shoot kickler savuruyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve üstüne koşuyor. Fakat Bray ipi çekiyor. Black ring dışına düşüyor! Black hızla orada kalkıyor ve Bray'i bacaklarından tutarak yere düşürüp oradan ring dışına çekiyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve bariyerlere fırlatıyor! Stomplarla Bray'i bariyerlerin orada eziyor! Sonrasında bırakıyor ve Bray'in kalkmasını bekliyor. Koşarak bir Shoot Kick sallıyor fakat Bray bacağından kavrıyor ve Shoulder Charge'la Black'i aprona çarpıyor! Sonrasında kolundan tutarak hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Ardından ringe girip Count Outı sıfırlıyor. Sonrasında Black'in saçından tutuyor ve onu çelik merdivene sabitliyor. Koşarak bir Knee strike! Black acıyla kafasını tutarak kıvranıyor! Bray kafasından tutuyor ve Black'in kafasını seri bir şekilde çelik merdivene vurmaya başlıyor! Defalarca kez vurduktan sonra duruyor ve sağlam bir şekilde bir kez daha vuruyor! Black acıyla kafasını tutarak kıvranıyor! Kafasını açtığındaysa kafasından kanlar aktığını görüyoruz!

Top%25C3%25A9+con+Hilo+2.gif
Outside+Running+Crossbody+trough+the+Barricade.gif

Bray hızla Black'i kaldırıyor fakat Black aniden üst üste diz darbeleri geçiriyor! Diz darbeleriyle Bray'i bariyerlere çekiyor! Sonrasında geri geri çekiliyor. Big Boot Roundhouse Kick! Bray geri geri fırlıyor ve bariyerlere tosluyor! Black hızla ringe giriyor ve iplerden sekiyor. Top Con Hilo! Ardından Bray'i yerde yumrukluyor! Kaldırıyor ve Exploder Suplex'le bariyerlere çarptırıyor! Sonrasında kolundan tutarak kaldırıyor ve hızla aprona doğru fırlatıyor! Bray acıyla yerde! Black bir Double Foot Stomp! Sonrasında hızla ringe girip Count Outı sıfırlayıp geri çıkıyor! Bray'i kaldırıyor ve kolundan tutarak bariyerlere doğru fırlatıyor! Fakat Bray bunu tersine çeviriyor! Black bariyerlerde kalıyor! Bray koşarak bir RUNNING CROSSBODY! İkili birlikte bariyere giriyorlar! Hakem sayıyor!

jg6pnbf.jpg

1........2........3........4........5........6........ Bray yavaşça bariyerleri tutarak kalkıyor ve Black'i kaldırıyor hızla ringe atıyor. Sonrasında peşinden kendisi de giriyor. Bray hazırlanıyor ve SISTER ABIGAIL! Fakat hayır! Black bundan kurtuluyor ve bir Roundhouse Kicki geçiriyor! Sonrasında kafasından tutarak Bray'i ringposta fırlatıyor! Bray ringposta kafasını çok sağlam çarpıyor! Oradan ring dışına düşüyor! Black hızla Bray'in bacaklarından tutuyor ve CATAPULT! Bray'in kafasını ringposta çarptırıyor! Sonrasında yerde Bray'i delice yumrukluyor! Black bıraktığında Bray'in de kafasından kanlar aktığını görüyoruz! Black hızla Bray'i ringe atıyor! Sonrasında kendisi de giriyor. Seri kombolar! Üst üste yumruklar ardından bir dizle yatırıyor ve iplerden sekip bir Bicycle Knee!

Kick+to+the+Apron.gif

Bray bundan kaçıyor ve kafasından tutarak Black'i aprona yolluyor. Black apronda kalkmaya çalışırken bir diz darbesi geçiriyor! Black yüzünü tutarak acıyla yerde kıvranıyor. Bray hızla ring dışına çıkıyor ve Black'in kafasına sağlam bir diz darbesi vuruyor. Sonrasında kaldırıyor ve Uranage ile bariyere vuruyor! Ardından tekrar Uranage'ye alıyor ve bu seferde aprona vuruyor! Black'i üst üste yumruklarla apronda yere düşürüyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve koşarak bir diz darbesi daha sallıyor fakat Black bundan kaçıyor! Bray acıyla dizini tutuyor. Black hızla kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında peşinden kendisi de giriyor.

Tornado+DDT.gif
AVvXsEhiewvPUD6X_Eg7qwEHmuTQ3kXmj2R9u9FfJv7bBFjrcMrjeAb3ZTcKOCM2aOwwKtBOHlXwIyorZo8s8ZzYeII0yimZgZXbhMuApuerg5N3sfyNFfgAAzW3BKe_exWugxmOlqIqwKr0iGAeOU6ch62YhNOAqaR2LBvAv6RczH7vkX8qK-4hGcWmSlR2=w200-h113
r338101_1200x675_16-9.jpg

Bray köşeye çekiliyor. Black üstüne bodoslama bir şekilde koşuyor. Fakat Bray hızla bir dirsek geçiriyor! Sonrasında Second Rope'a çıkıyor ve Tornado DDT! Tuşa gidiyor! 1.........2...... KICKOUT! Bray sinirle Black'in tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar vuruyor! Ardından hızla Sleeper Hold'a alıyor! Black pes mi edecek!? Black dayanmaya çalışıyor! Black bir süre sonra kalkıyor! Üst üste yumruklar atıp kurtulmayı başarıyor! Bray üst üste headbuttlarla Black'i sersemletiyor. Sonrasında hızla iplerden sekiyor Running Body Block! Fakat Black bundan takla atarak kaçıp bir arm drag! Ardından Bray'in kolunu kitliyor! Bray kurtulmaya çalışıyor. Black şiddetli bir şekilde sıkıyor! Bray ayaklanıyor. Kolunu tersine çeviriyor ve bir URANAGE! Fakat hayır! Üst üste dirsekler ve bir Roundhouse Kick! Bray bundan eğiliyor! Black bir Bicycle Knee! Bray sersemlliyor. Bray, sersemleyerek Black'e doğru geliyor. Black sonrasında sağlam bir BLACK MASS!

fsF9Sk3.gif
Corner+Body+Avalanche+3.gif
malakai-black.gif

Fakat Bray geri çekilerek bundan kaçıyor! Black bir Shoot Kick sallıyor. Bray bunu blokluyor ve Suplex'le tutup Release Suplex! Sonrasında Black'e üst üste stomplar vuruyor! Black bunlardan kaçıp kalkıyor ve Bray'in üstüne koşuyor! Bray gelişine bir Headbutt'ı koyuyor! Sonrasında tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklarla devam ediyor fakat Black bunu tersine çeviriyor ve Bray'e üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında üst üste stomplarla devam ediyor. Bray ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Black koluna bir shoot kick atıyor! Ardından seri yumruklarla Bray'i köşeye doğru taşıyor. Üst üste yumruklarla devam ediyor! Ardından kolundan tutuyor ve karşı köşeye fırlatıyor. Fakat Bray bunu tersine çeviriyor! Black köşeye çok sert tosluyor! Hızla köşeden karşı köşeye fırlıyor ve Body Avalanche!! Fakat Malakai Black buna no sell atıyor ve sonrasında Bray'i üstünden itiyor. BLACK MASS!!!

tumblr_mxwl8ycX4f1sbzhteo1_400.gif

Fakat Bray bundan eğiliyor ve URANAGE'yle yatırıyor! Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Bray hızla Black'i kaldırıyor ve kolundan tutup köşeye fırlatıyor. Hızla üstüne koşuyor ve Body Avalanche! Fakat Black bundan kaçıyor! Oradan tutuyor ve bir German Suplex! Tuş 1.........2....... KICKOUT! Bray kalkmaya çalıştığı sırada Black ayaklanıp sağlam bir Big Bootu geçiriyor! Sonrasında kaldırıyor fakat Bray ani bir Headbutt! Buna karşılık Black'ten sağlam bir yumruk! Bray'den de bir yumruk! Bray peş peşe headbuttlarla devam ediyor. Black geri geri çekilip sağlam bir Bicycle Knee geçiriyor! Sonrasında iplerden sekip bir tane daha geçireceği sırada Bray bacağından kavrayıp yere çekiyor ve iplerden sekip Running Senton! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Bray hızla Black'in tepesine çıkıyor! Seri headbuttlar geçirmeye başlıyor! Üst üste defalarca kez vurduktan sonra köşeye geçiyor. Biraz soluklanıyor. Ardından Black'i kaldırıyor fakat Black'ten de Bray'e ani bir Headbutt! Sonrasında seri bir Black Mass! Fakat Bray, Black'in bacağını tutuyor! Sonrasında kolundan tutarak irish whipe yolluyor ve gelişine bir Running Crossbody! Ardından köşeye geçiyor ve SISTER ABIGAIL hazırlığı! SISTER ABIGAIL için hazırlanıyor! Köşeden sarkıyor ve Spider Walk'la geri geri geliyor! Ardından SISTER ABIGAIL için arkasını dönüyor ve SISTER ABIGAIL!

Bray-Wyatt-Angry.png

Fakat o da ne!? Işıklar bir anda kararıyor. Işıklar açıldığında Bray bir SISTER ABIGAIL! Hayır! Yapacakken yapmak yerine kafasındaki kana bakıyor ve geri geri kaçıyor! Black şaşkın bir şekilde ayaklanıyor. Wyatt köşeye çekiliyor! Köşede oturarak korkakça tavırlar sergiliyor! Neler oluyor!? Kollarıyla elini kapatıyor!

Bray Wyatt: Bana zarar verme! Dur lütfen. Başım dönüyor, yeterince iyi değilim.

Malakai Black şaşkınca yerinden kalkıyor. Sonrasında Bray'e kolunu uzatıyor. Fakat Wyatt kendini daha da çekiyor. Malakai gülümsüyor.

Malakai Black: Dostum, adın ne senin?

Bray Wyatt: Husky, Husky Harris.

malakai-black-aew-1-1.jpg

Malakai Black hafif sırıtıyor. Sonrasında elini uzatıyor.

Malakai Black: Pekala Husky, sana zarar vermeyeceğim. Maçı bırakalım, bir doktora götüreyim seni.

Wyatt bir süre Black'e bakıyor. Sonrasında ona güvenerek ayağa kalkıyor. Husky, biraz sonra...

9d05a6bdceddeaca82af185c312e6450a71996e1.gifv

YUMRUKLA BLACK'İN ÜZERİNE KOŞUYOR! FAKAT BLACK KESKİN BİR ŞEKİLDE SIYRILIYOR ONDAN! HUSKY'NİN KOLUNUN ALTINDAN GEÇİYOR VE ARKASINA GEÇİYOR. HUSKY ARKASINI DÖNÜYOR VE BLACK MASS! Bray Wyatt görünümlü Husky Harris yere yığılıyor! Black Tuşa gidiyor! Şaşkınca onları izleyen hakem bir anda saymaya başlıyor! Black gülümsüyor!

1........2........

3!!!!

Kazanan ve Yeni PGW TV Şampiyonu: Malakai Black

f425a-16257623743825-800.jpg

Malakai Black üstünü silkeleyerek kalkıyor. Hakemden kemeri alıyor. Sakin bir şekilde unvanını kaldırıyor Black. Bunu hak edebilmek için çok çalıştı, çok çabaladı! Ve şimdi PGW'de nihayet kemere ulaştı. Uzun süren bekleyişin ardından Black, kazandığı kemeri havaya kaldırıyor. Sakin bir şekilde etrafa bakarken mutlu görünmüyor. Mutsuz da değil. Sadece, olması gereken artık olduğu için dingin ve huzurlu.

Bray-Wyatt-6.jpg

Wyatt Family ringe girerken Malakai Black arka alana gidiyor. Bray, Harper ve Braun'un yardımlarıyla biraz sonra kalkıyor. Bray Wyatt kafasını sağa sola sallıyor. Maçın bittiğini fark ediyor. Sonrasında Braun ve Rowan'ı üstünden itiyor.

Bray Wyatt: Lanet olsun! Velveteen Dream denen o ucubeye lanet olsun! Her şey onun yüzünden oldu. Orospu çocuğu! Onu öldüreceğim!

Bray Wyatt sinirle arka alanın yolunu tutuyor. Onun hızlı adımlarla gittiğini görürken takım şampiyonları Rowan ve Strowman ise arkasından koşuyor. Kameralar biraz sonra kapanıyor.

t3cvcp1.jpg

m6piouh.png

ANGELİCO?! WTF? HE IS BACK! ANGELICO GERİ DÖNÜYOR!! ANGELİCO, GÜREŞÇİLER MECLİSİNİN KÜRSÜSÜNDE CİDDİ BİR İFADEYLE KONUŞMAYA BAŞLIYOR!

Angelico: Selam! Ben Angelico. Güreşçi Meclisi'ne hepiniz hoş geldiniz!

Angelico: Sizleri tutmak istemiyorum. Çünkü bugün çok özel bir gün. Arka alanda parti devam ediyor. Bazılarımızın maçı var. O yüzden kısa keseceğim. Bugünün oylaması çok basit: Angelico PGW'ye geri dönsün mü, dönmesin mi? Ringlerdeki göz kamaştıran performansı ve kendine has tarzıyla PGW'ye seviye atlattıracak Angelico dönsün diyenler el kaldırsın.

Soruyu bitirmeden elini kaldırıyor Angelico ve meclisin nabzını yokluyor.

llhruho.png

Fakat- Fakat mecliste kimse yok. Angelico bomboş meclise konuşma yapıyormuş!

Angelico: Ağzımıza sıçacağını bildiğim için Angelico'nun dönmesini istemiyorum diyenler el kaldırsın.

Angelico boş koltukları ciddi ciddi tarıyor gözleriyle.

Angelico: 1 oyla Angelico'nun PGW'ye dönüşüne karar veri-

Susmak zorunda kalıyor çünkü biri meclise giriş yapıyor. İki eli de havada!

po9iyiq.png

BU ADAM COLE! ADAM COLE GERİ DÖNÜYOR!

Adam Cole: Bu oylama geçersiz. Çünkü eşitlik var. ANGELİCO'NUN DÖNMESİNİ İSTEMİYORUM!

r1pngqw.png

Angelico: Hey sen! Oyunun geçerli olması için sözleşmeli PGW güreşçisi olman gerekiyor. Ancak sen-

Adam Cole: Artık resmi olarak bir PGW güreşçisiyim ve ne var biliyor musun Angelico? Kadro bu kadar şişkinken senin gibi boş teneke yığınlarını burada görmek istemiyorum. Bu yüzden seni 1 hayır'la uğurluyoruz. Çünkü iyi hatırlattın, oyunun geçerli olması için sözleşmeli bir PGW güreşçisi olman gerekiyor ve sen bir kontrat altında değilsin! BAY BAY BABY!!!

Angelico: HAYIR! HAYIR!! CİDDİYİM! BU SEFER CİDDİYİM! HAYIR!! GÜREŞECEĞİM COLE! SAVSAKLIK - GEVŞEKLİK YOK! BU SEFER CİDDİ CİDDİ GÜREŞECEĞİM ADAM'IM!!

Adam Cole: Evet, evet! Eve geri dönmek harika hissettiriyor. Umarım sen de bir gün katılabilirsin aramıza. HAHAHAHA! BAY BAYY! BAY BAY FISTIK!!!

54tfp2s.png
30irf6c.png

t3cvcp1.jpg

wwe-survivor-series.gif

Samantha Irvin: Bu gece özel olarak spiker masasına konuk olarak gelen isme lütfen merhaba deyin. Eski PGW Şampiyonu, "Second City Saint" CM Punk!

IT'S CLOBBERING TIME!!! CM Punk uzun zaman sonra girişte gözüküyor. Seyirciler son görünüşünün aksine, bu sefer Punk'ı tamamen benimsemiş gözüküyor. Punk rampada diz çöküp tauntunu attıktan sonra, fanlarla selamlaşarak spiker masasına yöneliyor. Punk, Cole ve JBL ile tokalaştıktan sonra, Nigel McGuinness'in boşalan koltuğuna geçip, boştaki kulaklığı takıyor.

CM Punk: Bu sefer kulaklığın diğer ucundan, geri kafalı bir ihtiyarın bana bağırdığını duymayacağım, değil mi Cole?

Micheal Cole: İşte bu hepimizin tanıdığı CM Punk. Punk yeniden hoş geldin. Gelir gelmez seni bunaltmak istemiyorum ama bunu sormadan edemeyeceğim, uzun zaman sonra PGW'ye dönmek nasıl bir his?

cm-punk-commentary-600x338.jpg

CM Punk: Yaaaaani... İlginç diyebilirim. Hala bir "taşın" altında kalmış gibi hissettiriyor PGW ama sanırım eskisinden daha iyi. Buraya gelmeden önce bazı isimlerle arka alanda karşılaştım. Bazıları daha önceden hatırladığım isimler. Bazıları ise yeni. Ama şunu söyleyebilirim ki, bu benim bıraktığım PGW değil. Benim bıraktığımdan daha iyi.

JBL: Peki bir soru da benden olsun Punk. Seni bir daha ne zaman ringde göreceğiz.

CM Punk: Bu gece söylediğim gibi, şu anlık dinleniyorum. Ancak bu sanılmasın ki, olan bitenden haberdar değilim. Her zaman gözüm kulağım burada. Şu anlık bu sorunu boş bırakacağım JBL. Günü geldiğinde, bu soruyu dolduracağım. Ancak bu kadar laklak yeter. Madem spiker olarak geldim, bir maç görelim de, onu sunalım.

Punk'ın lafının ardından kameralarımız girişe dönüyor ve kısa süre içerisinde bir müzik çalmaya başlıyor.

Entrance+1.gif

Samantha Irvin: Sıradaki maç PURE Championship için, 30 dakika limitli, tekli bir maç. İlk olarak "Challenger" Knoxville Tennessee'den, 6.5 fit uzunluğunda ve 275 pound ağırlığında, "The Viper" Randy Orton!

Randy Orton ağır ağır ringe doğru yürürken, biz de spiker masasına dönüyoruz.

Micheal Cole: Peki bu maça ne diyorsun Punk? PURE Championship'in kaderi sence ne olacak bugün?

CM Punk: Söylemesi zor Cole. Randy de benim gibi, eskilerden. Ancak şu an baktığımda, adam hiç yaşlanmamış resmen. Ondan her şeyi bekleyebilirsin. Zaten bu s.o.b. de bununla meşhur. En beklemediğin anda, RKO'yu yeme şansın çok yüksek. Bu tahmin edilemezlik zaten bu herifi tehlikeli kılıyor.

Celebration+2.gif

Spiker masasından kameralar uzaklaştıktan sonra ringe dönüyor. Randy Orton'un çoktan ringe girdiğini görüyoruz. Orton köşeye çıkıp klasik pozunu veriyor. Orton köşeden indikten sonra, rakibinin müziği duyuluyor.

AVvXsEgOLXMlJgRZ2p8fvJNszFohDsptKDvIH3QQqAlNYmSm1HGEiyHcZXlfAwm6_rT2V4gCIaAdPLWTVaCL5jEgY2OUBM7jKOAURAH47O3D2pqJgJRUDdAEjM4DgReOGvMo0e04j-E14GQTF4A6iE1qXk5ejs1BbpChIbStCa9qmuhN2KSFyaRsdfaWi6pK=s320

Samantha Irvin: Ve "Champion", Winnipeg Manitoba'dan, 6 fit uzunluğunda ve 224 pound ağırlığında, "Best Bout Machine" Kenny Omega!

JBL: Şampiyonun girişindeki özgüvene bakar mısın? Açıkçası insanlar Omega artık yapamıyor diyorlar ama ben bu gecenin kazananı olacağına inanıyorum.

CM Punk: Gerçekten mi?

JBL: Bir sorun mu var ki? Sen kazanacağına inanmıyor musun?

CM Punk: Bilmem, bu benim için sadece iş. Ben birilerini desteklemem. Birisi, kendi işini kendisi yapmak yerine, benim desteğime ihtiyaç duyuyorsa, en büyük kaybedendir.

PURE Championship Match
"Champion" Kenny Omega vs. "Challanger" Randy Orton

Mat+Slam.gif

İki isim birbirlerine yavaşça yaklaşıyorlar. Kenny'nin yaklaşırken tereddüt ettiğini görüyoruz. İkisi Lock-up'a giriyor derken Kenny hemen Orton'un kolunun altından sıvışıyor. Orton'un yanağını hafifçe kaldırdığını görebiliyoruz. Orton ve Kenny bir kere daha yanaşıyor ancak Kenny yine hızlıca Orton'dan sıyrılıyor ve onu Hammerlock'a alıyor. Orton diğer kolunu uzatarak Kenny'i Headlock'a alıyor. Kenny harekette fazla kalmadan, karnına bir dirsek geçiriyor. Orton hareketi bıraktığı gibi Kenny onu yakalamaya yelteniyor ancak Orton'dan, rakibinin dizine bir tekme geliyor. Kenny tek dizinin üstüne düşüyor. Orton hızlıca Kenny'i kafasından yakalayarak, yere Mat Slam ile çakıyor. Kenny kafasını tutarken Orton tuşa gidiyor. 1...

CM Punk: Klasik Randy Orton, baylar ve bayanlar. Elinden geldiği kadar tempoyu sabit tutmaya çalışacaktır.

AVvXsEjhQ0gVakAAm3kSPT8bTRfQMLPd9pUNPgKvunQ8HYoKhjpJ_Z8pFwNWV2uG4U0wIEw4HCB3f-Sp-gGzjyigyIRV_88RSy41oS4UzfPrYe-AVO3Id7IOCuvcz-4vPmcLw_W_rfWPmOiCJYL1Zb_4Akpwxcvd8vdsiifOmHFpsWpQVOwEvtJqPHIJD0fH=s320

Omega hızlıca atıyor. Orton hemen press sağlamak adına Headlock bağlıyor. Ancak Kenny ayaklarını kaldırıp, Randy'nin kafasını yakalıyor. Orton anlayamadan hızlıca Armbar'a çeviriyor Kenny. Orton daha gücü yerinde olduğu için Kenny'i hızlıca kaldırıp, omuzlarını yere değdiriyor. 1... 2... Kenny bırakıyor. Kenny kalkmaya çalışırken, Orton'dan hızlıca bir Gut Kick! Orton devamında tekrardan Headlock'a yöneliyor ancak Kenny arkasına geçiyor hızlıca. Orton'dan bir Back Elbow geliyor. Kenny suratını tutarken, Orton onu iplere yolluyor. Kenny iplerden sekiyor ancak Rebond Lariat! Kenny tuşa gidiyor. 1...

Micheal Cole: Orton tempoyu sabitlemeye çalışsa da, burada bahsettiğimiz isim Kenny Omega. PGW'de atletizmi en yüksek isimlerden birisi

CM Punk: Öyle ancak Orton'un yavaş hareket etmesi, onun tamamen yavaş olduğu anlamına gelmiyor, bunu biliyorsunuz.

JBL: Olabilir ancak Orton, Omega'ya yetişebilecek kadar çevik mi, onu şimdi göreceğiz.

Lou+Thesz+Press.gif
Grounded+Punches.gif

Orton atıyor. Kenny hızlıca kalkıyor, Orton'a seri Stomplar vuruyor. Bıraktığında Orton kalkmaya çalışıyor ancak Kenny'den Chop geliyor. Sonrasında da bir Slap. Orton tepkisiz bir halde dururken, onu yere yatırarak, sırtına seri Knee Strike'lar çıkarıyor. En sonunda Orton'u oturtuyor ve koşarak sırtına bir PK! Omega tuşa gidiyor. 1... Orton yine atıyor. Kenny 2'yi bulamıyor hala. Orton'u kaldırıyor ve bu sefer de Back Suplex! Kenny tuşa gidiyor ancak Orton hala 1'de atıyor. Kenny yorulmadan hızlıca Orton'u kaldırarak Powerbomb pozisyonuna alıyor. Kaldırıyor ancak Orton'dan havada bir dirsek geliyor. Omega sarsılarak bırakıyor. Kenny kafasını tutarak kalkıyor ancak Orton'dan koşarak Lou Thesz Press geliyor. Orton devamında rakibini yumrukluyor. Rakibinin suratına kapalı elle yumruk geçiriyor. Hakem, Orton'a ilk uyarısını veriyor.

RANDY ORTON'UN KALAN UYARI SAYISI: 2

Outside+Back+Suplex+into+the+Barricade.gif
Outside+Back+Suplex+into+the+Announcers+Table.gif

Hakem, Orton'u, Kenny'nin üzerinden alıyor. Kenny yavaşça kalkarken hem gülüyor hem de çenesini tutuyor. Eli ile Orton'a iki işareti yapıyor. Ancak Orton bunu kısa sürede cevaplayarak, daha Kenny kalkamadan Big Boot yapıyor. Sonrasında onu kafasından ve donundan tutarak kaldırıyor ve Corner Throw geliyor. Kenny omzunu ringin köşesine vuruyor. Orton ofansif devam ediyor. Kenny'i kaldırarak iplere doğru Gourdbuster yapıyor. Omega ringin dışına düşüyor. Orton da hemen peşinden gidiyor. Kenny'e önce dışarıda bir Corner Throw yapıyor sonrasında kafasını aprona vuruyor. Hiç hız kaybetmeden Kenny'İ kaldırarak seyirci bariyerlerinin üstünde Back Suplex yapıyor. Daha hızını kaybetmiş değil. Bir de spiker masasının üstüne Back Suplex ile vuruyor Kenny'i. Kenny cansız gibi yatıyor spiker masasının üstünde. Orton orada da ona rahat vermeyip hemen kaldırarak ringin içine sokuyor. Peşinden kendisi giriyor. Orton tuşa gidiyor. 1... 2...

CM Punk: Hadi ama Randy. Neredeyse diyet kolamı döküyordun.

Micheal Cole: Geçmişi düşünürsek, ıskalaması onun şansına olmuş.

AVvXsEgNNWLo-Ak2VkUMRGJIayKNNgU-G3PV5HlkwrGYnlSMPzxK3bUXWKMpfUpeDifA1mw1lYiTxZurGmhgAGBg13AJaQ1Q1tIb05eyZUrW4ugceEqZCen_WXy14AHQNgjrVNTglAMzR5BKvfRjBlNiiKusRLCkaubpS6LYR87y7GEISL2Fg5J8oKIf8rXM=s320

Omega'dan Ropebreak! Omega'nın 2 ropebreak hakkı kalıyor. Orton ise durmadan saldırmanın yorgunluğunu yaşıyor resmen. Rakibini haşat etse de, kendisi de nefes nefese kalıyor. İki isim de soluklanıyorlar. Orton en sonunda kalkıyor ve yerde sürünen rakibine bakıyor. Kenny ise az önce yediği dayağın etkisi ile gücü kalmamış bir halde. Tepesinde dikilen Orton'un bacağından tutarak, ayağa kalkmaya çalışıyor. Orton acıyarak rakibine baktıktan sonra, onu kavrayarak Exploder Suplex pozisyonuna alıyor. Ancak Kenny'den seri dirsekler geliyor. Orton çenesini tutarak bırakıyor. Orton bir Clothesline savuruyor ancak Omega eğilip arkasına geçiyor ve Dragon Rush! Omega tuşa gidiyor. 1... 2...

AVvXsEinCqJLomxJefhWAxOCI1oYrasHQ9KaE-KNl4n54HI6Js5gqTmiMJfARwRyqQ1w5SZV13nuhtYM-YmEEq6mB4-s2Z-xOmygLd7thk42-3IdkyN3GRErEZU0R7i8BAUEHKcmiURGgnvO09UeVBoxl-nyk5sKwSmPPgcy3vGiCpZU1Bkk4Aa4aLKcTEhl=s320

Orton atıyor ancak Omega'dan hızlıca bir Double Underhook DDT! Omega tuşa gidiyor tekrardan. 1... 2...

efaf9-16333485202260-800.jpg

JBL: İşte bu kadar. Omega kemerini koruyor.

CM Punk: Sıkar. Randy'nin bu kadar uyduruktan kaybedeceğine inanıyor musun cidden?

Comeback+Sequence.gif
Elevated+DDT.gif

Orton bir kere daha atıyor. Omega inanamıyor. Hakeme itiraz ediyor ancak hakem 2 olduğunda kararlı. Omega sinirli bir şekilde Orton'a bakıyor. Orton zar zor da olsa kalkmaya çalışıyor. Kenny kıyafetindeki dizliği kaydırıyor ve dizini göstererek, Orton'un kafasına silah işareti yapıyor. Fanlar bunun ne demek olduğunu iyi biliyor. Omega iplerden sekiyor ve V-TRIGGER! Hayır! Orton'dan Clothesline! Kenny hızlıca kalkıyor ancak bir tane daha. Omega kalkıp bir yumruk deniyor ancak Orton eğiliyor. Kenny iplerden sekiyor ve Orton'a döndüğünde Powerslam! Omega kendini iplere doğru sürüklüyor. Orton ise apronun arkasından onu yakalayıp, ikinci iplerden sarkıtıyor. Orton'dan Hangman DDT! Orton komboyu tamamlıyor. Sırada sadece bir şey kaldı!

Taunt.gif

Micheal Cole: Ne kadar istesen de JBL, sanırım burada hikaye bitiyor.

JBL: Henüz bitmedi.

CM Punk: Dikkatli ol Randy, yine omzunu çıkartma.

RKO TAUNTU DA GELİYOR. ORTON ARTIK TAMAMEN HAZIR. OMEGA RKO ALANINDA. OMEGA KALKIYOR VE ORTON'DAN RKO!!!

AVvXsEgCGH0VxD0t7-Pwp6s9G34TH2t1pPw9eNwDbb_gRiNjaoFhiVV0iT2d71HP7e6cw_jWbvV5yJEj6KG5kVwh_YNBWIZcgqTYxUJa5f5r1YSSQ-J9TPuKoIPxPKrCJSxl9PB5AtbEyQH6kVC65JzJ0mRDWtT6MhLCKbLbJX1QIYPz5W6xmztKD_p-D3O3=s320

OMEGA SON ANDA ORTON'U İTİP ARKADAN YAKALIYOR! RAIN TRIGGER!!! OMEGA KENDİNİ ORTON'UN ÜSTÜNE BIRAKIYOR! 1... 2...

JBL: BİTER!

AVvXsEjFVAcsDOQGtoUm5mTOAheilafA0HBv8fFc6BKoGnM3p4Yn5DtHhfcYMSE9gIHkJuXdfGl1wRwjCrWoGjMSELbE2xiBfHAyZ90eH-oD6xHpqXQJJ9bmRCWoics4ANTqdCAKJBPHRsyBALii7giCq-_Kbs9dv7eIbRBMIKLQSSu3sxlDx3L36GOwQfAb=s320

ORTON'DAN TEKRAR KICKOUT!!! Omega bağırıyor çağırıyor ama Orton yine atıyor. Omega artık bitmesini istiyor ama Orton bırakmıyor maçı. Omega, Orton'un üstünde yuvarlanarak onu omuzlarına almayı başarıyor. Omega'dan Rolling Fireman's Carry Senton! Omega devamında köşeye çıkıyor ve YOU CAN'T ESCAPE!!!

RKO+in+Mid-Air+1.gif

RKO!!! ORTON HAVADA YAKALADIĞI GİBİ RKO'YU VURUYOR. ORTON TUŞA GİDİYOR. BÜTÜN ARENA BİRLİKTE SAYIYOR. 1... 2...

CM Punk: Ne demiştin JBL? Biter demiştin sanırım. Katılıyorum, biter.

3!

Kazanan ve Yeni PURE Şampiyonu: Randy Orton

maxresdefault.jpg

CM Punk: Ne diyebilirim ki, hak eden kazandı bence.

Orton yavaş yavaş kalkarken, Omega da destek alarak kalkıyor ve kemeri getiren hakemin elinden kemeri alıyor. Orton ile bakıştıktan sonra, kemeri ona teslim ediyor ve elini sıkarak arka alana doğru gidiyor.

Micheal Cole: Bu da neydi şimdi?

CM Punk: Yakın zamanda öğreneceğinden hiç şüphen olmasın Cole.

Celebration+with+Title+1.gif

Randy Orton başarıyor. Randy Orton yeni PURE Şampiyonu oluyor. Maçın önemli anlarını izledikten sonra ringe dönüyoruz. Orton kemerini alıp, köşeye çıkarak kemerini kaldırıyor.

Ancak Orton zaferini kutlarken, bir anda ışıklar gidiyor.

hq720.jpg

Led ekranda bir görüntü beliriyor? Bu da ne?

jack-perry-the-scapegoat.gif

Işıklar geldiğinde Randy Orton'u yerde buluyoruz. Giriş kısmında ise CM Punk bayrağını görüyoruz. Bayrak düşüyor ve arkasında "Scapegoat" Jack Perry'i görünüyor!

468x263

CM Punk: Empty headed fucking dumb-fuck. Sen ne bok yiyorsun burada?

jack-perry.gif

Jack Perry ringe giriyor ve CM Punk'a bakıp gülüyor. Üstündeki ceketi ve tişörtü çıkartıp, Punk'ı ringe çağırıyor. Punk'ın sinirden kan beynine sıçrıyor ancak Micheal Cole ve JBL ona engel oluyor. Punk gelmeyince, Jack Perry yerde hareketsiz yatan Randy Orton'a bakıyor.

jack-perry.gif
CM-Punk-Angry-Face-Eyes-AEW-Rampage-November-5-2021-WrestleFeed-App.png

Orton'u yumruklamaya başlıyor Jack Perry. Orton savunmasız bir halde. Üst üste defalarca kez yumrukluyor Jack Perry. Arenadan inanılmaz bir yuhalama geliyor. Dalga geçerek tokatlar atıyor. Orton'un suratı kanıyor. Perry'nin ellerine bulaşıyor kanlar. Perry en sonunda Orton'a yaslanarak oturuyor ve Punk'a doğru gülüyor. Punk ise hala spiker masasındaki diğer isimler tarafından sakinleştirilmeye çalışılıyor. En sonunda Perry kalkıp Orton'u ringin dışına fırlatıyor.

Down+on+the+Outside.gif
f8ef2bf5695f1d7306a803d3adcc8d08

Dışarıda Orton'u ring postuna fırlatıyor. Ardından ringin altından bir sandalye çıkarıp, onu da kafasına geçiriyor. Orton oluk oluk kanıyor. Perry bir kere daha Orton'u kaldırıyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor. Orton roketelli paketelli. Jack Perry ise yerdeki PURE Championship'i alıp Punk'a doğru kaldırıyor. Bununla birlikte reklamlara gidiyoruz.

t3cvcp1.jpg

mixcollage-20-dec-2023-09-27-am-7046.jpg

Arka alanda Bray Wyatt'ı görüyoruz. Patlama hazır bir öfkeyle koridor boyunca yürüyor Wyatt. Biraz sonra bir kapının önüne geliyor. Sakince onu açıyor. Karşısındaki isim...

velveteen-dream-9404.jpg

Velveteen Dream! Aynaya bakarak bandanasını düzelten Dream, Wyatt'ı görünce önce şaşırıyor. Wyatt ve Dream bir süreliğine bakışıyorlar. Büyük patlama öncesi Wyatt'ın son sakin anları... Dream biraz sonra konuşuyor.

Velveteen Dream: Bray, bir şey mi oldu dostum? Konuşsana.

Bray-Wyatt.jpg

Bray Wyatt bir süre daha bakmaya devam ediyor. Sonrasında ani bir yumrukla Velveteen'i yere indiriyor. Velveteen Dream beklediği bir hamle olduğu için şaşırmıyor. Ama Wyatt sonrasında eğiliyor ve üst üste yumruklar atmaya başlıyor. Velveteen, ani ve sert gelen bu darbelerden dolayı sinmeye başlıyor. Karşılık vermek istemiyor, çünkü az çok neden olduğunun o da farkında. Biraz sonra Wyatt, Dream'i boğmaya başlıyor. Dream nefes almakta iyice zorlanıyor. Artık bir karşılık vermek zorunda, yoksa Wyatt'ın öfkesinin altında ezilip yok olacak. Wyatt'ı ittirmeye çalışıyor Dream. Eline vuruyor, gözüne elini sokmaya çalışıyor ya da saçını çekmeye çalışıyor ama nafile. Wyatt çok odaklı ve nefret dolu bir şekilde boğazını sıkıyor. Velveteen nefes almakta zorlanıyor. Wyatt sıkmaya devam ederken...

zt3zETh.jpg

Biraz sonra bırakıyor. Kenara geçiyor ve oturuyor Wyatt. Nefes nefese kalmış bir şekilde kenara büzülüyor, sonra da düşünmeye başlıyor. Konuşmalar içeride dönüyor. Husky ile tartışmaya başlıyorlar. Husky kontrolü ele alıp maçı kaybettirdiği için Wyatt oldukça öfkeli. Bir daha asla karışmaması gerektiğini söylüyor. Yok olup gitmesi onun için en iyisiymiş. Wyatt işte bu yüzden onu yok etmiş. Husky de öfkeli, kendi bedeni üzerinde Wyatt'ın bu kadar söz hakkı olmasını yediremiyor. Kazanmak, galibiyet ve güç istiyormuş Husky. Wyatt zaten bunları sağladığını söylüyor. Husky ise bunları görebilmeyi de arzu ettiğini söylüyor. O zayıfmış, Wyatt onu ezmeye devam ettikçe de zayıf kalacakmış. Birlik olmaları, takım olmaları gerekiyormuş. Wyatt öfkeleniyor ve Husky gibi ezik biriyle takım olmayacağını söylüyor. Onun yüzünden kaçtır koruduğu kemerini kaybetmiş. Daha fazla bir şey kaybetmek istemediğini söylüyor. Derken...

Velveteen-Dream-Mad.png

VELVETEEN DREAM'DEN ÇOK SERT BİR TEKME! THE DREAM ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE WYATT'A VURUYOR! SONRA DA SERT YUMRUKLARLA WYATT'I BENZETİYOR! 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! BİTMEK BİLMİYOR VE DREAM SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR! AMA KARŞILIĞI VAR, ÇÜNKÜ WYATT'IN ÖFKESİN DİNMİŞ DEĞİL. WYATT ÖNCE DREAM'İ İTTİRMEYE ÇALIŞIYOR. SONRA DA BİR YUMRUK ÇAKIYOR. DREAM'İN KONDİSYON BİRAZ AZALDIĞINDAN AYAĞA KALKIYOR. WYATT DA AYAĞA KALKIYOR VE KOŞARAK THE DREAM'İN ÜZERİNE UÇUYOR! SERT BİR LARIAT! AMA DREAM'DEN DE LARIAT GELİYOR! İKİSİ DE YERE KAPAKLANIYORLAR!

velveteen-dream-940.jpg

Bir süre ikisi de yerde yatıyor. Nefes seslerini duyuyoruz. Deliler gibi kendilerini yordular ve ortada hiçbir sonuç yok. Öylece uzanıyorlar. Biraz sonra, önce kalkan Velveteen Dream gidiyor ve...

BRAY WYATT'A SARILIYOR! Çünkü şu an Husky'nin baskın olduğunu net bir şekilde görebiliyor. Velveteen Dream de Bray Wyatt da oldukça sakin. Velveteen biraz sonra Wyatt'a dönüyor ve konuşuyor.

Velveteen Dream: Aklımda bir plan var.

t3cvcp1.jpg

01_Nigel_McGuinness_vs_Bryan_Danielson_09_25_2024__003.jpg

Nigel McGuinness geliyor! Nihayet ringe dönüyor kendisi. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringin altından kayarak içeri giriyor ve etrafı süzüyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.

Etraf kararıyor.

20240516-assassinscreed-shadows-feature.jpg

ASSASIN'S CREED SHADOWS! 14 ŞUBAT 2025'te YAYINDA!

hq720.jpg

Will Ospreay stage'de beliriyor. Arkasından Jeff Hardy geliyor. İkili ringe doğru yürüyorlar. Jeff, Ospreay'e bir şeyler fısıldıyor. Ospreay okeyleyip gazlı bir şekilde ringe giriyor ve tauntunu atıyor. Jeff Hardy spiker masasına yakın bir yerde bariyerlerin yanına bir sandalye kurup onu izliyor.

Ospreay ve Nigel bir süre bakışıyorlar. Haftalardır beklenen maç nihayet gerçekleşecek. Hakem ikisine de uyarılarını yapıyor, kenara gidiyor ve gongu çaldırıyor.

Welcome Back Match
Will Ospreay vs. Nigel McGuinness

tumblr_oshfwsMW4O1s05wxzo1_400.gif

Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Ospreay rahatça Nigel'ı çekip headlockla kitliyor! Headlock pozisyonunda Nigel'ın kafasının üstüne tokatlar vuruyor. Nigel ayaklanıp hızla Ospreay'i iplere yolluyor. Oradan bir Hip Toss yapmak istiyor fakat Ospreay bunu tersine çevirip Arm Drag'le yatırıyor! Nigel kolunu sallayarak dizlerinin üstüne kalkıyor. Nigel onu sinirle süzerken Ospreay yerinde ısınıyor. Ospreay gel gel yapıyor. Nigel hızla bir yumruk geçiriyor fakat Ospreay bundan eğiliyor ve koluna yapışıyor. Kolundan çeviriyor ve bir takla atıyor. Yerden kip upla kalkıyor ve tekrar kolundan çeviriyor ve arkasından Nigel'ı kitliyor! Nigel boştaki koluyla sağlam bir dirseği geçiriyor! Ospreay sersemliyor. Nigel, Ospreay'e sağlı sollu tokatlar vurarak Ospreay'i köşeye çekiyor! Köşede seri yumruklar vurarak Ospreay'i yumruk manyağı ediyor. Fakat Ospreay bir tanesinden eğilerek kaçıyor ve Nigel'ı köşeye sabitliyor! Seri back choplara başlıyor! Üst üste Back Choplardan sonra tekrar Headlocka alıp Headlock Takedown'la yatırıyor! Headlock'la Nigel'ı yerde kavrıyor! Fakat Nigel oradan Headscissors'a alıyor ve Ospreay'in boynunu kitliyor! Fakat Ospreay bundan dönerek kurtuluyor ve Amuda kalkarak kurtuluyor! Bu kurtulmadan sonra Nigel oturma pozisyonuna geçiyor. İkisi birbirlerini süzüyor. Nigel otururken Ospreay'in karnına tükürüyor! Ospreay karnındaki tükürüğü silkeliyor. Nigel bir orta parmak çekiyor! Ospreay hızla bir shoot kick geçiriyor! Fakat Nigel bundan yere yatarak kaçıyor! Sonrasında ayaklanıyor ve Ospreay'in üstüne koşuyor fakat Ospreay gelişine bir SPANISH FLY! Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT!

IMG_7453--a485f95b9e7462fb5cc3f21400aca82a.jpg

Ospreay hızla chinlocka alıyor. Fakat Nigel bundan Ospreay'in karnına seri yumruklar vurarak kurtuluyor! Sonrasında seri Uppercut vurarak köşeye taşıyor fakat Ospreay bu Uppercutlardan birine no sell yapıyor ve çenesini işaret ediyor! Nigel bunun üstüne bir kez daha Uppercut vuruyor! Ospreay gazlı bir şekilde bir kere daha kalkıyor! Nigel bir Uppercut daha vuruyor! Ospreay'den buna karşılık bir Back Chop! Nigel bir Uppercut daha! Ospreay bir Back Chop daha! İkili karşılıklı bir süre Uppercut, Back Chop duel'ine girişiyor! Nigel en son bir Uppercut daha vuruyor! Ospreay buna karşılık bir Back Chop daha atıp Nigel'ın üstüne koşuyor ve Nigel'dan Backflip'le sekiyor! Sonrasında bir Enzuigiri! Fakat Nigel bundan eğiliyor ve bir LARIAT! Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Nigel, Ospreay'i Cobra Clutch şeklinde kaldırıyor ve çevirip bir Lariat daha! Fakat Ospreay bundan eğilerek kaçıyor ve köşeye fırlıyor! Nigel buna karşılık köşeye koşup bir Uppercut daha! Ospreay sersemleyip yere yığılıyor! Nigel hızla Tuşa gidiyor! 1.........2...... KICKOUT! Nigel, Ospreay'i kaldırıyor. Kolundan tutup Irish Whipe yolluyor. Ospreay'den bir anda HIDDEN BLADE!!! Fakat hayır! Nigel, Ospreay'in dirseğini tutuyor ve çevirip yere yatırıyor! BRIDGING SCISSORED ARMBAR!!

8dm391m.jpg

Ospreay bir süre sonra bir takla atıyor ve kilidi bozuyor! İkili tekrar ayaklanıyor. Nigel bir yumruk sallıyor fakat Ospreay bu yumruktan eğilip bir Abdominal Stretch bağlıyor! Nigel direnmeye çalışıyor! Bir süre sonra kurtuluyor ve Hip Tossla yatırıyor! Ardından Ospreay kalkıyor. Nigel'dan bir Headbutt! Ospreay yere yapışıyor! Oradan Ospreay'i kaldırıyor fakat Ospreay bir anda Nigel'ı itip yandan iplere fırlıyor. Handspring Enzuigiri! Nigel'ı sersemletiyor. Front Suplex Slam şeklinde alıp iplere koyuyor! Ardından Top Rope'a çıkıyor. Shooting Star Press! Nigel bu hareketten sonra acı içinde aprona çekiliyor. Ospreay'de ardından aprona geçiyor. İkili yavaşça kalkıyorlar. Ospreay köşeye doğru koşuyor ve OSCUTTER! Fakat hayır! Nigel, Ospreay'i yakalıyor ve Back Suplex şeklinde kaldırıp ipe koyuyor! Oradan Second Rope'a çıkıyor ve LARIAT! Ospreay ring dışında yere çakılıyor! Nigel yavaşça kalkıyor ve Ospreay'in kafasından tutarak kaldırıyor. Kafasını çelik merdivene çarpıyor! Ardından tutup bariyerlere doğru fırlatıyor! Ospreay acıyla yerde kıvranıyor!

maxresdefault.jpg

Ospreay bir süre sonra kalkmaya çalışıyor. Nigel koşarak bir Shoot Kicki geçiriyor! Sonrasında Ospreay'i yerde stompluyor. Ardından kolundan tutarak bir süre yerde sürüklüyor. Sonrasında kaldırıyor. Kolundan tutarak sertçe çelik merdivene fırlatıyor! Ospreay çok sert çarpıyor ve acıyla yerde kıvranıyor! Nigel ringe girip tekrar çıkıyor ve spiker masasını açıyor. Sonrasında Ospreay'i kaldırıyor! Fakat Ospreay seri yumruklar savuruyor! Nigel aradan sağlam bir Headbutt'ı geçirerek Ospreay'i sersemletip sonrasında spiker masasına koyuyor. Ospreay'in karnına karnına seri yumruklar vurduktan sonra ringe girip çıkarak bir kez daha Count Out'ı sıfırlıyor. Sonrasında spiker masasına çıkıyor. Ospreay'i kaldırıyor ve PILEDRIVER'A ALIYOR! Fakat almadan önce spiker masasına dönüyor.

Nigel McGuiness: Çekilin, onun canını çok fena yakacağım!

CM Punk: Geliyor!

F9AZo2iW8AEEmhb.jpg:large

Fakat o da ne!? Ospreay bacağından çekiyor! Yerden Powerbomb şeklinde kavrıyor! STYLES CLASH'E ALIYOR! DİĞER MASAYA DOĞRU STYLES CLASH! İKİSİ DE YERDE! HAKEM SAYIYOR! 4.........5.........6..........7..........8.......... İkisi de bariyerleri tutarak kalkıyorlar. 9.......... İkisi de bir çırpıda ringe fırlıyorlar!

maxresdefault.jpg
ie92gvs.jpg

İkili birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Nigel bir yumruk sallıyor fakat Ospreay bunu karşılıyor ve Suplex pozisyonuna alıp Falcon Arrow'la Nigel'ı yatırıyor! Ardından Aprona geçiyor. Pip Pip Cheerio! Fakat Nigel bunu karşılıyor ve Armbar'a alıyor! Ospreay pes mi edecek!? Ospreay dayanmaya çalışıyor. Nigel bunu LONDON DUNGEON'a çeviriyor! Ospreay acıyla kıvranıyor! Nigel şiddetli bir şekilde sıkmaya devam ediyor! Ospreay acıyla ipe sürünüyor ve zar zor bir şekilde bacağını ipe atmayı başarıyor! Nigel sinirleniyor ve kolundan tutarak kaldırıyor. Kolundan çeviriyor ve Hammerlock DDT! Fakat hayır! Ospreay bunu tersine çeviriyor ve CROSSFACE! Nigel direnmeye çalışıyor! Nigel yerde acıyla kıvranıyor! Nigel acıyla ipe sürünüyor ve ipi tutmayı başarıyor! İkili tekrardan yerde kalıyorlar. Hakem ikisini de kontrol edip saymaya başlıyor! 1.........2.........3...........4............5............ Nigel köşeye sürünüyor ve köşeye tutunarak kalkıyor. Ospreay ona doğru koşuyor fakat Nigel Headstand Kickle onu savuşturuyor! Ospreay yerden sendeleyerek kalkıyor. Nigel onun üstüne koşuyor fakat Ospreay gelişine bir SUPERKICK! Nigel sersemliyor. Ospreay hızla Top Rope'a koşuyor ve OSCUTTER!

07___Bryan_Danielson_vs_Will_Ospreay_04_21_2024_077_large-1024x683.jpg
maxresdefault.jpg

Fakat Nigel, Ospreay'i tersten yakalıyor! Sırtına bir Back Kick! Sonrasında DOWNWARD LARIAT! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Nigel sinirleniyor! Ospreay'in kafasına sağlam bir stomp vuruyor ve "Ayağa kalk!" diye bağırıyor! Sonrasında üst üste stomplar vurmaya devam ediyor. Ardından saçından tutarak kaldırıyor. Bir LARIAT! Fakat Ospreay üst üste yumruklar sallıyor! Sonrasında tutuyor ve BRAINBUSTER'a alıyor! Fakat Nigel bundan kurtuluyor ve Headbuttla Ospreay'i yere yıkıyor! Ospreay'e kalkmasını söylüyor! Ospreay öfkeyle kalkıyor. Nigel geri geri çekilip bir REBOUND LARIAT! Fakat Ospreay'den de buna karşılık bir HIDDEN BLADE! HAREKETLER HAVADA ÇARPIŞIYOR! İKİLİ TEKRAR YERDE!

mqdefault.jpg

Hakem sayıyor! 1.........2.........3.........4.........5...........6...........7............8....... İkili birbirlerine sürünüyorlar ve birbirlerini tutarak kalkıyorlar. 9........... İkili birbirlerini tutarak kalkmayı başardılar ve güçlükle ayakta duruyorlar! Ospreay bir yumruk! Nigel'dan da bir yumruk! Ospreay seri yumruklara başlıyor! Üst üste yumruklar! Fakat Nigel bir süre sonra bloklayıp sağlam bir Headbutt! Ardından bir Lariat sallıyor fakat Ospreay bundan eğiliyor ve seri bir gut kick sonrası TWIST OF FATEEE!!!

ccb0d549ffbffb857d80ead0e3b3d10872bb3892.gif

Jeff Hardy: İşte benim kardeşim!

oscutter-njpw.gif

Nigel bu hareketi yiyerek sersemliyor ve sendeleyerek ayağa kalkıyor! Ospreay hızla iplere koşuyor ve OSCUTTER! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor! Jeff'in tauntunu atıyor! Sonrasında Jeff'i işaret ediyor! Ardından bir SWANTON BOMB! BU İŞ BİTTİ! 1........2........

fpgphiz.jpg

KICKOUT! OSPREAY ÇILDIRIYOR! Ospreay, sinirle Nigel'ın saçından tutarak kaldırıyor ve kafasına kafasına tekmeler! Tekmeler ata ata Nigel'ı dizlerinin üstüne çökertiyor! Ardından HIDDEN BLADE vurmak için hazırlık yapıyor fakat Nigel! Yere yığılıp dur diye işaret ediyor! Ardından hakemden kendisine bir mikrofon vermesini istiyor! Hakem şaşırıyor! "Boşversene kendim alırım!" diyor. İplerin oraya sürünüyor. Görevliden bir mikrofon istiyor. Herkes şaşkın. Görevli Nigel'a mikrofonu götürüyor. Nigel mikrofonu acıyla ağzına doğrultuyor ve diğer eli de ipte konuşmaya başlıyor!

ospreay-omega_da6qr2ypz0hy17yppvyvjx5wa.jpeg

Nigel McGuinness: Will! Evi aradınız dijital her şeyi sildiniz! Ama o belgeleri yedeklediğimi düşünmediniz değil mi!?

Pis pis sırıtıyor. Ospreay sinirle yerde çenesine yapışıyor. Nigel'ı iplerde boğarken Hakem Ospreay'i ayırıyor. Bu sırada Nigel mikrofonsuz bir şekilde tehdit savuruyor.

Nigel McGuinness: Sakin ol ve dinle Will! Şu an seyirciler arasında bir arkadaşım var. Eğer maçı bitirirsen belgeleri The Miz'e teslim edecek.

will-ospreay-robinson-special.gif

Nigel pis pis sırıtarak yerde sürünüyor. Kalkmaya çalıştığı sırada Ospreay sinirle ROBINSON SPECIAL! Ardından Tuşa gidiyor! 1.........2...... Nigel atıyor! Jeff ayağa kalkıyor ve şaşkınca Ospreay'e bakıyor. Bu tehdide rağmen neden bunu yaptı? Nigel'ın tehditi dolu mu boş mu? Jeff'in kafasında binlerce soru. Ospreay sinirle ayağa kalkıyor. Nigel da yerde sürünüyor bu sırada. Ospreay ona vurmakla vurmamak arasında tereddütte kalıyor! Nigel, Ospreay'e doğru pis pis sırıtıyor ve sonrasında dizlerinin üstünde iki eliyle birden orta parmak çekiyor!

Nigel McGuinness: Neden yapamıyorsun korkak! Yapsana haydi! MAÇI BİTİR VE JEFF'İ KOVDUR! HAYDİ!!!!!

95fb20e05ea5828b855fad9375526f11c141f526_hq.gif

Ospreay onu kaldırıp Storm Breaker'a alıyor! Fakat Jeff aniden aprona fırlıyor ve Ospreay'e yapmamasını söylüyor! Ospreay şokta kalıyor! Sonrasında sinirle bırakıyor. Jeff'e dönerek kafasını tamam dercesine sallıyor. Ospreay arkasını döndüğünde Nigel hızla ipleri tutarak kalkıyor. Will çaresizce Nigel'a bakıyor. Nigel REBOUND LARIAT! BU İŞ BİTTİ! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

KICKOUT! Jeff şokta! Elini sinirle masaya vuruyor! Nigel, Ospreay'in çenesinden tutuyor ve sinirle kulağına doğru bağırıyor!

hqdefault.jpg

Nigel McGuinness: Neden!? Neden!? Neden bırakmıyorsun!? Bu maç senin için bu kadar mı önemli!? Alt tarafı bir ma..

Ospreay, Nigel'ı üstünden itiyor ve HIDDEN BLADE! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

fxsht9n.jpg

Ospreay bırakıyor! Kameralar Jeff'i gösteriyor. Jeff'e bir rahatlama geliyor. Ospreay öfkeyle bu maçı bitirmedi!

storm-breaker-will-ospreay.gif

Fakat o da ne!? Ospreay bir anda kaldırıyor ve STORM BREAKERRR! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

3!!!!

Kazanan: Will Ospreay

will-ospreay.gif

Will Ospreay pis pis gülüyor. Nigel, neye uğradığını şaşırıyor. Şok olarak çevresine bakıyor. Ospreay'in üstünde bir rahatlık var gibi. Sanki üstünden bir yük kalkmış gibi. Gayet mutlu görünüyor Ospreay. Bu sırada..

MV5BZWY1OWJkNzYtYTViMy00NDdiLWJhMWMtOTEyYjk0ZGMyZjVjXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Jeff Hardy sinirle ringe giriyor. Önce Ospreay'e tanıyamadığını anlatan bir bakışla bakıyor. Bu adam kim? Neden onu sattı? Arkadaşlıklar da bir yere kadarmış. Jeff, asıl hedefi Nigel'ın boğazına yapışıyor.

Jeff Hardy: Belgeler nerede Nigel!?

Nigel McGuinness: Yarım saat içinde Miz'de olacak!

maxresdefault.jpg

Jeff bir yumrukla Nigel'ı yere deviriyor! Nigel, yüzünü tutarak acıyla yerde kıvranıyor. Jeff Hardy, bu sırada koşarak seyircilerin arasına gidiyor. Gözüne kestirdiği biri var! Elinde kağıtlar olan takım elbiseli bir adamın peşinden koşuyor ve yakasına yapışıyor!

7ed282e7d4cf0cbfeb1f270f9aa51d53.jpg

Jeff Hardy: O sen misin!? Söyle!

Seyirci şok içinde o olmadığını anlatırken Hardy zorluyor. Kısa sürede gelen korumalar Jeff'i adamın üzerinden uzaklaştırıyor. Jeff rezillik çıkartıyor resmen! Fakat tek tek tüm arenayı tarayarak bu kişi nasıl bulacak?

Will-Ospreay-nov-6.jpg

Jeff, öfkeyle ringe giriyor ve müziği çalarken kutlamasına devam eden Will Ospreay'i kolundan tutup çeviriyor.

jeff-hardy-424.png

Jeff Hardy: Neden yaptın amına koyim! Neden?

PYxVT.gif
uKCBWdrV7cQcgDBoQTvp5P-320-80.jpg

Jeff, Ospreay'i itiyor. Will Ospreay ona ters ters bakıyor. Jeff, Ospreay'e bir tokat atıyor. Ospreay kafasını çevirip sinirle Jeff'e bakarken...

Stage'den biri geliyor!

intro-import.jpg

Bu PGW General Manager The Miz! Fakat yalnız değil. Arkasından biri daha geliyor.

don-callis-aew-1.jpg

Don Callis! O burada! DON CALLIS PGW'DE!

449924992_875030851320363_3813086922272183891_n.jpg
tabletRESEM125631jeff-hardy.jpg
hq720.jpg

Will Ospreay hiç konuşmadan ringden iniyor ve Don Callis'in yanına gidiyor. İkili önce el sıkışıyor, sonrasında ise sarılıyorlar. Jeff ve Nigel neler olduğunu anlamadıkları bir şekilde onları izliyorlar. Bu sırada The Miz mikrofonu ağzına doğrultuyor.

The Miz: Don Callis'ten bana ulaşan ve şu an elimde bulunan belgelere göre Jeff Hardy, PGW kontratında yer alan maddelere uymamış. Bu sebeple meclise gerek duyulmaksızın ihraç edilmene karar verilldi.

Seyircilerden yoğun reaksiyonlar geliyor. Jeff Hardy üzgün bir şekilde girişteki The Miz'e bakıyor.

i5gyy9s4wjxb1.jpg

KOVULDUN!

vwBbSv.gif

The Miz son sözünü söyledikten sonra oradan ayrılıyor. Will Ospreay ve Don Callis da onunla beraber gidiyorlar. Müzik çalmıyor. Arenada büyük bir sessizlik hakim. Herkes şok içindeyken Nigel dönüp Hardy'e bakıyor. Jeff Hardy'nin gözleri doluyor. Ağlamaklı bir şekilde ringden iniyor. Bu sırada seyircilerin bir kısmı yuhalarken bir kısmı THANK YOU HARDY tezahüratları atıyor. Jeff Hardy, beklemeden yediği büyük satıştan sonra oldukça karışık duygular içinde. Hardy ağır adımlarla arka alana doğru giderken bu onu son görüşümüz oluyor. Hardy'nin kontratı fesh ediliyor! Son kez stage'de tauntunu atan Jeff Hardy, el sallayarak seyirciye veda ediyor. Kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor.

t3cvcp1.jpg

r9mhya7.png

Alkolün gırla aktığı, mankenlerin, dansçı kızların gözleri şenlendirdiği bir parti... Hemen hemen herkes erotik giyinmiş. Garson kadınlar bile cömert göğüs frikikleriyle ortamdaki testosteron - östrojen mücadelesine katkı sağlıyor. İçkiler içiliyor, çoğu yere dökülüyor. Kalabalık parti ortamında PGW'den birçok tanıdık sima göze çarpıyor. O sırada ortama biri giriş yapıyor.

rGxPOum.png

Son Garza Humberto Garza! En son WrestleMania: London'da Val Venis'le kariyer maçına çıkmıştı. Öylece insanlara bakıyor. Bazıları da ona.

???: Bir zamanlar ait hissettiğin yerin değiştiğini görmek.. Hüzün mü özlem mi ağır basıyor?

wLp4O3Y.jpeg

John Morrison?! O da uzun süredir yoktu. Parti ortamını kolaçan ediyor. Humberto ters bir bakış atıyor ona.

Humberto Garza: Sadece hüzün.. PGW benden çok şey aldı. Onları bulabileceğim tek yer burasıymış gibi hissediyorum. Hiç dönmeyeceklerini bilsem bile.

John Morrison: Benim için, özlem... Bu havayı tekrardan solumak, kameraların tekrar sana dönmesi ve güreşmek... Üstelik... Biliyorsun son zamanlarımda, işler hiç yolunda gitmemişti.

Humberto Garza: Senin en azından, kaybettiklerini geri getirebilme şansın var. Bu fırsatı iyi kullan John. Çünkü son olabilir.

John Morrison, Val Venis'e bakıyor. Val Venis ise görmüyor onu. Humberto da Venis'e bakıyor uzaktan uzaktan.

Humberto Garza: Kariyerimin bir hiç uğruna heba olmasını istemem.

35mD6zD.jpeg

Humberto oradan ayrılırken John Morrison, Venis'e bakmaya devam ediyor. O sırada biri sarsıyor onu! John irkiliyor.

Bryan Danielson: (Canı sıkkın ama sıcakkanlı bir ifadeyle.) Hoş geldin John. Hangi cehennemdeydin?

John Morrison: İnziva Bryan. İyi bilirsin. İşler ters giderken ne yapılırsa... Bol bol antrenman ve düşünmekle meşguldüm..

Bryan Danielson: O halde cinsel organı tarafından yönetilen herifin peşinden gitmeyeceksin. Doğru mu anladım?

John alınacak gibi olup sonra gülümserken Bryan, gönlünü alırcasına sarılıyor ona.

6pt8wmj.png

Bryan ve John Morrison arasındaki sohbet devam ederken kameralar başka bir yere kayıyor.

h12xijs.png

Nigel McGuinness da partide! Duşunu almış gelmiş. Ambiyansı kokluyor. Afro amerikan bir garsonun tepsisinden bir shot çekiveriyor hemen. O sırada gözleri birinde takılı kalıyor.

echozxz.png

Adam Cole! Daha doğru bir ifadeyle, onu emekli eden adam! Nigel, gözlerini ayırmadan shot'u atıyor. Adam Cole öylece etrafa göz gezdirirken denk geliyorlar. Evet, Adam Cole anladı! Nigel ve Adam Cole odanın en uzak köşelerinden birbirlerine bakıyorlar. Belki de onlar gerçekten odadaki birbirine en uzak iki kişi. Bakışlardan hiçbir şey anlaşılmıyor. Nigel kinli mi, Adam onun dönüşü hakkında ne düşünüyor? Sezilmiyor. Adam Cole fazla uzatmadan The SEX'in olduğu tarafa, partinin merkezine yöneliyor.

Partide böyle olaylar gerçekleşirken odanın en ortasındaki platformda, g-string havlusuyla Val Venis ve onunla tamamen zıtlık oluşturan, siyah takım elbisesi - altın rengi kravatıyla Tyler Breeze görünüyor.

35y04f2.png
hi5dmni.png

Tyler Breeze: EĞLENİYOR MUYUZ VAJİNALAR VE PENİSLER?! (Millet çığlık atıyor.) AMA SADECE ÖN SEVİŞMEDEYİZ BEBEĞİMMMM! PGW'NİN 50. ŞOVUNDAYIZ VE THE SEX, RESMİ OLARAK BU PARTİNİN KONTROLÜNÜ DEVRALDI! AZZZZZZZZZZZZZMAYA HAZIR MISINIZ? (Çığlıklar...)

Val Venis: İÇKİLERİ İÇİP BİRAZ RAHATLADIYSAK YARIŞMAMIZA GEÇELİM. (Eliyle destek aldığı sandalyeyle beraber diğer 6 sandalyeyi gösteriyor.) BU SANDALYELERİ TERS ÇEVİRİP AYAKLARINA OTURMA SURETİYLE- TAMAM BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK. 6 ADET YARIŞMACIMIZ VAR. BU GÖRDÜĞÜNÜZ SANDALYELERE OTURACAKLAR VE ARDINDAN ŞU GÖRDÜĞÜNÜZ FISTIKLAR ONLARIN KUCAĞINA ÇIKIP ONLARI KUDURTMAYA ÇALIŞACAKLAR. (İşaret ettiği yerde 6 adet ponpon kız, dans ede ede sahneye çıkar.) SÜRTÜNME Mİ? KUCAK DANSI MI? BOYUN EMMMMCÜKLEME Mİ? SOFT EROTİK BİR DANS MI? ARTIK GERİSİ ONLARA KALMIŞ... AMA BU ZİLLİŞAHLAR ÇOK İSPİYONCUDUR. EREKSİYONA ULAŞANLAR TEKER TEKER ELENECEK VE SONA KALAN O ASİL İRADE TERBİYECİSİ JULES PAYOT'UN GURURLU BAKIŞLARI EŞLİĞİNDE "PGW 50: POST EJAKÜLASYON" ÖDÜLÜNÜ KAZANACAK! İŞTE YARIŞMACILARIMIZ:

2fudy9p.png

Tyler Breeze: ADAM COLE! BUGÜN PGW'YE GERİ GELDİ AMA MESELE, ERKEN GELİP GELMEDİĞİ!

i98iejx.png

Val Venis: "BA- SIL- DIN!" DEMESİ KOLAY EVLAT. ALALIM SİZİ ER MEYDANINA!

5g37xo2.png

Tyler Breeze: AYLARDIR KADROYA HÜKMEDEN PGW GM THE MİZ, JUNIOR MİZ'E HÜKMEDEBİLECEK Mİ?

446nf6z.png

Val Venis: TARİKAT KALINTISI ANGELİCO ÖĞRETİLERDEN BİR ŞEY KAPABİLMİŞ Mİ?

5xc7h8y.png

Tyler Breeze: CİDDİ MİSİN? GERÇEKTEN ONU YARIŞMAYA ALACAK MIYIZ?

Val Venis: HEY HEY, SAKİNLE PENİSDAŞ. PROFESYONEL OL. ONUN THE CERTİFİED G LAKABI, PROSTATTAN GELİYOR. HERKES ONUN NE BOK OLDUĞUNU ÖĞRENECEK. BU BİZİM DEĞİL, ONUN SINAVI!

Tyler Breeze boynunu büküp kadere teslim olurken biri daha sıçrıyor sahneye?!

g541c11.png
mJfJWDB.jpeg

Bryan Danielson'u ittirerek yarışmaya zorla katılmasına sebep olan kişi John Morrison, gülerek bakıyor onun ardından. Bryan başta kızsa da partideki rahat ortama ayak uyduruyor ve el mahkum sandalyeye oturuyor.

???: DURUN! SANIRIM BİR KİŞİLİK DAHA YERİNİZ VAR!

qw0eeka.png

R-TRUTH?! O DA BURADA! YANINDAKİ BOŞLUĞA DÖNÜYOR.

R-Truth: Arkanı dön ve kazandığım anons edilene kadar gözlerini açma Jimmy. Beni böyle görmeni istemiyorum!

R-Truth onay alıyor olmalı ki gönül rahatlığıyla sahneye çıkıyor. R-Truth hariç herkes oturuyor sandalyesine. O da sandalyenin dibinde ayakta dikiliyor. Ponpon kızlar yerlerini alıyor. Erotik bir müzik yükselip Breeze start düdüğünü çaldığında ponpon kızlar sırayla kucaklarına oturuyor güreşçilerin. Sadece 6 ponpon kız var. Bu yüzden R-Truth'a herhangi bir ponpon kız düşmüyor ama o öyle hissetmiyor olacak ki ritme kaptırıyor kendini!

KH62C5.gif

OF Kİ NE OF! R-TRUTH ORTALIĞI ALEVE VERİYOR! MİLLET DİĞERLERİNİ İZLEMEYİ BIRAKTI! VAL VENİS DURUMDAN RAHATSIZ OLUYOR.

Val Venis: DUR! DUR! SİKİYİM! (R-Truth merakla durup dönüyor.) KIZ KALDIRDI! ELENDİN!

R-Truth üzülerek podyumu terk ediyor. Partidekilerden çok büyük sitem var Val'e. Sesini çıkarmadan usul usul ayrılıyor oradan. Yarışma kaldığı yerden devam ediyor. Adam Cole'un kucağındaki ponpon kız göğüslerini yaslıyor suratına. Chris Brookes'un ponponu tam önünde domalıyor ve muhteşem bir doğa manzarası seyrettiriyor ona. The Miz ise kucağında yavaş yavaş kıpırdayan kızla cebelleşiyor. Angelico ise.. Bir saniye? ANGELİCO'NUN KARŞISINDAKİ KIZ DAHA KUCAĞINA BİLE OTURMADAN ANGELİCO'YU MODERATÖRLERE SÖYLÜYOR! ANGELİCO ÇADIRI KURMUŞ! BREEZE ONU AYAĞA KALDIRDIĞINDA HER ŞEY DAHA DA BELLİ OLUYOR!

Tyler Breeze: ANGELİCO ELENDİ. KARISINA SEVGİLİSİNE ESKORTUNA ŞİMDİDEN SABIRLAR DİLİYORUM. ZOR.

Angelico orayı terk etmeden önce tauntunu atmayı ihmal etmiyor. O sırada gözler Enzo Amore'a dönüyor. Enzo kıza pek bir şey bırakmamış, yemeği kendi yiyor. Kucağına aldığı ponpon kızla dudak dudağa. Ancak ponpon kız ispiyonlamadığına göre bir problem de yok orada. BİRDEN BİR PONPON KIZ ÇIĞLIK ATIYOR. İKİNCİ KURŞUN BEKLENMEYEN BİR YERDEN GELİYOR: THE MİZ! THE MİZ AYAĞA KALKIYOR

images

ŞU ŞEKİL BİR VAZİYET VAR ORTADA! THE MİZ İKİ BÜKLÜM HALDE ORADAN AYRILIYOR.

Tyler Breeze: DÜZENLİ SEKS HAYATI OLAN BİRİ İÇİN DÜŞÜNDÜRÜCÜ! THE MİZ ELENDİ! NOLUYOR? BİR DAKİKA-

Enzo Amore fazla dayanamıyor olacak ki karıyı kucağa alıp terk ediyor orayı. Venis'le Breeze birbirine bakıyor şok olmuş halde.

Val Venis: ENZO AMORE, PROSTATINI KONTROL ETTİRME MAKSADIYLA YARIŞMADAN KAÇTIĞI İÇİN ELENDİ!

Chris Brookes'tan gol sesi var?! Evet, Brookes'un kucağındaki ponpon kız durumu bildiriyor. Chris Brookes üzüntü veya utancın aksine gururla ayağa kalkıyor ve sağ-sol-cepheden her türlü poz veriyor.

gh0lmul.png

Tyler Breeze: Mugshot mu çektiriyosun amına koyayım? BO- ŞAL- DIN Brookes! BOŞALDIN! Erkekliğin yüz karası, utanacağın yerde gülüyorsun.

Chris Brookes: Çeneni kapasan iyi edersin yoksa mikrofon yerine bunu tutmak zorunda kalacaksın.

Breeze'yle Brookes'un arasına Venis giriyor. Tatsızlık büyümüyor fazla. Milletin heyecanı artıyor çünkü son ikiye Adam Cole'la Bryan Danielson kalıyor. Adam Cole'un suratını memeleriyle boğan kadın taktik değiştirmiş. Şimdi Adam Cole'un boynunu emcüklüyor. Eliyse farklı yerlerde. Adam Cole'un zorlandığını görüyoruz. Bryan'ınki kucağında zıplayıp duruyor. Diğer eliyle de Bryan'a parmak kilidi alıyor. Bu, gerçekten profesyonel güreş kültürüne hakim bir ponpon kız. Bryan'dan ses seda çıkmazken Adam Cole'un kucağındaki ponpon kız ikaz ışığını yakıyor. Val Venis ve Tyler Breeze heyecanla Adam'a doğru koşuyorlar. Ve evet, kalkmış...

ank28ll.png

PGW 50: POST EJAKÜLASYON ödülünü kazanan kişi Bryan Danielson!

c68b73q.png

Bryan Danielson kızı nazikçe kendinden uzaklaştırıp kollarını iki yana açıyor. Rakiplerine gözdağı veriyor. Ormanın alfası benim diyor adeta. Val Venis ve Tyler Breeze hemen ellerindeki plaketi Bryan'a veriyorlar.

Val Venis: Tebrikler Bryan. Bu ödülü hak ettin. Ama beni düşündüren bir şey var. Çok rahattın. Sanki-

Tyler Breeze: Sanki kazanacağını biliyormuş gibiydi. Ben de öyle hissettim Val.

Val Venis: Özel değilse Bryan... Penisin var, öyle değil mi?

Bryan sırıtıyor sadece. Cevap bile vermiyor bu aşağılayıcı soruya.

Tyler Breeze: Peki ya, gay?

l60vi0x.png

Bryan Danielson: Olay her zamanki gibi beyinle alakalı. Ama siz aptallar, uğruna yaşadığınız şey için bile en önemli koşulun ne olduğunu fark etmekten uzaksınız. Ve cehaletiniz sadece cinselliğinizi etkilemiyor. Hayatınızın tümünü etkiliyor. PGW için kutlama yapıyorsunuz ama asıl büyük tehlikeyi gözden kaçırıyorsunuz. Judgment Day'i... Hala "burada bu ne alaka" diyen varsa kulaklarını açsın ve beni iyi dinlesin. Tek tek veya ikişerli halde, pek bir şansımız yok. Birini indirebilirsiniz. Şansınız yaver giderse ikinciyi de... Peki ya sonra, üçüncü ve dördüncüyü de düşürebilecek misiniz? Saçma sapan kavgalara bir son verin ve gözlerinizi dört açın. Çünkü bundan sonra hiçbir şey, eskisi gibi olmayacak.

t3cvcp1.jpg

(...)

X: Bu savaş... ne için? Kimse bilmiyor, hiç kimse bilmiyor. Ben bile bilmiyorum artık.

Y: Bu hislerin tam olarak ne zaman başladığını hatırlıyor musun?

X: Bir süre önce... Her şey üstüme hızla gelmeye başladı. Aradığım tek şey huzur, ama bunu bulmam çok güç.

Y: Kazanmak her zaman galibiyet değildir. Belki de artık savaşmaktan ziyade kendine dönmelisin. Gerçekten ne istediğini bulmalısın. (saatini kontrol ediyor) Pekala... Bugünlük seansımız son buldu. Önümüzdeki hafta aradığın huzur ve bunun için verdiğin savaşa yönelik konuşmaya ne dersin?

X: Bu çok iyi olur! Bu konuda sizinle iletişime geçiyor olacağım, şimdilik görüşmek üzere.

Y: Görüşürüz!

bzgmjak.jpeg

Kameraların açıldığı yer arenamız değil, bir psikoloğun dairesindeyiz. Bu konuşmaların ardından kapı açılıyor ve yavaşça bir şekilde tekrardan kapatılıyor. Arka tarafından gördüğümüz bir adam var, az önce seansından ayrıldı. Kendisi oldukça depresif bir ruh halinin içinde, bunu bulunduğu daireyi ve binayı terk ederken içinde yaşadığı eleştirilerden anlayabiliyoruz. Bunu dışarıya yansıtmadı ama onun için bunu sürdürmek çok aptalcaydı. Kendi içinde, kendi kendine konuşuyor.

X: (iç sesi sinirli bir durumda) Ne psikolog ama! Herkesin övmekten bitiremediği o psikolog bu mu? Benden bu saçmalık için 500$ aldı ve söylediği birkaç kelime ile bütün yaralarımı saracağına, sorunlarımı çözeceğine inandı. Sanki beni anlıyor, her şeyi çözebilecekmiş gibi konuşuyor. Oturduğu o koltuktan bakıp, kendince akıl veriyor... Yıllardır bunun üstesinden gelmek için bir çözüm arıyorum, her yolu denedim. O sadece bir başkası. Boşuna vakit kaybettim.

2ruzfyj.jpg

Binayı terk ediyor ve arabasına doğru hareket halini sürdürüyor.

X: Kitaplar... Ya onlar ne işe yaradı ki? Onları da okudum! İncil’i bile baştan sona okudum! Ama cevap yoktu... Tek bir kelime bile o boşluğu doldurmadı!

Ses: O halde neyi bekliyorsun? Bana gel... Kitabı aç.

Bu ses öznemize çok tanıdık. Haliyle fazla irkilmiyor, onunla iletişim kurmayı yeğliyor.

X: (cesaretli gözükmeye çalışarak) Yine mi? Bu sesler... Neden hâlâ buradalar?

Ses: (daha güçlü bir şekilde) Bana gel... Kitabı aç.

Öznemiz sonunda arabasına varıyor, kapısını açmasının ardından hızla arabanın içerisine yerleşiyor ve sürüş öncesi gerekli hazırlıklarını yapıyor. Fren pedalı eşliğinde Start butonuna basması ile aracı çalıştırıyor ve bulunduğu park alanını terk ediyor. Hedef konum belli, UBS Arena...

(...)

k7cmlg1.jpg

Araba ile bir süre ilerledi. Şov alanına artık çok az bir mesafe kaldı. Bir anda bu aracın yavaşladığını fark ediyoruz. Şovu kaçırmamak için acele ile hareket eden özne, ani bir fren ile aracı neredeyse durmuş hale getiriyor. Kendi kendine konuşuyor o yolu gördüğünde.

X: (şaşırmış bir ifadeyle) Bu yol... Burayı biliyorum.

Ses: Burası.

X: (şaşırmış bir ifadeyle) Ben burayı daha öncesinde defalarca kez gördüm. Rüyalarımda gördüm burayı. Hep buradaydım!

Ses: Bana gel...

Öznemiz, trafik kurallarını adeta hiçe sayarak rüyalarında da gördüğü o yere gitmek için aracı sağa çekiyor! Aracının motorunu durduruyor ve aceleci tavırlarla aracı terk ediyor. Tam olarak karşısında orası var. Çözülmeyen sorunlarını çözmek belki de onun elinde.

gebvbbp.jpg

ORMAN!

Ormana doğru yürümeye başlıyor, bir an bile gözünü kırpmıyor ve hayatını zorlaştıran durumların üstesinden gelmek adına ormanın içine doğru hareketleniyor. Nereye gittiğini o da bilmiyor ama bir şeyi aradığı çok belli. Rahatlıkla anlayabiliyoruz ki, onu yönlendiren bir şeyler var.

Ses: Evet, doğru yoldasın. Devam et.

(...)

Öznemiz, kaldığı yerden yürümeye devam ediyor. Kendisinin yüzünü hâlâ görebilmiş değiliz. Sadece sesini işitiyoruz. Söylenmeye başlıyor.

X: Nereye gittiğimi bilmiyorum. Bu yer... Bu orman... Buraya hiç gelmedim ama eminim, ben her zaman buradaydım.

Ses: Seni karşılıyor olacağım.

59prpik.png

Bir süre daha yürümesinin ardından, karşısında oldukça yaşlı ve bir o kadar da devasa bir ağaç beliriyor. Soluk soluğa kalan öznemiz söyleniyor.

X: (hızla soluklanıyor, bir taraftan da konuşuyor) Ah... Ah... Ah... Buna devam edemeyeceğim, çok yo...

Ses: İşte, geldin! Ağaç... Ona git...

Öznemiz, manipüle edilmiş ve sanki kontrol ediliyormuşçasına denileni yapıyor sürekli. Ağır adımlarla ağaca yaklaşıyor. Yaklaştıkça, ağacın gövdesinde oyulmuş bir yerin olduğunu ve onun içerisinde de kara bir kitap olduğunu fark ediyor. Elini önce ağacın üstüne koyuyor. Sonrasında ise elini kitaba doğrultuyor. O eski ve karanlık olan kitap, sanki onu bekliyormuşçasına orada durmakta. Kitabı eline alıyor ve etrafta birisi var mı diye kontrol etmek amacıyla etrafına bakınıyor.

Ses: Oku.

Kitabın kapağını çeviriyor ve okumaya koyuluyor. Kitabı okudukça, kitap elinde daha da ağırlık yapıyor. Atladığı her bir satırda, elleri daha da titrer hale geliyor. Kalbi hızla çarpıyor, dışarıdan işitiyoruz adeta! Kitap, içinde karanlık bir güç barındırıyormuş gibi ağır. Sayfalara baktıkça, kelimeler zihnini ele geçirmeye başlıyor.

X: (sesi titriyor) Bu... Daha önce böyle bir şey hissetmemiştim. Bu çok farklı!

pq1sh76.jpg

Öznemiz, okumaya devam ettikçe etrafındakiler daha da bulanıklaşıyor. Çevresindeki dünya kayboluyor. Sesler daha da yoğunlaşıyor, zihni adeta karanlık bir girdabın içerisine çekiliyor. Sayfalar hızla çevriliyor, hızla çevriliyor, hızla çevriliyor. Her kelime onun benliğine işliyor, onun ruhunun yerini alıyor. Gözleri... Gözleri artık o eski adamın gözleri değildir.

Ses: Kabul et. Kendini bulmanın zamanı geldi. Artık sen... Farklısın.

Kitap bitti ve kapakları birleşti. Öznemizin dünyası bu son ile değişti. Buna bir son demek de yanlışlık, bu son aslında kendisi için yepyeni bir başlangıcı işaret ediyor. Gözlerini kapatıp tekrar açtığında, içinde bir karanlık var olduğunu biliyoruz. O, artık eskisi gibi değil. Yeni biri doğdu.

X: (kararlı bir şekilde) Artık farklıyım. Artık güç bende. Bu... Bu benim yolum.

Kitabı elinde sımsıkı tutarak ormandan çıkıyor, arabasına doğru gidiyor. Yüzünde karanlık bir ifade var, gözlerinde artık hiçbir duygu yok. Kendi kaderini çizen, karanlığın yeni varlığı olarak ormanı terk ediyor. Eski benliğinden geriye hiçbir şey kalmadı. Pekala... Onu nasıl tanıyacağız...

806ah3t.jpg

BU... STEVE GIBKI...

DARK S... T... G!

Bu görüntülerin ardından kameralar tekrardan arenamıza çevriliyor.

t3cvcp1.jpg

Yeniden arenadayız. Prince of PGW 2024 tanıtım videosu yayınlanıyor ekranlarda.

Michael Cole: Heyecan dorukta! Sıradaki özel şovumuz Prince of PGW, 9 Kasım'da gerçekleşecek.

CM Punk: Kaliteli bir tanıtım. Büyük bir mücadele gerçekleşeceği kesin. Kadroda sivrilen çok isim var. Bakalım bu sene Prince of the Ring kim olacak?

JBL: Ama önce gecenin ana olayı var!

SD_687_Photo_121.jpg

VE NİHAYET ANA OLAYDAYIZ! Seyircilerden yoğun yuhalamalar gelirken kameralarımız ringe yaklaşıyor. Ringin etrafında bir sürü güreşçinin olduğunu görüyoruz. Judgment Day tam kadro burada. The SEX ile The Wyatt Family eksiksiz bir şekilde yerini almış. Takımlar haricinde ise Adam Cole, Angelico, Jack Perry gibi yeni isimlerin yanı sıra John Morrison, Chris Brookes, Will Ospreay, Enzo Amore, Bryan Danielson, Kenny Omega, Velveteen Dream, Christian Cage, Randy Orton, Ilja Dragunov da mevcut. Neredeyse tüm kadro burada diyebiliriz.

Ricardo_Rodriguez_bio.jpg

Fakat hepsinden önce, ringin ortasında Ricardo Rodriguez kendinden emin bir şekilde sakince bekliyor. Ana olayın anonsu yapılıyor. Bu sırada güreşçiler de onu dinliyor.

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! Es un gran honor para mí presentarles al mejor campeón en la historia de PGW, quien noqueará a su oponente esta noche y reclamará todos los cinturones principales de PGW. ¡Esa persona es la cara de PGW! ¡Esa persona es el mejor luchador de todos los tiempos! ¡Esa persona es el mexicano más auténtico! Presentamos a al campeón de PGW, La Cara, El Patrón, AAALLLLLBBEEERTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! DEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLL RRRRRIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

images

Alberto Del Rio'nun arabası girişte görünüyor. Del Rio deli gibi kornaya basarken arabasını stage'in önüne bırakıyor. Sonra da içinden çıkıyor. PGW kemeri belinde. Del Rio, bu gece diğer kemeri de alabilmek için mücadele edecek.

AlbertoDelRio_crop_north.jpg

Stage'in önünde tauntlarını atıyor Del Rio. Seyircilerden karışık reaksiyonlar alırken ringe doğru ilerliyor.

527c4-16656150922001-1920.jpg

PGW şampiyonu ringe giriyor. Müzik devam ederken tauntlarını atmayı sürdürüyor. Sonrasında etrafta yer alan güreşçileri süzüyor. Çoğu ile arasının iyi olmadığının farkında. Özellikle Carlito'ya bakıyor ve gülümsüyor. Carlito oldukça öfkeli görünüyor. Biraz sonra köşesine geçiyor ve rakibini bekliyor.

maxresdefault.jpg

World Heavyweight Champion Chris Jericho burada! Chris girişte görünüyor. Yarı öfkeli yarı rahat, kısacası değişken bir ruh hali ile girişten ringe doğru ilerliyor. Seyirciler Chris'in müziğine eşlik ederken Chris onları pek takmıyor, Bryan Danielson'un olduğu yerden steel steps'e çıkıyor, ona manidar bakışlar atarken ringe giriyor. Sonra da Alberto Del Rio'ya bakıyor.

tabletRESEM84364aew.jpg

Alberto Del Rio ile Chris Jericho bakışıyorlar. Bu sırada spiker masasından Punk yorum katıyor.

c56ad-17118098000350-1920.jpg

CM Punk: NOW seninle gurur duyuyor Chris. Bu gece gerekeni yapacağına eminim.

Jericho, Punk'a bakıyor. Tepki vermiyor, çünkü hakem Chris'in kemerini çıkartıyor ve önce Del Rio sonra da Chris'e gösteriyor. Bu maç, yalnızca Chris Jericho'nun ana kemeri için yapılacak! Biraz sonra hakem, seyircilere de kemeri gösterdikten sonra onu yan tarafa veriyor. Zili çalıyor ve bu efsane gecenin ana olayı nihayet başlıyor!

World Heavyweight Championship Lumberjack Match
Chris Jericho (c) vs. "PGW Champion" Alberto "La Cara" Del Rio

a6482d198b07c1cc-1200x675.jpg

Del Rio ve Jericho birbirlerine bakıyorlar. Yavaş yavaş ringin etrafında dönerlerken birbirlerine yaklaşıyorlar. Klasik bir lock ile başlangıcı yapıyorlar. İkisi de birbirlerini ittirmeye çalışıp gücü elde tutmak isterken Del Rio bir anda Jericho'yu headlock'a alıyor. Chris, Del Rio'yu belinden ittirmeye çalışıyor ama Alberto sağlam bir şekilde ona yapışmış durumda. Chris ittirmeye devam ediyor, koşturuyor onu ve iplere gönderiyor nihayet. Del Rio iplerden dönüyor ve Clothesline! Jericho hızla ayağa kalkıyor. Alberto bir kez daha iplere gidiyor ama hakemin bakmadığı anda CARLITO'DAN MÜDAHALE! Carlito Alberto'nun bacağından çekiyor. Bu sebeple yere düşüyor. Hakem hemen o tarafa bakarken Judgment Day kendilerinin bir şeyler yapmadığını anlatmaya çalışıyor. Jericho gülerek Alberto'nun yanına geliyor. Tam bu sırada Del Rio'dan Jericho'ya Eye Poke! Jericho gözünü tutuyor. Sonra da Del Rio kafasından tutuyor Jericho'yu ve fırlatıp ringin dışına atıyor, tam da Judgment Day'in önüne! SIRA LUMBERJACK'TE YER ALAN KİŞİLERİN! JUDGMENT DAY ÖLÜMÜNE STOMPLUYOR JERICHO'YU!

SD_678_Photo_106.jpg

Üst üste tekmelerle Jericho sersemlerken Jack Perry koşarak geliyor ve Judgment Day'i yardıktan sonra Jericho'nun üzerine atlıyor ve ölümüne yumruklamaya başlıyor! Kimse, Perry'nin bu çılgın öfkesini anlamazken Balor ile Dominik stomplaya devam ediyor. Will Ospreay de geliyor, onlara eşlik ediyor. Biraz sonra Kenny Omega, Jericho'yu kaldırıyor ve sert bir yumruk vurduktan sonra içeriye yolluyor. Kimse, Kenny'nin neden böyle yaptığını anlamazken Alberto, Chris'in hazır bir şekilde önüne gelmesiyle gülümsüyor. Sonra da ağır bir şekilde tuşa gidiyor! 1.... Atıyor Chris! Del Rio ise gülüyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve Chris'in doğrulması için konuşuyor. Ona küfürler ediyor. "Kalk artık seni orospu çocuğu," dediğini duyuyoruz. Chris ağır ağır kalkarken Del Rio iplere gidiyor, koşuyor ve Step Up Enzugiri! Chris yerde! Del Rio tuşa gidiyor. 1.........2.......

Alberto-Del-Rio-World-Heavyweight-Champion-Cropped.jpg

Atıyor Jericho! Henüz maçın başı olduğu için beklenen bir kick out geliyor. Del Rio ayağa kalkıyor. Jericho da yavaştan ayağa kalkıyor. Del Rio iplere gidiyor ve koşuyor. Ama Jericho aniden kalkıyor ve LARIAT! Sert bir Lariat ile Alberto yere düşüyor. Chris kafasını tutarak kendini köşeye bırakırken Del Rio da göğsünü tutarak yerde kısa bir süre dinleniyor. Sonra da Jericho bekliyor. Del Rio ağır adımlarla kalkarken koşuyor ve Neckbreaker! Sertçe onu yere seriyor Chris. Ardından iplere koşuyor ve LIONSAULT! Tuşa gidiyor Chris. 1........2... Atıyor Del Rio! Jericho hemen onu ayağa kaldırıyor ve biraz öncenin intikamını almak için, başka bir Lumberjack dolu güreşçi bölgesine Del Rio'yu fırlatıyor ve ATIYOR! Del Rio tam da Wyatt Family'nin önünde yerde. Bray Wyatt başta olmak üzere herkes ona saldırmaya başlıyor! Strowman, Rowan, Val Venis, Tyler Breeze, Randy Orton... Hepsi orada ve Del Rio'yu yerde stompluyorlar. Biraz sonra Jack Perry koşarak geliyor ve Del Rio'yu kaldırıyor. Sonra da yumruklamaya başlıyor! Perry oldukça öfkeli! Yumruklamaya devam ederken Randy Orton öfkeyle Jack Perry'e saldırmaya başlıyor! Perry afallıyor! Orton Perry'i yumruklarla yere seriyor, sonra da üstüne çıkıyor ve onu dövmeye başlıyor. Ama Wyatt Family elemanları müdahale ediyor ve Orton'u tutup arkaya doğru götürüyorlar. Tam spiker masasının önünde yaşanan bu olayla beraber Del Rio boşta kalıyor. Adam Cole, Del Rio'yu kaldırıyor ve iki tokat çakıyor. Bryan Danielson da bir Roundhouse Kick vuruyor ve ringe itekliyor. Del Rio içeriye girdi. Bu surada Judgment Day ile Bryan arasında bakışmalar görüyoruz.

maxresdefault.jpg

Biraz sonra Jack Perry de ağır ağır yerden kalkıyor. Orton ise başka bir bölgeye geçmiş durumda. Jericho, gelen Del Rio üzerinden tuşa gidiyor. 1...... Atıyor Del Rio. Chris Jericho Del Rio'yu tutuyor, sonra da bacaklarını doğrultuyor. Walls of Jericho için döndürmeye çalışıyor ama Del Rio belinden destek alarak Chris'in hareketini engelliyor, sonra da onu ayaklarıyla ittirerek iplere gönderiyor. Jericho iplerden koşuyor. Alberto yere eğilerek devam ederken Chris atlıyor, diğer iplere koşuyor ve geliyor. Del Rio bu sırada ayağa kalkıyor ama Jericho'dan CODEEEBREAKERRR!!!! Del Rio yerde! Jericho tuşa gidiyor! 1...........2.........

1yqkAk.gif

ATIYOR DEL RIO! Chris başta şaşırsa da beklediği şekilde devam ediyor maç. Del Rio kolay kolay pes etmeyecek. Biraz sonra gidiyor Chris ve Del Rio'nun bacaklarına yapışıyor. Walls of Jericho için döndürecek gibi oluyor ama ALBERTO'DAN BİR TEKME! Tam kafasına sert bir bot darbesi geçiriyor Del Rio. Chris afallarken Del Rio hızla ayağa kalkıyor. Chris ona doğru koşuyor. Del Rio gelen Jericho'ya bir yumruk çakıyor, sonra da karnına vuruyor ve CROSS ARMBREAKER!!!! İplere yakın bir yerde bu hareketi yapan Alberto Del Rio, Jericho'nun kolunu iyice çekiştiriyor. Jericho acıyla bağırırken Del Rio pes etmesini söylüyor. Chris bağırıyor. Del Rio da ona pes etmesi için bağırırken Chris iplere uzanmaya çalışıyor! Ama beceremiyor. Çünkü Del Rio iplere yakın ama Chris resmen ringin ortasında! Jericho acıyla kıvranırken...

images

Ringin etrafında bir hareketlilik var. Jack Perry'nin öfkeyle ayağa kalktığını görüyoruz. Perry, kafasını tutarak bağırıyor ve Orton'u istediğini, oraya gelmesini söylüyor. Kenardakiler, ringdeki hakem ve Del Rio dahil herkes o tarafa bakarken Perry kafasını çeviriyor ve onu izleyen Punk'a bakıyor. "Sen neden bakıyorsun yaşlı bunak?" diyor Perry. Punk öfkeleniyor. Fakat Orton'un yavaş yavaş o tarafa yaklaştığını görüyoruz. Wyatt Family ekibi, Orton'u sakinleştirmeye ve Perry'nin yanına göndermemeye çalışıyor. Bu sırada, Kenny Omega da ona sahip çıkıyor ve gitmemesi gerektiğini söylüyor. Perry ise "bırakın, gelsin," tarzında konuşarak onu kışkırtıyor. Bu sırada...

hq720.jpg

Hakem de o tarafa yöneldiği için Del Rio'nun kilidine odaklanan Alberto hariç kimse yok! Bray Wyatt'ı görüyoruz! Wyatt hızla Alberto'ya bir Eye Poke yapıyor! Del Rio gözünü tutarak acı içinde kıvranırken kilidi bırakmak zorunda kalıyor. Herkesin dikkati Jack Perry'de! Jack Perry, Orton'un olduğu tarafa doğru gitmeye çalışıyor. Fakat onun önünde de Bryan Danielson ve The Sex var. Üçlü, Perry'i tutuyor ve karşı tarafa geçmemesi için çalışıyor. Fakat Perry, oldukça öfkeli bir şekilde onlara da çatıyor. Bu sırada CM Punk'ın spiker masasından kalktığını görüyoruz. Punk geliyor ve...

2dd1d-16279008937177-800.jpg

ARKASI DÖNÜK PERRY'İ TUTUYOR VE YUMRUKLUYOR! ÜST ÜSTE YUMRUK VE TEKMELERLE ONU DÖVERKEN PERRY AFALLIYOR! PUNK, PERRY'İ TUTUYOR VE BARİYERLERE FIRLATIYOR! SONRA DA KALDIRIYOR ONU VE GO TO SLEEEP!!!! JACK PERRY ACI İÇİNDE YERDE! Kenardaki herkes, itici buldukları bu karakterin dayak yemesi konusunda hemfikir oldukları için ona müdahale etmiyorlar. Perry öylece yerde yatarken CM Punk tauntlarını atıyor. Sonra da spiker masasına, görevine devam etmek üzere geçiyor.

CM Punk: Nerede kalmıştık, John?

intro-1667874217.jpg

Seyircilerden olumlu reaksiyon devam ederken Jericho'nun da Alberto Del Rio'nun da ringin köşelerinde öylece oturduklarını görüyoruz. İkili birbirlerine bakarken Alberto'dan küfürler geldiğini görüyoruz. Chris ise gülümsüyor. Wyatt'ın müdahalesiyle maça devam edebiliyor kendisi. Alberto öfkeyle ayağa kalkarken Jericho da hızla köşesinden kalkıyor. Alberto koşuyor, Chris'i köşede sıkıştırıyor Clothesline ile! Sonra da üst üste tekme ve yumruklarla onu sersemletiyor. Sonrasında köşeye gidiyor, hızla geliyor ve Spear ile köşeye uçacakken Chris kafasını oradan kaldırıyor! Alberto köşe direğine sertçe kafasını çarpıyor. Afallayan Del Rio yavaşça önce aprona sonra da yere doğru düşerken Lumberjack ekibinden en başta Will Ospreay geliyor ve Alberto'tu tutarak seri yumruklamaya başlıyor! Alberto'yu tutuyor ve sonrasında bariyerlere fırlatıyor! Del Rio sırtını tutarken o tarafta yer alan Velveteen Dream, Adam Cole, Angelico gibi isimlerin Del Rio'ya saldırdığını görüyoruz. Alberto çok sağlam dayak yiyor. Chris Jericho bu sırada içeriden gülmekle yetiniyor.

walls-of-jericho.jpg

Biraz sonra dayak faslı bitiyor ve Ospray, Del Rio'yu içeriye sokuyor. Chris Jericho, Del Rio'nun bacaklarından tutuyor ve sağlam bir şekilde terse döndürüyor, kafasını da dizinin üstüne koyarak WALLS OF JERICHO BAĞLIYOR! WALLS OF JERICHO! SERT BAĞLADI CHRIS! DEL RIO DİRENMEYE ÇALIŞIYOR AMA ZORLUYOR! JERICHO BIRAKMIYOR. DEL RIO BAĞIRIYOR, ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR VEEEEE...

maxresdefault.jpg

İPLERE UZANMAK ÜZERE YERE VURUYOR. SONRA DA BİR ADIM DAHA İLERLİYOR! ALBERTO, ÇOK ZORLANSA DA KENDİNİ İPLERE DOĞRU ATIYOR! Bir şekilde başarıyor bunu! Nefes nefese kalsa da hakem sayıyor. 1.....2.... Chris nihayet bırakıyor! Locku bırakan Jericho öfkelenmeye başlıyor. Artık bitmesi gerektiğini düşünüyor. Alberto kalkmaya başlarken bekliyor onu. Kalkması için bağırıp çağırıyor, "Kalk hadi de işini bitireyim Meksika serserisi," diyor Chris. Sonra da bekliyor. Alberto ağır ağır kalkarken Chris koşuyor, Alberto tam kalkıyor, Chris zıplıyor ama PUNCH! Del Rio sağlam bir punchla Jericho'yu afallatıyor. Chris başta yere düşüyor, sonra ayağa kalkıp Alberto'ya vurmaya çalışırken Del Rio eğiliyor. Chris'in arkasına geçiyor ve GERMEN SUPLEX! Chris belini tutarak kalkıyor ayağa, Alberto bu sırada bir kez daha koşuyor ve bir GERMEN SUPLEX DAHA! Chris ağır ağır kalkarken Del Rio dinleniyor. Chris ayaklanıyor biraz sonra, köşeye doğru geçiyor. Del Rio koşuyor ve STEP UP ENZUIGIRI!!!! Del Rio hemen tuşa gidiyor. 1.........2........

AEW-Fight-for-the-Fallen-067.gif

Atıyor Jericho! Alberto Del Rio hemen kaldırıyor Chris'i, sonra da karnına bir tekme basıyor ve Cross Armbreaker için kolunu sarıyor. Derken Jericho onu ittiriyor ve Alberto iplere gidiyor. Dönüşte Jericho'dan Dropkick! Jericho nasıl poposunu kaldırdığını anlamasa da Dropkick'i vurmayı başarıyor! Del Rio biraz sonra ayağa kalkarken Jericho onu bekliyor. Del Rio koşuyor ve Step Up Enzuigiri vurmaya çalışırken Chris'ten LARIAT! Del Rio yere düşüyor. Chris Jericho köşede bekliyor. Del Rio yavaşça ayaklanıyor. Jericho koşuyor, Del Rio ayağa kalktı, arkasını döndü ve CODEBREAAKEERR!!! Jericho için henüz bitmedi! Alberto yerde! Jericho onu kaldırıyor, Del Rio'yu iplere göndermek istiyor. Başta Del Rio zorluk çıkarsa da sonrasında yavaş da olsa ayağa kalkıyor. Jericho onu iplere ittiriyor, Del Rio iplere gidiyor ve sekiyor, koşarak gelirken Chris Jericho'dan JUDAS EFFECT!!! JUDAS EFFECT VURDU CHRIS! TUŞA GİDİYOR HEMEN! 1...............2..................

Del_rio_cross_armbar.jpg

ATIYOR DEL RIO! Lumberjack'te yer alan güreşçiler bile atmaması için yalvarırken Del Rio maça devam ediyor! Tüm güreşçiler mutsuz! Neredeyse herkes Jericho'nun kazanmasını istiyor ve bekliyor. Ama Del Rio maça devam ediyor. Chris de bu duruma şaşırırken ayağa kalkıyor ve Del Rio'nun ayaklarından tutmaya çalışıyor. Ama Del Rio yine onu ittiriyor ve yere düşürüyor. Vurduğu bot darbesiyle Chris kafasını tutuyor. Del Rio ağır ağır kalkarken Chris ondan önce kalkıyor. Del Rio aniden kalkıyor ve Chris'in karnına tekmeyi vuruyor. Sonra da bir elbow darbesiyle kafasına vuruyor. Ardından tutuyor ve Suplex! Standart bir Suplex ile Chris'in belini tutarak yerde kıvranmasını sağlıyor. Del Rio sonrasında Chris'i kaldırıyor, köşeye fırlatıyor ve STEP UP ENZUIGIRI! Kaç defa yaptığını o da sayamıyor! Chris yere doğru düşerken SERT BİR SUPER KICK! Chris yerde yatıyor. Alberto koşuyor ve Chris'in kolundan tutuyor, sonra da çekiyor ve CROSS ARMBREAKER! BU SEFER BİTER! ALBERTO HIZLA KOLUNU ÇEKİYOR! CHRIS ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! LUMBERJACKTE YER ALAN GÜREŞÇİLER DE CHRIS'LE ACI ÇEKİYOR! KİMSE ONUN KAYBETMESİNİ İSTEMİYOR! CHRIS ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! DEL RIO VURMASI İÇİN BAĞIRIYOR VE CANINI İYİCE YAKIYOR! CHRIS ELİNİ KALDIRDI...

ER11_Photo_125.jpg

YUMRUĞUNU ALBERTO'NUN OLDUĞU TARAFA DOĞRU KOYUYOR VE TERS DÖNMEYE ÇALIŞIYOR CHRIS! Ters dönerek bacaklarını iplere yaklaştırıyor. Biraz sonra bunu başarıyor. Chris, iplere dokunuyor! Ayakları aracılığıyla bunu başarıyor! Alberto, onu ringin ortasına çekip bu hareketi yapmadığı için binlerce kez pişman. Bu yüzden ayağa kalkıyor ve Chris'i ringin ortasına çekmeye çalışıyor. Fakat Chris buna müsaade etmiyor. Del Rio onu kaldırıyor, sonra da iplere gönderiyor. Ama Chris bu hareketin de devamını getirmiyor, iplerde takılı kalıyor. Del Rio öfkeyle ona doğru koşuyor ve Clothesline! Ama düşen hem kendisi hem de Jericho! İKİSİ DE KENARDAKİ GÜREŞÇİLERİN ARASINDA! CÜMBÜŞ BAŞLIYOR!

intro-1694099891.jpg

İKİ GÜREŞÇİYE DE SALDIRIYOR! Will Ospreay başta olmak üzere Judgment Day, Adam Cole gibi güreşçiler ikisine de saldırırken The SEX ve Wyatt Family'nin derdi yalnızca Del Rio. İki güreşçi de üst üste stomp ve yumruklarla sarsılıyorlar. Biraz sonra Will Ospreay, Del Rio'yu tutuyor ve bariyerlere fırlatıyor. Suratını çarpan Del Rio'nun kaşında ufak da olsa bir kanama var. Artık sadece burnunu değil, kaşını da yaptırmak zorunda! Biraz sonra, Judgment Day üyeleri işin bokunu çıkartıyorlar ve ringdeki hakeme bakıyorlar. Balor'un da yönlendirmesiyle Dominik hakeme sesleniyor ve sert bir yumruk atıyor! Dirty Dom gülümseyerek hakemi aşağıya çekiyor. Sonra da rahat rahat ringe girmek üzere ekibine komut veriyor. Bryan'ı görüyoruz. Bu oyunu bozmak için koşuyor ve Balor'a bir Dropkick çakıyor! Balor yere düşerken Dominik hemen Bryan ile yumruklaşmaya başlıyor. JD de Dominik'e yardım ediyor. Bryan ve Judgment Day arasında kavga çıkıyor! Fakat Carlito'nun ani bir Backstabber çakmasıyla Bryan belini tutarak yere düşüyor. Belinden daha önce sakatlanmış olan Bryan, acı içinde kıvranırken Judgment Day üst üste stomplarla Bryan'a saldırıyor. Bu sırada Will Ospreay'in de Del Rio'yu stomplamaya devam ettiğini görüyoruz. Tam da bu anda...

preview1_60cf2d497e82c7cd0de9bd1b8e3d7248.jpg

GİRİŞTE GÖRÜNEN İSİM GOLDBERG!!! GOLDBERG BURADA! SEYİRCİLER ÇILDIRDI!

f45c63dcb85ae26e8da61908b55bffcb.jpg

GOLDBERG biraz sonra koşmaya başlıyor! Will Ospreay onu görüyor ve Goldberg'e bakıyor. Koşan bu adama karşı o da hamle yapmak üzere o tarafa doğru giderken GOLDBERG'DEN SPEEEAARRRRR!!!! GOLDBERG FECİ SAPLADI! OSPREAY ACI İÇİNDE KARNINI TUTUYOR VE YERDE YATIYOR!

hq720.jpg

Goldberg'in gelişiyle diğer güreşçiler ona yer açıyor. Goldberg tauntlarını atıyor! Sonra da Judgment Day'e doğru bakıyor. Onlar şu an için bir hamle yapmazken Goldberg, "haydi gelin," gibisinden bağırıyor ve dövmek için onları çağırıyor. Balor ekibini geriye çekiyor, durmalarını söylüyor. Şimdilik saldırmak istemiyorlar. Goldberg gülüyor, sonra da Will Ospreay'i alıyor ve ringe götürüyor. Fırlatıp içeriye atıyor. Sonra da koşuyor ve BİR SPEAR DAHA! Ardından kaldırıyor ve JACKHAMMER!!!

20093.jpg

Goldberg etrafına bakıyor. Ringde tek başına ve kimsenin içeriye girmediğini fark ediyor. Sabah ona saldırmak için gelen Judgment Day bile şu an için düşünceli. Goldberg gülüyor. Bu sırada Del Rio ayağa kalkmış, ringe doğru gelmekte. Jericho bir köşede, Del Rio ise diğer köşede yer alıyor. Dışarıdalar, yedikleri feci dayaktan sonra çok yorgunlar ama ringe girmek ve maçı da bitirmek istiyorlar. Goldberg onları çağırıyor ve elleriyle "gel" işareti yapıyor. Bu sırada Judgment Day kendi arasında konuşuyor, içeri girme konusunda kararsızlar. Balor, ringin bir kenarında tüm grubunu topluyor. Birbirlerine bakarlarken bir diğer tarafta Wyatt Family'i görüyoruz. Onlar da ringe girmek için hamle yapmayı bekliyorlar. Bu sırada Balor ve Wyatt bakışıyorlar. Karşılıklı yardımlaşma için çağrı yapıyorlar. Önce Bray Wyatt teklifte bulunuyor. Sonrasında Balor gülüyor, böylece teklifi kabul etmiş oluyor. Bray Wyatt da kahkahalar atıyor. Böylece hamleleri kesinleşiyor. İçeriye girmek için tüm grup hamle yapacaklarken...

HEAD OF THE TABLE!!!!!!!

20210430_SD_Roman_ent--843393b6009d141984cff24c3f400132.jpg

ROMAN REIGNS BURADA! REIGNS GERİ DÖNÜYOR! TRIBAL CHIEF GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! HERKES OLDUKÇA ŞAŞKIN! ONLAR GİTTİKLERİNİ SANIYORDU! AMA ROMAN BURADA VE GERİ DÖNÜYOR! HİÇBİR YERE GİTTİĞİ FALAN YOK!!!! ROMAN REIGNS PGW'DE!!!!!!!!!!!!!

intro-1699429722.jpg

Roman ringdeki Goldberg'e bakıyor. Wyatt Family de Judgment Day de neler olacağına bakmak için girişe dönüyor ve bekliyorlar. Goldberg gülümseyerek Roman'a bakarken Roman sert bakışlarla onu süzüyor. Ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor, biraz sonra koşmaya başlıyor ve KOŞARAK İÇERİYE GİRİYOR!

20231104_CrownJewel_LA--a82b8be8ec15ff91bd6a264f53da6f46.jpg

ROMAN KOŞUYOR, GOLDBERG ONA YUMRUK ATMAK İÇİN BEKLERKEN ROMAN SPEAR VURUYOR!!!! SPEEEARRR!!!! GOLDBERG YERDE! HIZLA AYAĞA KALKIYOR GOLDBERG AMA ROMAN İPLERE GİDİYOR, KALKAN GOLDBERG'E BİR KEZ DAHA KOŞUYOR VE BİR SPEAR DAHA!!!!!! GOLDBERG YERE DÜŞÜYOR VE KENDİNİ RİNGDEN ATIYOR! ROMAN İÇERİDE! TAUNTLARINI ATIYOR ROMAN!

Y2Fv.gif

Dışarıdaki güreşçilere gelmeleri için bakan Roman, aynı az önce Goldberg'de olduğu gibi kimsenin içeriye girmek istemediğini fark ediyor. Gülüyor ve bekliyor. Bu sırada Kenny Omega ile Randy Orton'ın hareketlendiğini görüyoruz. Birisi Del Rio diğeri Jericho olmak üzere iki şampiyonu kafasından tutuyorlar ve ringe zorla sokuyorlar. Roman onlara bakıyor. Del Rio da Jericho da ağır ağır ayağa kalkıyorlar. Maçları sabote olan iki şampiyon, zorla içeriye sokulduğu için oldukça öfkeli. Roman onların karşısında duruyor. İkisi de ayağa kalkıyor. Del Rio Chris'e bakıyor. Chris de Del Rio'ya. Telepatik bir şekilde Roman'ı temizleyip maça devam etmeyi düşünüyorlar. Roman karşılarında oldukça ciddi bir biçimde onlara meydan okurcasına bakıyor. Del Rio da Jericho da ayakta. İkisi de Roman'a doğru hamle yapmak istiyor. Aynı anda koşup yumruk vurmaya çalışıyorlar ama Roman alttan geçiyor, iplere gidiyor ve dönüşte DOUBLE SPEAR!!!!! ROMAN DOUBLE SPEAR VURUYOR! İKİ ŞAMPİYON DA TEKRARDAN YERDE! ROMAN UAAAAA DİYE BAĞIRIYOR!!!

642601ab95ddb0.72428751.jpeg

Sonra Roman etrafına bakıyor. Şampiyonlardan sonra sıradaki lokmasını merakla beklerken Judgment Day ve Wyatt Family'nin birbiriyle kesiştiğini görüyor. İki grup da işaret veriyor ve aynı anda aprona çıkıyor. Sonra da içeriye giriyorlar. Randy Orton ve Kenny Omega'nın da içeriye girdiğini görüyoruz bu iki gruptan bağımsız olarak. Judgment Day bu giriş için şaşırsa da Roman'a bakmaya devam ediyorlar. Tüm güreşçiler aynı anda Roman'a saldırmaya başlıyorlar! Tam 9 kişi ROMAN REIGNS'İN ÜZERİNE ÇULLANIYOR VE SALDIRI BAŞLIYOR!!!

hi-res-8cd019c09558a53c9dbf0658a60769d0_crop_exact.jpg

Roman başta reaksiyon verse de birkaç yumruk ve sağlam tekmeden sonra yere düşüyor ve stomplanmaya başlıyor. İki grubun elemanları ile Orton & Omega ikilisi Roman'ı yere seriyorlar. Wyatt biraz sonra köşeye doğru geçiyor ve ekibin saldırısını FULL HD keyifle izliyor. Balor da Wyatt gibi kenara geçiyor. Etraftaki diğer güreşçiler yaşananları karışık duygularla izliyor. Biraz sonra Rowan, Wyatt'a doğru Roman'ı gönderiyor. Wyatt Reigns'i tutuyor ve ringin biraz ortasına gelip SISTER ABIGAIL VURUYOR! Roman yerde yatıyor. Sonra Wyatt, Balor'a işaret veriyor. Köşeye çıkması ve Coup De Grace vurabileceğini söylüyor. "Sıra sende," diyor kameralardan duyulabilecek şekilde. Balor ekibine bakıyor, ufak kaş göz işaretleri yapıyorlar. Saldırı sonrası bir planları olduğu kesin. Balor da Coup De Grace için köşeye çıkmak istiyor. Wyatt adamlarına açılmalarını söylüyor. Balor köşeye çıkıyor ve...

hq720.jpg

DIŞARIDAN ANİDEN KOŞARAK GELEN VELVETEEN DREAM ONU KENARA İTTİRİYOR! FINN BALOR ÇELİK MERDİVENLERE DOĞRU SERTÇE DÜŞÜYOR VE KAFASI KANAMAYA BAŞLIYOR! BALOR YERDE VE BAYGIN! VELVETEEN DREAM YÜZÜNDEN YERE DÜŞÜYOR BALOR! İÇERİDEKİ DOM, CARLITO VE JD DE BU OLANLARA BAKIYORLAR. BRAY WYATT KAHKAHALAR ATIYOR BU SIRADA! ZATEN SALDIRMAYA HAZIR OLAN JUDGMENT DAY EKİBİ BİR ANDA STROWMAN VE ROWAN'A SALDIRMAYA BAŞLIYOR! FAKAT-

hq720.jpg

Orton, Omega, Rowan ve Strowman bir anda Judgment Day'e yöneliyorlar. Saldırılarına daha fazlası ile karşılık geliyor! Afallayan ekip biraz sonra yedikleri seri yumruklarla sersemliyor. Velveteen Dream'in de hemen onlara destek olduğunu gördükleri zaman tuzağa düştüklerini anlıyorlar. Velveteen başta olmak üzere Orton, Omega, Rowan ve Strowman; geriye kalan Judgment Day'in 3 elemanını sindiriyor. Biraz sonra Wyatt'ın direktifi geliyor. Roman ve Judgment Day ekibi ittirilmek suretiyle ringden atılıyor. Aprondan yere düşen güreşçiler oldukça yorgunlar!

Michael Cole: Velveteen Dream, Kenny Omega ve Randy Orton...

JBL: Wyatt Family'nin yeni üyeleri diyebilir miyiz?

CM Punk: Öyle görünüyor John.

Yerde yatan Chris Jericho ve Alberto Del Rio'yu görüyoruz. Wyatt Family ekibi için sıradaki hamle onlar adına! Wyatt komutayı Velveteen Dream'e bırakıyor. Velveteen ise Jericho ve Del Rio'ya bakıyor. İkisinin de tam ortasına geçiyor. Sonra da Rowan ile Strowman'a dönüyor. İkisini de tutup ringin ortasına çekmesini istiyor. Elemanlar şampiyonları ringin ortasında, yan yana olacak şekilde hizalıyorlar. Velveteen Dream köşeye çıkıyor hızla, zıplıyor ve...

042_NXT_10042020CG_04096--36eb065056205fb3f4b6e1f6bf5ea970.jpg

THE PURPLE RAINMAKER!!!!!!! ALBERTO DEL RIO'YA DOĞRU YAPIYOR BUNU VELVETEEN! DEL RIO'YA PURPLE RAINMAKER!!!!

DEL RIO ÖLÜ BİR ŞEKİLDE YERDE YATARKEN VELVETEEN, CHRIS JERICHO'Y TUTUYOR VE KOLUNU DEL RIO'NUN ÜSTÜNE ATIYOR! WYATT FAMILY ÜYELERİ HIZLA RİNGİ TERK EDERKEN VELVETEEN'İN KOMUTUYLA ORTON, HAKEMİ KALDIRIYOR VE RİNGE SOKUYOR. HAKEM BİR GÖZÜ AÇIK BİR GÖZÜ KAPALI BİR ŞEKİLDE TUŞU AĞIR AĞIR SAYIYOR. 1..................... 2........................

3!

Kazanan ve kemerini koruyan: "World Heavyweight Champion" Chris Jericho

chrisjericho.jpg

Chris Jericho bu maçın kazananı oluyor! Müzik çalıyor. Jericho, ölü gibi yerdeyken kemerini korumayı başarıyor. Epik bir şekilde Velveteen Dream'in yardımıyla koruyor kemerini Chris. Hayat tesadüflerle dolu! Bir yandan da Del Rio duo champ olamıyor! Böylece Will Ospreay, tarihin tek duo champ'i olarak kalmaya devam ediyor. Yerde yatan bir sürü güreşçi var. Kalan güreşçiler ise ayakta ve ne Wyatt Family ne Judgment Day ne de Roman, Goldberg gibi isimlere bulaşmak istiyorlar. Olanları seyirci gibi izlemeye devam ediyorlar. Bu sırada Wyatt Family hem PGW hem WHC kemerlerini alıyor. Asıl sahipleri onlar olmasa da gösteri amaçlı ellerine alıyorlar ve stage'e doğru ilerliyorlar.

IosDEQftxe.jpg
KzcYMie.jpg
sZb8v.jpg

Biraz sonra Wyatt Family, en yeni üyeleriyle beraber girişin önünde duruyor. Bray Wyatt stage'de oturuyor, PGW kemerini beline takıyor ve kollarını yana açıyor. Hemen arkasında takım şampiyonları Rowan ve Strowman var iken bunlara Kenny Omega, PURE şampiyonu Randy Orton ve Velveteen Dream de ekleniyor. Orton kollarını açarak tauntunu yaparken Omega keyifsiz bir şekilde silah işaretini yapıyor. Velveteen Dream de World Heavyweight Championship kemerini beline takıyor, sonra da kollarını açarak Wyatt'ın hemen yanında taunt atarak yer alıyor! The Wyatt Family, Payback 50. bölümde, dünya şampiyonluklarının kaderini belirleyen ekip oluyor! Bu kemerleri alıp taunt atarak geleceğe yönelik mesajlarını da veriyorlar.

Michael Cole: Ekip bu gece TV kemerini kaybetmese, tüm şampiyonlukları toplamış gibi girişte görünebilirdi. Bu inanılmaz bir başarı!

CM Punk: Michael, bu ekip bu gece toplandı. Nasıl olduğunu bile anlamadık. Bu yüzden gerçek bir başarıları olduğunu söyleyemem. Ama Judgment Day'in başarı felsefesini düşünürsek, bu adamlar şu an PGW'yi domine etmiş durumda! Judgment Day'in işi oldukça zor. Ana kemerlerden birini gerçekten alırlarsa daha da söylenebilecek bir şey kalmaz.

JBL: Bu ekip nasıl bir araya geldi, ben onu anlamadım Michael. Kenny ile Orton dostça rekabet ederken bir anda Wyatt'ın yanına katıldılar.

Michael Cole: Nasıl olduğunu inan ben de anlamadım. Fakat Kenny bundan pek memnun görünmüyor John. Ama diğer kişiler kendi rızaları ile burada, o kesin! Yakında sebepleri mutlaka öğreniriz. Bu gece için bizden bu kadar sayın seyirciler! Gelecek hafta için görüşmek üzere!

Şov, Wyatt Family'nin gösterisiyle kapanıyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟎
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: