RPG halı saha


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
634
Mesajlar
5,121
Beğeni sayısı
1,827
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan
Favori Güreşçi
Malakai Black
file-1566473065336-85.png


North Carolina, Greensboro
11.08.04 P.M


Kameralarımız yerel bir futbol sahasına çevriliyor ve soyunma odalarından yavaş yavaş çıkan kadınlar görüyoruz. Hepsinin üstünde formalar vs. var ve maç yapacak gibiler. İşletme sahibi biraz garip biraz mutlu bir şekilde sahayı süzüyor. O sırada soyunma odasından en son çıkan ve kapıyı kilitleyen kişiyi görüyoruz.

1727479369253.png

Bu Liv Morgan. Kendisi şovda da dediği gibi imzayı atıp halı sahaya gelmiş. Liv sahaya giriyor ve ısınma hareketleri tamamlandıktan sonra maç başlıyor.

Dümenden maksat spor olsun kasa bir maç izliyoruz. Liv bir kez kaleci uzaklaştırmak üzereyken araya girip gol atıyor, bir kez de uzun topta kafasının tersiyle kalecinin üzerinden topu ağlara gönderiyor. Genel olarak iyi oynasa da savunmadaki üç tane hanımefendinin topu bir türlü defanstan çıkaramamasından dolayı kaybediyorlar. Maçtan sonra kızların biriyle Liv istişare yapıyor;


Kız : Bugün çok iyiydin. Sanki her gün futbol oynamak için güreş kariyerinden vazgeçmiş gibisin.

Liv Morgan : Saçmalama sürtük haftada 1 kez denk gelirse oynuyorum o kadar. N'Golo Kante değilim ben. Sen de beni güreşten uzaklaştırmak için bahane arıyor gibisin. Hem ne demişler form geçici, klas kalıcı. Bak ne diyeceğim güreş işine tekrar geri döndüm ama şartlar gerekmedikçe güreşmeyi düşünmüyorum. Ağıma bir yakışıklı takıp ona yol göstereceğim gibi. Eski kaşarız sonuçta.

Kız : Maçlara da gelmezsin sen şimdi.

Liv Morgan : Takvimlere bağlı güzelim. Bilirsin başarılı olmak için bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor.

Liv Morgan ve arkadaşı tam soyunma odasına girerken bir ses duyuyorlar;

mocgrande-erkek-buyuk-beden-kapri-sort-47bdb3.jpg


Lavuk : Kadınlar top mu oynar a.... k....

Liv bunu duyunca sinirden küplere biniyor ve bağırıp elemanın üzerine yürümeye başlıyor. Orada bir arbede kopuyor ve herkes ortalığı yatıştırmaya çalışıyor. Liv elemana "mağarana dön ayı" diye bağırırken kameralarımız kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: