RPG Takım Şampiyonlarından Mesaj

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
71
Beğeni sayısı
932
PG Nakit
160
Wyatt Ailesinin yuvasına bağlanıyor kameralarımız, çiftlik evinin merdivenliklerinde Bray Wyatt'ın gaz lambası tepeye asılmış vaziyette. Hemen altında ise omuzlarında takım şampiyonlukları bulunan Erick Rowan'la Braun Strowman var. Strowman söze giriyor.

sbc5api.png

Lockdown, kilitleri kırmayı kendine amaç edinmiş insanlar için bereketli geçti. (Unvanına bakıyor Braun) O sefil takımıyla beraber içeri kapatıldığımızda, ne olacağını herkes önceden biliyordu. Yine de sempati duyduklarını iddia ettikleri o zerzevatı karşımıza attılar. Kenny Omega, çok sevdiği dostlarının yardımına koşmadı. Onlara eziyet etmemizi izledi ve kılını bile kıpırdatmadı. Tıpkı sizler gibi. Bizi bir fikre inandırdınız, "siz ötekisiniz" dediniz, "sizin anlattığınız şeyler bizim için anlam ifade etmiyor" Ama şimdi, altınları yağmalamamızla beraber bazılarının antenleri açılmıştır diye tahmin ediyorum. Bizim House of Black gibi soytarılardan farkımız, elimizdeki bir malzemeyi size pazarlamaya çalışmıyoruz. "Bize bakın, biz farklıyız" diyerek sizden ilgi beklemiyoruz. Sizin oğlanları öyle bir ezdik ki, artık istemeseniz de gözlerinizi Wyattların dünyasına çevirmek zorunda kalıyorsunuz. Bizi görmek zorundasınız, çünkü televizyonlarınız üzerinden evinize giriyor ve doğru bildiğiniz her şeyi tarumar ediyoruz. Aradaki fark bundan kaynaklı. Jeff Hardy ve Will Ospreay, aylardır çerezlerle uğraşarak kendilerine yapay bir taht inşa ettiler; ve kendilerini birer kral olduklarına inandırdılar. O ihtiyar Jeff kancığının maddeyi bırakabileceği masalına kendini nasıl inandırdın bilmiyorum ufaklık, ama görünen o ki arkadaşının en sevdiği renk her zaman beyaz olarak kalacak. Mühim olan şu, Lockdown'da sizin masalınız sona erdi ve bizim gerçeklerimiz başladı. Rezilliğinizi, spiker masasında her maç maymun gibi hoplayıp zıplayan arkadaşınıza mal etmek istediğinizi biliyorum. O olmasaydı, galip gelen taraf biz olurduk diyeceksiniz. Ya da belki yanılıyoruz, belki de sizin mücadeleye devam etme azminizi gözümüzde fazla büyütüyoruz. Fark etmez. Siz isteseniz de istemeseniz de, biz sizi istiyoruz. Eğer İngiliz finosu olmasaydı da her halükarda sizi o ringe böcek gibi yapıştıracağımızı göstermek için, size bir rövanş teklif ediyorum. Wyattların karşısına bir kez daha çıkın. Bu sefer Kenny'nin kız arkadaşları yok, sadece siz ve biz. Daha önce bir kez elimizden kurtuldunuz, bizse av kokusu almış tazı gibi peşinizden gelerek Lockdown'da işi bitirdik. Şimdi de şüpheleri ve tereddütleri bitirme zamanı. PGW çöplüğündeki bütün takımların kafasında, Wyattların başka bir hayata son verdiğinin bilinmesini istiyorum. (Braun kemerine dokunuyor) Artık Will Ospreay yok. Artık Jeff Hardy yok. Artık başka bir hayat da yok, erkek arkadaşınla beraber sürdürdüğünüz boş saltanatın sonuna geldik, ama tatmin olmuş değiliz çünkü hala yürüyor ve nefes alıyorsunuz. Eğer yüreğiniz varsa, PGW 50'de; Wyatt Ailesi, Another Life'a karşı. Teke tek. Ve... diskalifiyesiz. (Braun sırıtıyor) Umarım aşk mektubuma cevap vermeye erinmezsiniz, eğer bize evet cevabını vermezseniz sizi bulur ve o cevabı zorla alırız.

Rowan pis pis sırıtıyor. Braun'a bakıyor.

Onlarda o yürek ne gezer, amcaoğlu?! (Rowan elindeki kuzu maskesini okşuyor) Hepsinin işini bitirdik. Bir gecede, bize kafa tutma iddiasında olan dört adamı birden harcadık. Ama işimiz bununla bitmedi. Lockdown gecesinden beri elimize tutuşturdukları şeye bakıyorum. Bayaa şehirli, baya pahalı bir şeye benziyor. Pürüzsüz, pırıl pırıl.. Ben doğduğumdan beri bir böcek gibi yaşıyorum. Pisliğin içinde. Biliyor musun amcaoğlu, bokun içinde yuvarlanmaya o kadar alışmışım ki şu altını bile en sonunda dayanamayıp domuz pisliğine batırdım. Şimdi de onu kana bulamak istiyorum. (Rowan başını sallıyor) Biz onlar gibi taç giyip kral olmayacağız, sancak açıp yağmacı olacağız. Elimizde altınlarla bütün takımları teker teker talan edeceğiz. Ve kimle başlayacağız biliyor musun amcaoğlu, House of Black'le. Ağabeyim bize rakibimizin kim olduğunu iyi öğrenmemiz için gözlerimizi dört açmamızı söyledi. Onu dinledim, şu başlarındaki kadına benzeyen adamı. Sürekli karanlıktan bahsedip duruyor, onu dinlerken başım ağrıyor. Televizyon ekranına elimi sokup kellesini koparmak, o sesi kesmek istiyorum.. Hepsinin işini bitireceğiz. Young Bucks, Kenny Omega, House of Black. Takımlar divizyonu artık bizim. Young Bucks'ı emekli ettik. Another Life'ı dağıtacağız ve House of Black'i tarihe gömeceğiz. 2025 yılının başına geldiğimizde, PGW'de bir yeri kırılmadık sağlam takım bırakmayacağız. Follow.. the buzzards.

l1ylfci.png

Rowan yavaşça maskesini kafasına geçirirken bir anda ışıklar sönüyor ve gaz lambasının altında ikilinin ürkütücü siuletini görüyoruz, kamera kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: