RPG Bas ya da Pas #5


BerzerkBryan

Role Model
Katılım
26 Tem 2023
Konular
307
Mesajlar
1,698
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
475
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Val Venis ve Tyler Breeze, şirket binasının sunum odasındadır. Tyler'ın elinde bir adet prezervatif kutusu Val Venis'in yanında ise bir tane rulo tuvalet kağıdı vardır.

Tyler Breeze elindeki prezervatif kutusunu yukarı atıp tutarken düşürür ve almak için eğilir.


Tyler Breeze: Bas ya da Pas'a ne dersin?

Val Venis kafasını sallayarak onaylar.

Tyler Breeze gülümser ve beyaz duvarda bir görüntü belirir.

1727242489402.png

Tyler Breeze: Bugün ki mağdurumuz Lita Kasa, göğüs, güzellik ve libido... Sözü sana bırakıyorum. @KALKTI!!!!
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Of of of beni yakmak mı istiyorsun? Lita, ilk göz ağrılarımdan biri. Eski fağuşelerden kim kaldı be Breeze? Söyle bana! Hmmm. Şöyle bir bakalım.

Venis birkaç saniye öylece görüntüye bakar. Her hücresini ezberlemek istercesine...

KASA= Dürüst olmak gerekirse Lita, kalçasının bu kadar standart olup seksi bulduğum nadide parçalardan. Artık beni tanıyorsun Breeze. Göt, kadının yarısıdır. Belki de daha fazlası. Ama konu Lita'ysa işler değişebilir. Ekrandaki fotoğraftan kasa analizi yapmak zor ama emin olabilirsin ki onun kalçası hafızamda capcanlı yaşıyor. Dediğim gibi, düz bir kalça. Ne tahta götlü ne de fark yaratanlardan. Diğer unsurlar eşliğinde iş görür veya çöp olur. 5/10.

GÖĞÜS= Göğüsler orta-iri ve diri. Lita'nın sevgilisiyseniz evde bir tane yastık işinizi görür. Lita kafasını ona yaslar, siz de onun göğüslerine. Kendisinde, cima sırasında gaza gelip kürekçisini göğüsleriyle boğacak bir hava var. Mümkün olan en güzel ölümlerden biri. 8/10.

YÜZ GÜZELLİĞİ= Suratı biraz sert. Bazen çok maskülen geliyor. Özellikle geniş çene yapısı bende, vurdum mu sallanacaklardan izlenimi veriyor ama öyle olmadığını biliyorum. Lita hep güzeldi. Özellikle yaşlandıkça daha feminen ve çekici oldu. Sert, asi kız bakışları prematür ejakülasyona sebebiyet verebilir. 7/10.

LİBİDO= Lita yürüyen am bence. Onun, şu anki muadilleri; hele ki aynı tarza sahipseler, daha ziyade erkek fatma oluyorlar. Ancak Lita dövmeli, kriminal havasına rağmen tuhaf bir şekilde feminen de. Onunla pamuk prenses de oynarsınız, Catwoman da. Penisiniz bir kere onun eline geçtiyse, hayatınızın geri kalanını kırık bir penisle yaşayıp yaşamamanız onun vicdanına kalmıştır. Bizi ilgilendirmese de, Lita'da 40 cm zurna dürümü içine alacak hayvaniliği de görebiliyorum. Sen de görebiliyor musun? 9/10.

SONUÇ= Bu en kolay Bas ya da Pas'lardan biri oldu Breeze. Lita'yla uzun yıllardır tanışığız ama ona hiç basmadım. Bunu niye yapmadım bilmiyorum ama elime bir fırsat geçse, evet kesinlikle affetmem penisdaş. Asla affetmem. Onun piercingli vajinasında 8.7'lik vibrasyon yaratırdım. Sonuç olarak: Lita, BASILIR! Sen ne diyorsun?​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: