RPG Yaşandıysa hakketmişsindir!


Hülya Avşmaz

Haftanın Üyesi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
1,543
Beğeni sayısı
210
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Taylor Rotunda
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Kameralar arka alanda açıldığında önceden hazırlanmış setup başında oturan Enzo Amore'yi görüyoruz.

1726570757053.png
Enzo kameraya doğru bakıyor ve sakin bir ses tonuyla söze giriyor:

How you doin ? Bunu ilk çıktığımdan beri soruyorum ve insanlar bunu sadece bir markalaşma olarak görüyor ama gerçek şu ki bunu içimden gelerek soruyorum. Gerçekten nasıl gittiğini önemseyen birisiyim çünkü eğer çıktığınız yolda kötü ilerlediğinizi söyleyebiliyorsanız sonucunun kötü olacağını kendiniz garantilemişsinizdir. Açıkçası burada işler benim için de pek iyi gitmiyor. G sertifikalı bir aygır olsam da artık eskisi kadar sevilmediğimi açıkça görebiliyorum. Kimseyi suçlayamam ama verdiğim ara için de kimse beni suçlamasın.Bir süre şirketten uzaktım ve bunun tek sebebi iyi gitmediğimi düşünmemdi. Bu süreçte uzaklaştım ve toparlandım ama ne yazık ki döndüğüm gün Bo Dallas karşısında kıl payı bir farkla kaybettim. İşler tekrar kötüye gitmiyor yanlış anlamayın. Gün sonunda bu sefer başaracağıma inanıyorum. Başarı yolumdaki aktif engel ise Malakai Black'den başkası değil. Beni dinle kardeşim seninle bir sorunum yok ve bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istiyorum. System'i ben çağırmadım, onları çağıran sendin! Arkanı kollayacak adamlarınla beraber etrafta gezersen ilgiyi tabiki de üzerine çekersin. Gidişatını kendin belirledin ve şimdi sana soruyorum kardeşim: How you doing ? (Ses tonu agresifleşiyor) Omega'nın karşısına çıkamayıp üstüne birçok rakip edinmişken üstüne bir de beni mi karşına almak istiyorsun ? Keyfin bilir. Karşına çıkarım ve o dövmeli kıçına tekmeyi basıp yoluma bakarım çünkü ne sen ne de gezdirdiğin o it sürüsü vakit harcamama değmezsiniz! Eğer System maça dahil oldu diye ağlayacaksan hiç durma tüm gün ağlayabilirsin. Ama şunu bil ki: yaşanmışsa hakketmişsindir! Ben senin gibi değilim, PGW'nin altını üstüne getirip posterlere gerçek bir marka yüzünü yani Enzo Amore'yi koydurduktan sonra kazandığım paraları Vegas'da yemesini bilirim. Gidip kedi falan yiyip sadomazo ayinler yapmaktansa ben hayatımı yaşamayı tercih ediyorum ahbap! (İyice yükseliyor) Hiç çekinme tüm itlerini çağır! Çağırsana! Buddy'i çağır, Brody'i çağır hatta gerekirse multiverse'ü gezip kendi varyantlarını çağır! Ama sonucu değiştiremezsin. Nasıl gittiğini ben belirlerim ve ben diyorum ki her şey benim için mükemmel gidiyor kanka.
1726571953200.png

Ben senin gibi indy black metal gruplarının özentisi değilim. Tamamen orijinal biriyim. Senin rakibin Miz olabilir ama ben değilim. Undertaker ve Jericho tartışmanıza girmek istemiyorum bile. Çünkü ben idol kapıştıran bir çocuk değilim ben geleceğin güreşçilerinin idollerinizle kapıştırdığı bir yıldızım! Ringe çıktığımızda System senin itlerini tutmakla yetinecek ve bekçi köpeklerin olmadan karşımda olduğunu fark edemeden BADA-BOOM!!! Bir anda etraf kararacak ve tek duyduğun ses yere vuran hakemin ''BİR, İKİ, ÜÇ!'' diyişinden ibaret olacak! Kendini karanlıkla özdeşleşmiş biri olarak tanıtsan da gün sonunda karanlığa bakamıyorsun. Karanlık her sana baktığında bakışlarını kaçırıyorsun! Sadece ergenliği atlatamamış bir adamsın ama merak etme benim sahne ışığım o karanlığı da aydınlatacak. Gerçekten ikimiz arasındaki fark çok belli adamım. Sen sadece kendi inançları tarafından kısıtlanmış biriyken ben her lafımda bir öncekinin üstüne koyan özgür biriyim. Hakkımda istediğini söyleyebilirsin çünkü asla imajımı zedeleyemezsin en fazla PR'ımı yapabilirsin. Yanındaki dostlarına bu sefer güvenemezsin çünkü sayılar eşitlendi ve bununla da kalmadı rakiplerin arasına G sertifikalı bir aygır eklendi. Bo Dallas maçında yaptığım gibi bir hata yapıp sana fırsat vereceğime güveniyorsan yanılıyorsun çünkü bu maçı ringe girdiğim gibi bitirmeyi hedefliyorum. Bu yüzden adamlarına söyle ki beni gördükleri anda sana tag versinler çünkü karşımdakinin kim olduğuna bakmadan maçı bitireceğim ve maçın sonunda ''sen beni yenmedin 'onu' yendin'' demeni istemiyorum.

1726573711284.png

Enzo biraz soluklanıp gergin bir ses tonuyla devam ediyor.

En son yükseldiğim zaman beni durdurmak için hiç görmediğim bir fenomeni bana iftira atması için tutmuşlardı. Kimse bana inanmadı ama ben dik durdum ve açıklamamı yapıp kenarıma çekildim. Kenarıma çekildim ki gerçekleri benden değil de yargıdan duyun diye. Kimsenin bana destek olmadığı dönemde herkes gibi bana da gölgelerde yaşayan bir karanlık el uzattı ama ben ''bazıları'' aksine bir omurgaya sahip olduğum için görmezden geldim.

Aşırı sinirli bir şekilde:
DİBİ GÖREN BENDİM! İFTİRAYA UĞRAYAN BENDİM! AMA MAĞDURU OYNAYAN SİZSİNİZ! KARANLIKTAN BAHSEDEN SİZSİNİZ! Karanlık nedir bilmek ister misin ? Karanlık hayatının en parlak döneminde uğradığın bir iftiradır. Annen dışında herkesin sana atılan iftiraya inanmasıdır karanlık. Bir kadın üstünden iftiraya uğrayıp seyirciler tarafından kötü bilindim. Yine bir güreşçi tarafından bizi şova götüren araçtan kovuldum ve o kendini bilmez kahraman ilan edildi. Hayatımın her aşamasında üstüme çamur attılar ve her zaman o çamur üstüme yapışık şekilde yaşadım. Ama bu sefer susmayacağım!

Toparlanıp biraz daha sakinleşir.
Malakai Black, Miz, House of Black ve de System. Hepinize sesleniyorum: orijinal bir G'ye dil uzatan eve hasarlı bir çeneyle dönecektir! Bu işe dahil oldum ve bu seferlik System'e zaferin tadını öğreteceğim ama bugünden sonra bir daha kuyruğunuzu sıkıştırıp yanıma gelirseniz bu sefer yükselişim karşısındaki bir böcekmişsiniz gibi davranır ve üstünüze basıp geçerim! Ben Enzo Amore. Real1 ve de nZo. Tanındığım her isim bir marka her isim 6 haneli bir etikete sahip. Lockdown şovunda arkadan kendi seslendirdiğim müziğim duyulurken elime mikrofonu alacağım ve size bir kez daha soracağım: How you doin ?

Kameralar Enzo'nun sırıtışına zoomlarken bir yandan da yavaşça karararak kapanır.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: