RPG Kuklaların ve Kuklacının Sonu!


Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
34
Mesajlar
2,189
Beğeni sayısı
518
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
(( Arka plan karanlık bir odada başlıyor. Hafif bir sis, odayı çevreliyor. Malakai Black, yüzünde karakteristik siyah boyası ve gözlerinin derin karanlıkla dolu olduğu bir şekilde karşımızda. Konuşmaya başlamadan önce kısa bir süre sessizce durur başını sağ ve sola sallar, gözlerini kameraya diker ve konuşmaya başlar. ))

tumblr-f4de2d36de3b48ad6a87ca4514574837-f2e190f1-400.gif

Malakai Black:
Miz… Oyunların artık sona yaklaşıyor. Senin adaletsiz yönetimin, Enzo ve The System gibi kuklalarını sahneye sürdü. Ama bu oyun, Lockdown'da sona erecek. Bu kez yalnız değilim. Yanımda karanlığın en güçlü savaşçıları var: Buddy Matthews ve Brody King. Bizler karanlığın içinden gelen, karanlığı kucaklayanlarız. Enzo ve The System, sizler sadece Miz’in kuklalarısınız. Sizler güç sanrılarıyla kendinizi avutuyorsunuz, ama gerçek güç, karanlığın içinden gelen iradeyi taşımaktır. Buddy Matthews, Brody King… Biz bir araya geldik ve karanlığı harekete geçirdik. Bizim ittifakımız, Enzo ve The System’in zayıflığını gözler önüne serecek. Lockdown’da sadece bir maç değil, bir hesaplaşma olacak. Miz’in sahneye sürdüğü her kukla, bizim karanlığımızda boğulacak. Bu oyunda kazanan olmayacak, çünkü ortada bir oyun yok. Sadece karanlık ve onun getirdiği kaçınılmaz gerçek var. Bu gerçek de, Miz’in yarattığı düzenin yıkılmasıdır. Enzo, sen Miz’in elinde bir piyonsun. Kendini her zaman olduğundan daha büyük görüyorsun. Ama Miz’in kontrolünde ne kadar güçlü olabilirsin? O seni sahte bir kral gibi gösteriyor, ama biz gerçeği görüyoruz. Brody King’in gücü ve Buddy Matthews’un iradesiyle, seni ve sistemini yerle bir edeceğiz. Sizler sahte güce sahip olabilirsiniz, ama bizim karşımızda o güç hiçbir şey ifade etmiyor. Karanlık sizin korkularınızı açığa çıkaracak. Miz’in arkanızda olması sizi kurtaramayacak. The System... Sizler de Enzo gibi Miz’in oyuncağısınız. Miz’in planlarının bir parçası oldunuz ve onun gölgesinde saklandınız. Ancak Lockdown’da saklanacak bir yer bulamayacaksınız. Brody King’in gücü karşısında ne kadar dayanabilirsiniz? Buddy Matthews’un hızına ve karanlığı yönlendiren iradesine karşı nasıl durabilirsiniz? Sizler sadece birer engel olabilirsiniz, ama karanlık her zaman yolunu bulur. Sizlerin mizansenlerini bozacağız ve bu düzeni sona erdireceğiz.


tumblr-73fa29cae2420a81eec5ecd0e4f65491-5edb25ff-400.gif


Biz üçümüz, karanlığın içinden gelen gerçek gücüz. Buddy Matthews, Brody King ve ben... Lockdown’da savaşmaya gelmiyoruz, bu düzeni yıkmaya geliyoruz. Enzo ve The System, sizler sadece birer geçici varlıksınız. Miz’in kontrolünde olduğunuz için, o kadar zayıfsınız ki, iradeniz bile size ait değil. Ama biz, karanlıkla yoğrulduk. Bizim irademiz, gücümüzü kontrol eden tek şeydir. Bu savaş, sadece bir başlangıç. Lockdown, Miz’in yarattığı düzenin sonunu getirecek. Enzo, The System… Sizler Miz’in taşeronlarısınız, ama bu taşeronlar karanlıkta kaybolacak. Buddy Matthews’un kükreyen iradesi, Brody King’in yıkıcı gücü ve benim karanlıkla olan bağım, bu düzenin çökmesine neden olacak. Miz… O tahtından indirileceksin. Enzo ve The System, siz sadece yolun sonundaki ilk adımlar olacaksınız. Lockdown… Karanlık burada. Ve bu karanlık her şeyi yutmaya hazır. Buddy Matthews, Brody King ve ben, karanlığın ordusunu kurduk. Sizler sadece karşımıza çıkan ilk engeller olacaksınız. Enzo, The System… Karanlığın hükmü yaklaşıyor. Miz’in kuklaları olarak sadece bu savaşın yıkıntıları arasında kaybolacaksınız. Ve bizler, karanlık tahtına çıkacağız. PURE Championship, bu savaşın sonunda benim olacak. Ama bu, sadece başlangıç. Lockdown, karanlığın gerçek gücünü açığa çıkaracak. Enzo, The System, Miz… Hepiniz karanlıkta kaybolacaksınız. Lockdown’da zafer bizim olacak. Çünkü karanlık her zaman hüküm sürer. Buddy Matthews, Brody King ve Malakai Black, bu karanlık ordusunun liderleri olacak. Sizlerin kaçışı yok. Karanlık geldiğinde, geriye sadece enkaz kalır.

tumblr-3d1ed9309341759b74abf2f9b866d6e8-bdccfd21-400.gif


Lockdown… Kuklaların sonu olacak. Miz, senin yarattığın bu düzen, Enzo ve The System gibi sahte krallıkları besledi. Ama karanlıkta hiç kimse krallığını sürdüremez. Karanlık, her şeyin sonunu getirir ve senin kuklaların da bundan kaçamayacak. Lockdown, onların yıkımıyla başlayacak, senin saltanatının çöküşüyle sona erecek. Bu sadece bir savaş değil; bu, kuklaların iplerinin kesilme anı. Enzo… The System… Miz size birer krallık vaadetti, ama karanlık her şeyi görür. Sizler güçsüz, zayıf ve iradesizsiniz. Miz’in arkasına saklanarak hayatta kalabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Lockdown, bu yanılgıyı yerle bir edecek. Miz’in sahte gücünün sizi koruyamayacağını anladığınızda, korkularınızla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Biz, karanlıkta güç bulanlar, korkudan beslenenleriz. Buddy Matthews’un karanlık iradesi, Brody King’in yıkıcı gücü… Ve benim, karanlığı yönlendiren iradem. Sizlerin kaderi artık bizim ellerimizde. Bu oyunu daha ne kadar sürdürebilirsin Miz? Karanlık seni izliyor. Enzo ve The System, kuklalar olarak sahnenizde son performanslarını sergileyecekler. Ama bu performans, onların sonu olacak. Bizim karanlıkla olan bağımız, onları birer birer sahneden çekip alacak. Lockdown, bu düzenin sona erdiği yer olacak. Sadece Miz’in yarattığı sahte güçler değil, senin yönettiğin her şey karanlığa gömülecek. Miz, sahte güçle, sahte kuklalarla hüküm sürdüğün günler sona eriyor. Karanlık seni de yutacak. Kuklaların sahneden çekilirken, sen de o tahtından indirileceksin. Karanlık hep kazanır, çünkü bizler karanlığı kucaklayanlarız. Enzo, The System, Miz… Bu sizin sonunuz olacak. Biz, karanlığın ordusu, bu düzenin sonunu getireceğiz.

tumblr-139933bbb58ded2dd82243c33993ce03-e57664e6-400.gif


Miz... Bu noktada geri dönmen için bir yol kalmadı. Sen adaletsizliğini, kibirini ve kontrol arzunu bu ringdeki her hareketinle gösterdin. Ancak bu hırs, seni karanlığın pençesine sürükleyecek. Eğer bu yolda devam edersen, Lockdown’da sadece kuklaların değil, senin de sonun gelecek. Buddy Matthews, Brody King ve ben... Biz sadece Enzo ve The System’i yıkmakla kalmayacağız. Biz senin kurduğun tüm bu yapıyı yerle bir edeceğiz. Miz, sen güç sanrılarıyla kendini kandırıyorsun. Kendini bir imparator olarak görebilirsin, ama gerçekte sen sadece karanlığın gölgesinden kaçmaya çalışan bir zavallısın. Her hamlenle o karanlığa bir adım daha yaklaşıyorsun. Lockdown’da sahneye sürdüğün kuklalar, senin son kalen olacak. Onlar düştüğünde, yalnız kalacaksın. Ve o an geldiğinde, karanlık seni bulacak. Her nefeste, her adımda karanlığın sana daha da yaklaştığını hissedeceksin. Gözlerini kapattığında, arkanda nefesini hissettiğin şey... işte o biz olacağız. Eğer bu düzenin seni koruyabileceğini sanıyorsan, yanılıyorsun. Lockdown’dan sonra artık sahte gücün, sahte tahtın ve sahte kuklaların seni koruyamayacak. Senin sıradaki hedefin ben olacağım, Miz. Enzo ve The System yere serildiğinde, geriye sadece sen kalacaksın. Ve ben seni karanlığın ortasında bırakıp, kaçış yolunu tamamen kapatacağım. Bu karanlık, seninle oyun oynamayacak. Buddy Matthews’un iradesiyle, Brody King’in yok edici gücüyle ve benim karanlığı yönlendiren irademle yüzleştiğinde, artık kaçışın olmadığını anlayacaksın. Korkunun seni nasıl sardığını hissedeceksin, çünkü bizim gücümüz senin ötesinde. Bu sadece bir fiziksel savaş değil; bu, karanlıkla baş edemeyeceğin bir irade savaşı olacak.

tumblr-6a7da76fffadb90b2150f7026bc0ac9c-5810ef56-400.gif


Miz… Lockdown’dan sonra karanlık seni yutacak. Tüm kontrolü kaybettiğinde, kuklaların düşüp, etrafında bir bir yok olduğunda, geriye sadece sen kalacaksın. Ve o an geldiğinde, bu karanlık tahtını ele geçirecek. PURE Championship’i ne kadar uzakta tutarsan tut, bu gücün önünde duramazsın. Benim iradem ve karanlığın çağrısı, sonunda seni bulacak. Miz, sana son bir uyarı. Eğer yoluna devam edersen, karanlık seni sonsuza kadar yok edecek. Bu sadece Lockdown’da son bulmayacak. Sonrasında… Tüm kariyerin, tüm varlığın ve kimliğin karanlık tarafından silinecek. Senin adın bir zamanlar hatırlanan bir liderden ibaret olacak, ama geride hiçbir iz kalmayacak. Bu senin sonun, Miz. Ve biz, karanlık, senin üzerinde hüküm süreceğiz. Karanlık seni izliyor. Sen her hamleni yaparken, biz daha da yaklaşıyoruz. Şu an seni çevreleyen o sahte güvenlik hissi, gerçekte bir yanılsamadan ibaret. Kendi kurduğun bu düzen seni koruyor gibi görünebilir, ama gerçekte seni daha derin bir uçuruma sürüklüyor. Sen Enzo ve The System’i öne sürerek güvende olduğunu sanıyorsun, ama onlar senin önündeki son perde. O perde düştüğünde, arkanda sadece sen ve karanlık kalacaksın. Miz, karanlıktan kaçamazsın. Ne kadar yükseğe çıkarsan çık, o karanlık senin peşini bırakmayacak. Sen güç dedikçe, biz daha güçlü hale geleceğiz. Sen sahte bir imparatorluğun kralı gibi davranıyorsun, ama bir hükümdar karanlığın karşısında ne yapabilir? Korkuyu iliklerinde hissettiğinde, çok geç olacak. Karanlık seni yalnızca Lockdown’da değil, hayatının geri kalan her anında takip edecek.

tumblr-dc6d8175ee2866dc1aa50deeeecd0fc1-f2379423-400.gif


Sen her yeni plan yaptığında, ben orada olacağım. Her yeni kukla yarattığında, karanlık o kuklaları bir bir yutacak. Senin için kazandığın her zafer, karanlığın seni daha fazla ele geçirdiği bir an olacak. PURE Championship’i benden ne kadar saklarsan sakla, sonunda o kemer karanlığın ellerinde olacak. Çünkü bu senin için bir savaş değil, bir kaçış. Ama Miz… Kaçışın yok. Eğer hala bu savaşı kazanabileceğini düşünüyorsan, bir kez daha düşün. Lockdown’da Enzo ve The System düştüğünde, onların ardından seni izliyor olacağız. Buddy Matthews’un, Brody King’in ve benim gölgemde her geçen gün biraz daha kaybolacaksın. Kendi sahnenin kahramanı gibi görünsen de, gerçeklerin üzerini örtmek imkansız. Sahte imparatorluklar düşer Miz, ama karanlık her zaman hüküm sürer. Senin sonun sadece bir an meselesi. Her hamleni, her sözcüğünü dikkatle seç. Çünkü Lockdown’dan sonra, karanlık seni ele geçirdiğinde artık geri dönüş olmayacak. Sahte krallığının yerle bir olmasını izlemek zorunda kalacaksın. O tahtın senin elinden kayıp gidecek ve karanlık seni sonsuza dek yutacak. Miz, bu oyunun sonunda seni karanlık karşılayacak. Senin başına gelecek olan, kaçınılmaz bir sonun başlangıcı. Miz… Eğer devam edersen, sadece Lockdown’da kaybetmeyeceksin. Kariyerin, itibarın, gücün… Hepsi karanlığın içinde yok olacak. Senin adın bir efsane olarak anılmayacak, çünkü efsaneler korku içinde yaşamaz. Korku, senin sonunun habercisi olacak. O karanlık seni sardığında, hiçbir ışık bulamayacaksın. Ne kadar direnirsen diren, karanlık senin sonun olacak. Sonun yaklaşıyor. Karanlık her adımında seni izliyor, her hamlende biraz daha güçleniyor. Lockdown sadece bir başlangıç. O ringde sahte krallığınla yüzleşecek ve tüm düzenin yıkılacak. Enzo ve The System’in yıkılışını izlerken, seni bekleyen kaderi göreceksin. Kuklaların birer birer düştüğünde, arkasında saklanacak hiçbir şeyin kalmayacak. Karanlık seni içine çekecek, Miz. Gücünü, kontrolünü, hatta kimliğini yutacak. Bu sonun kaçınılmaz. Kaçmaya çalışsan da, karanlık seni bulacak. Lockdown’da her şey sona erecek, ama bu karanlığın hükmünün sadece başlangıcı olacak. Kuklaların sonu, senin de sonun demek. PURE Championship’in karanlığın ellerinde olacağını biliyorsun. Senin yarattığın her sahte duvar yıkıldığında, arkasında sadece karanlık kalacak. Miz… Bu sonun geldi. Karanlık her zaman kazanır, çünkü karanlık kaçınılmazdır.

Hazır ol, çünkü bu kez kaçışın yok, Miz. Lockdown’da senin piyonlarını birer birer devirdiğimde, benden çaldığın o PURE Championship’i almak için büyük bir savaş başlatacağım. Karanlık sadece orada beklemiyor, karanlık seni ve senin sahte imparatorluğunu tamamen ele geçirmek için harekete geçiyor. Senin kurduğun her şey, karanlığın önünde yerle bir olacak. PURE Championship… Onu benden çaldığını düşündün, ama asıl gerçek savaş şimdi başlıyor. O kemer, karanlığın ellerinde olması gereken yerde olacak. Miz, bu savaşı senin kurallarına göre oynamayacağım. Bu senin için sadece bir mücadele değil; bu, senin adaletsizliğine ve sistemine karşı başlatacağım büyük bir savaşın ilk adımı. PURE Championship’i alacağım. Ve bunu sadece bir zafer değil, senin düzenini tamamen yıkan bir simge haline getireceğim. Bu savaş, kaçınılmaz sonunun başlangıcı olacak.


black-background-350x250.png


(( Kameralar, uzun bir süre Malakai Black'e odaklandıktan sonra kapanıyor. ))
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 8)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: