Girişte Jey Uso'yu görüyoruz. Seyirci ''Jey is on fire'' naralarıyla Jey'i cheer'liyor.
Mikrofonu eline alan Jey konuşmaya başlıyor...
Jey Uso: Evet millet Jey burada. Bana debutum'dan beri sürekli desteklediğiniz için teşekkürler. Artık ben Fury kadrosundayım ve orada yapacaklarımla sizi coşturmaya hazırım. Ben her yerde güreşebilirim. Gerek arka bahçede gerek burada. Bitmiş olan samoa güreş kültürünü yeniden canlandırmak için sabırsızlanıyorum. Fury kadrosundakilere bakacak olursak kanın gövdeyi götüreceğinden emin olabiliriz. Şunu unutmayın benim karşıma her kim çıkarsa çıksın ben o kişiyle kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırım. Jim Cornette'in booking'ine güveniyorum ve beni en iyi yerlerde göstereceğine eminim. Sizinde desteğinizi arkama alarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma size söz veriyorum.
Seyirci Jey'in bu konuşmalarından sonra ''USO USO USO'' diye bağırıyor.
Jey konuşmasına devam eder...
Jey Uso: Son olarak arkamdan atan tutan bir şahsın olduğunu duydum. Kendisinin ismini gerek duyduğumda vereceğim ve sonuçlarını ödeteceğim. Şimdilik görüşmek üzere. Her zaman ve her daim Uso ile kalın ve doğrudan şaşmayın efendiler. Jey is out...
Jey mikrofonu bırakıp girişe yöneliyor. Seyirciyi selamlayıp arka alanın yolunu tutuyor.