WWE SmackDown Tartışma Konusu | 13.09.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1


Gecenin açılışını Triple H ile yapıyoruz. Yenilenmiş bir logo ve intro da çıkıyor karşımıza. Logo bayağı ateş ediyor bu arada. Triple H kısa bir açılış konuşması yaptıktan sonra Steel Cage maçının açılışını yapıyor. Muazzam bir pyro+alev şovu eşliğinde kafes ringe iniyor ve maç introsunun ardından maça geçiyoruz.

Tartışmasız WWE Şampiyonluğu
Steel Cage Maçı
Cody Rhodes (ş) def. Solo Sikoa

Oldukça keyifli ve hat safhada heyecana sahip bir maç izliyoruz. Maça da karışan girişen kimse olmuyor. Maçın son bölümünde Cody Rhodes, Solo'dan Samoan Spike yiyecekken bunu püskürterek Cross Rhodes'u koyuyor ve tuşa gidip kemerini korumayı başarıyor.

Fakat maç bittikten sonra Bloodline burada! Kafesi tırmanmaya başlıyorlar. Bu sırada Solo'dan Cody'e Samoan Spike! Bloodline tam takım kafese giriyor ve Cody'e sopa çekmeye başlıyorlar. Jacob Fatu kafesin en tepesine çıkıyor Moonsault için! Derken Roman Reigns burada! OTC, İMPARATOR BURADA YİNE! Roman, Tama ve Loa'yı sıra dayağından geçiriyor. Bu sırada Solo arkadan dalıyor ona. Tam Hip Attack için koşacakken Superman Punch! Şimdi Spear için bekliyor Roman! Ama Jacob Fatu çekiyor Solo'yu ringin dışına! Bu sırada Jacob Fatu ile Roman Reigns yüz yüze geliyor dışarıda! BU YÜZLEŞME YALNIZZZZZZ OYYYY. Jacob Fatu gemileri yakıp ringe giriyor şimdi ve daha yakınlar! Ama Solo Sikoa bu sefer Jacob'u dışarı çekip kafesi kapatıyor! Tama ve Loa yine dalıyor Roman'a ama bu sefer de Cody onu kurtarıyor! İki isim ekip işi yaparak Tama & Loa'yı indiriyorlar. Ve şimdi Cody ile Roman yüz yüze! Bu esnada Fatu dışarıda Solo'ya Ula Fala'ya takıyor ve Roman onlarla kısa bir söz dalaşına giriyor. Segment burada sona eriyor.

Michin def. Piper Niven
Michin maçı kazanır kazanmaz Chelsea Green ringe girip ona dalıyor. Çöp kovasına hareket yapmalı falan haşat ediyorlar Michin'i. Neden yaşandı böyle bişi?

İlk olarak A-Town Down Under ringe geliyor. Ardından Kevin Owens geliyor, şimdi sürpriz partnerini öğreneceğiz. Lan ne oluyor, local wrestler geldi ölecem müziğe falan bak dfskskşfddksşlfdfskşldskş. Austin & Grayson yarılıyor ringde. Owens mikrofonu alıyor ve işte benim partnerim falan yapıyor, ismin... İsmin neydi diye soruyor kfsdskdşlksdfşlksdfşdsfk. Ricky'miş ismi ahahhaahahahahah. Tam maça geçilecekken kenardan bir görevli Owens'a sesleniyor ve o burada diyor. Owens seviniyor ve aha burada mı lan yapıyor. Ve hemen Ricky'e bi Stunner vuruyor dslkjsadfjkafdsşkjjşadksfşdfjasfadjsşldfas. Kahkaha atıyorum gereksiz demek isterdim ama çok eğlendiğim için diyemiyorum harika sekanstı bence. Ve maça geçiyoruz.

Kevin Owens & Randy Orton def. A-Town Down Under
Owens ile Randy'nin bayağı bayağı takım olduğu ve keyifli bir dinamik izlettikleri bir maç oluyor. Owens, Theory'e Stunner; Orton da Theory'e RKO koyuyor ve Orton tuşa giderek maçı sonuçlandırıyor.

WWE Kadınlar Şampiyonu Nia Jax ringe geliyor. Bad Blood'da kemerini koruyacağını açıklıyor. Kim meydan okuyacak bilemem ama ben meydan okuyanı yok ederim diyor. Onun lafını kesen isim Bayley oluyor. Bayley bir rövanş maçını hak ettiğini ve bu rövanşı Bad Blood'da kullanacağını söylüyor. Ardından Nia ve Tiffany arkadaşlığından bahsediyor, bu arkadaşlığı sorguluyor. Derken Tiffany Stratton burada! YAAAA AMA O KOMBİN NE KADIN ALLAH ALLLAAAAHHHHHHHHH. Üçlü arasında söz dalaşı devam ederken Naomi de burada. Naomi de bir kemer kazanmasının vakti geldiğini söylüyor. Nia ise gelin yüzleşelim diyor. Bayley ise triple threat mi olur diyor. Nia Jax ise hayır öyle bir şey değil diyor. Ben ve Tiffany'nin karşısına çıkın kazanırsanız unvan maçını kaparsınız diyor. İkili bunu kabul ediyor hemen. Nia ile Tiff tam gidecekken Nia dur bir şey daha var diyor. Eğer kaybederseniz SD'den tamamiyle gideceksiniz yapıyor! İlginç bir maça evrildi bu durum. Nia ve Tiff bu sefer giderlerken Tiff dönüp çantayla onlara vurmaya çalışırken Naomi'den Hip Attack! Ringden kaçıyor Tiff hemen ve segment sona eriyor.

Andrade def. Carmelo Hayes
Yine oldukça keyifli bir maç izliyoruz ve Andrade, Hayes'i top rope'tan vurduğu bir Neckbreaker ile yenmeyi başarıyor. Bu serinin 5. maçında 3-2 oluyor böylece toplam skor. Maçtan sonra LA Knight burada! USC için sıradaki katılımcı sensin diyor Andrade'ye Knight! Kısa bir promo kesiyor ve segment bu şekilde sonlanıyor.

Veee gecenin ana olayındayız. OTC, İMPARATOR, ROMAN REIGNS... BURADA! HERKES SAYGI DURUŞUNDA. ŞU KARİZMA, ŞU İHTİŞAM, ŞU ASALET... KAFAYI YERİZ YA. Nick Aldis de ringde onu bekliyor bu arada. Elinde bir kontrat da var. Aldis konuşmaya geçiyor. Birkaç cümle kuramadan Roman elini uzatıyor. Aldis ona kontratı veriyor. Ama Roman yüzünü buruşturuyor, bir daha uzatıyor elini. MİKROFONU İSTİYORMUŞ! MİKROFONU ALDI! AYET İNECEK BİRAZDAN KUTSAL KİTAP İNECEK OYYYYY. Şu an Ula Fala'sı yokmuş ama o tribal chiefmiş hala, Only Tribal Chief'miş! Burası benim ringim, benim şovum, benim WWE'm diyor Roman! Tam devam edecekken Cody Rhodes onun sözünü kesiyor! Cody, Roman ile kendisinin WM 40'tan beri konuşması gereken şeyler olduğundan bahsediyor. İkili birbiriyle bakışıyor şimdi. Mikrofonlar yere bırakıldı! Derken Solo Sikoa'nın müziği duyuluyor. Solo ve Fatu giriş rampasındalar. Roman ve Cody onları izlerken Tama ve Loa! Arka taraftan ringe dalıyorlar! Fakat Cody ve Roman hemen onları püskürtüyor. Roman yerdeki kontratı alıyor şimdi, kontrata bakıyor ve imzalıyor! Cody elini uzatıyor şimdi Roman'a. Roman kontratı Cody'e veriyor. Cody de imzalıyor! İkili arasındaki gergin bakışma hala bitmiyor. Aşığım ulan şu storytelling denen şeye aşığım aşıkkkkk. Şov taraflar arasındaki bakışmalarla sona eriyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: